2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ne kadar çok doktora gidiyorsun anlamında demek istemedim, ne güzel istediğin zamanda gidebiliyorsun demek istedim, yani özel de olsa ben istediğim zaman gidemiyorum, tarihlerle oynayamıyorum anlamımda.

benimde bugün 11+1 22 haziranda doğum tarihi aynıyız hemen hemen :) cinsiyet söyledi mi snaa canım doktorun?
Yarın sonucu göstermeye gittiğimde sorucam, tekrar bakar mı bilmem. Ama bugün ultrasonda baktığında hiç bi yorumda bulunmadı. Ben de ağzı açık ayran budalası gibi ultrason cihazına baktığımdan sormak aklıma bile gelmedi

Ankara dayım beni izmir hastanelerini bilmiyorum.

İnş. içine sinen ve snei tatmin eden bir doktorun olur.

inşallah..iki kere 12 gün arayla gidince işe yaradı mı?ben hastaneden geldiğimin gecesi yine aynıyım

selam kızlar bu cuma yani 11+5 te ikili test için gidicem,acaba cinsiyetle ilgil bişe der mi doktor??tecrübeliller vardı r aramızda sorayım dedim :)bide ikili test için erken değil heralde dimi
canım benim 11+4 te yapmadı..10 gün sonra gel dedi..ama yapılanlarda var..nihayetinde 11-14 testi bu yapılması lazım

içeri girmeden tek tek sayıyorum şunu sorucam bunu sorucam..girip çıktıgımda sadece saf bir gülümseme oluyo

ne kadar çok doktora gidiyorsun anlamında demek istemedim, ne güzel istediğin zamanda gidebiliyorsun demek istedim, yani özel de olsa ben istediğim zaman gidemiyorum, tarihlerle oynayamıyorum anlamımda.
Ben seni anladım canım benim Dün 3-4 saatlik yol yaptığım için çok korktum minnaka birşey oldu diye. Gece uyku tutmadı, sabah eşime rica ettim de bıraktı hastaneye. Benim pimpirikliliğimden sanırım. Devlet hastanesindeki doktor sık sık gitmemi onaylamaz sanırım da, özel hastane müsait oldukça beni görmekten mutluluk duyar tamamen duygusal

canım benim 11+4 te yapmadı..10 gün sonra gel dedi..ama yapılanlarda var..nihayetinde 11-14 testi bu yapılması lazım
ben normalde haftaya cumaya randevu almıştım ikili test için. doktor bugün ultrasona bakarken dedim ona haftaya cuma uygun olur mu ikili test diye. Doktor da şu an uygun şimdi bakabiliriz dedi.

Şöyle söyleyim ilk serumu 8+2 de taktılar o bana 12 gün yetti, 12 gün çıkartmadım ama mide bulantım devam etti.

12 günden sonra 3 gün üst üste yine günde 10 a yakın kusunca tekrar taktılar, oda bulantılarımı bitirdi, yani şükürler olsun Allaha cuma gününden beri rahatım.

Yani öyle alışmışım ki bulantı ve kusmalarla yaşamaya şimdi sık idrara çıkmasam, sık sık acıkmasam, göğüslerim şiş ve sızılı olmasa aklıma kötü şeyler gelecek o derece geçti bulantılarım.

ben normalde haftaya cumaya randevu almıştım ikili test için. doktor bugün ultrasona bakarken dedim ona haftaya cuma uygun olur mu ikili test diye. Doktor da şu an uygun şimdi bakabiliriz dedi.
dediğim gibi bana o gün ense kalınlığı normal gözüküyor dedi ama 10 gün sonra bakalım dedi yine aynı normal çıktı..yapılır bence tekrar gelmene gerek duymamıştır

inşallah..iki kere 12 gün arayla gidince işe yaradı mı?ben hastaneden geldiğimin gecesi yine aynıyım
Yani serumların içeriğine baktın mı (o serumların seni mutlaka rahatlatması gerekirdi) içinde b6 vitamini, dramemine bulantı ilacı ve serumu sapsarı yapan bir vitamin vardı benimkilerde.

2 şişesi bu şekilde 1 şişesi de su amaçlı boş serumdu.

Tüh çok üzüldüm neden hafifletmedi bile acaba.

