- 27 Ekim 2014
- 111
- 100
- 48
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #6.641
aynen bende ondan aldım canımmmm... onu içiyorummm nikotini 1 falan benımkının de .Bende iciyordum canim.hala da bir kac nefes cekiyorum arada. Ben soyle yaptım.hamile oldugumu ogrendikten sonra su nikotini zifiri falan az olanlardan aldim ama 1 lik olanlardan en azini yani.ilk baslarda sirf duman ici bos gibi geldi sonra alistim zamanla agir gelmeye basladi ve sonra artik sigarayi hic aramamaya basladim. Sanirim yavas yavas aliskanligimi bitirdi. Deneyebilirsin ama tabi nikotin orani az diye cok icmedim gunde en fazla 5 tane ictim.
hayır canım o döllenme günüyle alakalı. 3 aydan sonra normalleşiyorbir de bebeğim bir gün geriden geliyorrr acaba bundan mı oluyor dıye düşünüyorumm hep..
Canim onun icin nane yagi demisti bi arkadas burda ama bilemiyorum aktardan migren tasi buldum ben satici kisi hamilelet bunu kullaniyo zararsiz dedi ama annem kizdi bana doktoruna sormadan kullanma bisey diye. Bilemedim o yuzden bi sor istersen. Ben de ayni dertteym seninle ama haftada iki degil bnm cok sukur ama iki haftada bir tutuyo ve uc gun falan araliksiz suruyo benimki de..rabbim yardimcin olsun canim..Migren icin tavsiyesi olan var mi ataklarim cogaldi ; ((
Ben de ayni sekilde biraktim :) suan yalnizca esim yaktiginda bi nefes alirsam aliyorum yoksa odada duramiyorum o derece tiksindim. İnsallah kullanan hamisler sizler de bi an once kurtulursunuz.. İradeyle alakali hakikaten ya ama ben iradesizim tiksinmesem devam ederdim heraldeBende iciyordum canim.hala da bir kac nefes cekiyorum arada. Ben soyle yaptım.hamile oldugumu ogrendikten sonra su nikotini zifiri falan az olanlardan aldim ama 1 lik olanlardan en azini yani.ilk baslarda sirf duman ici bos gibi geldi sonra alistim zamanla agir gelmeye basladi ve sonra artik sigarayi hic aramamaya basladim. Sanirim yavas yavas aliskanligimi bitirdi. Deneyebilirsin ama tabi nikotin orani az diye cok icmedim gunde en fazla 5 tane ictim.
Bende cok kizim olsun istemistim doktor % 51 erkek %49 kiz dedi.sagliklivsihhatli olsunlar insallah. Ama belki degisir diye umit ediyorumgözün aydın annniiişşşşbana bir kız bebişş nooooolluuuurrr allahım
Canim onun icin nane yagi demisti bi arkadas burda ama bilemiyorum aktardan migren tasi buldum ben satici kisi hamilelet bunu kullaniyo zararsiz dedi ama annem kizdi bana doktoruna sormadan kullanma bisey diye. Bilemedim o yuzden bi sor istersen. Ben de ayni dertteym seninle ama haftada iki degil bnm cok sukur ama iki haftada bir tutuyo ve uc gun falan araliksiz suruyo benimki de..rabbim yardimcin olsun canim..
72 kiloyla hamile kaldım şuan 73 kiloyum ama boyum 1.76 doktorum fazla kilo almamaya çalış dedi ama benim boğazın duracağı yok gerçi kilomla boyum doğru orantılı kilolu biri değilim lakin böyle giderse 90 kilo olurum herhalde :))Kızlar İlk üç ayda kilo alan olmuştur büyük ihtimalde kaç kilo aldınız siz ben ilk Yozgatan geldiğmde 55 kilodum sonradan 53.500 oldum şimdi 5000 gram almısım 54üm sizde kilo durumlar nasıl??
Canım ama iştah ister istemez açılıyor.Terc,hlerimi sağlıklı yapmay çalışşam da mesala bu sıralar canım akşamları tatlı çekiyor ya meyve le geçiştiriyorum yad ılık su la aç kaldığım zaman midme kötü oluyor illa bir şeyler yemek gerekiyor.72 kiloyla hamile kaldım şuan 73 kiloyum ama boyum 1.76 doktorum fazla kilo almamaya çalış dedi ama benim boğazın duracağı yok gerçi kilomla boyum doğru orantılı kilolu biri değilim lakin böyle giderse 90 kilo olurum herhalde :))
gecmis olsun seni ben cok iyi anlarim. Benimde migrenim var tutunca gunlerce suruyor. Nane yagi biberiye yagi ikisinide denedim faydasi olmadi. Basima limon patatesin ustune karabiber dokup sardim faydasi olmadi. Masaj yaptim faydasi olmadi. Ankaradaysan etlik lokman hekimde bi dr. Var hamilelerede uygulanan bi tedavisi var. Ben yaptirdim kisin bikac ay rahatladim sadece sonra tekrar basladi. Basari orani %70demisti zaten dr. Benim ikinci hamileligim. Ilkindede tek skintim migrendi.16 haftadan dogum sonrasi 2-3aya kadar hic agrim olmadi. Disimi skiyorum sabirla yine 16. Haftamda gecmesini bekliyorum.Migren icin tavsiyesi olan var mi ataklarim cogaldi ; ((
geç cevap verdim tatlım kusura bakma arşivedeyim şu aralar. bebiş ii sanırım teyzesi. senin kuzu nasıl...günaydın annişş nasılsınız bakalım bebişko nasıl
Hayırlı cumalar anneler
Mide bulantilarim sanki azalmaya basladi bugun tam 11+0. Gunde 3kez metpamid e devam.Bi yandan da korkutuyor beni bulantilarin azalmasi ya bisey olduysa diye korkuyorum. Tamamen kesilmedi gunden gune azaliyor sanki sabahları ac karna cikariyorum 2gundur. Rabbime emanet bişey olmaz inşallah diyorum. 2haftadr gormuyorum merak ediyorum yavrumu. Bu hafta ikili test icin gidecegim hersey yolundadir inşallah. Coraspin ve clexane igne kullaniyorum
O yaziyi yanlis yazdim zaten canim,yanlislikla paylastim:)cnm asla aldirmam yani o yuzden testleri yaptirmaya gerek yok demek istedim.
Canim genetigine mi baktirdin sen. Benim genetikte heterozigot cikmisti sadece asprin verdi doktor. Senin sonuc neydi.Canim bnde 13+3 deyim bulantilarim azaldi hatta bi haftadir kusmuyorum fakat kokulara karsi hassasiyet devam ediyor bnde coraspin ve clexane igne kullaniyorum hergun.. kanimda pihtilasma sorunu cikti ilk gebeligim bebegimi korumak icin igne oluyorum..bnmde korkularim oluyor bulantim gecince ama Rabbim ne derse o olur oyle dusunelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?