2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
günaydın arkadaşlarr nasılsınız? bebeklerde sizlerde iyisinizdir inşallah. bizde dün çok şükür gönlümüze göre bir doktor bulduk onun için şehir bile değiştirdik ama değdi kafamda hiçbir soru işareti kalmadı en güzelide doğuma yakın bana daha bir ile geçeceği oldu. rutin kontroller içinde başka bir doktora gideceğim 33. haftaya kadar bi aksilik olmazsada doğumu bu doktorumda yapacağım. dün bir ihtimal cinsiyeti belli olur kuzumun diye düşünmüştüm ama malesef yan duruyordu göremedik en son 1 ay önce görmüştüm öyle güzel büyümüşkü kal atışlarını duyuncada çok mutlu oldum. kalp atım hızını sordum 160 civarı dedi doktor bakalım hayırlısı ile gelsin meleğim

hayırlı olsun canım,bastan popaya soyleseydı kaske

Kizlarr bir sorum olucak. Afedersiniz ama diskisi koyu renk cikan varmi ? Baya kara renk. Iki haftadir boyle. Ve korkutm baya bi. Demir hapi icmiyorum sadece elevit iciyorum. Elevitte yaparmi acaba ? Korktum baya bi. =(
Canım Decavit içiyorum oda aynı şekilde yapıyor Elevitten dolayıdır.

bende okudum.
hayırlısı olsun canım
bendede demir eksikliği var malesef ilaca başlamam gerek
maşallahh kuzuya ne güzel bir kız bir erkek olacak. benimde bir oğlum var bir kızım olsun istiyorum açıkçası
merhaba canım bende 2 li testi bu haftasonuna akdar yaptırmam gerek ama malesef vaktim yok
hayırlısı olsun inşallah
bende 2 kilo aldım canım ama sadece hamile göbeğim var
Uzun sureden beri hic sut icnemistm cnn istedi bu aksam iceyim dedm .ins cikarmam ya . , npiyim cnm istedi.
inşallah canım bende içine oğlumum nesquik inden koyup öyle içebiliyorum
Mrb arkadaslar bende gec de olsa araniza katildim.izmirde yasayan var mi aranizda hangi dr. Hangi hastane onerirsiniz
merhaba canım hoş geldin hiç bilmiyorum izmiri

kızlar ben bu hafta gideceğim bana doktor bugüne kadar sadece folik asit ve magnezyum verdi.
11+4 olucam doktora gittiğimde bana demir hapı veya elevit verir mi?
birde elevitte domuz katkısı var diye duymuştum gazetelerde cıkmıştı hatta doktora sorun bence

Ben İzmirliyim fakat 1 yıl önce evlenip taşındık başka şehire. İzmirde doğum olsun istiyorum kısmet olursa, 32-33. haftalarda gidip doktor muayenesi olmam gerekir sanırım. Henüz bir doktor belirlemedim ama ege üni hastanesinde yapmak istiyorum doğumu. prosedür neymiş öğrenicez zamanla. Ayy çok cahilim yaa ilk bebiş hiç bişey bilmiyoruuuuumm

Birde ben 53 le başladım 55 buçukum
Göbeğim hamile göbeği... Eskiden giydiğim taytlari giyince çok sıkılıyorum o yüzden hamile tayti aldim pantolonlarimin içine giymeye..gayet gobusluyum artık :)
Bende artık göbek belli en son geçen hafta 54 düm görümcem pantalon almış ama hamile olduğumu unutarak 36 beden herr yeri oldu göbek kısmı gelince zor kapandı baya sıktı artık giyemiyorum pantalonlarımı elbise tayt tunik giyiniyorum.

bu topicte o kadar çok konustuk ki elevit de domuzdan elde edilen ürün olduğunu Yeni gelenler veya kaçırmış olanlar için söyleyelim. Elevit'de domuzdan elde edilen maddelerden oldugundan helal değil. Decavit de aynı işi görüyor, onu kullanabilirler istemeyenler.

gunaydın kızlar , nasılsınız,bı kız haberı de benden cok erkek hısedıyordum kız dedı doktorum coook sevındım cuma kan sonuclarım da cıkacak.Ense kalınlıgı 1.35 mıs doktor 2-2,5 kadar normal demıstı.Yalnız bana balık yagı demır hapı ve elevıt yazdı.Ben ne kadar domuz yagı var ıcmem dedım,sınırlendı adam oyle bı sey olsa ben yazarmıyım kocaman adamım profesor kendısı,sana yalan soylermıyım hıc dedı.Elevıt hamıleler ıcın en onemlı ılac dedı bunu ıceceksın.Eczanede de sordum gulduler yok bu jelatın seklınde degıl hap seklınde ıcermıyor domuz yagı dedıler.Catlaklar ıcın de lıreac aldım

Mrb arkadaslar bende gec de olsa araniza katildim.izmirde yasayan var mi aranizda hangi dr. Hangi hastane onerirsiniz
merhba.. ben su hospital melek canbaba gıdıyorum çok iyi bir doktor ve insanı çok rahatlatıyor. tavsiye ederım muayene ücreti de çok pahalı değil. 42 tl. düşün derim.

burdan bir arkadaş elevitin üretici firmasının yetkilisiyle görüştü. onlar da domuzdan elde edilen maddeler oldugunu inkar etmediler.

göbek catlaklarına acı badem yağıda iyi geliyormuş kızlar :)
doktorum dedi ki çatlaklar için öyle pahalı kremler kullanmaya gerek yok. çatlaklar genetik oluyormuş. sen istersen 300 liralık krem yağ kullan yine de olacaksa oluyor. bana bebek yağı önerdi. olacaksa oluyor engelleyemezsin dedi.

merhba canım ne güzel darısı başımıza inşallah. eleviti üreten firma bile yalanlamıyor kullandıklarını.

bende bebe yağı kullanıyorum

merhba canım ne güzel darısı başımıza inşallah. eleviti üreten firma bile yalanlamıyor kullandıklarını.
canım turkıyedekı fırma degıl ama yurtdısındakı yalanlamıyormus ,jelatın sekıllı degıl bu normal hap ay bılmıyorum kı cok ıkılıde kaldım fırmaların arayacam bu gıdısle

CANIM İNSANIN VUCUD YAPISINA GÖRE TABİKİ DEĞİŞİR AMA BENİM MANTAR OLMAMA NEDEN OLAN BEBE YAĞI NEMLİ KEN SÜRÜN DEDİ SÜRDÜM HAMİLİEK DE BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ DÜŞÜYORMUŞ VUCUDA ISLAKKEN SÜRMEMEK GEREİYORMUŞ.O YÜZDEN BIRAKTIM BENDE.

dogru o da ama ılk hamılelık oldugu ıcın bı kullanıyım dedım sonra belkı onu kullansam daha ıyı olurdu dememem ıcın yanı,badem yagı ıstedım tuylenme yapıyor dedıler aldım bunu bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…