- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #7.381
yanış kullanımdan kaynaklı olmuş sizinki demek ki. her sabah duştan sonra ve aksam yatmadan sürüp, diğer sabah duş almak gerekiyor. yoksa 3-4 gün üstüste biriktirmeyeceksiniz o yağı vücudunuzda. hele bir de ıslaksa, zarar vermiş size.CANIM İNSANIN VUCUD YAPISINA GÖRE TABİKİ DEĞİŞİR AMA BENİM MANTAR OLMAMA NEDEN OLAN BEBE YAĞI NEMLİ KEN SÜRÜN DEDİ SÜRDÜM HAMİLİEK DE BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ DÜŞÜYORMUŞ VUCUDA ISLAKKEN SÜRMEMEK GEREİYORMUŞ.O YÜZDEN BIRAKTIM BENDE.
günaydın canım hayırlısı olsun bı kac hafta sonra ogrenırsın bende bıran once ogrenmek ıstıyorum ama daha cok kucuguzgünaydın arkadaşlarr nasılsınız? bebeklerde sizlerde iyisinizdir inşallah. bizde dün çok şükür gönlümüze göre bir doktor bulduk onun için şehir bile değiştirdik ama değdi kafamda hiçbir soru işareti kalmadı en güzelide doğuma yakın bana daha bir ile geçeceği oldu. rutin kontroller içinde başka bir doktora gideceğim 33. haftaya kadar bi aksilik olmazsada doğumu bu doktorumda yapacağım. dün bir ihtimal cinsiyeti belli olur kuzumun diye düşünmüştüm ama malesef yan duruyordu göremedik en son 1 ay önce görmüştüm öyle güzel büyümüşkü kal atışlarını duyuncada çok mutlu oldum. kalp atım hızını sordum 160 civarı dedi doktor bakalım hayırlısı ile gelsin meleğim
Sizinle bebişlerimizin doğum günü aynı görünüyor :) Değişecek mi bakalım :)günaydın canım hayırlısı olsun bı kac hafta sonra ogrenırsın bende bıran once ogrenmek ıstıyorum ama daha cok kucuguztatlım sen doktor için kocaelıye mı gıdecektın yanlıs mı hatırlıyorum?
gunaydın canımm aslında bu sıgaradan tıksınmen ıcın guzel bı sebep olabılır belkı mıden bulanacagını düşünüp bı daha ıcmezsın hatta canın sıgara cektıgınde bu halını aklına getır umarım bı faydası olur ben ıcmıyorum hıc ıcmedım umarım sende kısa surede bırakırsınGünaydınlarr....... Ne guzel yoktu bulantım o lanet olası sigarayı içtim kahvaltıdan sonra mıdem bulandı başım da döndü bayılcak gıbı oldummm.
evet canım aynı gorunuyor senın sat ın neydı bana da öne gelır daha once dogum yaparsın dıyorlar nasıl oluyor acaba doktor su anda bı tarıh soylemedı banaSizinle bebişlerimizin doğum günü aynı görünüyor :) Değişecek mi bakalım :)
evet canım aynı gorunuyor senın sat ın neydı bana da öne gelır daha once dogum yaparsın dıyorlar nasıl oluyor acaba doktor su anda bı tarıh soylemedı bana
canım bende o şekilde sürdüm nemli ken sürdü 3-4 gün biriktirmedim ki ama diyorum herkesin vücü yapısı farklı benim ki hasasmıs şimdi kulanmıyorum kremi sürüyorum o yerler iylesti gine başka yerlerden çıkıyor bakalım önümüzdeki hafta doktora söylecme olmadı cildiyeye gidecem.yanış kullanımdan kaynaklı olmuş sizinki demek ki. her sabah duştan sonra ve aksam yatmadan sürüp, diğer sabah duş almak gerekiyor. yoksa 3-4 gün üstüste biriktirmeyeceksiniz o yağı vücudunuzda. hele bir de ıslaksa, zarar vermiş size.
tamam canım bı bakayım eve gıdınce su anda calısıyorum benım hıc dıkkatımı cekmedı doktor da soylemedı bıraz gerıden gıdıyormusuz su anda ama normal dedıselam ultrason görüntüsünde yazıyor benim dogum tarihi sizdede olması lazım cok kücük köşede yazıyor bir bakın bence :)
ayy insallah cnm cok istiyorum hareket etmesini haftaya kontrolum var evde tembihleyip gideyimmHehe bende bayilirimm.. bakalim nasil olacak minnosumm..:)
Etmez mi... Bir bize döndü bir sırt üstü yattı..kollarıni bacakları i oynatıyordu sipamiiz:)
seninki de başlar yakında ultrasonu görünce oynamaya :):)
içindeki bir madde seni rahatsız ediyor demek ki canım ya, cildiyeye git en iyisi o sana krem önerircanım bende o şekilde sürdüm nemli ken sürdü 3-4 gün biriktirmedim ki ama diyorum herkesin vücü yapısı farklı benim ki hasasmıs şimdi kulanmıyorum kremi sürüyorum o yerler iylesti gine başka yerlerden çıkıyor bakalım önümüzdeki hafta doktora söylecme olmadı cildiyeye gidecem.
tansiyonumu düşürürdü benim içerken. 4 yıl olmuş bırakalı... sen bu gidişle bırakırsın canım.Günaydınlarr....... Ne guzel yoktu bulantım o lanet olası sigarayı içtim kahvaltıdan sonra mıdem bulandı başım da döndü bayılcak gıbı oldummm.
cnm dustan sonra denedim bebe yagini bacak gogus karin bolgeme ay ertesi gun bile yumusacik ipek gibi oldu derim bsyildim deneyin bencedoktorum dedi ki çatlaklar için öyle pahalı kremler kullanmaya gerek yok. çatlaklar genetik oluyormuş. sen istersen 300 liralık krem yağ kullan yine de olacaksa oluyor. bana bebek yağı önerdi. olacaksa oluyor engelleyemezsin dedi.
alıcam ben de canım pahalı kremler kullanmayı düşünmüyorum. Hayır işe yarayacağını bilsem kullanacağım da, annemde de ablamda da yok çatlak. ne bileyim bende de olmaz umarım.c
cnm dustan sonra denedim bebe yagini bacak gogus karin bolgeme ay ertesi gun bile yumusacik ipek gibi oldu derim bsyildim deneyin bence
teyzelerii benim minnak size günaydın demek istedi dee ben de ultrason fotosunu koydumkesenin sağına soluna göre neydi cinsiyeti bi hatırlatır mısınız?
Bende izmirdeyim canim ve bende doktor ariyorum. Bilgi edinirsen bana da haber verirmisin.Mrb arkadaslar bende gec de olsa araniza katildim.izmirde yasayan var mi aranizda hangi dr. Hangi hastane onerirsiniz
İzmir de nerdesiniz?Bende izmirdeyim canim ve bende doktor ariyorum. Bilgi edinirsen bana da haber verirmisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?