- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #52.601
ben de geçen kardeşimle netten görüşüyordum gaza geldim saçıma yağ ile bakım yaptım. yıkamak için vakit zor buldum ama değişiklik iyi geliyor. kardeşim karın kasını yapmış valla kız gaza getirdi beni. tr ye bir kaç aya geliyor artık onla son kgları veririz inş. amacım bu ay 65 e düşmekAy sorma tatlım bu haftasonu annemler gelecek iple çekiyorum vallahi. Adam gibi yemek yiyemiyorum. Kendime bakamıyorum. Şöyle güzel bi banyo keyfi yapmayı çok özledim. Hemencecik apar topar girip çıkıyorum. Bebişler çok yoruyorlar bizi :)
Gelsinler kuaföre gidip baştan ayağa bakım yaptırıcam kendime :)
kim hatırlamıyorum da kaynanası üsttemin şekerli su dökmüş o sıra meme vermeye çalışmışlar.Hayır emmiyo canım sorun o zaten ilk günden beri çok zor emiyodu göğsümün ucu yok kalkan aldım neler neler denemedim yok emmedi yara oldu uğraşmaktan emsin diye ama hiçbiri işe yaramadı varmı aranızda benim gibi olan emziremeyen bebeğini?
Mamaylada büyür değilmi bebeğim kızlar bağışıklık sistemi güçlü olurmu ki?önce normal doğurucam dedim olmadı sonra kızımı sadece emziricem dedim oda olmadı neden herşey böyle ters olduki çok korkuyorum anne sütü sadece 2 ay almış olucak ya sağlığıyla ilgili problem yaşarsak ilerde offff...
Yaaa demekyanlışçıkabiliyor sevindimyaa ben saglik ocagina gittim asi icin kadin tartti 4 bucuk dedi ayni gun hastanyede gtm kalca cikigi icin ordada muaynmz vardi saglk ocagndki kadn yanls tartmsti 4500 degl 4800 megerse nasl snrm bozldu tekrar saglk ocagna gdip kadina soyledm 300 gr cokmu onemli diyor bana gerizekali
Canim benim abim 1800 gram dogmus suan boyu 187 kilosuda 85 fitness antrenoru. Kimse inanmiyo 1800 dogduguna kizarkadasimda 2300 dogmus simdi 70 kilo ve boyu 175 . Uzme kendini canim benim buyuyunce iyi olcak Allah izin werirse2ay asimizi olduk cok şükür. Asiya gelen 6kg olmus bebekleri görünce (masallah ) kizim icin uzuldum açıkçası. Çünkü beniim kiz sadece 3570 gram idi....
Cnm Sağol :) ins duzelir kisa zamandaCanım üzülme önemli olan sağlıklı olması. 870 gr az değil ki :) bizimki de yaklaşık 1 kg alıyor yani 100gr cık daha fazla. sıkma canını, o minyon tipli olacak demek ki :)
İnsallah canim bakalim ne kadar alacak dahaCanim benim abim 1800 gram dogmus suan boyu 187 kilosuda 85 fitness antrenoru. Kimse inanmiyo 1800 dogduguna kizarkadasimda 2300 dogmus simdi 70 kilo ve boyu 175 . Uzme kendini canim benim buyuyunce iyi olcak Allah izin werirse
Hehheee bizim de dogum fotograflarimiz geldi slayt yapmslar aciyorum tv den kendini izliyoaçtık baby tv izliyoz
kg yu sorun etme cnm sağlıklı olsun da. bnm kininde kg su yüksek doğdu hadi neyse 4 kg gene iyiymiş kg aldıkça kaldır koy beni çok yoruyor. gönül ister gezdirim hoplatim evde sürekli ama feci yoruyor enerjim yetmiyor. hele gece emzirmeye uyandığımda. anne yanı beşiğim var sade uykulu al koy derken çocuğu inciticem elimden kayacak die koynumda yatırıyorum.2ay asimizi olduk cok şükür. Asiya gelen 6kg olmus bebekleri görünce (masallah ) kizim icin uzuldum açıkçası. Çünkü beniim kiz sadece 3570 gram idi....
darayı mı almamış acaba. evde kucaıma alıp tartıya çıkıyorum ben. ne kdr eksil fazla tartar bilmiyorum ama fikir oluyoryaa ben saglik ocagina gittim asi icin kadin tartti 4 bucuk dedi ayni gun hastanyede gtm kalca cikigi icin ordada muaynmz vardi saglk ocagndki kadn yanls tartmsti 4500 degl 4800 megerse nasl snrm bozldu tekrar saglk ocagna gdip kadina soyledm 300 gr cokmu onemli diyor bana gerizekali
tanıyo gb. bende video çektiysem gelince babası bakıyor telefonumdan baya gözle takip değil kafasını çevirip bakıyor. hele seste varsa kayıtta.Hehheee bizim de dogum fotograflarimiz geldi slayt yapmslar aciyorum tv den kendini izliyobi dikkatli bakiyo gormen lazim
aynen canmYaaa demekyanlışçıkabiliyor sevindim
Nezaman gittin canim 1. Ayinda miyaa ben saglik ocagina gittim asi icin kadin tartti 4 bucuk dedi ayni gun hastanyede gtm kalca cikigi icin ordada muaynmz vardi saglk ocagndki kadn yanls tartmsti 4500 degl 4800 megerse nasl snrm bozldu tekrar saglk ocagna gdip kadina soyledm 300 gr cokmu onemli diyor bana gerizekali
pazartesi canim 35 gunlukkenNezaman gittin canim 1. Ayinda mi
Bende yarin gidicem cnm merak ediyorumm :)pazartesi canim 35 gunlukken
en son gittiginde kacti ? bizim dogumda 3400 1 hafta snra 3650 35 gunlukken 4800 olmus :') iyidir kilo alimi insBende yarin gidicem cnm merak ediyorumm :)
3250 dogdu 200 werdi 2 gunde 1. Ayda 4 kiloydu 42. Gununde 4500 tu cnm. Boyu nasil eymenin :)en son gittiginde kacti ? bizim dogumda 3400 1 hafta snra 3650 35 gunlukken 4800 olmus :') iyidir kilo alimi ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?