- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #52.161
canım ben spiral düşünüyorumkizlar biraz ozel olcak ama nasil korunma yontemi sectiniz dusundunuz mu bu konuyu benim hep aklima geliyo sonra kazara hamile kalirim diye korkuyorum kirkimizin cikmasina az kaldi bi yontem bulmak gerek. biz daha once hic korunmadik
Yaa oylemiymis ben hic fark etmedim ipleri 47 gunluk olduk. Bende iplerin kendiliginden eriyip yok olacagini dusunuyordum.
Kızlar ben de dış dikişlerimi sayabiliyordum sonra birden kaybolmaya başladı 14. Ve 15. Günler, ama ne pedimde ne de tuvalette görünmedi yani, dokununca anladım. 16. Gün doktora gittim, yatışı düşmüş, diğer yarısı da kurumuş 2 güne düşer, boşuna bekleme ben alayım dedi, aldı. Hissetmedim bile. İçimde de bi gerginlik vardı hissediyodum dikişler kurudukça, artık o da geçti galiba onlar da eridi yada düştü, ama hiç görmedim. Bence siinkilerde düşmüştür, kalmaz bu zamanaoyle diyorlar hatta saydiginda kac dikisin oldugunu anlarsin doktor eksik soyluyomus hastalara genelde dikis sayisini :)
Hic deme cnm ya yaram deşiliyor 1 kilo bile veremdim 1 aydır 60 ta takıldım kaldim çok kafaya takıyorum dikkat ettikce gitmiyo kilolar valla 10 kilo fazlalıgim var diyorum gülüyolar bana ama ben nefret ediyorum bu halimden
Benimde sağ da çok sol da az. Kime desem öyle olur diyor. Bi taraf daha fazla olurmuş. Az olan tarafı da uzun emzirince bir dahaki emzirmede daha çok süt geliyor.Kızlar sütünüzun fazla olmasi icin yediginiz içtiginiz biseler var mı benimde sol gögsümde sütüm cok sag tarafta az onu nasıl çogaltabilirim
Anladım canım çok sağol. Kendimi rahatlatmalıyım ve bende istemeliyim sanırım :/Hayır canim ,dış dikislerden bir tanesi benim top gibi böyle gitgide küçülüyor ama tam geçmedi... Sadece azcik ona dokununca aciyor ama hafifce...
Kendini rahat bırakmak ve en uygun pozisyonu bulmak gerekiyor sanırım...
hımm anladım canım bize kimse bşy demedi de baktırmadık hiçbir şey yok ama baktırın denmişti.
misal bir arkadaşımın çocuğunun gözdeki delik mi tıkalıydı ne damla kullanmıştı. doğumdan gelen göz sorunu varsa ona da bakıyorlar
benim bebegimin dilinde vardi simdi dudaklarindada cikti cok stres yapyrm bu yuzden yaa doktora gtsem bir caresi ilaci falan vsrmi acaba ?Canim pamukcuk agri yaptigi icin bebek emmekte sorun yasarmis
nsil yani ? tam anlatirmsn agzinin icinemi ? kopartip mi yapcz ?Kızlar eski usül yöntemlere ne kadar inanırsınız bilmem ama annem dedi ki, anne kendi saçını parmağına dolayıp bebeğin ağzını dolandırcakmış, pamukçuk için. Bi deneyin isterseniz
geçmiş olsun..anne sütü mü yoksa mama mı alıyor..eğer mama ise zeytinyağı koyun ..anne sütü ise sizin yediklerinize dikkat etmelisiniz..benm ilk çocuğumda vardı mamayla besleniyordu ama çok zor bilirim..şimdiki bebeğim ise anne sütü alıyor be ama kakası çok sulu bu seferde..benimde hep kabızlığım var probiyotik kullandım ilk çocuğumda ama 1 yaşından sonra sütüne koyardım hala yediklerine dikkat etmesem yine kabız..Yine kakasız bir gün.. Bugün 2. Gün oldu tüm gün ıkındı durdu huysuz huzursuz.. Bi tepesine kadar yapıp rahatlasada sevine sevine temizlesem o kakaları.. Ana olmak zor zanaat mirim kafaya takacak ne çok şey varmış..
evet saçını kopart, parmağına dola, parmağını bebeğin ağzına sok, diline felan sürmeye çalışnsil yani ? tam anlatirmsn agzinin icinemi ? kopartip mi yapcz ?
