- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #52.621
Farklı bi bakis acisiiiiii hmmmm:) bnmki yeni ele gelio vallakg yu sorun etme cnm sağlıklı olsun da. bnm kininde kg su yüksek doğdu hadi neyse 4 kg gene iyiymiş kg aldıkça kaldır koy beni çok yoruyor. gönül ister gezdirim hoplatim evde sürekli ama feci yoruyor enerjim yetmiyor. hele gece emzirmeye uyandığımda. anne yanı beşiğim var sade uykulu al koy derken çocuğu inciticem elimden kayacak die koynumda yatırıyorum.
Bnmki cok emince kusiuyo bazi gunler curutup agiz dolusu kusuyorKizlar bebekleriniz cok kusuyor mu
Ara ara benim kızçede kusuyor kontrole gittiğimizde soracağım nedeni ne olabilir kiKizlar bebekleriniz cok kusuyor mu
Düzenli sağdıgında sütünde azalma olmaz canım moralini bozma benim bebegim hic emmedi cok kücük doğdu kilo kaybı olmasin diyede zorlamadim sut stogu bile yapmaya basladim moralini bozma hicGünaydın herkese bana pek günaymadı ama ne zamandır burayada yazamıyorum sıkıntımdan kızım emmiyo 1 ay zar zor emzirdim bir aydırda sağıp veriyodum çok azalmıştı ama sütüm bugün 61 günlük olduk ve sabah sadece bikaç damla sütüm geldi zaten mama takviyeside yapıyoduk esema mama kullanıyorum 1 aydır napıcam ben sütüm geri gelirmi kızım doğduğu andan itibaren emmekte sorun yaşadı zaten sonradan olmadı yani napıcam ben psikolojim çok bozuldu.
maşallah iyi canım ya. hele ilk hafta kg sunun yüzde onunu kaybetmeleri normal diyorlar seninki kg almış.en son gittiginde kacti ? bizim dogumda 3400 1 hafta snra 3650 35 gunlukken 4800 olmus :') iyidir kilo alimi ins
benimki kusuyor çözümde bulamadım pek. sanırım gereğinden fazla içiyor o zaman su gb çıkarıyor.gaz çıkarırken de peynir gb çıkarıyor.Kizlar bebekleriniz cok kusuyor mu
ne gzl işte bağlanma için en önemli olan şu dönemde hep kucağımda yatırır kucağımda iş yapardım. bu kdr kg almadan kanguruya koyar işimi yapardım. gerçi gene yaparım ama ufakkenki kdr kolay olmuyor taşımakFarklı bi bakis acisiiiiii hmmmm:) bnmki yeni ele gelio valla
Walla onluk takiyrm hep sicak ama ne yapim. Cok az emdiginde bile hemen cikaeiyo doktor reflu dedi ama bukadar kustururmu ya ust degistirmek iskence yastikta duruyo yada babasi kucaginda tutuyo oyle degistryorum doktor omuzlarida yastikta olsun dedi kafasini yere koysam midesi bos oldugunda su cikariyo agzindan. Ablamda ek gidaya gecince yandin cok zor.kusan bebege yedirmek diyo.moralim hepten bozukuyo boyle seylerde duyuncabenimki kusuyor çözümde bulamadım pek. sanırım gereğinden fazla içiyor o zaman su gb çıkarıyor.gaz çıkarırken de peynir gb çıkarıyor.
yani üst değişmeyide sevmiyor. sıcak olmasa önlük takacağım. üst değişmek yoruyor çocukta hırpalanıyor resmen.
Kac cc koyuyosun sut posetine bende stok yapmak istiyorumDüzenli sağdıgında sütünde azalma olmaz canım moralini bozma benim bebegim hic emmedi cok kücük doğdu kilo kaybı olmasin diyede zorlamadim sut stogu bile yapmaya basladim moralini bozma hic
Reflu dedi doktor keske ilac olsa bitkisel damla falan olsa wersek cok zor kusan bebek. Ustunu degistrmek bile problem oluyoAra ara benim kızçede kusuyor kontrole gittiğimizde soracağım nedeni ne olabilir ki
Canım kızın nasıl? Aşıdan sonra huysuzluk etti mi?2ay asimizi olduk cok şükür. Asiya gelen 6kg olmus bebekleri görünce (masallah ) kizim icin uzuldum açıkçası. Çünkü beniim kiz sadece 3570 gram idi....
