2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

umarım bulurum canım ben cogu seyı bu forum sayesınde ogrendım ılk gebelıgım dogal olarak hıcbısey bılmıyorum doktorlar sadece ultrasonda bakıyor ılac yazıyor ben aklıma bısey gelır de sorarsam cevaplıyorlar onun dısında bu testı bu tahlılı yaptır dıye ılgılenen yokkı umarım senın doktorun gıbı bı doktor bulurum

masallah ya doktorlarınız ne kadar ılgılı ben saglık ocagına da kayıt oldum ne arayan var ne soran yok canım o tahlıller arasında tahlıllerı kadın dogum hastanesınde yaptırmadım genel cerrah troıde bakmıstı sadece benım ıyı bı doktor bulmam sart oldu malesef

canım benide aramıyorlar saglık ocagndan bi kere gidip kayıt oldum bana kart verdi şu aylarda gel die o kadar

Niğde yanmalarım devam ediyor arkadaşlar benim berbat birşey bu hamilelik güzel ama bide bişeyleri olmasa daha da güzel çekilir hale gelecek :)

canım benide aramıyorlar saglık ocagndan bi kere gidip kayıt oldum bana kart verdi şu aylarda gel die o kadar
bana kart da vermedıler delı olcam ya neden hep ılgısız ınsanlara denk gelmısım kı boyle anlamadım umarım ararlar herseyı burda okuyorum valla kendımı hıc hamıle degılmısım gıbı hıssetmeye basladım bu ılgısızlık yuzunden

Özelde işte kendi doktorum istedi ama 210 tl dediler açıkçası pahalı oldugu için devlette yaptırdım hemde sabah yaptırdım 3 te sonuç çıktı 5 tüp kan aldılar birde idrar bende anlamadım valla canım :)

Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah bende o kadar çok merak ediyorumki anlatamam :) Bir tane daha minnoş geliyor ne güzel :) Eşimde gönül isterki kız olsun diyor ama elbette sağlıklı olsun farketmez :)

doğum tarihimiz aynıymış..ama ben usgden bakınca pek bişey anlamıyorum yani çok öyle belirgin bier şey göremiyorum..hele burnunu hiç göremedim..acaba usg cihazından mı kaynaklanıyor..
Canım benim de uzaktan belli deil, zoom yapıyo, ozaman yüzü daha netti
hayırlı olsun canım,bastan popaya soyleseydı kaske
Evet söylemedi söyleyeydi iyiydi

torch muhakkak yapılmalı devlette yapıyor..ihmal etmeyin..toksoplazma rubella gibi enfeksiyonlar araştırılır..belki yapmıştır biledoktorunuz rutin isteniyor diye biliyorum
Canım bende elimde bu testlerin listesiyle gittim, hocam siz bana bunları yapmadınız dedim, bozuldu adama işini öğretiyo gibi oldum. Artık bunlar yapılması gereken temel tahliller listesinden çıkarılmış, çok gerekli görüldüğünden ben yaptırırım dedi. Doktorum Konya'nın en iyi doktorlarından herkes onu tavsiye ediyo, ama biraz rahat mı ne :))

ayy ne bilim canım ya..burda toksoplazma sorunu olan bir arkadaş oldu mesela..ama vardır bildikleride..cok test yapılsa sıkıntı yapılmasa sıkıntıı bilemedimm:)

Teşekkür ederim canım. Benim 2. kızım olucak kısmet olursa . Kızım kızkardeş istiyodu özellikle . Siz de en kısa zamanda öğrenirsiniz inşallah.

Doktorun erkeği kadını olmaz bence ama bazı insanlar çok ön yargılı. bazıları erkek doktorlara karşı bazıları da bayan doktorlara karşı. kendini geliştirmiş biri olduktan sonra bence önemli değil kadın-erkek.

Hanımlar, ilk başta folik asit kullananlar, vitamin hapını 12 haftadan sonra mı kullanmaya başladı?

evet canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…