2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
En güzeli öyle canım, aklın kalmaz en azından. Diğer türlü çok stresli olur. Doktora gidemeyeceğini bilince insan daha çok hasta olur ya, aynen öyle

Ya hileye başvursan gidersin acilden giriş yaptırıp, karnım ağrıdı vs. gibi yalanlarla ama ben nedense hastalıkta yalana başvurmayı sevmiyorum gerçek olur diye.

Birde ben ogün acil olarak gidince direk beni aldı, kapının önünde bekleyen 5-6 hastası vardı (normal doğum gelmiş ve randevular kaymış) e birde araya ben girince yazık günah o kadar hamişin hakknı yemek.

O gün gerçekten hastaydım ama hasta olmadan da sırf içimi rahatlatmak için hem o hamilelerin hemde doğmamış karnınlarındaki bebeklerinin hakkını yiyemem.

Hem nefes nefese hallerine üzüldüm hemde sevindim, nst ye girmek için gelmişler, ahhh keşke bizde o günlerde olsak dedim.

kızlar SAFER AYIndayız..testlerimiz hep bu aya denk geliyor..bu ay beleların daha fazla olması muhtemel olduğundan dua ile korunalım..yani duaları arttıralım biraz..sıkıntılı geçmesin.. ihlas felak nas hep dilinizde olsun​
Canım safer ayinin ugursuz oldugu bela ve felaketlerin indigi hurafe yani uydurmadir..ama biz dualarimizi eksik etmeyelim

Aile hekimi normal dedise canım takma kafana nette her okuduğuna inanmamak lazım bence bende beşe kadar normal diye biliyourm.

canım bir ikisohbette dinledim..korunma muhakkak her an da lazım

Ben daha aile hekimine gitmedimi yarın müsait olursam gebelik kaydım için gideceğim.

Gidenler bilgi verebilir mi acaba? neler yapıyorlar.

Ben daha aile hekimine gitmedimi yarın müsait olursam gebelik kaydım için gideceğim.

Gidenler bilgi verebilir mi acaba? neler yapıyorlar.
Canım ilk başta tansiyonunu ölçüyor ve senle ilgil bir bilgiler doluruyr deftere kilonu en son regl tarihini kan testi yaprıtdığısan onun değerlerini yaptırmadısan orada yaptırabilirsin aile de tansiyon şeker hastalığı varnı onu soruoyrlar ve deftere senle olan bilgileir dolduruyorlar seni 4 kere gebe izlem için çağıracaz gelebilirmisin diye soruyorlar vede 20 . haftada aşı olacağını aryacaklarını iletyişim bilgiierini alıyorlar.

Çok teşekkür ederim bilgiler için, Annem de hemşire emeklisi en son sağlık ocağından emekli oldu ama aradan 12 sene geçti o zaman aile hekimliği yoktu.

Yarın gidiyim bari.

canım benim 11+4 te yapmadı..10 gün sonra gel dedi..ama yapılanlarda var..nihayetinde 11-14 testi bu yapılması lazım
doktoruna göre değişiyo demekki hadi babkalım ben gitmişken cinsiyet le ilgili de bi tüyo versn istoyrum bakalım hayırlısı

ne sonucu bu 3,39 ben anlayamadım canım ense kalınlığı mı?

kızlar cuma günü cvs yaptırıyorum benim bebekte ense kalınlığı var yazmıştım burada ayrıca ikili test sonucum da riskli çıktı malesef dr cvs ya da amniyo dedi ama beklemeyin hemen yaptırın dedi cvs 14 haftaya kadar yaptırılıyor amniyo 16 dan sonra yaptırılıyor rabbim korusun hepsini dualarınızda bana da yer verin.

Güzel haberlerle geleceğini düşünüyorum.

Dualarım seninle.

Yaşını sorsam sakıncası var mı?

inşallah iyi sonuçlar alırsınız. dualarım sizinle.

kaç cıktı canım risk..aklımdaydın sen..güzel sonuçlar alırsın inşallah ferah tut içini

Çok teşekkür ederim bilgiler için, Annem de hemşire emeklisi en son sağlık ocağından emekli oldu ama aradan 12 sene geçti o zaman aile hekimliği yoktu.

Yarın gidiyim bari.
Canım git benim hemşirem bana çok ilgil gösterdi şasırdım bu kadar ilgiye ama 3 yıldır gitmiyordum ben baya değişmiş ...

Canim bnde 13+3 deyim bulantilarim azaldi hatta bi haftadir kusmuyorum fakat kokulara karsi hassasiyet devam ediyor bnde coraspin ve clexane igne kullaniyorum hergun.. kanimda pihtilasma sorunu cikti ilk gebeligim bebegimi korumak icin igne oluyorum..bnmde korkularim oluyor bulantim gecince ama Rabbim ne derse o olur oyle dusunelim...​
Merhaba canım benım bu 4.hamileliğim kan pıhtılaşması Yüzünden ilkini 5 aylık normal doğum ikinci 8haftalık kaybettım.arastırma sonucu cıktı faktor v pıhtılaşma kızımda iğne oldum hergun cok şükür suan5yasında normal bır hamılılık gecırdım.simdi yıne hergun iğne ve Dr Um dıyorki normal hamılesın tek farkın iğne olman rahat ol dıyor,sende rahat ol Dr Una güven ve kan akış hızına baktır gıttıkce sağlıkla alırız insallah kucağımıza

31 canım Allah razı olsun bu arada.

Bende eylül ayında 32 yaşımı doldurdum bu 2. bebeğim Allah nasip ederse.

Şimdi doktoruma tekrar hak verdim onun için yaşını sordum, benim karnımdaki bebeğimin ense kalınlığı normal çıktı, burun kemiğide çok güzel olmuşmuş dedi doktorum 11. haftada.

Eğer bir problem çıkarsa hemen aldırırmısın dedi hayır dedim, o zaman 2 li test yapmayı önermiyorum çünkü ölçümlerin çok güzel ama 2 li tarama testinde kan tahlilinde 20 li yaşlarla hesaplanacak değerin, eğer yüksek çıkarsa 9 ayı kendine zehir edeceksin. Ben kendime güvenerek 2 li tarama testini önermiyorum ama 3 lü ve 4 lü testi mutlaka yapacağız ve 20. haftada da detaylı ultrasona mutlaka gireceksin dedi.

Bence sende yaş faktörüne bakarak ümitsizliğe kapılma, inş. herşey güzel olacak.

Canım inşallah sonuçlar iyi çıkar dua edecem senin içn.

Aile hekimi normal dedise canım takma kafana nette her okuduğuna inanmamak lazım bence bende beşe kadar normal diye biliyourm.​

hekimi normal dedise canım takma kafana nette her okuduğuna inanmamak lazım bence bende beşe kadar normal diye biliyourm.​
Bilmiyorum cnm insallah yoktur kotu bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…