- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #7.321
Oyyy allahım bagislasin ne güzel kız haberi gelsin artık :) benim içime de hep kız doğuyor tabi önce sağlıklı olsunKiza benzetti doktorumux evet canim...:)
Değişmezse
Merak etmen çok normal...bende oyleydim:)
Birde ben 53 le başladım 55 buçukumKızlar bu arada ben 3 kilo almisimama görüntüde daha fazla duruyor artık hamile olduğum belli. bilmeyen öğrenciler bile soruyor diyorlar bir de önceden hep topuklu giyerdiniz artık düz giyiyorsunuz belliydi bişey oldugu ama pantolonlar Etekleri rafa kalktı artık olmuyo göbeğim çok fena ve sert tam hamile işte 3 tane hamis elbisesi almıştım onları giyip duruyorum
cnm elevit domuz urunleri bulundurdugu icin hicbirimiz kullanmiyoruz benim dr decavit yazdi ben demeden.Kizlarr bir sorum olucak. Afedersiniz ama diskisi koyu renk cikan varmi ? Baya kara renk. Iki haftadir boyle. Ve korkutm baya bi. Demir hapi icmiyorum sadece elevit iciyorum. Elevitte yaparmi acaba ? Korktum baya bi. =(
gözün aydın canım,benim de Bi kızım var,ikinci bebeklerde sanki cinsiyet daha çok merak ediliyor:) bulantıların içinde ayrıca sevindim, darısı başıma..Herkese merhabalar :) Dr. Kontrolünden geliyorum uyuyordu minigim 2'li taramamizi yaptirdik Dr herşey iyi gözüküyor dedi kan sonucunu haftaya alicam. Cinsiyetini kesin olmamakla beraber %80 erkeğe benzetti hatta cikintiyi bende esimde çok net gördük mutlu oldum bir kizim vardi simdi birde oğlum olacak nasipse:) mide bulantilari için Dr azalmaya baslar dedi evet azalmakla birlikte hala devam ediyor koku hassasiyeti de hala çok yuksek bakalim ne zmn gececek ....
Amiiinn..gelsin tabii... Sağlıklı olsunlar kiz oğlan fark etmez tabi hele ilk çocuk olunca hiç fark etmez...bakalim içine doğan mi olacak inşaAllahOyyy allahım bagislasin ne güzel kız haberi gelsin artık :) benim içime de hep kız doğuyor tabi önce sağlıklı olsun
Tatlimmm nasilsinn...:)cnm elevit domuz urunleri bulundurdugu icin hicbirimiz kullanmiyoruz benim dr decavit yazdi ben demeden.
Ne güzel zayifcik hamile kalmissin ben 72 ile kaldım oyüzden bu kadar hızlı almam fena herkes kilo verip hamile kalır ben 10 kilo alıp hamis kaldım tersim yahuBirde ben 53 le başladım 55 buçukum
Göbeğim hamile göbeği... Eskiden giydiğim taytlari giyince çok sıkılıyorum o yüzden hamile tayti aldim pantolonlarimin içine giymeye..gayet gobusluyum artık :)
sagol canim benim cok sukur iyiyiz biraz zayifladim sadece olsun ama bebis saglikli sen nasilsin minnigin napiyo firsat buldukca okumaya calisiyorum teldenTatlimmm nasilsinn...:)
haaa canim kimse almadiysa bana bu ay bende hatime katilayim 30. cuzu alabilir miyimTatlimmm nasilsinn...:)
Oy olsun...yediklerini dengeledin mi çok almazsin insaaallah canim...çok abartmadigimiz müddetçe kolay veririlirmis hamile kilosu...bakalim inşaAllah..:)Ne güzel zayifcik hamile kalmissin ben 72 ile kaldım oyüzden bu kadar hızlı almam fena herkes kilo verip hamile kalır ben 10 kilo alıp hamis kaldım tersim yahu
Oyu zayıflamak iyi emin ol...daha az kilo alırsın belki de :) bebisin daha senin içinden besleniyor o sağlıklıdir hiç merak etme annesi :)sagol canim benim cok sukur iyiyiz biraz zayifladim sadece olsun ama bebis saglikli sen nasilsin minnigin napiyo firsat buldukca okumaya calisiyorum telden
