2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
masallah canim hep iyi olsunlar canimiz onlar bizim ayy kiz bebislere bayiliyorum saclari cilveleri bi baska oluyo hatirlisi canim hareket ediyo mu hic peki bizimki uyuyomuydu ne hareket yoktu bana cekti heralde akilliydi
Hehe bende bayilirimm.. bakalim nasil olacak minnosumm..:)
Etmez mi... Bir bize döndü bir sırt üstü yattı..kollarıni bacakları i oynatıyordu sipamiiz:)
seninki de başlar yakında ultrasonu görünce oynamaya :):)

Ense kalinligi için tebrik ederim canim. Demir hapini yavaş yavaş kullanmaya baslayacagiz bizde. Bu gidisimde verir belki bana da.

Çok güzel olmuş. Bir kiz, bir erkek ne güzel. Tebrik ederim canim.

Cok hos. Ben hala normal elbiseler imi giyiyorum daha fakat bir bucuk kilo aldım aksamlari iyice gobusum belli.

TE="superisi_sinope, post: 38116091, member: 623721"]Geçmiş olsun canim. Havalar bir iyi, bir kötü. Dikkat etmek lazim. TSH a sevindim canim. İnşallah cinsiyeti de ogrenirsin bir an önce.[/QUOTE]
Sağol cnm ..inşallah bende cok merak ediyor um inşallah haftaya ogreniriz.

gözün aydın canım,benim de Bi kızım var,ikinci bebeklerde sanki cinsiyet daha çok merak ediliyor:) bulantıların içinde ayrıca sevindim, darısı başıma..

Canim cok saol cinsiyet için hep hayirlisi dedim kiz olursa kizimin sirdasi olur erkek olursa dayanagi olur dedim kendi kendime birde 2. Bebek birazda kardeşi olsun diye istiyordum.

doğum tarihimiz aynıymış..ama ben usgden bakınca pek bişey anlamıyorum yani çok öyle belirgin bier şey göremiyorum..hele burnunu hiç göremedim..acaba usg cihazından mı kaynaklanıyor..

Kizlar benim bir kac gundur basim agriyor. Basimin arka tarafı. Neden acaba. Sizde de oluyor mu.
benmde dün başım ve omuzdan gelen bir ağrı çatlayacaktım nerdeyse..bitkisel bir krem vardı onu sürdüm geçti çok şükür..bu sıralar olabiliyor..aynı dönemde diğer gebeliğimdede olmuştu..

Yarın doktora gitcem. Bakalım asyamı yoksa Arasmı geliyor. Kızım var bitane adı azranaz bide oğlum gelsin. Önce sağlıklısı

benim haftaya cuma randevum. Bebegimizle ilk gorusmemiz olacak. Cinsiyetini de ogrenecegiz inşallah. Allah saglikli sihhatli evlatlar dunyaya getirmeyi nasip etsin.

benmde dün başım ve omuzdan gelen bir ağrı çatlayacaktım nerdeyse..bitkisel bir krem vardı onu sürdüm geçti çok şükür..bu sıralar olabiliyor..aynı dönemde diğer gebeliğimdede olmuştu..
sagol canım. inşallah gecer bir an önce. baş agırıs çok kötü birşey

Uzun sureden beri hic sut icnemistm cnn istedi bu aksam iceyim dedm .ins cikarmam ya . , npiyim cnm istedi.

Bende normal süt içemiyorum kafeinsiz kahve aldım soğuk sütün içine biraz içine koyuyorum ve balda koyuyorum muhtesem oluyo her akşam bi bardak içiyorum dene istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…