Yaa evet etti cnm. Hemsire zayif die agrisi cok olur dedi. Agri kesici surup aldik 3 jere onu verdim. Ben tek asi saniodim 3 asiymis. Karma asida var yani. Eve geldik agir geldi yavrucaga uyudu. Gazdan dolayi bacaklari karna cekiodu e bacaklarda asili aciyoo basiyo çığlığı:) bi de sol kolunu az oynatiodu baslarda simdi duzeldi. Ama hala hafif atesi var. Siz oldunuzmu asi cnm?Canım kızın nasıl? Aşıdan sonra huysuzluk etti mi?
reflü olsa gece de kusar diye düşünüyorum. ztn genelde belden yukarısı yüksekte yatırıyorum ama gece kendi kayıyor ve çol derin uyuyor diye dokunmuyorum. gece en az üç kere uyanıyor meme emiyor düz yatakta ne gaz ne kusma olmuyor. maşallah diyim.Walla onluk takiyrm hep sicak ama ne yapim. Cok az emdiginde bile hemen cikaeiyo doktor reflu dedi ama bukadar kustururmu ya ust degistirmek iskence yastikta duruyo yada babasi kucaginda tutuyo oyle degistryorum doktor omuzlarida yastikta olsun dedi kafasini yere koysam midesi bos oldugunda su cikariyo agzindan. Ablamda ek gidaya gecince yandin cok zor.kusan bebege yedirmek diyo.moralim hepten bozukuyo boyle seylerde duyunca
Yok canım, bizim 14unde aşımız :) çok geçmiş olsun kıyamam yavrucağa :)Yaa evet etti cnm. Hemsire zayif die agrisi cok olur dedi. Agri kesici surup aldik 3 jere onu verdim. Ben tek asi saniodim 3 asiymis. Karma asida var yani. Eve geldik agir geldi yavrucaga uyudu. Gazdan dolayi bacaklari karna cekiodu e bacaklarda asili aciyoo basiyo çığlığı:) bi de sol kolunu az oynatiodu baslarda simdi duzeldi. Ama hala hafif atesi var. Siz oldunuzmu asi cnm?
okuyoruz zaten canım ben de nazara geldik diye düşünüyorumCanım dün bi makale okudum, sürekli bişeyler sürmeyin, aksine zararı olur nefes alamaz vs diyodu, sadece pişik olduğuna sürün diyodu
Bide ben hamileliğimde elimi yakmıştım, acı biber ile :) hametan süreyim mi dedim, doktor onda kortizon var kullanma dedi. Bilgin olsun tatlım
bence nazar olmuş canım bol bol okuyun
Canim onerilen cok konulmamasi posetlere atiyorum 200 300 ml olmamali. 120-150 arasi en iyisi. Buzluktan dolap bolumunde cozunecek ocakta degil canim. Hangisinden aldinn. Ben lansinohla kraftinkini kullandim. Baktim son iki tane kaldi migrosa ugramistik umarim wardir diye baktim war koroplast mi marka wardi yani oraya buraya gtmeye gerek yok migrosta war ne guzel :)Kızlar insan çok şey öğrenince de eskileri unutuyo yaa :) tahin pekmez, incir, ceviz ve hurma yemeyi unutmuşum yaa, halbuki ne kadar süt Ve zeka yaparmış :) derhallll başlıyorum, tavsiye ederim :)
Kızlar bide süt sağma poşeti aldım ama henüz hiç sağmadım. Göğüs uçlarım yara diye cesaret edemedim, o poşetlere kaçar cc koycaz? Bide buzluktan çıkarıp vereceğimiz zaman oda ısısında erimesini mı beklicez yoksa Ocakta mı eritcez??
Ben zaten hamileyken okadar cok sutle cewiz tukettimki dogumdan snra ewe sokmicam diyodm pekmezidw oylede yptim hurma arada yiyorum yemek yemeye firsat bilamadgimda kan sekerim dusuyo atyrum agzima bir iki tane . Yarari olcaksa bebegime yicem mecburKızlar insan çok şey öğrenince de eskileri unutuyo yaa :) tahin pekmez, incir, ceviz ve hurma yemeyi unutmuşum yaa, halbuki ne kadar süt Ve zeka yaparmış :) derhallll başlıyorum, tavsiye ederim :)
Kızlar bide süt sağma poşeti aldım ama henüz hiç sağmadım. Göğüs uçlarım yara diye cesaret edemedim, o poşetlere kaçar cc koycaz? Bide buzluktan çıkarıp vereceğimiz zaman oda ısısında erimesini mı beklicez yoksa Ocakta mı eritcez??
Günaydın herkese bana pek günaymadı ama ne zamandır burayada yazamıyorum sıkıntımdan kızım emmiyo 1 ay zar zor emzirdim bir aydırda sağıp veriyodum çok azalmıştı ama sütüm bugün 61 günlük olduk ve sabah sadece bikaç damla sütüm geldi zaten mama takviyeside yapıyoduk esema mama kullanıyorum 1 aydır napıcam ben sütüm geri gelirmi kızım doğduğu andan itibaren emmekte sorun yaşadı zaten sonradan olmadı yani napıcam ben psikolojim çok bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?