2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım git benim hemşirem bana çok ilgil gösterdi şasırdım bu kadar ilgiye ama 3 yıldır gitmiyordum ben baya değişmiş ...
Takibe gitmesem de mutlaka gideceğim, aklımda çünkü hastanede bebeklerden alınan topuk kanı testinin sonucu sağlık ocağına gidiyor, oradan anneye ulaşıyorlar.

İlk hamileliğimde kızımın topuk kanı testi hatalı çıktı ve sağlık ocağından yeni kan almak için ellerinde kağıtlarla eve geldiler, o kanda kırmızı bültenle gidiyor hıfzıssıhhaya sonucu daha kısa sürede geliyor.

Özel hastanede doğum yaptım doğum paketinde ilk 5 günlük bebek muayenesi ve kan alımları ücretsizdi onun için bizim topuk kanımızı hastanede aldılar ve fenilketonüri testimiz bozuk çıktı.

Meğerse beni 7. gün sağlık ocağında tekrar kan aldır diye uyarmaları gerekiyormuş, il sağlıktaki doktorlara kanı elden teslim etmeye gittiğimizde ağlamayın üzülmeyin lütfen özellerde alınan kanların çoğu bozuk çıkıyor dediler.

Şimdiki bebeğime sağlıkla kavuşursam doğum yaptığım hastanede değil de 7. gün sağlık ocağında kan aldıracağım.

O kabusu tekrar yaşayamam, Allah kimseye de yaşatmasın.

Kısacası sırf bunun için de olsa gebelik kaydı yaptırmak gerek diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Özel hastanesinde yapılanın bu şekilde olduğunu duyunca çok şasırdım canım ilk defa senden duydum arkadaşarımdan özelden yaptırdı bende o zaman sağlık ocağına gideyim test yaptırmak için hele bir doğsunda daha 6 ay var ......

kızlar cuma günü cvs yaptırıyorum benim bebekte ense kalınlığı var yazmıştım burada ayrıca ikili test sonucum da riskli çıktı malesef dr cvs ya da amniyo dedi ama beklemeyin hemen yaptırın dedi cvs 14 haftaya kadar yaptırılıyor amniyo 16 dan sonra yaptırılıyor rabbim korusun hepsini dualarınızda bana da yer verin.​
Dualarım senınle Allah ıkımızınde yardımcsı olsun güzel hbrler ver insallah.benım ilk hamılelıgımde 1:90 dı sonuc kaç canım 250nın Altndamı,amnio bende yaptırmıştım 1:90
olmasına rağmen güzel gelmişti.ama bızım Bebeğin ense kapanmamıştı 19haftalık normal doğumla sonlandırdık o Yüzden.kocaelide yasıyorum ve bu konunun profösörü var burda nerde yaşıyorsunuz

Biz 2. kanı sağlık ocağında aldırdık cuma akşam saatleriydi kan pazartesi gider araç yok dediler, yanımıza sağlık ocağından bir personeli verdiler birlikte birim araba ile il sağlığa bırakmaya gittik, oradaki doktor söyledi canım.

Özel hastanede doğum yapan arkadaşların belki 7. gün aldırmıştır kanı. 7. günden önce alınanlar bozuk çıkabiliyormuş, çünkü çocuğun gününü hatırlamıyorum belli bir gün anne sütü ile beslenmesi sonucu test doğru çıkıyormuş.

aelamlar kizlar doktordan geliyoruz bizim bebis agir vasita galiba gic hareket etmiyo11+2 olmusiuz iyiyiz sukur cikinti varmis yuksek ihtimal erkek ama gelecek ay tam belli olur dedi demir vitamin fln yazdi​
Bende çarş gitcem canım hareketlerini görmek için sabırsızlanıyorum :) seninki önden gidiyo galiba maşallah

kızlar cuma günü cvs yaptırıyorum benim bebekte ense kalınlığı var yazmıştım burada ayrıca ikili test sonucum da riskli çıktı malesef dr cvs ya da amniyo dedi ama beklemeyin hemen yaptırın dedi cvs 14 haftaya kadar yaptırılıyor amniyo 16 dan sonra yaptırılıyor rabbim korusun hepsini dualarınızda bana da yer verin.​
Dualardasin canim...Rabbim sağlıklı eylesin bebisini, seni... Dikkat edin kendinize...

