2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Herkese merhabalar :) Dr. Kontrolünden geliyorum uyuyordu minigim 2'li taramamizi yaptirdik Dr herşey iyi gözüküyor dedi kan sonucunu haftaya alicam. Cinsiyetini kesin olmamakla beraber %80 erkeğe benzetti hatta cikintiyi bende esimde çok net gördük mutlu oldum bir kizim vardi simdi birde oğlum olacak nasipse:) mide bulantilari için Dr azalmaya baslar dedi evet azalmakla birlikte hala devam ediyor koku hassasiyeti de hala çok yuksek bakalim ne zmn gececek ....

Mrb anmişler, ben bgn gittim doktora, hareketlerini gördüm harikaydı:) 3 hafta sonra tekrar gidicem, ölçümlerini yaparız dedi, ama ikili test yaptırmıcam. Cinsiyetini o geldiğinde söyleriz büyük ihtimal dedi. Boyunu felan sordum, şuan ölçemeyiz dedi ayaklarından dolayı gibi bişi dedi, zaten ben o an hiçbişi soramıyorum safa bağlıyorum resmen :)

Doktorunla bir dahaki görüşmeniz de tekrar davranış şekilleirnde karar ver canım. Sen haklısın bu konuda ama doktor değiştirme bence risk hemen karar verme bence canım
Sagolun kizlar cevaplariniz icin. Dusundum baya. Bir sans daha vericem. Bu aradada doktor arastirim diyorum. Bir ay sonraki randevu ayni sekilde gecerse degistiririm artik

Kizlarr bir sorum olucak. Afedersiniz ama diskisi koyu renk cikan varmi ? Baya kara renk. Iki haftadir boyle. Ve korkutm baya bi. Demir hapi icmiyorum sadece elevit iciyorum. Elevitte yaparmi acaba ? Korktum baya bi. =(

günaydın cnm . nasıl eminsin cinsiyetten çok merak ettim. :) allah analı babalı kucağına almayı nasip etsin inş.

Cnm ben hamile olduğumu öğrenmeden bi rüya gördüm pembe en sevdiğim renk olmasına ragmen çantamdaki pembe ve mavi atkidan maviyi boynuma takıp aynaya bakıyodum içimden diyodum mavi nasıl bu kadar güzel bi renk olabilir filan diye sonra üstümdeki herşey maviye dönüşüyodu uyandım hiç bebeğe yormadım rüyayı kursuma gittim aklımda hep kaynamış yumurta var adım atamıyorum yrmezsem bayılcam gbi çıkışta eşim aldı beni onada söyledim oda dedi sen yumurtayı öyle sevmezsin adetinde 2 gün geçti bi test yapalımmı dediği gbi herşeyi anladım zaten :) test yaptım ve dedim oğlum geliyo bu arada amin canım allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Kizlarr bir sorum olucak. Afedersiniz ama diskisi koyu renk cikan varmi ? Baya kara renk. Iki haftadir boyle. Ve korkutm baya bi. Demir hapi icmiyorum sadece elevit iciyorum. Elevitte yaparmi acaba ? Korktum baya bi. =(

Evet cnm elevıtte de demir var o yüzden yapar korkma :)

hayır olsun çok güzel rüya görmüşsün..
bende pembeler görüyorum :)
hamıle kalmadan önce pespembe bir bebek odası hazırlamışım aileme gösteriyordum hayır olsun.
bakalım yarın öğrenicez inş..

Merhaba anneler cinsiyetler öğreniliyor yine ne güzel :) biz hala ogrenemedik doktorumuz ağırdan alıyor sanırım tabi bebeğimiz de poposunu göstermeye merakli bi türlü dönmedi önüne cumartesi yada pazartesi 2 li test sonucu için gideceğiz bakalım inşallah ogreniriz bu sefer doktor cinsiyetle işimiz yok deyip duruyor be adam senin yok ok de bizim var offf catlayacagimmm

Bir de 11 12. Haftalarda öğrenenler çok şaşırıyorum öyle net bi görüntü yoktu bizde çünkü 12+5 te. Acaba 3 boyutlu ultrason mu öğrenenler?

Vayyy ne güzel anne adaylarına bebişler malum oluyo demekki . Bn 1 hafta snra gitcem dktora ama henuz cinsiyet sölemek için erken galiba çünkü şuan 10+6 yım biraz geriden geliyoz biz : /

Bu arada doktora bulantilarim ne zaman geçer diye sordum şöyle bi baktı maşallah kilona eksilme yok gibi demekki çok bulantın yok insanlar surunuyor ilaçlarla serumlarla yaşıyorlar dedi haline sukret az miden bulansin hamile olduğunu hatırla dedi Şakacı şekilde doktorum fazla dobra ama seviyorum

Bir de 11 12. Haftalarda öğrenenler çok şaşırıyorum öyle net bi görüntü yoktu bizde çünkü 12+5 te. Acaba 3 boyutlu ultrason mu öğrenenler?
bende cnm 11 . Haftadayım bgn ayaklarını zor seçtik :) bacağını açtı baktı vs diyen arkadaşlar var, acaba bizim ultrason 2 boyutlu die mi düşünmeden edemiyorum

bende cnm 11 . Haftadayım bgn ayaklarını zor seçtik :) bacağını açtı baktı vs diyen arkadaşlar var, acaba bizim ultrason 2 boyutlu die mi düşünmeden edemiyorum
Aynen vallahi şaşırıyorum ben de bi eli kafasındaydi onu gördüm başka bişey yoktu :)

Kızlar bu arada ben 3 kilo almisim ama görüntüde daha fazla duruyor artık hamile olduğum belli. bilmeyen öğrenciler bile soruyor diyorlar bir de önceden hep topuklu giyerdiniz artık düz giyiyorsunuz belliydi bişey oldugu ama pantolonlar Etekleri rafa kalktı artık olmuyo göbeğim çok fena ve sert tam hamile işte 3 tane hamis elbisesi almıştım onları giyip duruyorum

Kizlar benim bir kac gundur basim agriyor. Basimin arka tarafı. Neden acaba. Sizde de oluyor mu.

Oyyy güldürdun beni tatlim
Allahım iyiliğinizi versin... Doktorlar bazen oyle oluyor... İnşaAllah öğrenirsin sende en kısa zamanda :)

Vallahi bilemiyorum biz eli kolu kafası burnu bacaklari ayakları hepsini gördük maaşAllah
Videoya çektik.. bebis sırt üstü yatmış bacaklari havaya doğruydu ve ultrasonda doktor bacak profilinden bakti... Arasını gezdi böyle hiç cikinti vs yok gördüğü gibi kıza benziyor dedi :)
Devlet hastanesindeki ultrason ışte...siyah beyaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…