2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa esracığım sen yenidenmi hamilesi gözün aydın maşallah canım nasıl oldu oldu tedaviylemi oldu yoksa doğalmı
Evet Havvacığım Allah'ımın mucizesi bitmiyor.Doğal yoldan nasip etti bu mucizeyide.Hayırlısı ile devam eder de kucağıma alırsam dünyanın en mutlu insanı olacağım.Hiç umudunu yitirme sende her zaman duamdasın

Kızlar tiroidi olan varmı benim tiroid çıktı doktor düşük dozda da olsa ilaç kulannalım diyor ne diyorsunuz?
Ben de kullanıyorum 25mg'lık hamilelikte TSH'nin 2'nin altı olması gerekiyor, ilaç zaten hormon hapı kullanmanın bir zararı yok ama yüksek olması zararlı.

Canım daha yenimi evlisiniz ilk senelerde çok oluyor tartışma ama zaman geçdikçe oturuyor her şey biraz zaman ver canım öyle düşünme bebek olmasaymıdı diye su an çünkü karnında oda senin üzüldüğünü hissediyor canım direyetli ol bol bol Allaha dua et.

maşallah sağlıkla inşş

Bebeklerimizi saglikla kucaklarimiza aliriz insallah. Benimde tahmini dogum tarihim 8 haziran nasipse. Evelki gun ikili testimizi yaptirdik.1 kizim var 3.5 yasinda.
Sultan senın de gözün aydın canım.Allah'ın hikmetine bak seninle aynı anda ikinci bebeklerimize hamileyiz.İnşallah sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız evlatlarımızı.Seninde mi doğal yolla oldu?Hangi doktora gidiyorsun şimdi?

siz birbirinizin doğumunada gidersiniz daha önce olduğu gibi bebişleri seversiniz ohhhhh ne güzelll

Günaydın, dün kendimi biraz iyi hissediyordum ve misafirim geldi, ev temizle bulaşıkları topla servis yap falan ayakta fazla durdum ve yoruldum sanırım belim acayip ağrıyor özellikle sol bacağımın üzerine basınca

Canim cok uzuldum. Herşey düzelir İnşallah. Boşanmak o kadar kolaymı. Dua et canim. Kendini üzme desemde elinde değil biliyorum. Rabbim eşinin yüreğine ılıklık versin. Evinize huzur mutluluk versin. sen bir annesin artık ve bu çok büyük güç unutma. Ama en büyük güç Allah. Sende kuzucugunda Allaha emanet olun

Canimsin biz seninle ne zor zamanlar paylastık. Unuturmuyum hiç. Ama en güzel anlarımdada ilk seni aradım bu kuzucuktada oldugu gibi. Seviyoruz seni Havva teyzemiz. Hep dualarımızdasın. Bunu birazcık unutturmamak içinde mesajlada hatırlatıyoruz sadece :)

bilmiyorum ki. oyle mi oluyor acaba ? dogum icin 15-21 haz. gorunuyor
Yok canim değişmiyor. Onu boyu ve kilosuna bakarak söylüyorlar. Zamanla göreceksin zaten o sürekli değişecek. Ama doğum tarihiberken doğum yada sezeryan olmadıktan sonra pek değişmiyor.sadece 1 2 gün değişir.ona göre Bebek ne zaman isterse geliyor

Günaydın kızlar ,
Devlet hastanesine tahlil için gitmiştim istediğim tahlil arasında troid de vardı dokto onu yazmamış idrar tahlilim hespinin değerlerini yazmamış hastaneyi aradım bu kadar değerlerinie bakabiliyoruz diyip işin içinden çıktılar varmı böyle bir şey ya devlet hastanesi kocaman para ödemeyim diye devlete gidiyorsun doğru düzgün ilgilenmiyorlar bile şimdi troid için tekrar izin al ana sağlık yapıyormuş allahtan oraya gidecem geçen sene yaptırdığımda değer 2,0168 miş doktor bir sorun yok demişdi.Ama sonrada değerler değişebiliyor demi.

aelamlar kizlar doktordan geliyoruz bizim bebis agir vasita galiba gic hareket etmiyo11+2 olmusiuz iyiyiz sukur cikinti varmis yuksek ihtimal erkek ama gelecek ay tam belli olur dedi demir vitamin fln yazdi
Hayırlı olsun cnm inşallah bizlere de nasip olur yakın zaman da cinsiyet öğrenmek çok heyecanlı

Canım keşke ssk anlaşmalı hastaneleri araştırsaydın ben daha yaptırmadım ama 60 tl ye yapanda var 500 tl ye de iyice araştırmak lazım. Ben devlette yaptırmayı düsünmüyorum çünkü senin istediğini değil kendi işine gelen testleri yapiyorlar sadece

kızlar günaydın.son sayfaları okumadım bu konuya değinildimi bilmiyorum.ama ben yine de uyarmak istedim.benim de şu anda tam 12 haftalık oldu.cuma günki kontrolde vitamin ve demir hapı yazdı.ben daha önce yine kk dan okumuştum elevit vitamin domuz katkılı kulanmayın diyordu.bunu üretici firma da zaten yalanlamamış.ben de doktor vitamin yazdım diyince elevit mi dedim evet dedi.ben onu kullanmak istemiyorum diyince direk domuz katkısından mı dedi evet dedim ve decavit yazdı.doktor da yalanlamadı yani.eğer bunu bilmiyor olsaydım elevit kullanacaktım.şu anda hepimiz aşağı yukarı aynı haftalardayız ve vitamine başlıyoruz.aklınızda bulunsun istedim.doktorunuza mutlaka sorun hangi vitamini vermiş diye.bu arada bebişim de yüzde yetmişbeş kızmış.çıkıntısı yataya yakın duruyomuş.öyle işte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…