Baya girmeyince takip edemedm.
Allahm hepimize saglikli evlatlar nasip etsn ..sag salim kucagimiza alalm.
Bende ikili testi yaptirdim sonucu carsamba alcam hayirlisi insallah.

kızlar cumile ilgi yaptırıyorum benim bebekte ense kalınlığı var yazmıştım burada ayrıca ikili test sonucum da riskli çıktı malesef dr cvs ya da amniyo dedi ama beklemeyin hemen yaptırın dedi cvs 14 haftaya kadar yaptırılıyor amniyo 16 dan sonra yaptırılıyor rabbim korusun hepsini dualarınızda bana da yer verin.​
Tsh troit ile ilgilimis.cnm dua edelim sanada ve bebegine temiz sonuclar çıksın inşallah guzel haberler aliriz

benim de serumlar sarıydı,iki tane büyük sarı, iki tane küçük su renginde taktılar,her gün için.çok kötüyüm ya,ne eşime, ne kızıma, ne de kendime yetemiyorum.3. 4 gün iyi olurum hiç değilse diye maddi manevi imkanları zorlayarak yattım hastane de ama çıkar çıkmaz aynı olunca hayal kırıklığına uğradım.rabbim yardım etmezse çok çaresizim,artık namazda secdeye gidince bile çokk kötü oluyorum,bazen namazı bozup tuvalete koşuyorum

de serumlar sarıydı,iki tane büyük sarı, iki tane küçük su renginde taktılar,her gün için.çok kötüyüm ya,ne eşime, ne kızıma, ne de kendime yetemiyorum.3. 4 gün iyi olurum hiç değilse diye maddi manevi imkanları zorlayarak yattım hastane de ama çıkar çıkmaz aynı olunca hayal kırıklığına uğradım.rabbim yardım etmezse çok çaresizim,artık namazda secdeye gidince bile çokk kötü oluyorum,bazen namazı bozup tuvalete koşuyorum
RabbIm yardimcin olsun cnm

ya benim 6 küsürdü ilk ünv hastanesine gittiğimde, hemen ilaç kullandırmaya başladılar.cuma günü üç hafta geçmişti,kontrole gittim, 4,49 mu ne olmuş,doktor henüz istediğimiz düzeyde değil dedi, ilacın dozunu arttırdı, bir ay sonra kontrole çağırdı.bebekte zeka geriliği olabiliyormuş Allah korusun, illaki tedavi olmak gerekiyormuş. Ben endokrin polikliniğine göründüm.inşallah sende Bi sorun çıkmaz canım, ama ihmal etme,geçmiş olsun..

ya benim 6 küsürdü ilk ünv hastanesine gittiğimde, hemen ilaç kullandırmaya başladılar.cuma günü üç hafta geçmişti,kontrole gittim, 4,49 mu ne olmuş,doktor henüz istediğimiz düzeyde değil dedi, ilacın dozunu arttırdı, bir ay sonra kontrole çağırdı.bebekte zeka geriliği olabiliyormuş Allah korusun, illaki tedavi olmak gerekiyormuş. Ben endokrin polikliniğine göründüm.inşallah sende Bi sorun çıkmaz canım, ama ihmal etme,geçmiş olsun..​

evet cnm iste bende o yuzden endiselendim bakalim ilac verir belkide duser yukselmesinde inşallah seninide düşer

@luckystar_34

Canım öncelikle acil şifalar diliyorum dya edicem senin için bu arada harmony test var durumunuz iyisi o test kesin sonuç veriyormuş yaptır istersen

Kızlar benim oğlum olucak nasipse tabloya ekleyebilirsiniz​
Oyyy maşallah rabbim kucagina almayi nasip etsin

Benim Cumartesim bile yok canım Hafta içi izin almak zorund akalıyor iş yeirnde eşim cumartesi günü izinli bnm için izin almasın diye cumartesi günü izin alayim deidm onu bile olay meselesi haline getirmişler.Evet haklısın kendi kafalarına göre iş yapıyorlar çok sinir bozucu bu cuma işte ana sağlığa gidip troidim için kan verecem Pazartesi Çarşamba Cuma kan veirliyormuş Çarşambada arkadaş izinli benim iş kaldı Cumaya Troidde önemli miş varsa bebekte zaka gerilğine neden oluyormus...​
Ay Allah korusun canım inşallah yoktur birsey kötü şeyler getirme aklına

Z zeynepsz canımm öncelikle inşallah bu bebegını saglıkla kucagına alırsın Allah o günleri tekrar yasatmasın kocaelıde yasıyorum demıssın de dıkkatımı cektı hangı doktora kontrole gıdıyorsun?

Kızlar 1 haftadır kuyruk sokumumda bi ağrı var, gitgide şiddetlendi bgn çorabımı giymek için eğildiğimde okadar ağrıdı ki anlatamam. Sizde de var mı böyle bi sıkıntı ?

Kızlar benim oğlum olucak nasipse tabloya ekleyebilirsiniz​
countryrose hayirli olsun cnm artik bi kiza 5 talip cikacak bu gidisle

Bu arada alintila yapinca nie bole bozuk cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…