2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

hayırlı olsun cnm allah kucağına almayı nasip etsin..
kız çocuk her eve lazım. benım ilk olucak bende kız hissediyorum rüyamda da gördüm bakalım haftaya doktorum cinsiyet tahmini yapıcakmış heyecanlıyız :)

Allahın gücüne gitmesin de ben bi kızım olmasını çok istiyorum herkes oğlun olacak diyor, ben de rüyamda erkek bebiş gördüm emziriyordum... hayırlısı neyse o olsun ya bakalım en fazla 1 ay içinde belli olur teyzesi

gözün aydın annniiişşşş bana bir kız bebişş nooooolluuuurrr allahım

ya normalde de rahatsız ediyordu da, şimdilerde iyice kötü ediyor beni ciğerlerimin dumanla doldugunu hissediyorum nefes alamıyorum

normalde bende içerdim ama bebekten dolayı rahatsız oluyorum dumanından çünkü yolda yürürken zorlanıyorum birde duman dahada rahtsız ediyor

ahhh şu sigara konusuuu.... vicdan azabım..... ben de içiyorum ne yazık ki evet başka insan içtiğinde yanımda çok rahatsız oluyorum mıdem kalkıyor ama ben kendım bır turlu tiksinemiyorum. Doktorum maximum 5 tane içeceksin dedi ama keşke hiiiç içmesemmm çok üzülüyorummm hergece dua edıyorum bi tiksinsem şundan diye.

günaydın herkese ,
cinsiyet konusu almış başını gitmişş,, bizimde doktorumuz biri erkeğe benziyor dedi bende normalde iki kız çok istiyordum ama şuan tek önemli olan sağlıkları tabiki ama biri kız biri oğlan olsa da ne güzel olur ikisini aynı anda yaşamış oluruz
bu arada sigarada konuşulmuş ben çok sıkılınca 1-2 içiyorum vicdanda yapıyorum ama çok geriliyorum sitresten ((

en kısa zamanda bırakırsın inşallah canım benimm. yavrunun hareketlerini hissettikçe bırakma isteğin artacak. ben 5 yıl önce bırakmış biri olarak tamamen irade ile ilgili diyebilirim sana.

kendimiz neyse de günahsız suçsuz yavruyu zehirlemeye hakkımız yok değil mi annişler böyle düşünürseniz daha rahat bırakırsınız..

cnm şu sıralar beyin gelişimi daha tamamlanmadı bebişlerin aman haa içmememye çok özen göster.
Allah gönlüne göre versin inş..bi kız bı erkek süper olur :)

en kısa zamanda bırakırsın inşallah canım benimm. yavrunun hareketlerini hissettikçe bırakma isteğin artacak. ben 5 yıl önce bırakmış biri olarak tamamen irade ile ilgili diyebilirim sana.
tabii k,. ben normalde de aşırı içiyordum gunde 1 paket falan . şimdi çok çok azalttım ama amacım hiç içmemek. ne günahı var yavrularımızın .. Rabbim dayanma kudreti versin sabır versin çok çok üzülüyorum her içtiğimde vicdan azabı duyuyrum doktorum boyle dusunme dedı ama yıne de ınsanın elınde degıl.

canım benim azaltman bile çok büyük irade göstergesi.. ben inanıyorum senin bırakacağına çünkü bu durumdan rahatsızsın.

sigara günde 3 e düşürdüm oğlumda tamamen bırakmıştım çünkü tiskindim bundada bırakırım gözüyle bakıyordum ama henüz bırakamadım inşallah en kısa zamanda bırakırım.

gece uyanıp aklına yemek gelen var mı? Yiyemesem de bazı şeyler aklıma geliyor sabah yesem mi diyorum canım hiç bir şey istemiyor

gece uyanıp aklına yemek gelen var mı? Yiyemesem de bazı şeyler aklıma geliyor sabah yesem mi diyorum canım hiç bir şey istemiyor
Benim gelilyor canim. Gece uyandigimda ceviz findik atiyorum agzima.12. Haftaya girdigimden beride daha cok acikiyorum. Ruyalarima yas pastalar cikolatalar giriyor.

Bende iciyordum canim.hala da bir kac nefes cekiyorum arada. Ben soyle yaptım.hamile oldugumu ogrendikten sonra su nikotini zifiri falan az olanlardan aldim ama 1 lik olanlardan en azini yani.ilk baslarda sirf duman ici bos gibi geldi sonra alistim zamanla agir gelmeye basladi ve sonra artik sigarayi hic aramamaya basladim. Sanirim yavas yavas aliskanligimi bitirdi. Deneyebilirsin ama tabi nikotin orani az diye cok icmedim gunde en fazla 5 tane ictim.

Bende cinsiyeti cok merak ediyorum.haftaya randevum var belli olur herhalde. Ama benim icin hic farketmiyor gonlumden ikiside esit geçiyor allah saglikli bir bebek nasip etsin yeter ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…