2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Tabiki mamalarda artik cok iyi witaminler war. Eskiler mama bile bulamiyomus nisasta weriyolarmis bebeklerine. Simdi bizlerde bebeklerimizde sansliyiz. Omega 3 bile warhangi mamayi weriyosun melegine?

Canım aptamil pronutra ' yı veriyorum , ilk başlarda kabızlık ve aşırı gaz sancısı oluyordu doktora gittik , Bio Gaia damlayı verdi düzenli olarak hergün aynı saatte veriyorum çok şükür ne kabızlık kaldı ne de gaz sancısı .. Kendisi gazını çıkarıyor rahat rahat

Evet canım biliyorum senin durumunu okumuştum çok geçmiş olsun , mama takviyesi yap canım sütüm gelsin diye sadece emzirme çocuğunun aç kalmasından iyidir ..
O zaman bizim minigin kilosuna göre içtiği mama yeterli oluyor bu durumda

Oh masallah minnosa..dikkat etmek lazim ilac saatlerini ben aksatiyorum cok ikiniyo geceleryin
Cok sagol canim. Beni emse sutum artarmista emmiyo saga saga milim milim ugrasiyorum
kelebekcik34 canım peki ev islerini yemeği falan nasıl yapıyorsun yetişebiliyor musun ? Malum sende benim gibi tek ve aileden uzaksın
Walla bazen pijamami degistirmeye bile firsatim olmuyo. Sabah esimle kahwalti yapiyoruz. O varken hemen toplayip bulasik warsa halledyrum. Sonra o gidiyo kaliyoruz basbasa. Ustunu altini degistiryrm sut warsa veriyorum biberonla sonra biraz uyur gbi oluyo hemen pompayi calistryorum bi yandanda ayagimla besigi salliyrm. Uyaniyo yine ayni seyler uyudugunda bidaha sagmak. Oglen yemegimi cogunlukla disardan soyluyorum yada komsu getiriyo bazen. bugun yemedim mesela . Aksamlarida kolay ne warsa yiyoruz ya esim geldiginde hemen doner falan aliyo firina atiyo yada ben o geldiginde yapiyorum o bebege bakiyo. Saglikli beslenemiyorum hamilelikteki gbi. Ama bimdeki et doner cok lezzetli tawsiye ederim 2 kisi doyuyo altinada patates yerlestrdin mi mis gbi. Sen napiyosun peki canim ??

Gaz sancisiyla ugrasan arkadaslar bebeklerinizin pipisine baktirin derim benim oglum sunnetten sonra cok iyi oldu meger iltihabi varmis.pipide rahatsizlik varsa eger cicuk rahat idrar yapamadigindan mesane cok doluyonus bagirsaklara baski yapip gaz sancisibacsebep oluyonus.ayrica iyilesme surecide cok hizliboluyo.sadece bi gece zorlandim ben simdi xok rahatim oglum cok sikiyodu kendini artik cok neseli obiyi opunca ben dahada iyi oluyorum tabi

Bizim yarin kontrolumuz var 2.ay aşısını olucaz ama ben cok endiseliyim.. Ayrica kelebekcik34 ben de ayni durumdayim bazen kahvalti bile yapamiyoruz bebek huysuz uyanirsa onu hazirlamama firsat vermiyo ancak uyuyo olursa iste.. Bi de benim ailemle aramda on dk mesafe var dusun :) ama yemek konusunda da ayniyiz yapmaya firsatim olmuyo hic o yuzden hep hazir seyler yeniyo evde allahtan benim koca sicak yemek delisi degil geldigi evde de pek yemek yapilmiyomus sonucta bu benim icin iyi bi aliskanlik oldu dogrusu..

Kizlar bebeğinize mama verdiğiniz de kaç ml içiyor bebişiniz öğrenebilir miyim ? Birde kilosunu da yazar mısınız ..
Bizim kız 4 kilo , 60 yada 70 ml içiyor iyi mi acaba
Canım ben günde 1 kere mama veriyodum, gece yatarken. 120 içiyodu. Ama artık hiç vermiyorum, çok aşırı kabızlık yaptı, kilosu iyi şükür, 39 gğnlükken 5700 , 57 cm di
Hayırlısıyla bian evvel sağlığınA kavuşsun da alır inş kiloyu annesi
çok zor günler geçirmişsin canım, azalması çok normal..ama istersen yine artırabilirsin, bebek yapım bakım onarım diye bi site var, Tomrisin emzirme notlarını oku muhakkak, ben çok faydasını gördüm, önemini anladım anne sütünün..ama dediğin gibi anne sütü yoksa aç kalmasındansa tabi mama iyi olur

Kızlar bugün ikinci ay aşımızı olduk sekiz saat sonra etki göstersi sürekli ağlıyo huysuz ve ateşi çıktı kaç gün sürer sizce sizde durumlar nasıl

Benim esimde oyle 17 yasindan beri yalniz kalmis. Oyle aramaz yemek ekmek domateste yer Allah tan da aramiyolar yksa cok kawga cikar Allah korusun. Enistem 3 cesit yemek.olmazsa surat yapiyomus

Gözünüz aydın canım çok sevindim.oy yerim onu çok tatlı maşşallah.çocuğun hasta olması çok zor.insan çok üzülüyor.ateşleri bile olsa bana gelsin hastalık çocuklarımın yerine onlar iyi olsun diye düşünüyor insan.allah hepsine sağlık sıhhat uzun ömürler nasip etsin. nehir nilll

Herkese mrb Islak mendil en çok kullandığımız şeylerden biri uni baby yenidoğan pamuk mendil kullanıyorum ama artık 2 aylık olduk gerek varmı ki onu kullanmaya sizler ne kullanıyorsunuz ben de ona göre alayım
Islak mendil bende kullanıyorum ama kullanmadan iyice yıkayıp kullanıyorum.bence sizde öyle yapın.kokuyor parfüm gibi çoğu kimbilir neler var içeriklerinde.ciltleri çok hassas bebişlerin.

pofuduk18 sanada çok geçmiş olsun canım.benim kızımında 2 3 gündür kakası yeşil gibi.ishal mi bilemiyorumki çünkü bebekler genelde sulu kaka yapmıyormuki zaten.birde sizin bebişler nasıl bilmiyorum ama benim kızım doğduğundan beri çok gazlı ama yinede sabah 8 de kalkıyor en geç 10:30da gece uyukusuna yatmış oluyor arada uyanık kaldığı süre en fazla 4 5 saat toplamda.çokmu uyuyor anlamadımki.yarın kontrolü var sorcam bi doktora.

Cnm yaa giremiyodym ama merak ediyodym sukur iyiymis kızın allah acil sifalar versin bunada sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…