- 27 Şubat 2012
- 528
- 423
- 103
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #52.861
Sen adet oldun mu cnmYa yanlislikla bikac korunmasiz iliskim olmustu seni okudukca bende stres olmaya basladim karnim agriyo suan:)
Yanlız biraz zor olabilir canım yaa kimse yokmu yardımcı olabilecek.biz pilav tavuk dolma tatlı ayran verdik.bence kuran okumak bile yeterli.duasını yapabilen birini bulsan yeterli olur.normalde tekde yaparsın ama bebişle zor olur.en azından onunla ilgilenecek birini bulursan komşu falan üstesinden gelirsin bence.Allah kabul etsin canım, nası oluyo anlatırmısın? Benim burda annem de yok kayınvalidem de, acaba konu komşuyla yapsam bi başıma altından kalkabilirmiyim? Bide sadece Kur'an okusak yeterli mi? Yoksa mevlidi şerif okuyan kadınlardan da bulmam mı gerekir? İkram pasta börek mi yoksa yemek mi verdin? Ayy yalnız becerebilirmiyim kiii :/
komşularım yardımcı olur da ne bileyim hiç kalkışmasam mı diyorum. Doğmadan hatim yapmıştık oğluma, onun duasını yapayım kendim yeter yaa :/ bide korkuyorum nazar olcak felan diye, çok pimpirikliyim galiba amA be zaman eve birileri gelse akşamına oğlum uyumuyo, sürekli ağlıyo vs , yıldızı mı düşük neYanlız biraz zor olabilir canım yaa kimse yokmu yardımcı olabilecek.biz pilav tavuk dolma tatlı ayran verdik.bence kuran okumak bile yeterli.duasını yapabilen birini bulsan yeterli olur.normalde tekde yaparsın ama bebişle zor olur.en azından onunla ilgilenecek birini bulursan komşu falan üstesinden gelirsin bence.
benimkide yalnız durmuyo Canım, keyfi yerindeyse bikaç dk anca duruyo, sonra sıkılıp basıyo çığlığı :))Bebisleriniz gunduz ne kadar uyuyo kizlar? Etrafi izlemeye basladilar mi kendi kendilerine yoksa hep yaninda biri olsun mu istiyolar benjmki gibi :/
Bi sitede 2aylik bebeklerin 2saat uyuyup bi saat uyanik kalmasi lazim diye okumustum da benim oglan hic oyle degil gunduz 9dan sonra saat basi emmek istiyo emip uyuyo 20-25dk uykuda kalabiliyo sonra uyaniyo yine emmek istiyo emmedigi veya uyumadigi zamanlarda da onunla konusayim istiyo ben ilgi delisi mi yaptim bu bebecigimi naptim :/ ise baslayinca napcam yaa
Uf sorma ayni sorun bizde de var, gunduz ikimiz tekiz evde hep, o yuzden midir nedir yeni insanlara kalabaliga tahammulu yok cocugumun, annemle kiz kardesim iki gunde bir geliyolar onlara bile daha yeni yeni alisti bi de nazara inaniyorum ben minnacik bebeler kaldiramiyolar milletin bakislarini bizimki biraz da iri duruyo annem disarda sorana 2 aylik deme 3 aylik de diyo meselaamA be zaman eve birileri gelse akşamına oğlum uyumuyo, sürekli ağlıyo vs , yıldızı mı düşük ne
Canım benim çok sevindim bizim kızda da çıktı o genişleme... İki bobreğinde de sanırım. Kontrole gidiyoruz enfeksiyon da var şu ara. Bakalım antibiotik içiyor yavrumArkadaşlar meraba hepinize , Allah razı olsun sizlerden güzel mesajlarınızı okudum tek tek teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için ..
Hastanede uzun süreli koşuşturmamız bitti sonunda. Kızımın tüm tetkik ve tahlilleri yapıldı sağ böbreği doğuştan yok fakat diğer böbreğimiz çalışıyor Allah'a şükür..
Biraz genişleme varmış diğer böbrekte o da diğer böbrek olmadığı için ikisinin görevini üstleniyormuş bu yüzden genişlemiş çok ciddi bir sıkıntı değil dedi ..
Bakımına çok dikkat etmek gerekiyor en ufak bi enfeksiyon böbreğe hasar verebilirmiş , bu yuzden Doktorumuz hergün gece kullanması için antibiyotik verdi sürekli kullanacakmış bunu yavrum birde aylık kontroller olacak ..
Buna da şükür daha kötüsü de olabilirdi diyoruz , herşey Allah'tan bu yüzden çok üzmemeye çalışıyoruz kendimizi diğer böbrek görevini yerine getiriyor sonuçta bizden bu kadar kızımla öptük sizleri
Eki Görüntüle 1602631
kelebekcik34 cimcimesevilay pofuduk18 S skelebeks M mehtapmhtp88 @cilekli turtam @melegim66 melekbekliyor meemure S senosum sinaz @Arifa myadesmom nazperver
Canimm masallah melegine Allah im esirgesin cok tatliiArkadaşlar meraba hepinize , Allah razı olsun sizlerden güzel mesajlarınızı okudum tek tek teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için ..
Hastanede uzun süreli koşuşturmamız bitti sonunda. Kızımın tüm tetkik ve tahlilleri yapıldı sağ böbreği doğuştan yok fakat diğer böbreğimiz çalışıyor Allah'a şükür..