Elbette pc den girince yazıyorum onları.. 30 senindir..:)haaa canim kimse almadiysa bana bu ay bende hatime katilayim 30. cuzu alabilir miyim
Çibik krakermissin en fazla galeta olursun canimOy olsun...yediklerini dengeledin mi çok almazsin insaaallah canim...çok abartmadigimiz müddetçe kolay veririlirmis hamile kilosu...bakalim inşaAllah..:)
Zayıfciktim ben evlendiğimde 47 kilo.. sonra 53leri gördük..birde hamilelikte bakalim kaçları göreceğiz :):)
Benimki hep aynı profilden baktı, hep yandan, yaklaştırdı uzaklaştırdı ölçtü biçti :) hayırlısı bakalım, 3 hafta sonrada gün verdi, inş ozaman kesin belli olur, burun kemiği oluşmuş mu dedim, hem ikili tarama yaptırmıcam dion hem soruyon dedi :) ama ben gördüm, kemikli bi burunoluşmuş, kime çekti bilmem :)Vallahi bilemiyorum biz eli kolu kafası burnu bacaklari ayakları hepsini gördük maaşAllah
Videoya çektik.. bebis sırt üstü yatmış bacaklari havaya doğruydu ve ultrasonda doktor bacak profilinden bakti... Arasını gezdi böyle hiç cikinti vs yok gördüğü gibi kıza benziyor dedi :)
Devlet hastanesindeki ultrason ışte...siyah beyaz :)
Haha supermis.Çibik krakermissin en fazla galeta olursun canimben ne olurum bilmem aman doğuralim da sağlıkla sonra veririz birlikte
Oyy demek uyuyordu seninki... Benimki arada bize bakti :)Benimki hep aynı profilden baktı, hep yandan, yaklaştırdı uzaklaştırdı ölçtü biçti :) hayırlısı bakalım, 3 hafta sonrada gün verdi, inş ozaman kesin belli olur, burun kemiği oluşmuş mu dedim, hem ikili tarama yaptırmıcam dion hem soruyon dedi :) ama ben gördüm, kemikli bi burunoluşmuş, kime çekti bilmem :)
Yağ aldım ben de ama henüz kullanmadım ah usengeclikHaha supermis.
Bişey olmaz Allahımin izniyle, sağlıklı gelsin de yavrularimiz inşaAllah... En çok çatlak ürkütüyor beni...çok da kasinmam var... Yaglaniyorum hep ama bakalim ne olacak :)
masallah canim hep iyi olsunlar canimiz onlar bizim ayy kiz bebislere bayiliyorum saclari cilveleri bi baska oluyo hatirlisi canim hareket ediyo mu hic peki bizimki uyuyomuydu ne hareket yoktu bana cekti heralde akilliydiOyu zayıflamak iyi emin ol...daha az kilo alırsın belki de :) bebisin daha senin içinden besleniyor o sağlıklıdir hiç merak etme annesi :)
Biz iyiyiz dün doktora gittik..ensemiz burnumuz güzel şükür, kıza benzetti doktorumuz:)
Olabilor canim...ben catlamaya müsaitim..bacaklarimda var... O yüzden bu korkum :)Yağ aldım ben de ama henüz kullanmadım ah usengecliksık kilo alıp veririm ama catlagim olmadı hiç onun rahatlığı belki de 4.ayda lierac alcam ama şansa birakamam
Geçmiş olsun canim. Havalar bir iyi, bir kötü. Dikkat etmek lazim. TSH a sevindim canim. İnşallah cinsiyeti de ogrenirsin bir an önce.Bende cok feci grip oldum dahiliyeye gittim hap verir diye vermedi bebek küçük diye .ordan kadin dogumcuya gittim iki hafta sonra ense kalinligina cagirdi tsh saglik ocaginda yuksekti burda 1.45 cikti iyi dedi .cinsiyet söylemedi küçük diye.kismet rabbim ne derse o olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?