2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar merhaba,
bugün bir siteye takıldım çok güzel şeyler var
Eki Görüntüle 1324194
Hmm bende inceliyim bebeklerin uzerinde gormek dahada heveslendiriyo insani:)

benımde erkek canım ılk basta pek onemsememıstım ama normal dogum dusununce cekınıyorum bayan olsa daha ıyı aslında yaasen normal mı dusunuyorsun?
Bende normal istiyorum ilk tedavi icin gittim kadin dr. Doluydu erkek olana sira aldim oyle alttan bakayim falan deseydi birakip kacacaktim tatli tatli kisa ve oz konusuyor. Doktorlara pek kolay isinamam ben bide cok konusan doktoru sevmiyorum sempatik geldi bide esinin yeni dogum yaptini duydyum tamam dedim drum bu... bakalim insallah bozmaz alttan muayene istemez yoksa naparim nereye kacarim bilmiyom.

Alemsin kiz guldurdun beni

Sans mi artik ne bilmiyorum iki cinsinde iyiside var kotusude hayirlisi ile karsilastirsin Rabbim

PaytiPo canım benım hamılelıgımde kanamam oldugu ıcın 2 kez alttan muayene yapıldı acıle gıtmıstım bırıncı kadındı ıkıncı erkektı ama mecbur kaldıgım ıcın yaptırdım kacamadım malesef ama dogumda ne yapcam hıc bılmıyorum

Tmm cnm ben manisa dayim aslinda benim de riskli bobrek hastasiyim bi sonraki kontrolde orayi da degerlendireyim

Hayırlı cumalar olsun canlarimmmm.
Heralde bende gec ogrencem cinsiyeti gerci ikilu teste belki anlaşılır sağlıklı sihhatli hayirli evlat olsunlar inşallah. Ben de hatime katilmak isterim ama dedemin olum yil donumu hatim yetiştirmeye çalışıyorum bide ev taşıyorum bu ay sonuna dogru biterse alirin cuz inşallah​

Bende ilk dogumumu aydin da yapmistim allah izin verirse ikinciyide aydinda yapicam.hem annem hemde kayinvalidemler aydinda.medline hast.cenk bey var onda olmustu dogumum.sen kime gidiyorsun?

Cnm Allah sifa versin ve bir daha yasatmasin .. bende dort senedir vajinismustum o yuzde cok kasiliyorum ve titriyorum resmen dusuncesi bile geriyo beni .. bende bu yuzden iistemiyorum iste herkesin bi sorunu oluyo

Günaydın kızlar Sabah sabah bu saatte yazıyorum ama aklıma ilk burası geldi, şimdi sırtüstü yatıyordum göbek deliğinden 3_4 parmak aşağıda pıt pıt sanki göz seğirirya òyle atıyo sanki bebiş hareketi olma ihtimali varmı ki

''Anne adayı ilk bebeğine gebe ise; bebeğin ilk hareketlerini, gebeliğin 18 ile 24. haftaları arasında hisseder. Anne adayı için bu çok heyecan verici bir deneyimdir. Hareketler önceleri baloncuklar, kelebeğin kanat çırpması ya da karnın içinde gaz dolaşması şeklinde hissedilir. Tecrübeli anneler ise hem ne hissettiklerini bildikleri için hem de ilk gebeliğe göre rahim daha az gergin olduğu için biraz daha erken, genelde 16. haftada sonra bebeklerinin hareketini hissetmeye başlarlar.''

İnternette böyle yazıyor canım :) yani sanmıyorum bebiş olduğunu :) bende de oluyor ama dikkatli takip ettiğimde o benim kalp atışım olduğunu anlıyorum oraya galiba daha fazla kan gidiyor o yüzden öyle sanırım :)

Sanmiyorum cnm ozellikle ilk bebeginse.ben ilk gebeligimde galiba 21. Haftada hissetmistim biraz daha erken ya da gec olabilir ama cok guzel bir duygu o hareketler allah hepimize,isteyen herkese tattirsin

Canım içtiğin ilaç ya bebeğe zarar verirse neden baştan sormadın doktoruna ? Bu çok tehlikeli. Lütfen biran önce git doktorunla görüş bu meseleyi Allah korusun üzülme durduk yere sonra

400 TL mi Ya testini yaptırsaydın tek devlette canım bende öyle yaptım çok fazla olmuş bebeğinin ihtiyaçlarına ayırırdın o parayı

Teşekkür ederim canım. Benim 2. kızım olucak kısmet olursa . Kızım kızkardeş istiyodu özellikle . Siz de en kısa zamanda öğrenirsiniz inşallah.
Çok içten istemiş demekki fıstık :) İnşallah canım 16. haftadan önce söylemiyorlarmış ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…