- 14 Ekim 2014
- 150
- 123
- 48
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #7.601
Bitkisel de deseler sakına inanma bayan kuaförü olarak saç boyamayo asla önermiyorum ben yinede kendin bilirsinKızlar benim saçlar çok beyazladı evde hazıtlanan bitkisel boyalar var onlardanmı yapsam acaba kına felan var içinde
Canım ben nazilli de gidiyorum referans Hastanesi eray beye çok memnunum ama izmirde yapacağım doğumu bakalimBende ilk dogumumu aydin da yapmistim allah izin verirse ikinciyide aydinda yapicam.hem annem hemde kayinvalidemler aydinda.medline hast.cenk bey var onda olmustu dogumum.sen kime gidiyorsun?
Goğum günün kultu olsun canım nice mutlu yıllaraTatlı anneler nasılsınız bakalım bugün nasıl gidiyor? Bugün benim doğum günüm çook mutluyumm geçen yıl tek olarak kutladığım yaşımı bu sene miniğimle kutlıcam inşallah seneye de 3 kişi kutlarızz
nice güzel senelere canım bebişinle eşinle mus mutlu ömürlerin olsunTatlı anneler nasılsınız bakalım bugün nasıl gidiyor? Bugün benim doğum günüm çook mutluyumm geçen yıl tek olarak kutladığım yaşımı bu sene miniğimle kutlıcam inşallah seneye de 3 kişi kutlarızz
Ayy bende bende bir şey var sanıyordum...kuyruk sokumu ağrım mahvediyor beni...oturamiyorum resmenaynen canım benimde öyle oyurduğum yerden kalkamıyorum bazen sakat gibi yürüuorum
Doğum günün kutlu olsuuun..Tatlı anneler nasılsınız bakalım bugün nasıl gidiyor? Bugün benim doğum günüm çook mutluyumm geçen yıl tek olarak kutladığım yaşımı bu sene miniğimle kutlıcam inşallah seneye de 3 kişi kutlarızz
tebrıkler canım ınsallah bundan sonra mınık bebegınle kutlarsın dogum gununu bundan guzel bı duygu olamaz hayattaTatlı anneler nasılsınız bakalım bugün nasıl gidiyor? Bugün benim doğum günüm çook mutluyumm geçen yıl tek olarak kutladığım yaşımı bu sene miniğimle kutlıcam inşallah seneye de 3 kişi kutlarızz
400 TL miYa testini yaptırsaydın tek devlette canım bende öyle yaptım çok fazla olmuş bebeğinin ihtiyaçlarına ayırırdın o parayı
cnm aynı durum bende de var benimde 478 çıktı ağlamaktan içim dışıma çıktı bebeğimde birşey mi var diye kendi druma da soramıyorum çünkü ilaç yazdırmaya gittiğim sıradan bir dr yaptı testi bu hafta kendi drumada yapsın ikinciyi göreceğiz nasıl çıkacak hiç söylemedim ona benim testi yapan dr biraz yüksek dedi detaylı ultrason istedi kalp odacıklarına baktılar hafasıyla uyumlu mu diye parmaklarına baktılar allah korusun down sandromlu olunca ikinci parmak farklı olurmuş birde ense ölçüsüne baktı oda 1.2mm normal bide öyle çocuklar çok hareketli olmazmış ultrasonda şimdilik normal görünüyor dedi umarım ikimizinde öyle birşeyoktur...slm herkese uzun zamandır giremiyordum umarım herkes iyidir bizim ikili test sonucumuz 1/502 çıktı açıkcası korktum da sizin sonuçlarınız nasıl
aynen canım benimde öyle oyurduğum yerden kalkamıyorum bazen sakat gibi yürüuorum
Ben kadın dogum doktorlarının bu işi iyi yaptığını asla düşünmüyorum em iyisi erkek doktorlar insanı daha iyi aytınlatıyorlar ben kızımda da memnun kaldım şimdiki hamileliğimde de
benimde kuyruk sokumu ağrıyor. ilk hamileliğimde böyle bişey olmamıştı.
Tatlı anneler nasılsınız bakalım bugün nasıl gidiyor? Bugün benim doğum günüm çook mutluyumm geçen yıl tek olarak kutladığım yaşımı bu sene miniğimle kutlıcam inşallah seneye de 3 kişi kutlarızz
Canım aynı durumdayımBazen yerimden kalkamayacak kadar çok ağrıyor, benim ilk hamileliğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?