Biraz genişleme varmış diğer böbrekte o da diğer böbrek olmadığı için ikisinin görevini üstleniyormuş bu yüzden genişlemiş çok ciddi bir sıkıntı değil dedi ..
Bakımına çok dikkat etmek gerekiyor en ufak bi enfeksiyon böbreğe hasar verebilirmiş , bu yuzden Doktorumuz hergün gece kullanması için antibiyotik verdi sürekli kullanacakmış bunu yavrum birde aylık kontroller olacak ..
Buna da şükür daha kötüsü de olabilirdi diyoruz , herşey Allah'tan bu yüzden çok üzmemeye çalışıyoruz kendimizi diğer böbrek görevini yerine getiriyor sonuçta bizden bu kadar kızımla öptük sizleri
Eki Görüntüle 1602631
kelebekcik34 cimcimesevilay pofuduk18 S skelebeks M mehtapmhtp88 @cilekli turtam @melegim66 melekbekliyor meemure S senosum sinaz @Arifa myadesmom nazperver
Bide mumkunse ewe misafr falan gelmesin yakinlarin disinda gelse bile diger idaya koy uyuyo de. Kucaklarina alip mic mic mic opmesinler. Zaten kucucuk yawrularimiz bide mikrop kapmasinlar Allah korusun.Arkadaşlar meraba hepinize , Allah razı olsun sizlerden güzel mesajlarınızı okudum tek tek teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için ..
Eki Görüntüle 1602631
Canım benim çok sevindim bizim kızda da çıktı o genişleme... İki bobreğinde de sanırım. Kontrole gidiyoruz enfeksiyon da var şu ara. Bakalım antibiotik içiyor yavrum
Canimm masallah melegine Allah im esirgesin cok tatliiiyi olmaniza sewindiimm bizim komsumuzun ogluda oyle dogmusss bizden saglam masallah simdi 37 yasinda coluk cocugu warr . Uzmeyin kendinizi bebisinin tadini cikar oyss yesinler emzigini onun. Cok merak ediyodum walla her girmemde gozum ariyodu. Ozelden mesaj atip numarani yada facebook warsa onu isticektim sukur yazmissin.
Bide mumkunse ewe misafr falan gelmesin yakinlarin disinda gelse bile diger idaya koy uyuyo de. Kucaklarina alip mic mic mic opmesinler. Zaten kucucuk yawrularimiz bide mikrop kapmasinlar Allah korusun.
Canim valla cok sevindimnehir nilll
bu bobrek ve kalp bende hamileligimden takinti yapti cok dikkatimi cekiyo o yuzden.. Bana ayrintili ultrasonda sag bobrekte genisleme, kalpte aciklik var dogumdan sonra cocuk doktoruna gerekli bilgileri verirsin demislerdi. Yaptirdik tum tahlilleri ultrasonlari.. Bizim sukur temiz cikti hepsi.
Allah Sifasini bi an once versin size de canimpofuduk18
Herkese mrb Islak mendil en çok kullandığımız şeylerden biri uni baby yenidoğan pamuk mendil kullanıyorum ama artık 2 aylık olduk gerek varmı ki onu kullanmaya sizler ne kullanıyorsunuz ben de ona göre alayım
Yani artık normal Islak mendil kullanabilirizCanım ben dalin'in 3'lü paketini kullanıyorum hem iyi hemde fiyati da çok uygun 10 tl falan
Göstereceğiz canım. Doktor ultrasonda çıkmamışmıydı gebelikte demişti. Bizde yok dedik. O zaman geriler büyük ihtimal dedi. 31 Ağustosa randevu verdiler gideceğiz. Uğraşıyoruz işte.Çok geçmiş olsun size de canım , Allah şifasını versin yaren bebeğe .. Neden genişleme olmuş ki ikisinde de aman dikkat bizimkinde böbrek olmadığı için genişleme olması normal kabul ediliyor .. Nefroloji bölümüne göster canım Allah esirgesin tüm kuzuları
Biz hala aynısını kullanıyoruz canım aldık bi koli daha :)Herkese mrb Islak mendil en çok kullandığımız şeylerden biri uni baby yenidoğan pamuk mendil kullanıyorum ama artık 2 aylık olduk gerek varmı ki onu kullanmaya sizler ne kullanıyorsunuz ben de ona göre alayım
bizimki misafiri seviyo, laf dinliyo öyle anası gibi çenebaz :) ona uyku demede ne dersen de :)Uf sorma ayni sorun bizde de var, gunduz ikimiz tekiz evde hep, o yuzden midir nedir yeni insanlara kalabaliga tahammulu yok cocugumun, annemle kiz kardesim iki gunde bir geliyolar onlara bile daha yeni yeni alisti bi de nazara inaniyorum ben minnacik bebeler kaldiramiyolar milletin bakislarini bizimki biraz da iri duruyo annem disarda sorana 2 aylik deme 3 aylik de diyo mesela
Çok şükür canım, Allah beterinden esirgesin.. Çok tatlı fıstık maşallah, bol bol oku nazar olmasın güzelliğe.. Seni tekrar aramızda görmek çok güzelArkadaşlar meraba hepinize , Allah razı olsun sizlerden güzel mesajlarınızı okudum tek tek teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için ..
Ç
Eki Görüntüle 1602631
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?