2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Allah yardımcın olsunbenim de kızımda böbrek genişlemesi tespit edildi hamileyken şimdi takipteyiz tedavisi var Allah'ın izniyle olmaz birşey Allah acil şifalar versin dualarımızda olacaksınız Allah kızınızı size sağlıklı bir şekilde bağışlasın

Сanim benim insallah Allah yardimciniz olsun tez zamanda iyilessin yavrun tum kalbimle dua edicem guzel kizin icin Rabbim onu size bagislasin ve hic bir anneyi evladiyla sinamasin amin
Ve ayetel kursi okuyucam kizinin iyilesmesi icin kizlar siz de okuyun lutfen
Allah yardimciniz olsun

Canıım çok merak etmiştik seni
Dualarımız seninle, her gün dua edicem fıstığımız için, Rabbim sana bağışlasın inş ...

Canim Allah im sifa wersin, sana bagislasin guzel yawrunu. Cok uzgunum su an. Allah yar we yardimcin olsun, tez zamanda iyilessin nehirimiz. Sen guclu olki bebegine bakabilesin canim, yaelwrucakta stresten etkilenmesin. Doktorunu dawa bile edebilirsin tabi bunlari dusunmenin zamani degilde Rabb im korusun ya ogrenemeseydiniz??? Hesabini kim werecekti???

Canim sen kullandin mii?? Nasil etkisi siparis weermeyi dusunuyrmda cewremde hic kullanan yok. Birazck bahseder misin ???

Valla canim bende yeni ogrendim anneden gecmezmis gaz cocuga

Hayirli ugurlu olur insallah annesi sunnetide ayricada gecmis olsun

Annesi elini kolunu hareket ettir bol bol azicikta olsa rahatliyo ama malesef bende kesin cozumunu bulamadim ikina ikina uyuyamiyo kendini uyandiriyo agliyo insallah kuzularimiz gazsiz gunlere gecis yaparlar

Arkadaslar hepimiz bebeklerimiz icin care ariyoruz onlar agladikca canimizdan can kopuyo o yuzdende farkli seyler duyup deniyoruz ama aslinda eczanede satilmayan hicbir seyi vermemek en dogrusu

Benin kizimda suya bayiliyo sakinlesiyo ve laf dinliyo hinzir gulucuklerde yavastan yavastan basladi araba bizimde favorimiz

Kizlar esim sehir disinda.hava karar sin istemiyorum.lohusalik zamanlarindan kalma paranoyalarim devam ediyor sanirim ya cocuk aglarsa, ya basina bisey gelirse falan filannn
Canim korkma stres yapma strese girince dua oku bol bol bunlar yorgunluk ve stresten oluyo op bebisinide

Canim korkma stres yapma strese girince dua oku bol bol bunlar yorgunluk ve stresten oluyo op bebisinide
Bebisim anladi annesinin korktugunu, ilk defa 3.5 saat deliksiz uyudu aksam.sonra emzirdim tekrar uyudu:)

Hanimlar bebegimin kafasi bugun daha sicak.atesi var gibi.popisinden olctum.99.5 , yani 37 bucuk derece.doktor 100.4 u gecerse atesi var demektir dedi.kafasina hafif islatilmis bez koyuyorum.bisey olur mu acaba?bi de kisa kolluyla sort giydirdim

Son düzenleme:
spiral kullananlar memnun kaliyo genelde hatta yogun adet olanlari azaltiyormus

Annesi elini kolunu hareket ettir bol bol azicikta olsa rahatliyo ama malesef bende kesin cozumunu bulamadim ikina ikina uyuyamiyo kendini uyandiriyo agliyo insallah kuzularimiz gazsiz gunlere gecis yaparlar

Neler yapmıyorum ki güzelim uyuduğu saatlerde hep nette arayiştayim derdim uykusuz kalmam yada aglamasina katlanamamak değil derdim kilo almaması ememiyor sancidan sutum fışkırırken ağlayarak emmeyi bırakıyor mamada denedim onuda öyle yaptı icmedi...Allah kolaylik versin hepimize resmen Asker gibi Şafak sayıyorum ...

Hava çok sıcak canım ya benim kizinda kafası sıcak soyuyorum üstünü aglayincada çok sıcak oluyorlar bence güzel bi duş aldırsan daha rahatlatıcı olur

Canim Allah yardimcin olsun Bebisimiz tez vakitte iyileşir INŞALLAH güçlü ol canım kötü şeyler düşünme

Ah canım yaa çok geçmiş olsun.böyle zamanlarda ne söylense yetmiyor tahmin edebiliyorum.güçlü ol allahım yavruna şifalar versin.size bağışlasın.onlar çok minik melek hepsi.allah yardım eder merak etme.bu zor günlerinde geçecek inşallah.

Ya kızlar benim size sorum evde klima kullanan varmı.istanbul sıcağı malum ben mecbur açıyorum çünkü evde başka türlü durulmuyor.odada değil ama girişte çalışıyo odaya sadece hafif serinliği geliyor.bebişimin boynunun altı ve kulak arkaları isilikten yara oldu birde klimayı açmassam pişer yavrum.zararı olurmu bebeğime bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…