myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.290
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #52.841
Ah sorma aynen , hatta twitter'da bi muhabbet var ne kadar dogru bilmiyorum bu manyagin ta kendisi hayvanseverlik adi altinda kedi emzirmis ve bu videoyu yuklemis.Ay okumammi tam bi aptal kari yaa. Hersey ona cinselligi cagristiriyosa bize he kendi problemi. Kendi orasini burasini acmasini biliyo para kazanmak icin delikari. Tovbe tovbee
Tatlim seninki ins baska seydir inşallah ama benim bebegimin once sumukumsu geldi sonra yesile dondu meger mikrop kapmis dizanteri olmusKızlar bebeğin kakasının sümüksü olması neyi gösterir,?? Bu konuyu konuşanlar olmuştu, ama hatırlayamadım :/
Ya yanlislikla bikac korunmasiz iliskim olmustu seni okudukca bende stres olmaya basladim karnim agriyo suan:)Kizlar tekrqr hamile kalma korkusundan psikolojik midir nedir basim dönmeye modem bulqnmaya basladi
Çok geçmiş olsun canım yaaTatlim seninki ins baska seydir inşallah ama benim bebegimin once sumukumsu geldi sonra yesile dondu meger mikrop kapmis dizanteri olmus
Benimkide ishal 4-5 gundurÇok geçmiş olsun canım yaanekadar süre sümüksü geldi ve başka ne belirtiler vardı?
maşallah de valla arabada gezmesi büyük avantaj bol bol yürüyüş yaparsın.bizim plan yattı, sürpriz misafirim geldi il dışından :) onlarla parka felan çıktık, arabada olunca seviyo gezmeyi sıpam , oralara sağıp götürmüyorum, emzirme önlüğümü götürüyorum zor olmuyo :)
Sen kahvaltıya gitmeden tartılsaydın ya bgn pazar ya :))
Kanguru da iyi oluyo da hem sıcakta zor, hem de oturunca durmuyo bizimki.. Oyüzden eğer dışarı çıkınca biyerlere oturcaksak araba daha rahat geliyo bize
güzel olmuştur inş. herşeyGünaydın yorgun annelersabah kalktım az uyumaktan başım ağrıyor.bugün kızımın mevlüdü var.40 ında yapamadım annem yoktu geldi kısmet bugüneymiş.bugünü hayırlısıyla bir atlatayım rahatlıyayım.darısı yapmayanların başına inşallah
okumadım ama onu eleştiren paylaşımlar fikir oluşturdu. tabi o kadını nedense çok saçma gereksiz bir tip olarak görüyorum. portakal ordakalMerhaba guzel anneler ve minnak kuzular :) su omur gedik in emzirme konusunda yazdigi sacma sapan yaziyi okuyaniniz var mi? Bugun gordum ben de Sabah sabah uyuz oldum ya
maşallah diyeyim :) bende her gün çıkmaya niyetleniyorum, evime çok yakın pırıl pırıl bi park var, hafta içi kalabalık da olmuyo, ama tam ben niyetleniyorum ya rüzgar çıkıyo, ya hava kapanıyo. Sonra bebem hasta olur die korkup erteliyorummaşallah de valla arabada gezmesi büyük avantaj bol bol yürüyüş yaparsın.
tartıldım tartıldım sabah. bakalım yarın sabah kaç kg çıkacağım. gerekli bilgileri rejim kısmına yazdım.
bizde bugün araba deneyecektik ama ark ın eşi marmaraydan aldı o yüzden bebek arabasını almadık yanımıza yani gene deneyemedik.
azimliyim ama hergün dışarı çıkıp dolanacağım fakat başta çocuk alışsın diye kanguruyla olacak bu iştabi alttan alttan zayıflama derdime de çare olacak
bizim 14 ünde inşallah sorun yaşamayızMevlüt bitti allaha şükür.herşey güzel gitti.bunuda atlattık.sırada verem aşımız var.ateş ve huzursuzluk yapıyor yazılmıştı.20 sinde aşımız.şimdide ondan korkuyorum.nazperver
maşallah diyeyim :) bende her gün çıkmaya niyetleniyorum, evime çok yakın pırıl pırıl bi park var, hafta içi kalabalık da olmuyo, ama tam ben niyetleniyorum ya rüzgar çıkıyo, ya hava kapanıyo. Sonra bebem hasta olur die korkup erteliyorum
Allah kabul etsiinn. Bizimde 20sindeMevlüt bitti allaha şükür.herşey güzel gitti.bunuda atlattık.sırada verem aşımız var.ateş ve huzursuzluk yapıyor yazılmıştı.20 sinde aşımız.şimdide ondan korkuyorum.nazperver
Sorma insan acayip stres oluyor canım.bebişlerinize nazar boncuğu kondurmayı unutmayınArkadaşlar salı günü mevlüt yapıyorum.Dün karar verdim süslerim zaten hazırdı.Yarın temizlik var evde ama bende bir heyecan eksik var mı diye bir telaş.
Allah kabul etsin canım, nası oluyo anlatırmısın? Benim burda annem de yok kayınvalidem de, acaba konu komşuyla yapsam bi başıma altından kalkabilirmiyim? Bide sadece Kur'an okusak yeterli mi? Yoksa mevlidi şerif okuyan kadınlardan da bulmam mı gerekir? İkram pasta börek mi yoksa yemek mi verdin? Ayy yalnız becerebilirmiyim kiii :/Sorma insan acayip stres oluyor canım.bebişlerinize nazar boncuğu kondurmayı unutmayınkucaktan kucağa dolaşıyolar tabi haliyle huzursuz oluyorlarlar biraz.bide cuk cuk öpenleri söylemiyorum bile. imkanınız varsa fazla odadan bile çıkarmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?