2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Birde ben 53 le başladım 55 buçukum
Göbeğim hamile göbeği... Eskiden giydiğim taytlari giyince çok sıkılıyorum o yüzden hamile tayti aldim pantolonlarimin içine giymeye..gayet gobusluyum artık :)

Kizlarr bir sorum olucak. Afedersiniz ama diskisi koyu renk cikan varmi ? Baya kara renk. Iki haftadir boyle. Ve korkutm baya bi. Demir hapi icmiyorum sadece elevit iciyorum. Elevitte yaparmi acaba ? Korktum baya bi. =(
cnm elevit domuz urunleri bulundurdugu icin hicbirimiz kullanmiyoruz benim dr decavit yazdi ben demeden.

gözün aydın canım,benim de Bi kızım var,ikinci bebeklerde sanki cinsiyet daha çok merak ediliyor:) bulantıların içinde ayrıca sevindim, darısı başıma..

Birde ben 53 le başladım 55 buçukum
Göbeğim hamile göbeği... Eskiden giydiğim taytlari giyince çok sıkılıyorum o yüzden hamile tayti aldim pantolonlarimin içine giymeye..gayet gobusluyum artık :)
Ne güzel zayifcik hamile kalmissin ben 72 ile kaldım oyüzden bu kadar hızlı almam fena herkes kilo verip hamile kalır ben 10 kilo alıp hamis kaldım tersim yahu

Ne güzel zayifcik hamile kalmissin ben 72 ile kaldım oyüzden bu kadar hızlı almam fena herkes kilo verip hamile kalır ben 10 kilo alıp hamis kaldım tersim yahu
Oy olsun...yediklerini dengeledin mi çok almazsin insaaallah canim...çok abartmadigimiz müddetçe kolay veririlirmis hamile kilosu...bakalim inşaAllah..:)
Zayıfciktim ben evlendiğimde 47 kilo.. sonra 53leri gördük..birde hamilelikte bakalim kaçları göreceğiz :):)

sagol canim benim cok sukur iyiyiz biraz zayifladim sadece olsun ama bebis saglikli sen nasilsin minnigin napiyo firsat buldukca okumaya calisiyorum telden
Oyu zayıflamak iyi emin ol...daha az kilo alırsın belki de :) bebisin daha senin içinden besleniyor o sağlıklıdir hiç merak etme annesi :)

Biz iyiyiz dün doktora gittik..ensemiz burnumuz güzel şükür, kıza benzetti doktorumuz:)

Çibik krakermissin en fazla galeta olursun canim ben ne olurum bilmem aman doğuralim da sağlıkla sonra veririz birlikte

Benimki hep aynı profilden baktı, hep yandan, yaklaştırdı uzaklaştırdı ölçtü biçti :) hayırlısı bakalım, 3 hafta sonrada gün verdi, inş ozaman kesin belli olur, burun kemiği oluşmuş mu dedim, hem ikili tarama yaptırmıcam dion hem soruyon dedi :) ama ben gördüm, kemikli bi burunoluşmuş, kime çekti bilmem :)

Çibik krakermissin en fazla galeta olursun canim ben ne olurum bilmem aman doğuralim da sağlıkla sonra veririz birlikte
Haha supermis.

Bişey olmaz Allahımin izniyle, sağlıklı gelsin de yavrularimiz inşaAllah... En çok çatlak ürkütüyor beni...çok da kasinmam var... Yaglaniyorum hep ama bakalim ne olacak :)

Oyy demek uyuyordu seninki... Benimki arada bize bakti :)
Doktorlar da bi alem...ne var söylese :)
Neyseki sen görmüşsun... Hehe çekmiştir o birine...bizimki de hafif sivri burun gibi duruyordu babasına çekmiş diyorum bende

Haha supermis.

Bişey olmaz Allahımin izniyle, sağlıklı gelsin de yavrularimiz inşaAllah... En çok çatlak ürkütüyor beni...çok da kasinmam var... Yaglaniyorum hep ama bakalim ne olacak :)
Yağ aldım ben de ama henüz kullanmadım ah usengeclik sık kilo alıp veririm ama catlagim olmadı hiç onun rahatlığı belki de 4.ayda lierac alcam ama şansa birakamam

masallah canim hep iyi olsunlar canimiz onlar bizim ayy kiz bebislere bayiliyorum saclari cilveleri bi baska oluyo hatirlisi canim hareket ediyo mu hic peki bizimki uyuyomuydu ne hareket yoktu bana cekti heralde akilliydi

Yağ aldım ben de ama henüz kullanmadım ah usengeclik sık kilo alıp veririm ama catlagim olmadı hiç onun rahatlığı belki de 4.ayda lierac alcam ama şansa birakamam
Olabilor canim...ben catlamaya müsaitim..bacaklarimda var... O yüzden bu korkum :)
Sende geciktirme sür yavaştan :) nemli nemli olsun cilt..:)

Geçmiş olsun canim. Havalar bir iyi, bir kötü. Dikkat etmek lazim. TSH a sevindim canim. İnşallah cinsiyeti de ogrenirsin bir an önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…