- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #52.021
on dk anca emiyor zaten. çok içip hemen bitiriyor. bırakırsa gazını deniyorum ama içtikten biraz sonra kusuyor genelde. tabi hep değişik şeyler denemeye devamGazini tamamen emdikten sonra degil de 5 dk da bir cikarmayi deneyebilirsiniz.hem midesi bir anda dolmamis olur.dinlene dinlene iced.
Kızlar benim kızım hasta olduburnu tıkalı. Doktor ilaç verdi ama içmiyor dokuyor ağzından çok halsiz emmeye bile enerjisi yok, bir de öksürüyor. Dun yazmıştım sabah 7den akşam 10a kadar uyumadı hiç. Gece kalktığında öksürüyordu
Canim sakin bebeğe bağırma bu onun tepkisini dahada arttırır sana destek olacak kimse yok mu benim Dr git bi duş al çocuktan uzak dur derdi. Ağlamaya başladı mı çok zor bide fitil ver ise yarar ağrı kesici 120lik alıp yarısını ver ismi paranox s Dr vermişti bize. Şimdi drni ara eczaneden al ver. Sakinlesecektir.Kizlar sagolun denemediklerimi denicem. Ama suan sinirden agliyorum. Catliyor cocuk yaa .. Baska bi problem olabilir mi yoksa kolik bebek denilen sey bumu??? Kendimi camdan aticam yaa cocuga bagiriyorum ne bicim insanim ben delirdim bittim hic bir sekilde susmuyor. Yorulunca inleyerek yatiyor. Bi yerinde sorun mu var kolik bebek nasil aglar bilmiyorumki. Bu eti kopariliyormus gibi yada kizgin yag dokulmus gibi bagiriyo
süte fln katıp versen içer mi acabaKızlar benim kızım hasta olduburnu tıkalı. Doktor ilaç verdi ama içmiyor dokuyor ağzından çok halsiz emmeye bile enerjisi yok, bir de öksürüyor. Dun yazmıştım sabah 7den akşam 10a kadar uyumadı hiç. Gece kalktığında öksürüyordu
Canim dogumdan sonra yeni giriyorum sanirim gogsun yara benimde yara olmustu inan emzirmek isteiyodum aglata aglaya emzirdim oyuzdende sutum azaldi. Ben garmastan pomad kullandim bi iki gunde iyilesti inan. Her emzirmeden sonra kremi surdum gogus kalkani taktim emzirmeden oncede karbonatli suyla temizleyip emzirdim . Gogsu yara olan arkadaslara bi faydasi olur belki ben cok cektimKizlar disimi sikarak bebegime gogusumu werdim ama cok agladi neden acaba bilen fikri olan soylesin lutfen sutum mu yetmiyo gogusumdeki yara mi rahatsiz ediyo
Canım benim ya Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda acil şifalar nasip etsin inşaallahKızlar benim kızım hasta olduburnu tıkalı. Doktor ilaç verdi ama içmiyor dokuyor ağzından çok halsiz emmeye bile enerjisi yok, bir de öksürüyor. Dun yazmıştım sabah 7den akşam 10a kadar uyumadı hiç. Gece kalktığında öksürüyordu
Canim cok gecmis olsunKızlar benim kızım hasta olduburnu tıkalı. Doktor ilaç verdi ama içmiyor dokuyor ağzından çok halsiz emmeye bile enerjisi yok, bir de öksürüyor. Dun yazmıştım sabah 7den akşam 10a kadar uyumadı hiç. Gece kalktığında öksürüyordu
Canim ben doguma 1 ay kala lansinohu surmeye basladistim, sonra hastanedede krem werdiler onuda bitirdim yara gecmefi garmastani kullandim karbonatli suyla temizledim wermeden once sonra, yine gecmedi busefer cildiyeye gittik doktor sasirdi gogusimu gorunce muayene etmeden her annede olur falan dedi gorunce sen nasil durdun hemen kes emzirmeyi kopacak gbi olmus gogusun dedi. Bildigin acik yaraCanim dogumdan sonra yeni giriyorum sanirim gogsun yara benimde yara olmustu inan emzirmek isteiyodum aglata aglaya emzirdim oyuzdende sutum azaldi. Ben garmastan pomad kullandim bi iki gunde iyilesti inan. Her emzirmeden sonra kremi surdum gogus kalkani taktim emzirmeden oncede karbonatli suyla temizleyip emzirdim . Gogsu yara olan arkadaslara bi faydasi olur belki ben cok cektim
Canım ateşi yokCanim cok gecmis olsunfitil falan denesen olur mu
Süt içmesi de azaldı allahım yaa iyileşsin lütfendua edin kızlar, emmiyor, uyku halinde hep burnunu temizliyoruz ama ilacı içiremiyoruz [/QUgeçmiş olsun dr. bize burun tıkanık lığı için serum fizyolojik vermişti..iyi geldi..
Oy canim beniim aspirator deneyebildin mi?? Cikti mi bsylerCanım ateşi yokburnu tıkalı genzi akıyor
Benimki anlıyor canim... Bakıp bakip gülüp elini kolunu bacağıni heyecanlanmis gibi sallayip oynuyor :)) baya da oyalniyor öyle:)Oyuncaktan simdi anlamaz diye dusundum, anlar mi acaba
Gerçekten çok garip...yani karin toplanması sürer biraz, üstelik çok kilo almıştı..nasil olmuş bu hayret ettim.. demek ki parayla her şey mümkün :/Kizlaar intagraminiz warsa ece erkene bakarmisiniz kadin sezeryanla dogurdu incecik saka gibi yaaa . Benim hala gobusum orda duruyo dikisimin ustunde
Günde 3kez temizliyorum canım damla verdi doktorOy canim beniim aspirator deneyebildin mi?? Cikti mi bsyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?