2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
benim doktorum da erkek çekingenlik oluyor elbet ilk başlarda ama yıllardır aynı doktora gittiğim için artık alıştım adama asıl kötü olan düşük sebebiyle çapaya göndermişlerdi beni araştırılsın sebebi ne diye orda işte hem öğrenciler hem proflar önüne gelen alttan muayene ediyor baya kötü olmuştum çok şükür o günler geçti rabbim kimseye yaşatmasın...

Bende ilk dogumumu aydin da yapmistim allah izin verirse ikinciyide aydinda yapicam.hem annem hemde kayinvalidemler aydinda.medline hast.cenk bey var onda olmustu dogumum.sen kime gidiyorsun?
Canım ben nazilli de gidiyorum referans Hastanesi eray beye çok memnunum ama izmirde yapacağım doğumu bakalim

hanımlar merhabalar bugün moralim çok bozuk geçen gün sağlık ocağında yaptırdığım kan tahlilin sonucu dün çıktı troitlerim çok yüksek çıktı sağlık ocağı kadın doğum doktoruna yönlendirdi beni pazartesi gidicem ilaca başlamam gerekiyormuş troit yüksekliğinin bebeğe etkisi olurmuki bilginiz varmı

nice güzel senelere canım bebişinle eşinle mus mutlu ömürlerin olsun

Doğum günün kutlu olsuuun..
Bebisinle eşinle nice mutlu sağlıklı yıllara insaAllaaahhh :)

tebrıkler canım ınsallah bundan sonra mınık bebegınle kutlarsın dogum gununu bundan guzel bı duygu olamaz hayatta

slm herkese uzun zamandır giremiyordum umarım herkes iyidir bizim ikili test sonucumuz 1/502 çıktı açıkcası korktum da sizin sonuçlarınız nasıl
cnm aynı durum bende de var benimde 478 çıktı ağlamaktan içim dışıma çıktı bebeğimde birşey mi var diye kendi druma da soramıyorum çünkü ilaç yazdırmaya gittiğim sıradan bir dr yaptı testi bu hafta kendi drumada yapsın ikinciyi göreceğiz nasıl çıkacak hiç söylemedim ona benim testi yapan dr biraz yüksek dedi detaylı ultrason istedi kalp odacıklarına baktılar hafasıyla uyumlu mu diye parmaklarına baktılar allah korusun down sandromlu olunca ikinci parmak farklı olurmuş birde ense ölçüsüne baktı oda 1.2mm normal bide öyle çocuklar çok hareketli olmazmış ultrasonda şimdilik normal görünüyor dedi umarım ikimizinde öyle birşeyoktur...

Ben kadın dogum doktorlarının bu işi iyi yaptığını asla düşünmüyorum em iyisi erkek doktorlar insanı daha iyi aytınlatıyorlar ben kızımda da memnun kaldım şimdiki hamileliğimde de

Şans dedim ya canım ilkinde iyi biriyle karşılaşmıssın dvm etmişşsin sıkıntın olsaydı arayış içindeyken herşeyle karşılabiliyorsun bende kadın doktordan yana şanslıyım vede memnunum ki yazmıştım doktorumla ilgili tekrar yazayım ve ilave edeyim belki yapanlar da vardır ama yumurta takibinde doktorum pazar günü kapalı olan sitedeki muayeneyi açtırdı kontrolü atlamamak için test sonuçlarımı öğrenmek için gecenin 11 inde arayıp sorar bayramda rahatsız etmemek için aramamıştım ve not almış gebelik testi tarihimi arayıp sitem eder neden haber vermediğim için

Benim çevremdekilerde inan ki hep erkek tavsiye ettiler özeelikle tedavi konusunda erkeklerin uzman olduğu falan ama ben hiç düşünmedim bir kere çok yıldım neden olmuyor diye sürekli taktığım bir anda o zaman ama dedim yok gidemem hem de zaten rabbimin elinde onlar aracı neticede şuanki doktorumu internetten buldum bir iki kişinin yorumunu okumuştum ve doktor sitesine üye kendisi orda herşeye sabırla cvp vermesi dikkatimi çekti ve en önemlisi fotoğrafından elektirik bir yakınlık hissettim hislerimdede yanılmadım Bursa da yaşayan herkesede tavsiye ederimAynur Şendemir 2 kez aşılama yaptı alanı değil ama ikiside tuttu her muayeneye besmeleyle başlar benimle gülüp benimle çoğu kez ağladı elimi sımsıkı tutup sarıldı güvende hissetmek bu bence erkek doktor hangisini yapabilir ..

Doğum günün kutlu olsun canım,3 kişi kutlamak daha da güzel olacaktır
bizde inşallah 4 kişi kutlıycaz ,,,bu akşam kontrolüm var çok heyecanlıyım herzaman ki gibi tek isteğim iyi olmaları herşeyin yolunda gitmesi ve belki bu akşam cinsiyet de netleşir ben hep iki kız hayali kuruyordum eşimde bir kız bir erkek diyor ama şimdide içime ikiside erkek hissi doğduuu acaba sizce nedir...

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlattık 2.ayımızdayız... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

2.Hatmimizin cüzlerini dağıtma vaktiii :) Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz: Bst1608
2.Cüz: SirriEyvan
3.Cüz: Bst1608
4.Cüz: Bst1608
5.Cüz: seyma2009
6.Cüz: PaytiPo
7.Cüz: PaytiPo
8.Cüz: meleklerimbenim
9.Cüz:
10.Cüz:
11.Cüz:
12.Cüz
13.Cüz
14.Cüz
15.Cüz
16.Cüz:
17.Cüz:
18.Cüz
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz: mirac75
22.Cüz: mirac75
23.Cüz: mirac75
24.Cüz: mirac75
25.Cüz: mirac75
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz
30.Cüz: @melegim66

countryrose 8.cüz , hilal1653 23.cüz, @edahafiz 25.cüz,
Belirttiğim annişler okuudklarını bildirirlerse ona göre hatim duasını yapacağım 1.hatmimizin inşaAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…