2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
DUYURU 2

Cinsiyeti kesinleşmiş annişlerimiiizzz , tabloya eklemeye başlayacağım...
Bu mesajımı alıntılayıp yazarlarsa sevinirim

Gösterir minik inşaAllaah annesiiii
sağol teyzesiii inş hayırlısı. ben bilgilerimiz yazmıştım ama listeye ekler misiniz diye belki gözden kaçmıştır tekrar yazayım sizi bulmuşken dedim:) 29 yaşındayım ismim yasemin 2. bebeğim olcak inş. tahmini doğum 14 haziran...teşekkürler...

Tabii ki tatlım...
Sat'a göre 12+2 , bebişse 12+5 ti canım benim... doktorumuza soracaktım ama ben sormadan direkt bacaklarının arasına bakıp söyledi , ben beklemiyordum şahsen

Çok Çok heyecanlı Allah bağışlasın inşallah hayırlı evlat olsunlar

Kizlar ben doktordan geldim ikili tarama oldu bugun cok sukur sikinti yok. Ve benimde büyük ihtimal cinsiyet erkek
Bir erkek bebek daha geliyor yani :) ben bugun doktorumla zitlastim biraz. Duzelirmi bilmiyorum ama sizce doktor degistirilirmi artik. Ilk gebeligim kurtajdi ve o gebeligimden beri beni bu doktor kontrol ediyor yani benimle ilgili tum bilgilere sahip. Ve doktorum gercekten iyi bir doktor. Ama su anda aramizda bir negatıf lik olustu. Ne yapmalıyım sizce?

peki neden oluştu cnm bu negatiflik çok özel değilse

peki neden oluştu cnm bu negatiflik çok özel değilse
Ozel değil canim. Ona g uvenmedigimi dusundundu. Benim ilk gebeligim kurtajla sonuclandi o yuzden bu hamileligimde oldukca telasliyim. Zaten daha once de anksiyete bozuklugu vardi. Bende o yuzden haftada bir baska doktorada gidiyordum. Bu doktorumda bunu biliyor. Sonra bugun ultrasonda bakarken ki yaklasik 2 saat surdu ne zaman biticek diye sordum cunku ogretmenim okula gec kalicam ona gore okula haber vericektim. O da ona guvenedigimi sanki oyaladigini dusundugumu dusundu ve bana sordu guvenmiyorsam gelmek zorunda olmadigimi baska doktorlada devam edebilecegimi soyledi.birbirimiz hakkinda iyi dusunup pozitif elektrik almamiz gerektigini soyledi falan. Sorun buydu canim. Ama ben cok etkilendim. Istedigim soruyu sorabilecegimi düşünüyorum. O da belki kendine göre hakli bilmiyorum. Ama simdi ben cok.kararsiz kaldim iste. Aramiz duzelmezse devam etmek zor gibi. Bir yandan da doktor değiştirmek ne kadar mantıklı.
C cidem87 sorun yukarda anlattigim arkadasim.

5. Cüzü alabilirim canım..

Canim iki cuzde ben alayim. Duruma gore artitiririm

Doktorunla bir dahaki görüşmeniz de tekrar davranış şekilleirnde karar ver canım. Sen haklısın bu konuda ama doktor değiştirme bence risk hemen karar verme bence canım

cn büyük bir sıkıntı yokmuş ancak benim her gittiğimde bu aklıma gelir dersen o ayrı. ayrıca doğuma haftalar kala dr değiştirenler gördüm ben kk da. canını sıkma bence. buarada ikili testinde hayırlı olsun cnm. rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.

herkese merhaba
bizde dün dr. kontrodundeydik
her zamanki gibi demir eksikliğim çıktı GYNO-TARDYFERON yazdı..umarım midemi bulandırmaz..bu ilacı kullanan var mı?
birde decavit pronatal yazdı..şu içeriklerde titanyum dioksit olmasa keşke
cinsiyetimiz belli değil henuz gelecek aya kaldı..
ense kalınlığı iyi dedi ama ben usg kağıdında kaç olduğunu göremedim..

Şimdi siz söyleyince netten araştırıp baktım ense kalınlığı nt olarak geçiyormuş.

Ultrason kağıdından baktım nt 0.9 mm yazıyor.

Doktor normal demişti ama değerleri internetten bulamadım.

Bana Demirr yazmadı canım da demirim var çünkü de Decavitin titanyum dioksit olunca ne oluyor. onu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…