- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #7.561
Hmm bende inceliyim bebeklerin uzerinde gormek dahada heveslendiriyo insani:)
Bende normal istiyorum ilk tedavi icin gittim kadin dr. Doluydu erkek olana sira aldim oyle alttan bakayim falan deseydi birakip kacacaktim tatli tatli kisa ve oz konusuyor. Doktorlara pek kolay isinamam ben bide cok konusan doktoru sevmiyorum sempatik geldi bide esinin yeni dogum yaptini duydyum tamam dedim drum bu... bakalim insallah bozmaz alttan muayene istemez yoksa naparim nereye kacarim bilmiyom.benımde erkek canım ılk basta pek onemsememıstım ama normal dogum dusununce cekınıyorum bayan olsa daha ıyı aslında yaasen normal mı dusunuyorsun?
Alemsin kiz guldurdun beniaman dert ettıyın seye bak canım benımkı de erkek kadın yok sankı cok aradım.Ama o an zaten erkek mı kadın mı ınanın fark etmeyecek bıze.Ben oyle erkek gıbı de bakmıyorum doktorma ,bı de bız degıl onlar utansınlar bu meslegı secdıklerı ıcın bence
Sans mi artik ne bilmiyorum iki cinsinde iyiside var kotusude hayirlisi ile karsilastirsin Rabbimerkek doktorların çok iyi olduğunu daha ilgili olduğunu söylüyorlar tercih meselesi sonuçta ama o duyguyu yaşamadıkları için anlıycaklarını düşünmüyorum birde rahat hissetmek çok önemli bizim tedaviyle oldu ve bu 4. doktorum 2 yıldır dvm ediyorum kadın ve çok ilgili anne abla şevkatinde yaklaşıyor her muayenede benim kadar heyecanlanıyor erkeklerde de vardır belki böyle doktorlar ama tedavi aşamasında 10 gün boyunca hergün kontrole gittiğiniz oluyor ve her seferinde alttan muayene oluyorsunuz ve bu her ay tekrarlanıyor ve uzun sürüyor şuan çok şükür ogünler bitti ama alttan muayene duyunca bir geriliyorum şimdide serklaj konusu geçti onun içinde muayene olunucak sanırım doğuma yakın yine yani ben her duyduğumda geriliyorum ...
ama dediğim gibi doktorla hastanın arasındaki iletişim çok önemli
Kızlar bu erkek ve kadın doktor kontrolünde bende arada kaldım iş yerindeki arkadaşlar erkek doktor daha iyi diyorlar kesinlikle onlar daha az canını acıtır diyorlar onlar gittiği erkek doktorda hiç sorun yaşamamışlar .Erkek doktor daha çok ince düşünüp sana oan göre davranıyorum bende aslında çekiniyorum sırf o yüzden gitmedim.
Basindan beri ikisini bir kullaniyorum bendeHanımlar, ilk başta folik asit kullananlar, vitamin hapını 12 haftadan sonra mı kullanmaya başladı?
Bana da daha esine falan soyleme dedi ama dayanamadim herkese soyledim bile kuz cocugunu daha da severim benHerkes cinsiyetleri öğrenmeye başladı. Haftaya bende gideceğim ama zaman geçmiyor sankiOhh ohh kiz haberleri gelmeye başladı. Tebrik ederim canim
canım ben sonunda karar verdim doktoruma .bugün buca tıpta can postacıya gittim beni riskli gebelik uzmanına yönlendirdi. ben daha önce genetiğemi baktımıştım bir kaç gen heterezigottu pıhtılaşma sorunu var yani kan sulandırıcı hap kullanıyorum.aynı zamanda tansiyon problemimde var.bende araştırdım bornova şifada serkan güçlüye gitmeye karar verdim. ama kendisi riskli gebelik uzmanı ve fiyatı biraz yüksek senin için gerekmeyebilir. ama ben can beyi çok begendim. ayrıca aynı hastanede aylin hanım var. tavsiye eden çok bu doktorları. aklında bulunsun canım.
Bende ilk dogumumu aydin da yapmistim allah izin verirse ikinciyide aydinda yapicam.hem annem hemde kayinvalidemler aydinda.medline hast.cenk bey var onda olmustu dogumum.sen kime gidiyorsun?Merhaba annelerizmirde doktor sorulmuş. Ben aydindayım rutin kontrollerim burda olacak ama nisan itibariyle izmirde olacağım doğumun izmirde olacak haliyle.ama izmirde hiç doktor araştırmadim. Izmir'deki iyi doktorları takipteyim burdan:)
Cnm Allah sifa versin ve bir daha yasatmasin .. bende dort senedir vajinismustum o yuzde cok kasiliyorum ve titriyorum resmen dusuncesi bile geriyo beni .. bende bu yuzden iistemiyorum iste herkesin bi sorunu oluyoPaytiPo canım benım hamılelıgımde kanamam oldugu ıcın 2 kez alttan muayene yapıldı acıle gıtmıstım bırıncı kadındı ıkıncı erkektı ama mecbur kaldıgım ıcın yaptırdım kacamadım malesef ama dogumda ne yapcam hıc bılmıyorum
Günaydın kızlar Sabah sabah bu saatte yazıyorum ama aklıma ilk burası geldi, şimdi sırtüstü yatıyordum göbek deliğinden 3_4 parmak aşağıda pıt pıt sanki göz seğirirya òyle atıyo sanki bebiş hareketi olma ihtimali varmı ki
Sanmiyorum cnm ozellikle ilk bebeginse.ben ilk gebeligimde galiba 21. Haftada hissetmistim biraz daha erken ya da gec olabilir ama cok guzel bir duygu o hareketler allah hepimize,isteyen herkese tattirsinGünaydın kızlar Sabah sabah bu saatte yazıyorum ama aklıma ilk burası geldi, şimdi sırtüstü yatıyordum göbek deliğinden 3_4 parmak aşağıda pıt pıt sanki göz seğirirya òyle atıyo sanki bebiş hareketi olma ihtimali varmı ki
Canım içtiğin ilaç ya bebeğe zarar verirse neden baştan sormadın doktoruna ? Bu çok tehlikeli. Lütfen biran önce git doktorunla görüş bu meseleyi Allah korusun üzülme durduk yere sonraneyse bı dahakı kontrolumde ozeldekı doktora bende soylıyım bakalım ne dıcek kendılerıdusun ben devlete de ozele de gıttım su tahlılı yaptırdın mı dıyen yok bende troid rahatsızlıgı var 6 yıldır hergün ilaç içiyorum bıde onun ıcın endokrıne gıtcem kadın dogumcular o durumla pek ılgılenmıyor sanırım
400 TL mionu bende bu gun yaptirdim canim hatta bende 5 tup degildi bir az daha fazlaydi enfeksiyona rubellaya ne biliyim butun her seyi tariyolar gerekli, idrar testi icinde aldilar , benden sizn parayla 400 tlden fazla aldilarozel diye soyup sogana cevirdiler bizi bunlarin devlet hastneleri hic iyi degil valla ozele mecburum yani , bence siz de yaptirin kizlar Allah korusun enfeksiyon falann ciksa hemen tedavi edile bilir
Hanımlar, ilk başta folik asit kullananlar, vitamin hapını 12 haftadan sonra mı kullanmaya başladı?
Çok içten istemiş demekki fıstık :) İnşallah canım 16. haftadan önce söylemiyorlarmış amaTeşekkür ederim canım. Benim 2. kızım olucak kısmet olursa . Kızım kızkardeş istiyodu özellikle . Siz de en kısa zamanda öğrenirsiniz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?