2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim inşallah bir aksilik olmaz, güzel sonuçlarla gelirsin yalniz bu testlerin doğruluk orani çok yuksek değil diye biliyorum. Çikan sonuçlar olasilik hesabi ile veriliyor. Cok yuksek olasilikla hasta denilen bebekler var. Burada da okudum, bizzat kulaklarimla duyduğumda oldu. İnşallah saglikli bir şekilde aliriz miniklerimizi kucagimiza. Kalbini ferah tut canim benim

31 canım Allah razı olsun bu arada.
Cnm sakin canini sıkma...
Duzelir biiznillah...
Gormuyon mu veledleri ilk baslarda geriden geliyorlardi sat tan...
Bu aylarda hepsi turboya gecti maasallah...
Birde dr amniyosentez delisi olmuslar...
Umursama sen...
Ya Bari zikrini cek inşaallah inşaallah...
ALLAH yarattiklarinin geregiyle lazimiyla tastamam yaradandir elhamdülillah...
Ya ben napayım sizin aranizda...
Dr dedigini yapsam belki kötü sonuclar olacakti...
Cok tanıdığım var bebekleri icin neler dediler dogdu hepsi canavar gibiler maasallah :)

Hepibize Teşekkürler kızlar bebişimin cicileri annanesi aldı bugün artık ciciler almaya başladık

Eklentiler

• 20141201_162236.webp
    89,3 KB · Görüntüleme: 98
  • 20141201_162218.webp
    93,1 KB · Görüntüleme: 112
  • 20141201_162153.webp
    66,6 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleme:
Çok güzel cicileriniz gule gule kullanin

Ya canim o kadar kotu musun. İnsallah bir an evvel duzelir miden. Kusmak berbat bir duygu bende ara sira yasiyorum dun gece oyle kustum ki midemin asidi hep tahris etti yandi resmen bogazim.. Rabbim kolaylik versin

Canim Rabbim yardimcin olsun. İşlemden sonra çok dikkat edeceksin kendine.. Allah yar ve yardimciniz olsun. Rabbim güldursun

kizlar doktorum bana" vitrum prenetal forte "diye bi multivitamin ilaci verdi gunde bi kere icmem lazim, aranizda icen varmi bu ilaci merak ettim?

kizlar doktorum bana" vitrum prenetal forte "diye bi multivitamin ilaci verdi gunde bi kere icmem lazim, aranizda icen varmi bu ilaci merak ettim?

canım 3 aydan sonra ekstra vitamin veriolar sanırım..banada you plus die bişey verdi omega 3 müş..her doktorun ilaç tercihi başka oluyor

@luckstar_34 canim Allah senin ve kuzunun yardimcisi olsun... Guzel haberlerini bekliyoruz.
kesin olmamakla birlikte bir kız geliyor bize :)
doktorum bana imom omega diye bir ilac verdi saglik ocagindan decavit vermislerdi onu kullan bitince yazdigima devam edersin dedi

Tebrik ederim canim benim. Kiz haberleri gelmeye başladı 

Slm kızlar ya ben cüz almıştım bu sayfadan ama bitürlü okuyamadım acilmiydiki daha sonra okusam olurmu çok iyi okuyamıyprum 28.cüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…