Keşke benim doktorum da öyle olsa. :)

valla ben 12. haftada gidecektim ense kalınlığı vs. ölçümü için randevum o tariheydi, 11. haftada de acil serum için gidince muayenemi vs. yaptı (acilden giriş yaptırmak zorunda kaldığım için) 22 aralıktaki randevunu da 1 hafta öne al dedi ama ne mümkün taaaa 22 aralığa kadar full dolu 1 hafta öne çektiremedim.

Bende artık arada haftaya vs. devlete gidecek sadece sağlığına baktıracağım, içim rahat etsin diye. Yoksa 1 ay 1 hafta geçmiş olacak aradan.

Selam arkadaşlar nasılsınız? Bebekleriniz nasıl?

Cinsiyeti en geç öğrenenlerden biri ben olacağım herhalde çünkü 22 aralıkta kontrolüm.

12. haftada vardı ama doktorum daha erken dedi cinsiyet için.

Olsun ben pek önem vermiyorum Allaha şükür bir kızım var, sağlıklı bir evladım olsun kız erkek fark etmez. İlkinib gönlüme göre verdim rabbim.​
Benimde18 aralık kontrolum bu gitigimde cok net degil yuzde 51 erkek deyim ama kesin değil dedi. Ancak 18. De belli olur demisti

En güzeli öyle canım, aklın kalmaz en azından. Diğer türlü çok stresli olur. Doktora gidemeyeceğini bilince insan daha çok hasta olur ya, aynen öyle

Selamlar guzel anneler gecen hafta saglik ovaginda kan vermiştim esin sonucu almis 3.39 cikmis aile hekimi normal demis referansta 5 kadar normal gözüküyor. Ama okudum nette 2 olmasi gerek diyo gebelikte korktum simdi giddim hastaneye kanverdim yarın dr bakacak sonuclara inşallah kotu bisey demez.

kızlar günaydın.son sayfaları okumadım bu konuya değinildimi bilmiyorum.ama ben yine de uyarmak istedim.benim de şu anda tam 12 haftalık oldu.cuma günki kontrolde vitamin ve demir hapı yazdı.ben daha önce yine kk dan okumuştum elevit vitamin domuz katkılı kulanmayın diyordu.bunu üretici firma da zaten yalanlamamış.ben de doktor vitamin yazdım diyince elevit mi dedim evet dedi.ben onu kullanmak istemiyorum diyince direk domuz katkısından mı dedi evet dedim ve decavit yazdı.doktor da yalanlamadı yani.eğer bunu bilmiyor olsaydım elevit kullanacaktım.şu anda hepimiz aşağı yukarı aynı haftalardayız ve vitamine başlıyoruz.aklınızda bulunsun istedim.doktorunuza mutlaka sorun hangi vitamini vermiş diye.bu arada bebişim de yüzde yetmişbeş kızmış.çıkıntısı yataya yakın duruyomuş.öyle işte:)​
Ay ilk kez duydum bunu bende iki haftadir elevit kullaniyorum. Simdi napsam bilemedm. Kesin mi acaba bu bilgi. Kontrolumede bir bucuk hafta var daha.​
Bana elevit vermedi decevit verdi ama elevit verseydi degistirecektim

bu nasil bir acikmadir anlayamıyorum. sanki kıtlık tan cikmis gibi oluyorum sabahları. mide kasıntisindan yerlere yapisiorum. demir hapina basladik. sabah ise gitmeden kahvalti etmeden once içiyorum. onun bir etkisi olabilir mi acaba? ac karnina içiyorum ondan mi acaba ? hic denecek kadar az yasadim mide bulantisini ama bu acayip kötü bir şey. sizde de var mi

dediğim gibi bana o gün ense kalınlığı normal gözüküyor dedi ama 10 gün sonra bakalım dedi yine aynı normal çıktı..yapılır bence tekrar gelmene gerek duymamıştır
Evet evet yapıldı yarın sonuç göstericem. Ense kalınlığı 1,6 çıktı. Burun kemiği de var. Testin sonucuna göre bakıcaz işte, herşeyin hayırlısı. Ben tüm kan testlerimi özelde yaptırmıştım gebeliği ilk öğrendiğimde, devletteki doktor en baştan bi daha istedi. Özele güvenmedi heralde ne bilem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…