- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #7.361
hayırlı olsun canım,bastan popaya soyleseydı kaskeMrb anmişler, ben bgn gittim doktora, hareketlerini gördüm harikaydı:) 3 hafta sonra tekrar gidicem, ölçümlerini yaparız dedi, ama ikili test yaptırmıcam. Cinsiyetini o geldiğinde söyleriz büyük ihtimal dedi. Boyunu felan sordum, şuan ölçemeyiz dedi ayaklarından dolayı gibi bişi dedi, zaten ben o an hiçbişi soramıyorum safa bağlıyorum resmen :)
Canım Decavit içiyorum oda aynı şekilde yapıyor Elevitten dolayıdır.Kizlarr bir sorum olucak. Afedersiniz ama diskisi koyu renk cikan varmi ? Baya kara renk. Iki haftadir boyle. Ve korkutm baya bi. Demir hapi icmiyorum sadece elevit iciyorum. Elevitte yaparmi acaba ? Korktum baya bi. =(
bende okudum.Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 2.ayımızdayız... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
2.Hatmimizin cüzlerini dağıtma vaktiii :) Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz: @Bst1608
2.Cüz:SirriEyvan
3.Cüz: @Bst1608
4.Cüz: @Bst1608
5.Cüz:
6.Cüz:
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.Cüz:
11.Cüz:
12.Cüz
13.Cüz
14.Cüz
15.Cüz
16.Cüz:
17.Cüz:
18.Cüz
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz: @mirac75
22.Cüz: @mirac75
23.Cüz: @mirac75
24.Cüz: @mirac75
25.Cüz: @mirac75
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz
30.Cüz:
@countryrose 8.cüz , @meleklerimbenim 12.cüz, @hilal1653 23.cüz, @edahafiz 25.cüz, @Gamze0634 28.cüz
Belirttiğim annişler okuudklarını bildirirlerse ona göre hatim duasını yapacağım 1.hatmimizin inşaAllah...
hayırlısı olsun canımKizlar ben doktordan geldim ikili tarama oldu bugun cok sukur sikinti yok. Ve benimde büyük ihtimal cinsiyet erkek
Bir erkek bebek daha geliyor yani :) ben bugun doktorumla zitlastim biraz. Duzelirmi bilmiyorum ama sizce doktor degistirilirmi artik. Ilk gebeligim kurtajdi ve o gebeligimden beri beni bu doktor kontrol ediyor yani benimle ilgili tum bilgilere sahip. Ve doktorum gercekten iyi bir doktor. Ama su anda aramizda bir negatıf lik olustu. Ne yapmalıyım sizce?
bendede demir eksikliği var malesef ilaca başlamam gerekherkese merhaba
bizde dün dr. kontrodundeydik
her zamanki gibi demir eksikliğim çıktı GYNO-TARDYFERON yazdı..umarım midemi bulandırmaz..bu ilacı kullanan var mı?
birde decavit pronatal yazdı..şu içeriklerde titanyum dioksit olmasa keşke
cinsiyetimiz belli değil henuz gelecek aya kaldı..
ense kalınlığı iyi dedi ama ben usg kağıdında kaç olduğunu göremedim..
maşallahh kuzuya ne güzel bir kız bir erkek olacak. benimde bir oğlum var bir kızım olsun istiyorum açıkçasıHerkese merhabalar :) Dr. Kontrolünden geliyorum uyuyordu minigim 2'li taramamizi yaptirdik Dr herşey iyi gözüküyor dedi kan sonucunu haftaya alicam. Cinsiyetini kesin olmamakla beraber %80 erkeğe benzetti hatta cikintiyi bende esimde çok net gördük mutlu oldum bir kizim vardi simdi birde oğlum olacak nasipse:) mide bulantilari için Dr azalmaya baslar dedi evet azalmakla birlikte hala devam ediyor koku hassasiyeti de hala çok yuksek bakalim ne zmn gececek ....
