- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #7.521
canım ben devlete de gıttım ozele de gıttım benden ne bı tahlıl ıstedıler nede bı test yaptılar ozeldekı doktorum yaptırdıgım kan tahlıllerıne bıle bakmadı bu kadar yanı ben hep ılgısız doktorlara gelıyorum sanırımkan testı mı nasıl bı test kı bu?[/QUOT
kan testi canım söyle sen doktoruna..bir kısım tahlilleri saglık ocagı yapıyor oraya kayıt ol..torch özelde pahalı devlette yaptır benim devletteki doktorum 8 tüp kan idrar vs hepsini istemişti..sıra alabilsem devlete gidicem hep doktora.kagıtlarına bak yapılmıştır belkide
umarım bulurum canım ben cogu seyı bu forum sayesınde ogrendım ılk gebelıgım dogal olarak hıcbısey bılmıyorum doktorlar sadece ultrasonda bakıyor ılac yazıyor ben aklıma bısey gelır de sorarsam cevaplıyorlar onun dısında bu testı bu tahlılı yaptır dıye ılgılenen yokkı umarım senın doktorun gıbı bı doktor bulurumSaol canım,allah iyi ve merhametli insanlarla karşılaştırsın gerçekten zor devlete de özele de giden var sonuçta bu çok güzel bir şey sonuçta ilk defa yaşayan var bilmediği çok şey olan var insan her istediğini sorabilmeli güven duymalı inşallah sende rahat edebileceğin birini bulursun
o dediğin ense kalınlığı falan olmasın canım ?
on binlerde olmalı beta hcg bu aylardayok canım değil ense kalınlığı 1 cıktı
Hanımlar, ilk başta folik asit kullananlar, vitamin hapını 12 haftadan sonra mı kullanmaya başladı?
hımm teşekkürler.evet..ben hep vitamin kullandım ama folik asit kullanlar 3 aydan sonra vitam,ne geçiyor
on binlerde olmalı beta hcg bu aylarda
masallah ya doktorlarınız ne kadar ılgılı ben saglık ocagına da kayıt oldum ne arayan var ne soran yok canım o tahlıller arasında tahlıllerı kadın dogum hastanesınde yaptırmadım genel cerrah troıde bakmıstı sadece benım ıyı bı doktor bulmam sart oldu malesef
Canım eşim çok aşıgıdaymış doktor öyle dedi bilmem ki insana strese söküyorlar işteıyı canım hayırlısı olsun pekı neden dusuk tehlıken devam edıyor kı sorun ne,14 cu haftandasın normal dusukler 12 haftaya kadar oluyor da ondan sordum
bana kart da vermedıler delı olcam ya neden hep ılgısız ınsanlara denk gelmısım kı boyle anlamadım umarım ararlar herseyı burda okuyorum valla kendımı hıc hamıle degılmısım gıbı hıssetmeye basladım bu ılgısızlık yuzundencanım benide aramıyorlar saglık ocagndan bi kere gidip kayıt oldum bana kart verdi şu aylarda gel die o kadar
Özelde işte kendi doktorum istedi ama 210 tl dediler açıkçası pahalı oldugu için devlette yaptırdım hemde sabah yaptırdım 3 te sonuç çıktı 5 tüp kan aldılar birde idrar bende anlamadım valla canım :)cok ılgınc nasıl bı test kı bu sen ozelde mı yaptırdın canım benımde cevremde bu yıl cok dogum yapan arkadas oldu ama hıcbırınden duymadım gorursun canım merak etme zaten oncekıne gore cok buyumus olacak
Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah bende o kadar çok merak ediyorumki anlatamam :) Bir tane daha minnoş geliyor ne güzel :) Eşimde gönül isterki kız olsun diyor ama elbette sağlıklı olsun farketmez :)Selam, bi kız haberi de bizden. Yani büyük ihtimal kız dedi doktor.12+5 göründü ama ikiliye girdiğimde 12+1 göründü .Normalde 11+4 üz , 3 gün önden gidiyoduk zaten. Ense kalınlığı 1.00 çıktı. Kan testi de haftaya çıkıcak.
Hanımlar, ilk başta folik asit kullananlar, vitamin hapını 12 haftadan sonra mı kullanmaya başladı?
Canım benim de uzaktan belli deil, zoom yapıyo, ozaman yüzü daha nettidoğum tarihimiz aynıymış..ama ben usgden bakınca pek bişey anlamıyorum yani çok öyle belirgin bier şey göremiyorum..hele burnunu hiç göremedim..acaba usg cihazından mı kaynaklanıyor..
Evet söylemedi söyleyeydi iyiydihayırlı olsun canım,bastan popaya soyleseydı kaske
Canım bende elimde bu testlerin listesiyle gittim, hocam siz bana bunları yapmadınız dedim, bozuldu adama işini öğretiyo gibi oldum. Artık bunlar yapılması gereken temel tahliller listesinden çıkarılmış, çok gerekli görüldüğünden ben yaptırırım dedi. Doktorum Konya'nın en iyi doktorlarından herkes onu tavsiye ediyo, ama biraz rahat mı ne :))torch muhakkak yapılmalı devlette yapıyor..ihmal etmeyin..toksoplazma rubella gibi enfeksiyonlar araştırılır..belki yapmıştır biledoktorunuz rutin isteniyor diye biliyorum
Canım benim de uzaktan belli deil, zoom yapıyo, ozaman yüzü daha netti
Evet söylemedi söyleyeydi iyiydi
Canım bende elimde bu testlerin listesiyle gittim, hocam siz bana bunları yapmadınız dedim, bozuldu adama işini öğretiyo gibi oldum. Artık bunlar yapılması gereken temel tahliller listesinden çıkarılmış, çok gerekli görüldüğünden ben yaptırırım dedi. Doktorum Konya'nın en iyi doktorlarından herkes onu tavsiye ediyo, ama biraz rahat mı ne :))
Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah bende o kadar çok merak ediyorumki anlatamam :) Bir tane daha minnoş geliyor ne güzel :) Eşimde gönül isterki kız olsun diyor ama elbette sağlıklı olsun farketmez :)
Kızlar bu erkek ve kadın doktor kontrolünde bende arada kaldım iş yerindeki arkadaşlar erkek doktor daha iyi diyorlar kesinlikle onlar daha az canını acıtır diyorlar onlar gittiği erkek doktorda hiç sorun yaşamamışlar .Erkek doktor daha çok ince düşünüp sana oan göre davranıyorum bende aslında çekiniyorum sırf o yüzden gitmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?