- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
ben bahsettım canım bugun baska bır dr daha gıdıcem. bakalım durum ne olacak. uçuncu hamılelıgım ıkıncı bebegım olmasına ragmen hiç bişey bilemiyorum kafam allak bullak yaptılarselam arkadaşlar. inş. herkes iyidir.
bir arkadaş boş gebelik ihtimalinden bahsetmiş ama teşhis için daha çok erken değil mi?
Hastada ilk muayenede rahim içinde olması gereken yerde olması gerektiği gibi gebelik kesesi görülmesi gerekir. Ancak kese içinde embriyoyu da görebilmek için hasta 7. haftada yeniden muayene edilir.
ALINTIDIR.
ben bahsettım canım bugun baska bır dr daha gıdıcem. bakalım durum ne olacak. uçuncu hamılelıgım ıkıncı bebegım olmasına ragmen hiç bişey bilemiyorum kafam allak bullak yaptılar
merhaba kızlar ben dün itibariyle bebeğimi düşürmeeye başladım..parça parça kopup gidior bendenkesesi oluşmuştu ama bırden degerlerım dusmeye başladı..
inşallahh sizler hayırlısı ile bebeklerinizi kucagınıza alırsınız..
çok üzüldüm cnm allahtan hayırlısı olsun hepimiz için dr bişey dedi mimerhaba kızlar ben dün itibariyle bebeğimi düşürmeeye başladım..parça parça kopup gidior bendenkesesi oluşmuştu ama bırden degerlerım dusmeye başladı..
merhaba kızlar ben dün itibariyle bebeğimi düşürmeeye başladım..parça parça kopup gidior bendenkesesi oluşmuştu ama bırden degerlerım dusmeye başladı..
ben bahsettım canım bugun baska bır dr daha gıdıcem. bakalım durum ne olacak. uçuncu hamılelıgım ıkıncı bebegım olmasına ragmen hiç bişey bilemiyorum kafam allak bullak yaptılar
Canım çok üzüldümhem psikolojik hem de fizyolojik olarak ağır bir durum, inşallah en kısa zamanda yeniden konar bebeğin karnına..doktor kontrolünde misin şuan?
çok geçmiş olsun brsn61 hayırlısı böyleymiş cnm rabbim tekrardan sağlıcakla nasip eder inşallah bende 3 tane düşük yaptım üst üste ama şimdi bir oğlum var ve ikinciye hamileyim sıkma güzel canını tekrardan denersin...
çok üzüldüm cnm allahtan hayırlısı olsun hepimiz için dr bişey dedi mi
canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde kaybım var rabbim bekletmeden göndersin sağlıkla inşallah Allah yardımcın olsun kürtaj olmaman iyi bişey ama ciddiyim yakın zamanda hamile kalacağına da inanıyorum.
Çok üzüldüm senin adına.
Çok üzüldüm tatlım... Allahım sabrını versin , en kısa zamanda ikinci bebeğine hamile kalmayı nasip etsinn...merhaba kızlar ben dün itibariyle bebeğimi düşürmeeye başladım..parça parça kopup gidior bendenkesesi oluşmuştu ama bırden degerlerım dusmeye başladı..
Canım çok üzüldüm gerçekten allah sabır versin en kısa zamanda bir bebişin olsun inşmerhaba kızlar ben dün itibariyle bebeğimi düşürmeeye başladım..parça parça kopup gidior bendenkesesi oluşmuştu ama bırden degerlerım dusmeye başladı..
Hayırlı uğurlu olsuuun , Rabbim sağ salim kucağınıza almayi nasip etsinSELAMUN ALEYKÜM KIZLAR
BEN DE YARIN DOKTORA GİDECEĞİM İNŞALLAH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?