merhaba canım bende 2 li testi bu haftasonuna akdar yaptırmam gerek ama malesef vaktim yokMrb anmişler, ben bgn gittim doktora, hareketlerini gördüm harikaydı:) 3 hafta sonra tekrar gidicem, ölçümlerini yaparız dedi, ama ikili test yaptırmıcam. Cinsiyetini o geldiğinde söyleriz büyük ihtimal dedi. Boyunu felan sordum, şuan ölçemeyiz dedi ayaklarından dolayı gibi bişi dedi, zaten ben o an hiçbişi soramıyorum safa bağlıyorum resmen :)
hayırlısı olsun inşallahMerhaba annelercinsiyetler öğreniliyor yine ne güzel :) biz hala ogrenemedik doktorumuz ağırdan alıyor sanırım tabi bebeğimiz de poposunu göstermeye merakli bi türlü dönmedi önüne cumartesi yada pazartesi 2 li test sonucu için gideceğiz bakalım inşallah ogreniriz bu sefer doktor cinsiyetle işimiz yok deyip duruyor be adam senin yok ok de bizim var offf catlayacagimmm
bende 2 kilo aldım canım ama sadece hamile göbeğim varKızlar bu arada ben 3 kilo almisimama görüntüde daha fazla duruyor artık hamile olduğum belli. bilmeyen öğrenciler bile soruyor diyorlar bir de önceden hep topuklu giyerdiniz artık düz giyiyorsunuz belliydi bişey oldugu ama pantolonlar Etekleri rafa kalktı artık olmuyo göbeğim çok fena ve sert tam hamile işte 3 tane hamis elbisesi almıştım onları giyip duruyorum
inşallah canım bende içine oğlumum nesquik inden koyup öyle içebiliyorumUzun sureden beri hic sut icnemistm cnn istedi bu aksam iceyim dedm .ins cikarmam ya. , npiyim cnm istedi.
merhaba canım hoş geldin hiç bilmiyorum izmiriMrb arkadaslar bende gec de olsa araniza katildim.izmirde yasayan var mi aranizda hangi dr. Hangi hastane onerirsiniz
Canım ara ara bende de oluyor bu normal miş ben regl olduğum zamanda da başım ağrırdı hormona değişikliklerdenKizlar benim bir kac gundur basim agriyor. Basimin arka tarafı. Neden acaba. Sizde de oluyor mu.
Bende artık göbek belli en son geçen hafta 54 düm görümcem pantalon almış ama hamile olduğumu unutarak 36 beden herr yeri oldu göbek kısmı gelince zor kapandı baya sıktı artık giyemiyorum pantalonlarımı elbise tayt tunik giyiniyorum.Birde ben 53 le başladım 55 buçukum
Göbeğim hamile göbeği... Eskiden giydiğim taytlari giyince çok sıkılıyorum o yüzden hamile tayti aldim pantolonlarimin içine giymeye..gayet gobusluyum artık :)
bu topicte o kadar çok konustuk ki elevit de domuzdan elde edilen ürün olduğunukızlar ben bu hafta gideceğim bana doktor bugüne kadar sadece folik asit ve magnezyum verdi.
11+4 olucam doktora gittiğimde bana demir hapı veya elevit verir mi?
