2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Herkes n guzrl shbet ediyor.bnde bulanti ne ev temzligi ne misafrlkk htta dktoruma bile 2 hfta oldu gtmedim..dsaroya bile cikmiorim..grceleri hep agzimin ici ksnior.disetlermmi .genizimmi bilemiorum.sabhyine ogurdum safra.insanin agznda tat birakmayan safra.gogus uclarimda catlamaya basladi kasintisi yetior..sixler cok sanslsnz

canım eğer sıkıntıları saymaya kalkarsam bütün vücudum kaşınıyor karaciğer enzimlerinden dolayı, geceleri uyuyamıyorum bu sabah uyuduğumda saat 6 idi 7 de kalkıp işe geldim. ağzımın içi sürekli kupkuru ve dişetlerim kanıyor yanımdan suyu eksik etmiyorum yudum yudum içiyorum yoksa kuruluktan dolayı konuşamıyorum bile. uykusuzluktan ölsemde yemek görmek istemesemde 4,5 yaşında oğlum var iş çıkışı eve gidince uyuyana kadar onun peşindeyim. ama bn gülümsemeye ve rutin hayatımı devam ettirmeye çalışıyorum çünkü çok şükür rabbime bize bu duyguyu yaşattı evlat sahibi olmak isteyen o kadar çok insan varki onların çektiklerini görünce hamdediyorum Rabbime ve meleğimin varlığı yetiyor bana.

Yuzd
Merhaba güzel anneler. Benim size bir sorum var fakat cevabını hemen almak istiyorum. Bugün 14+0 olduk biz. Yani 15. Haftadayız. Kontrole gitsem cinsiyetini öğrenebilir miyim​
Yuzde doksan ogrenirsin gitsene..bizide haberdar et

Selam arkadaşlar nasılsınız? Bebekleriniz nasıl?

Cinsiyeti en geç öğrenenlerden biri ben olacağım herhalde çünkü 22 aralıkta kontrolüm.

12. haftada vardı ama doktorum daha erken dedi cinsiyet için.

Olsun ben pek önem vermiyorum Allaha şükür bir kızım var, sağlıklı bir evladım olsun kız erkek fark etmez. İlkinib gönlüme göre verdim rabbim.

evet canım var aslında benim hastane de pahalı değil asşında test fiyatları da olsa sgk da var bende ama dedim bir işe yarasın sigorta fazladan para vermeyim dedim aama işte böyle kendi kafalarına göre davranıp insanları uğraştırıyorlar.Çalışmıyor olsam sorun değil ama birde iş var sürekli izin almış konumunda oluyorum.​
Evet o da var tabi ben muayene günlerimi cumartesi ye ayarladım bir tek test günü hafta ici olucak mecburen

Merhaba guzel anneler. Benim size bir sorum var fakat cevabını hemen almak istiyorum. Bugün 14+0 olduk biz. Yani 15. Haftadayız. Kontrole gitsem cinsiyetini öğrenebilir miyim
Merhaba canim ben en son 13+0 da gittim cinsiyet icin cikinti yok simdilik degismezse kiz dedi 16+0 da kesinlik kazanir o zamana kadar soylenenler hep tahmindir dedi bende gun sayiyorum tekrar gitmek icin sende tahminde olsa ogrenirsin insallah​

miribaaa annişleeerrr çok mutluyumbugün bebişimi gördümmm. aslında haftaya cuma gidecektim ama gece bi anda aklıma düştü bebişko, yarın sabah gidicem doktora dedim.. SAT a göre 10+2dik ama doktor 11+1 oldugumuzu söyledi. ikili test için falan kan verdim yarın 2de göstericez doktora. ayy çok tatlıydıı minnakımm :)

merhaba canım bakalım bize doktor ne diyecek. benimde oğlum var ama kızkardeş hayali kuruyor sürekli. tabii önemli olan sağlıklı olması

merhaba tatlımm ne güzel büyümüş kuzucuk maşallahh ona darısıda başımıza inşallah.

Canım tamam ben diğer hamile arkadaşara göre mide konusunda rahtasızlığım olmadı ama hem iş hem ev ikisi bir arada yürütüyorum bu yetmez miş gigi her gün yürümek zorunda kalıyorum havanın halini görüyorsun servisle ilgil değişiklkler oldu kaldım bu şekilde ortada onun dışında vucudum da mantar olustu her yerim kırmızı kırmızı lekeler var süryüyoum sürdüğüm yerler iyleişiyor ilaç içip içerden kesmemediğim için gine çıkıyor herkesin sıkı göğüslerimi mantardan dolayı kaşıdığımdan dolayı çatladı şimdiden ....Geceleri uyuyamıyorum ..Canım hamilelikde tabi oalcak öyle şeyler çünkü vücüdün değişiyor hormonların değişiyor ama şöyle gerçek var Allah bizi böyle bir şeyi nasip etti hepşmşz şanlıyıZ inşallah yakın zamanda geçer mide rahatsılığın canım daha iyi olursun ..

merhaba canım bakalım bize doktor ne diyecek. benimde oğlum var ama kızkardeş hayali kuruyor sürekli. tabii önemli olan sağlıklı olması

Bekelyip göreceğiz, sağlıklı olsunlar en önemlisi o, hamilelik kolay bir dönem değil, cinsiyet ayrımı yapamayacak sadece sağlık dileyecek kadar zor bir dönem, en azından benim için.

Sizin doktorlar ne güzel öyle ya imrendim valla, benim doktorum öyle yoğun ki (özel hastane olmasına rağmen) acil bir durum olmadıktan sonra bebeğimi özledim geldim deme şansımız maalesef yok.

Şimdiden önümüzdeki 3 ayın randevusunu aldırdı bana, olurda yoğunluktan randevu alamazsam diye, 22 aralık, 12 ocak, 3 şubatta da detaylı var.

22 Aralıkta gidince şubatın, ocakta gidince martın randevusunu alıyoruz.

:)

Çünkü özel hastane ve gece de olsa doğuma gelip kendisi giriyor, günde 1-2 doğum mutlaka yaptırıyor, randevularını ona göre ayarlıyorlar, hergün 1 saatini boşa çıkartıyorlarmış ki normal doğumlardan dolayı aksama olmasın diye.

Bu arada maşallah bebeğine.

Hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişiyor. Her rahatsızlığın kendine göre zorluğu var, insaın neresi acıyor/ağrıyorsa canı orada.

Amaaa bence mide bulantısı ve kusmak çok feci bir durum. İnsan yemek yemeyince ve aç olunca hiç ama hiç birşey yapamıyor.

Geçmiş haftalarda serumla ayakta duran birisi olarak Allahım en kısa zamanda rahata kavuşturur sizleri de diyorum.

Benim bulantılarım cuma günü yani 12+4 te geçti.

Benim Cumartesim bile yok canım Hafta içi izin almak zorund akalıyor iş yeirnde eşim cumartesi günü izinli bnm için izin almasın diye cumartesi günü izin alayim deidm onu bile olay meselesi haline getirmişler.Evet haklısın kendi kafalarına göre iş yapıyorlar çok sinir bozucu bu cuma işte ana sağlığa gidip troidim için kan verecem Pazartesi Çarşamba Cuma kan veirliyormuş Çarşambada arkadaş izinli benim iş kaldı Cumaya Troidde önemli miş varsa bebekte zaka gerilğine neden oluyormus...

1 miş canım ense kalınlığı ben 1 2 3 duydum da 0.15 tuhaf geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…