2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
aynen bende ondan aldım canımmmm... onu içiyorummm nikotini 1 falan benımkının de .

Sigara içen hatunlar... Bende hamilelikten önce günde 1 pakete yakın içiyordum. Hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım hemen. Tiksinmeyi beklemeye gerek yok bence. Canınızdan kıymetli değil hiçbir şey. Kafanıza koyun yeter sonra bağımlılıkmış alışkanlıkmış hepsi kaybolup gidiyor. Arada canım çekmiyor mu evet arada arkadaş ortamında falan istiyor ama kendimi frenliyorum. İlerde çocuğumuz bizim yüzümüzden günahı olmadığı halde neden sıkıntı çeksin ki değil mi? :)

Sigara konusunda ben içmesem de eşim içiyor Ne kadar balkon içsede maruz kaldığım zamanalr ister istemez oluyor Onu es geçdim iş yeri için şeyde aynı şey geçerli Yangın merdivenimiz de içiyorlar sigarayı kışları kapalı normal merdiven gibi Su Damacanalrımz orada almaya gidiyorum içilen zamana denk gelmemeye çalışşamda bir duman havası oluyor hemen gitmiyor Cafeye gitsek kapalı ortamda sigara içilmeme kuralı varma uyan yok ne oluyor maruz kalıyorsun Pasif içiçi olarak Misafirliğe gitsekde aynı bende endişelniyorum içmeme rapmen

Migren icin tavsiyesi olan var mi ataklarim cogaldi ; ((
Canim onun icin nane yagi demisti bi arkadas burda ama bilemiyorum aktardan migren tasi buldum ben satici kisi hamilelet bunu kullaniyo zararsiz dedi ama annem kizdi bana doktoruna sormadan kullanma bisey diye. Bilemedim o yuzden bi sor istersen. Ben de ayni dertteym seninle ama haftada iki degil bnm cok sukur ama iki haftada bir tutuyo ve uc gun falan araliksiz suruyo benimki de..rabbim yardimcin olsun canim..

Ben de ayni sekilde biraktim :) suan yalnizca esim yaktiginda bi nefes alirsam aliyorum yoksa odada duramiyorum o derece tiksindim. İnsallah kullanan hamisler sizler de bi an once kurtulursunuz.. İradeyle alakali hakikaten ya ama ben iradesizim tiksinmesem devam ederdim heralde

Hayırlı cumalar anneler
Mide bulantilarim sanki azalmaya basladi bugun tam 11+0. Gunde 3kez metpamid e devam.Bi yandan da korkutuyor beni bulantilarin azalmasi ya bisey olduysa diye korkuyorum. Tamamen kesilmedi gunden gune azaliyor sanki sabahları ac karna cikariyorum 2gundur. Rabbime emanet bişey olmaz inşallah diyorum. 2haftadr gormuyorum merak ediyorum yavrumu. Bu hafta ikili test icin gidecegim hersey yolundadir inşallah. Coraspin ve clexane igne kullaniyorum

Günaydın hamişler bende bıkac gündür gıremedım konular ılerlemıs baktım hepsıne yorum yazan arkadaşları hatırlamıyorum ama bende progestanı ısteyerek kullanmıyorum hatta hıc ilaç kullanmaktan yana degılım onumuzdekı hafta doktora gıtcem kullanmak ıstemıyorum dıye sölicem zaten su anda şehir dışındayım doktora danışıp bırakıcam ne olur ne olmaz dıye sımdı vıcdan azabı çekmeye başladım acaba yanlış bısey mı yapıyorum dıye düşünüyorum bıraksam kanamam olursa dıye de korkuyorum

Kızlar İlk üç ayda kilo alan olmuştur büyük ihtimalde kaç kilo aldınız siz ben ilk Yozgatan geldiğmde 55 kilodum sonradan 53.500 oldum şimdi 5000 gram almısım 54üm sizde kilo durumlar nasıl??

teşekkür ederim. Su nane yagina bir bakayim ben de. Umarim hafifler ataklarımız.

Kızlar İlk üç ayda kilo alan olmuştur büyük ihtimalde kaç kilo aldınız siz ben ilk Yozgatan geldiğmde 55 kilodum sonradan 53.500 oldum şimdi 5000 gram almısım 54üm sizde kilo durumlar nasıl??
72 kiloyla hamile kaldım şuan 73 kiloyum ama boyum 1.76 doktorum fazla kilo almamaya çalış dedi ama benim boğazın duracağı yok gerçi kilomla boyum doğru orantılı kilolu biri değilim lakin böyle giderse 90 kilo olurum herhalde :))

Canım ama iştah ister istemez açılıyor.Terc,hlerimi sağlıklı yapmay çalışşam da mesala bu sıralar canım akşamları tatlı çekiyor ya meyve le geçiştiriyorum yad ılık su la aç kaldığım zaman midme kötü oluyor illa bir şeyler yemek gerekiyor.
Doktorum ilk başlarda ne kadar az kilo alırsan iyidir dedi 1 ile 3 kilo arası normal ki ben çok hareketli biri olmama rağmen her akşam 20 dakika yürümeme rağmen 500 gram aldım

Migren icin tavsiyesi olan var mi ataklarim cogaldi ; ((
gecmis olsun seni ben cok iyi anlarim. Benimde migrenim var tutunca gunlerce suruyor. Nane yagi biberiye yagi ikisinide denedim faydasi olmadi. Basima limon patatesin ustune karabiber dokup sardim faydasi olmadi. Masaj yaptim faydasi olmadi. Ankaradaysan etlik lokman hekimde bi dr. Var hamilelerede uygulanan bi tedavisi var. Ben yaptirdim kisin bikac ay rahatladim sadece sonra tekrar basladi. Basari orani %70demisti zaten dr. Benim ikinci hamileligim. Ilkindede tek skintim migrendi.16 haftadan dogum sonrasi 2-3aya kadar hic agrim olmadi. Disimi skiyorum sabirla yine 16. Haftamda gecmesini bekliyorum.

Cinsiyeti ogrenen arkadaslar huuuuuu. Ikili testinizdeki arkadasin dedigi beta degerinizle karsilastirirmisiniz bi dr.un dedigiyle paralel mi cikiyor sonuclar bizde fikir edinelim

Canim bnde 13+3 deyim bulantilarim azaldi hatta bi haftadir kusmuyorum fakat kokulara karsi hassasiyet devam ediyor bnde coraspin ve clexane igne kullaniyorum hergun.. kanimda pihtilasma sorunu cikti ilk gebeligim bebegimi korumak icin igne oluyorum..bnmde korkularim oluyor bulantim gecince ama Rabbim ne derse o olur oyle dusunelim...

Ikili testkan sonucunu heralde almayanlar cok alanlar varsa freebetahcg ler yazarsa tahmin edecegiz:)

Canim genetigine mi baktirdin sen. Benim genetikte heterozigot cikmisti sadece asprin verdi doktor. Senin sonuc neydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…