2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
yanış kullanımdan kaynaklı olmuş sizinki demek ki. her sabah duştan sonra ve aksam yatmadan sürüp, diğer sabah duş almak gerekiyor. yoksa 3-4 gün üstüste biriktirmeyeceksiniz o yağı vücudunuzda. hele bir de ıslaksa, zarar vermiş size.

Günaydınlarr....... Ne guzel yoktu bulantım o lanet olası sigarayı içtim kahvaltıdan sonra mıdem bulandı başım da döndü bayılcak gıbı oldummm .

günaydın canım hayırlısı olsun bı kac hafta sonra ogrenırsın bende bıran once ogrenmek ıstıyorum ama daha cok kucuguztatlım sen doktor için kocaelıye mı gıdecektın yanlıs mı hatırlıyorum?

Bende bu grubun içindeyim inşallah :) İleri atar mutlaka diyorlar ama bakalım ne olacak :)

Sizinle bebişlerimizin doğum günü aynı görünüyor :) Değişecek mi bakalım :)

Günaydınlarr....... Ne guzel yoktu bulantım o lanet olası sigarayı içtim kahvaltıdan sonra mıdem bulandı başım da döndü bayılcak gıbı oldummm .
gunaydın canımm aslında bu sıgaradan tıksınmen ıcın guzel bı sebep olabılır belkı mıden bulanacagını düşünüp bı daha ıcmezsın hatta canın sıgara cektıgınde bu halını aklına getır umarım bı faydası olur ben ıcmıyorum hıc ıcmedım umarım sende kısa surede bırakırsın

Sizinle bebişlerimizin doğum günü aynı görünüyor :) Değişecek mi bakalım :)
evet canım aynı gorunuyor senın sat ın neydı bana da öne gelır daha once dogum yaparsın dıyorlar nasıl oluyor acaba doktor su anda bı tarıh soylemedı bana

evet canım aynı gorunuyor senın sat ın neydı bana da öne gelır daha once dogum yaparsın dıyorlar nasıl oluyor acaba doktor su anda bı tarıh soylemedı bana

selam ultrason görüntüsünde yazıyor benim dogum tarihi sizdede olması lazım cok kücük köşede yazıyor bir bakın bence :)

canım bende o şekilde sürdüm nemli ken sürdü 3-4 gün biriktirmedim ki ama diyorum herkesin vücü yapısı farklı benim ki hasasmıs şimdi kulanmıyorum kremi sürüyorum o yerler iylesti gine başka yerlerden çıkıyor bakalım önümüzdeki hafta doktora söylecme olmadı cildiyeye gidecem.

selam ultrason görüntüsünde yazıyor benim dogum tarihi sizdede olması lazım cok kücük köşede yazıyor bir bakın bence :)
tamam canım bı bakayım eve gıdınce su anda calısıyorum benım hıc dıkkatımı cekmedı doktor da soylemedı bıraz gerıden gıdıyormusuz su anda ama normal dedı

Hehe bende bayilirimm.. bakalim nasil olacak minnosumm..:)
Etmez mi... Bir bize döndü bir sırt üstü yattı..kollarıni bacakları i oynatıyordu sipamiiz:)
seninki de başlar yakında ultrasonu görünce oynamaya :):)
ayy insallah cnm cok istiyorum hareket etmesini haftaya kontrolum var evde tembihleyip gideyimm

içindeki bir madde seni rahatsız ediyor demek ki canım ya, cildiyeye git en iyisi o sana krem önerir

tansiyonumu düşürürdü benim içerken. 4 yıl olmuş bırakalı... sen bu gidişle bırakırsın canım.

c
cnm dustan sonra denedim bebe yagini bacak gogus karin bolgeme ay ertesi gun bile yumusacik ipek gibi oldu derim bsyildim deneyin bence

c
cnm dustan sonra denedim bebe yagini bacak gogus karin bolgeme ay ertesi gun bile yumusacik ipek gibi oldu derim bsyildim deneyin bence
alıcam ben de canım pahalı kremler kullanmayı düşünmüyorum. Hayır işe yarayacağını bilsem kullanacağım da, annemde de ablamda da yok çatlak. ne bileyim bende de olmaz umarım.

teyzelerii benim minnak size günaydın demek istedi dee ben de ultrason fotosunu koydum kesenin sağına soluna göre neydi cinsiyeti bi hatırlatır mısınız?

Yerim ben onun yatışını ya tipe bak gelde sevme bunu maşallahhh

Günaydın kızlar tecrübeli anne Adaylarına sormak istiyorum, bazen içimde bi pıt bit hop gibi bişeyler oluyor ama ne OLDUĞUNU ayırt edemiyorum. Acaba yavaş yavaş miniğimi hissetmeye Başlıyor olabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…