2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Wallahi benim doktorumda kizdi bana eleviti sorunca oyle bir sey asla yok dedi. Elevit en iyisi ona devam ediceksin dedi

Wallahi benim doktorumda kizdi bana eleviti sorunca oyle bir sey asla yok dedi. Elevit en iyisi ona devam ediceksin dedi
Yaa şu elevit muhabbeti beni de rezil etti doktor bana da Güldü, kızdı olur mu öyle şey firmaların birbirini karalama politikası bunlar dedi

arkadaşlar elevit muhabbetini 1. ağızdan arkadaşımız firma yetkilisiyle görüştü. sanki ben kazanıyorum elevitin parasını da bana dert düşecek :) bile bile günaha girmeyin diye uyardı arkadaşımız sadece :) gerisi size kalmış

alıcam ben de canım pahalı kremler kullanmayı düşünmüyorum. Hayır işe yarayacağını bilsem kullanacağım da, annemde de ablamda da yok çatlak. ne bileyim bende de olmaz umarım.
Ben kizimda hamileyken karnimda hic catlagim olmadi cok sukur. Hic kremde kulkanmadim.Annemdede yok. Ama bu hamileligimde daha cok sisti karnim. Olursa diye korkuyorum. Birde gogsumde catlak cok oldu. Simdi ona krem sursemmi faydasi olurmu acaba.

Ben kizimda hamileyken karnimda hic catlagim olmadi cok sukur. Hic kremde kulkanmadim.Annemdede yok. Ama bu hamileligimde daha cok sisti karnim. Olursa diye korkuyorum. Birde gogsumde catlak cok oldu. Simdi ona krem sursemmi faydasi olurmu acaba.
nemlendirsek yeter heralde canım ya, çatlaklar oluşmadan önce sürmek gerekiyor bildiğim kadarıyla. üst üste çatlar mı ben hiç bilmiyorum ki

nemlendirsek yeter heralde canım ya, çatlaklar oluşmadan önce sürmek gerekiyor bildiğim kadarıyla. üst üste çatlar mı ben hiç bilmiyorum ki
Bende onu merak ediyorum iste.biraz daha buyudukce karin kaşınıyor. Sakın tırnakla kaşımayın çunku yırtık oluyor demislersi bana. Ben ona cok dikkat ettim ama dogumdan sonra goguslerimi kasımıştım

kızlar bende kakao yağı kullanmaya başladım çatlaklar için ama gerçek kakao yağı katı olurmuş benimki sıvı arkadaşımda katı olandan varmış vercek bana ama onunla görüşene kadar sıvı olanı aldım inşallah zararı yoktur

Kakao yağının bronzlaştırıcı etkisi de var canım. güneşe çıkmazsın sürdükten sonra. yani şimdi için demiyorum da, mayıs zamanı falan o sıcaklıkla göbüşü karartmasın

bende onu sorucaktım kızlar bnm karnım epey şişti bebişten değil tabi de vücut su topladı sanırım göbüşüm neredeyse 6 aylık gibi.çatlak kremi kullanmaya baslıyım diyorum bi de bnm cildim kuru çok çatlağım olur muhtemelen. reklamlarda 'bio'ile baslayan bişey vardı ondan mı alsam bilemedim. siz doğal yağlardan mı kullanıcaksnz

merhaba annişler ikili test sonuçlarımı aldım çok şükür bir problem yok bir hafta önce doktor cinsiyetine bakarken erkek olabilir demişti ama bu günkü kontrolde bir çıkıntı göremiyorum kız herhalde dedi ama 1 ay sonra netleşir dedi ve 1 ay sonraya gün verdi bu arada burda bir arkadaş fb-hcg baksın 50 altıysa erkek üstüyse kız demişti benim 193 çıkmış bunu yorumlayacak kimse varmı meraklardayımm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…