birde elevitte domuz katkısı var diye duymuştum gazetelerde cıkmıştı hatta doktora sorun bence
merhba.. ben su hospital melek canbaba gıdıyorum çok iyi bir doktor ve insanı çok rahatlatıyor. tavsiye ederım muayene ücreti de çok pahalı değil. 42 tl. düşün derim.Mrb arkadaslar bende gec de olsa araniza katildim.izmirde yasayan var mi aranizda hangi dr. Hangi hastane onerirsiniz
burdan bir arkadaş elevitin üretici firmasının yetkilisiyle görüştü. onlar da domuzdan elde edilen maddeler oldugunu inkar etmediler.gunaydın kızlar , nasılsınız,bı kız haberı de benden cok erkek hısedıyordum kız dedı doktorum coook sevındım cuma kan sonuclarım da cıkacak.Ense kalınlıgı 1.35 mıs doktor 2-2,5 kadar normal demıstı.Yalnız bana balık yagı demır hapı ve elevıt yazdı.Ben ne kadar domuz yagı var ıcmem dedım,sınırlendı adam oyle bı sey olsa ben yazarmıyım kocaman adamım profesor kendısı,sana yalan soylermıyım hıc dedı.Elevıt hamıleler ıcın en onemlı ılac dedı bunu ıceceksın.Eczanede de sordum gulduler yok bu jelatın seklınde degıl hap seklınde ıcermıyor domuz yagı dedıler.Catlaklar ıcın de lıreac aldım
doktorum dedi ki çatlaklar için öyle pahalı kremler kullanmaya gerek yok. çatlaklar genetik oluyormuş. sen istersen 300 liralık krem yağ kullan yine de olacaksa oluyor. bana bebek yağı önerdi. olacaksa oluyor engelleyemezsin dedi.göbek catlaklarına acı badem yağıda iyi geliyormuş kızlar :)
gunaydın kızlar , nasılsınız,bı kız haberı de benden cok erkek hısedıyordum kız dedı doktorum coook sevındım cuma kan sonuclarım da cıkacak.Ense kalınlıgı 1.35 mıs doktor 2-2,5 kadar normal demıstı.Yalnız bana balık yagı demır hapı ve elevıt yazdı.Ben ne kadar domuz yagı var ıcmem dedım,sınırlendı adam oyle bı sey olsa ben yazarmıyım kocaman adamım profesor kendısı,sana yalan soylermıyım hıc dedı.Elevıt hamıleler ıcın en onemlı ılac dedı bunu ıceceksın.Eczanede de sordum gulduler yok bu jelatın seklınde degıl hap seklınde ıcermıyor domuz yagı dedıler.Catlaklar ıcın de lıreac aldım
bende bebe yağı kullanıyorumdoktorum dedi ki çatlaklar için öyle pahalı kremler kullanmaya gerek yok. çatlaklar genetik oluyormuş. sen istersen 300 liralık krem yağ kullan yine de olacaksa oluyor. bana bebek yağı önerdi. olacaksa oluyor engelleyemezsin dedi.
canım turkıyedekı fırma degıl ama yurtdısındakı yalanlamıyormus ,jelatın sekıllı degıl bu normal hap ay bılmıyorum kı cok ıkılıde kaldım fırmaların arayacam bu gıdıslemerhba canım ne güzel darısı başımıza inşallah. eleviti üreten firma bile yalanlamıyor kullandıklarını.
CANIM İNSANIN VUCUD YAPISINA GÖRE TABİKİ DEĞİŞİR AMA BENİM MANTAR OLMAMA NEDEN OLAN BEBE YAĞI NEMLİ KEN SÜRÜN DEDİ SÜRDÜM HAMİLİEK DE BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ DÜŞÜYORMUŞ VUCUDA ISLAKKEN SÜRMEMEK GEREİYORMUŞ.O YÜZDEN BIRAKTIM BENDE.doktorum dedi ki çatlaklar için öyle pahalı kremler kullanmaya gerek yok. çatlaklar genetik oluyormuş. sen istersen 300 liralık krem yağ kullan yine de olacaksa oluyor. bana bebek yağı önerdi. olacaksa oluyor engelleyemezsin dedi.
bende bebe yağı kullanıyorum
dogru o da ama ılk hamılelık oldugu ıcın bı kullanıyım dedım sonra belkı onu kullansam daha ıyı olurdu dememem ıcın yanı,badem yagı ıstedım tuylenme yapıyor dedıler aldım bunu bakalım ne olacakdoktorum dedi ki çatlaklar için öyle pahalı kremler kullanmaya gerek yok. çatlaklar genetik oluyormuş. sen istersen 300 liralık krem yağ kullan yine de olacaksa oluyor. bana bebek yağı önerdi. olacaksa oluyor engelleyemezsin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?