- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #52.821
normal dogmda hrmen takiyorlar sezerysnda 3 ay snra sapka yontemi kullnyrmNzaman taktırılabiliyo adet gormk gerekiyo mu. Suan ne kullanysun
Dışarısı 30 derecenin üstünde ozaman dayanmazmı ki??orada sıcak su ile vardak veya karton bardak bulabileceksen soğuk götür. ısınınca daha çabuk bozulur. 20 derecede fln 3-4 saat duruyormuş. malum sıcak.
yok artık :/ abbow ne zahmetli iş yaa..bu arada canım ben boş biberon alıyorum. 20-40 cc duruma göre az az koyuyorum. süte ağzı değince bakteri üretmeye başlıyormuş bir saat içinde tüketmesi lazımmış.
Canim cok geçmiş olsun çok üzüldüm valla içim gitti. Tez zamanda iyileşir inşaallah.Evet kizlar 2 gündür yesil ishal yapiodu. Kakasini goturdum tahlile. Meger mikrop kapms dizanteri. .. ben kaynatıyorum suyunu nasil olur dedim. Banyo suyunu bebekler icer ordan kapmistr dedi.... banyo suyunu da kaynatacakmisim artık. Kizlar aklinizda olssun oyle yapin cok zor bi durum. Simdi memeyi de mamayi da kasikla yemeyide reddediyor napcagmizi sasirsik(
sanırım eldivenlerini çıkarmışsın ben çıkaramıyorum yoluyor saçlarınıBenim oglusum elini bi emiyo ki sormayin emzigi atiyo pıt diye, elini denk getiriyo agzina ama nasil istahli istahli sanki bal var elinde. Tamam bana gore bal var da elinde, sana niye tatli gelsin kendi elin a deli oglan
Dışarısı 30 derecenin üstünde ozaman dayanmazmı ki??
yok artık :/ abbow ne zahmetli iş yaa..
Baby sleep diye bi uygulama var canim icinde uyumasina yardimci sesler var. Kolik ve gaz sancisini asiri yasayan bebekler icin iyi oluyo ozellikle.kizlar bebislerle ilgili kullandiginiz programlar var mi faydali bisiyler varsa bende indireyim
Bizim bi aylik kontrolumuzde hemsire eldiven takma artik etrafini tanimaya basliycak ellerini inceliycek tirnaklarini kes oyle dursun dedi o yuzden takmiyorum epeydir canim yoksa bizimki de yoluyo hatta bugun biraz uzamis tirnaklari gozunun altini kanatmis miniciksanırım eldivenlerini çıkarmışsın ben çıkaramıyorum yoluyor saçlarını
geçen benim bluzumu yakaladı bırakmıyor artık eldivensiz olsa ne yapacam bilmiyorum..
oğlumda böyle değildi..bu kız eli maşalı olacak heralde :)
Canim istersen ince eldivenler tak çünkü yüzünde iz bırakabilir veya gözüne gelebilir. Yinede sen bilirsin. Ben ara ara çıkarıyorum o zamanda başında duruyorum.Baby sleep diye bi uygulama var canim icinde uyumasina yardimci sesler var. Kolik ve gaz sancisini asiri yasayan bebekler icin iyi oluyo ozellikle.
Bizim bi aylik kontrolumuzde hemsire eldiven takma artik etrafini tanimaya basliycak ellerini inceliycek tirnaklarini kes oyle dursun dedi o yuzden takmiyorum epeydir canim yoksa bizimki de yoluyo hatta bugun biraz uzamis tirnaklari gozunun altini kanatmis minicik
Googleplay dn bebek radyosu indirmenizi tavsiye ederim adamlar son noktayı koymuş ne istersen derya.kizlar bebislerle ilgili kullandiginiz programlar var mi faydali bisiyler varsa bende indireyim
bizim plan yattı, sürpriz misafirim geldi il dışından :) onlarla parka felan çıktık, arabada olunca seviyo gezmeyi sıpam , oralara sağıp götürmüyorum, emzirme önlüğümü götürüyorum zor olmuyo :)bir biberon ful ondan boş biberona az koyup veriyorum. maksat depo gb kullandığım biberona birşey bulşamasın.
ne yaptın gezebildin mi? benim arkadaşım geldi çıktım dolandık biraz oturup çay fln içtik iyi geldi değişiklik. sona doğru aksiliği tuttu eve döndüm. kanguruda yürürken sorun değil ama durunca veya yavaşlayınca ağladı. sıkıldı herhalde. bir de ev esiyor diye uzun tulum giydirdim. terlemiş. oturunca yedeği değiştim ama o da tulum
bebekle arama ufak havlu koymayıda unutmuşum telaşta terledi yavrum.
bu arada kg alırken taşımaya ara vermemek lazım. son zaman hep babası taşıyordu çok ağır geldi bana
yarın sabah üsküdara arkadaşlarla kahvaltı planımız var. bebişimle bir hafta aralıklı doğan arkadaşı var tanıştıracağız inş. tabi sanırım bebek arabasını alacağım durur inş. içinde. bufün bakındı durdu sağa sola gözler açılmış ya
Allah kabul etsin canim biz de gecen pazar yaptik :)Günaydın yorgun annelersabah kalktım az uyumaktan başım ağrıyor.bugün kızımın mevlüdü var.40 ında yapamadım annem yoktu geldi kısmet bugüneymiş.bugünü hayırlısıyla bir atlatayım rahatlıyayım.darısı yapmayanların başına inşallah
Ay okumammi tam bi aptal kari yaa. Hersey ona cinselligi cagristiriyosa bize he kendi problemi. Kendi orasini burasini acmasini biliyo para kazanmak icin delikari. Tovbe tovbeeMerhaba guzel anneler ve minnak kuzular :) su omur gedik in emzirme konusunda yazdigi sacma sapan yaziyi okuyaniniz var mi? Bugun gordum ben de Sabah sabah uyuz oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?