- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #7.041
Takibe gitmesem de mutlaka gideceğim, aklımda çünkü hastanede bebeklerden alınan topuk kanı testinin sonucu sağlık ocağına gidiyor, oradan anneye ulaşıyorlar.Canım git benim hemşirem bana çok ilgil gösterdi şasırdım bu kadar ilgiye ama 3 yıldır gitmiyordum ben baya değişmiş ...
Özel hastanesinde yapılanın bu şekilde olduğunu duyunca çok şasırdım canım ilk defa senden duydum arkadaşarımdan özelden yaptırdı bende o zaman sağlık ocağına gideyim test yaptırmak için hele bir doğsunda daha 6 ay var ......Takibe gitmesem de mutlaka gideceğim, aklımda çünkü hastanede bebeklerden alınan topuk kanı testinin sonucu sağlık ocağına gidiyor, oradan anneye ulaşıyorlar.
İlk hamileliğimde kızımın topuk kanı testi hatalı çıktı ve sağlık ocağından yeni kan almak için ellerinde kağıtlarla eve geldiler, o kanda kırmızı bültenle gidiyor hıfzıssıhhaya sonucu daha kısa sürede geliyor.
Özel hastanede doğum yaptım doğum paketinde ilk 5 günlük bebek muayenesi ve kan alımları ücretsizdi onun için bizim topuk kanımızı hastanede aldılar ve fenilketonüri testimiz bozuk çıktı.
Meğerse beni 7. gün sağlık ocağında tekrar kan aldır diye uyarmaları gerekiyormuş, il sağlıktaki doktorlara kanı elden teslim etmeye gittiğimizde ağlamayın üzülmeyin lütfen özellerde alınan kanların çou bozuk çıkıyor dediler.
Şimdiki bebeğime sağlıkla kavuşursam doğum yaptığım hastanede değil de 7. gün sağlık ocağında kan aldıracağım.
O kabusu tekrar yaşayamam, Allah kimseye de yaşatmasın.
Kısacası sırf bunun için de olsa gebelik kaydı yaptırmak gerek diye düşünüyorum.
Özel hastanesinde yapılanın bu şekilde olduğunu duyunca çok şasırdım canım ilk defa senden duydum arkadaşarımdan özelden yaptırdı bende o zaman sağlık ocağına gideyim test yaptırmak için hele bir doğsunda daha 6 ay var ......
benim de serumlar sarıydı,iki tane büyük sarı, iki tane küçük su renginde taktılar,her gün için.çok kötüyüm ya,ne eşime, ne kızıma, ne de kendime yetemiyorum.3. 4 gün iyi olurum hiç değilse diye maddi manevi imkanları zorlayarak yattım hastane de ama çıkar çıkmaz aynı olunca hayal kırıklığına uğradım.rabbim yardım etmezse çok çaresizim,artık namazda secdeye gidince bile çokk kötü oluyorum,bazen namazı bozup tuvalete koşuyorumYani serumların içeriğine baktın mı (o serumların seni mutlaka rahatlatması gerekirdi) içinde b6 vitamini, dramemine bulantı ilacı ve serumu sapsarı yapan bir vitamin vardı benimkilerde.
2 şişesi bu şekilde 1 şişesi de su amaçlı boş serumdu.
Tüh çok üzüldüm neden hafifletmedi bile acaba.
ya benim 6 küsürdü ilk ünv hastanesine gittiğimde, hemen ilaç kullandırmaya başladılar.cuma günü üç hafta geçmişti,kontrole gittim, 4,49 mu ne olmuş,doktor henüz istediğimiz düzeyde değil dedi, ilacın dozunu arttırdı, bir ay sonra kontrole çağırdı.bebekte zeka geriliği olabiliyormuş Allah korusun, illaki tedavi olmak gerekiyormuş. Ben endokrin polikliniğine göründüm.inşallah sende Bi sorun çıkmaz canım, ama ihmal etme,geçmiş olsun..Bilmiyorum cnm insallah yoktur kotu bisey
Aile hekimi normal dedise canım takma kafana nette her okuduğuna inanmamak lazım bence bende beşe kadar normal diye biliyourm.
hekimi normal dedise canım takma kafana nette her okuduğuna inanmamak lazım bence bende beşe kadar normal diye biliyourm.
Sizede maşallahKızlar benim oğlum olucak nasipse tabloya ekleyebilirsinizcountryrose hayirli olsun cnm artik bi kiza 5 talip cikacak bu gidisle
Bu arada alintila yapinca nie bole bozuk cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?