Canım biz 4 gündür yapamadık kakamızıYine kakasız bir gün.. Bugün 2. Gün oldu tüm gün ıkındı durdu huysuz huzursuz.. Bi tepesine kadar yapıp rahatlasada sevine sevine temizlesem o kakaları.. Ana olmak zor zanaat mirim kafaya takacak ne çok şey varmış..
maşallah canım ne güzel çözümler bulmuşsun annelik yaşayarak öğreniliyor demiii :)Merhaba hanimlar, uzun zaman oldu yazamadim. Bilen bilir pbebegim kolik , gaz problemimiz vardi fena halde, bazi taktikler gelistirdim, burdan okuduklarim netten baktiklarim falan azaldi cok sukur..belki isinize yarar.
Ben dogadanin rezene&anason cayi aldik onu iciyorum gunde bi fincan , bebegime de kendime yaptigimdan sulandirip veriyorum.
Yine aktardan bi cay aldik 40li sallama cay emziren anneler icin sut arttirici hem de icinde yok yok valla, humana falan halt etmis, rezene anason cementohumu limon devedikeni daha bissuru sey var da kutusuna bakamam evde suan kendilerio caydan iki kez iciyorum sabah aksam olmak uzre.
Bol bol su iciyorum sahsen 4-5litreyi buluyodur gunluk
Hmm baskaaaa baskaaa..
SirriEyvan soylemisti kimyon iciyorum bi cay kasigina bi bardak.
2ser damladan 5-6 kez zinco veriyorum bebege
Kriz ani gelmeden karnina sirtina masaj yapmaya basliyorum ki butun gunku gaz bagirsakta birikip karin agrisi yapmasin,
Gunduz bi kere mutlaka sicak/ilik suyu kuvetine doldurup icinde on dk falan oynuyorum onunla, yine suyun icinde karnina masaj yapiyorum, iki gundur pitir pitir saliyo suyun icine valla :)
Uyku problemine de battaniyede sallamayla cozmustuk. Simdi iki gundur disari cikinca uyudugunu fark ettim. Sokak ilgisini cekti. Bakiyo bakiyo omzuma koyup kafasini uyuyo :) Ve arabaya binince ozellikle. Bi yerini kopariyolarmis gibi aglayan bebek 100 metre gitmeden pat diye uyuyo.
Onun haricinde sizinkiler de gulucuk yapmaya basladi mi? 40 i icin dua yapicak misiniz? Keyifleriniz umarim iyidir ben bi hafta falan daha yazamicam internet paketim bitti simdi annemdeyim ordan wifi ile giriyorum
geçmiş olsun..anne sütü mü yoksa mama mı alıyor..eğer mama ise zeytinyağı koyun ..anne sütü ise sizin yediklerinize dikkat etmelisiniz..benm ilk çocuğumda vardı mamayla besleniyordu ama çok zor bilirim..şimdiki bebeğim ise anne sütü alıyor be ama kakası çok sulu bu seferde..benimde hep kabızlığım var probiyotik kullandım ilk çocuğumda ama 1 yaşından sonra sütüne koyardım hala yediklerine dikkat etmesem yine kabız..
doktora gittik 2 gün önce. bizimki de benim zorlamamla yapıyo 2 günde bir falan. yeni çıktı bu da 10 gündür. ondan önce günde 2-3 kez yapardı. doktor dedi ki günde 10 defa da normal, haftada 1 veya 10 günde 1 yapması da normal. dün yaptırdım poposunu uyararak yeşilimsi bi kaka çıktı. üşüttü heralde yavrum.Anne sütüyle besleniyor canım.. rezene içirdim 2 çay kaşığı henüz fayda etmedi ama çok kıvranıyor şu an uykusunda ayaklarını çeke çeke uyuyor.. Ben çok dikkat ediyorum yediklerime aslında ama ister istemez oluyor demek ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?