2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ay okumammi tam bi aptal kari yaa. Hersey ona cinselligi cagristiriyosa bize he kendi problemi. Kendi orasini burasini acmasini biliyo para kazanmak icin delikari. Tovbe tovbee
Ah sorma aynen , hatta twitter'da bi muhabbet var ne kadar dogru bilmiyorum bu manyagin ta kendisi hayvanseverlik adi altinda kedi emzirmis ve bu videoyu yuklemis.

Kızlar bebeğin kakasının sümüksü olması neyi gösterir,?? Bu konuyu konuşanlar olmuştu, ama hatırlayamadım :/

Kizlar melisa cayinin sute faydasi olur muu bilen war mi. Uyumadan icim diyorum hem beni rahatlatir hem bebegimide belki. Ama sutu arttirirmi onu bilmiyorum

maşallah de valla arabada gezmesi büyük avantaj bol bol yürüyüş yaparsın.

tartıldım tartıldım sabah. bakalım yarın sabah kaç kg çıkacağım. gerekli bilgileri rejim kısmına yazdım.
bizde bugün araba deneyecektik ama ark ın eşi marmaraydan aldı o yüzden bebek arabasını almadık yanımıza yani gene deneyemedik.
azimliyim ama hergün dışarı çıkıp dolanacağım fakat başta çocuk alışsın diye kanguruyla olacak bu iş tabi alttan alttan zayıflama derdime de çare olacak

güzel olmuştur inş. herşey

Merhaba guzel anneler ve minnak kuzular :) su omur gedik in emzirme konusunda yazdigi sacma sapan yaziyi okuyaniniz var mi? Bugun gordum ben de Sabah sabah uyuz oldum ya
okumadım ama onu eleştiren paylaşımlar fikir oluşturdu. tabi o kadını nedense çok saçma gereksiz bir tip olarak görüyorum. portakal ordakal kaale alıp tepki bile veremicem hatuna

maşallah diyeyim :) bende her gün çıkmaya niyetleniyorum, evime çok yakın pırıl pırıl bi park var, hafta içi kalabalık da olmuyo, ama tam ben niyetleniyorum ya rüzgar çıkıyo, ya hava kapanıyo. Sonra bebem hasta olur die korkup erteliyorum

sorma ya bu ara amma rüzgar var. kanguru da rüzgar derdi yok.

Arkadaşlar salı günü mevlüt yapıyorum.Dün karar verdim süslerim zaten hazırdı.Yarın temizlik var evde ama bende bir heyecan eksik var mı diye bir telaş.

Arkadaşlar salı günü mevlüt yapıyorum.Dün karar verdim süslerim zaten hazırdı.Yarın temizlik var evde ama bende bir heyecan eksik var mı diye bir telaş.
Sorma insan acayip stres oluyor canım.bebişlerinize nazar boncuğu kondurmayı unutmayınkucaktan kucağa dolaşıyolar tabi haliyle huzursuz oluyorlarlar biraz.bide cuk cuk öpenleri söylemiyorum bile. imkanınız varsa fazla odadan bile çıkarmayın.

Allah kabul etsin canım, nası oluyo anlatırmısın? Benim burda annem de yok kayınvalidem de, acaba konu komşuyla yapsam bi başıma altından kalkabilirmiyim? Bide sadece Kur'an okusak yeterli mi? Yoksa mevlidi şerif okuyan kadınlardan da bulmam mı gerekir? İkram pasta börek mi yoksa yemek mi verdin? Ayy yalnız becerebilirmiyim kiii :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…