2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
allah allah neler varmıs benım bebegın esı asagıda onu soyledı bı tek her halde gorurdu oyle bı sey olsa tahmın edıyorum,ama ıdrar testı ıstedı tekrar bı de toxplazma

Canım eşim çok aşıgıdaymış doktor öyle dedi bilmem ki insana strese söküyorlar işte
sende de mı ay canım ben de gecen cuma kanamam baslayınca ogrendım esın asagıda oldugunu.Doktor degıstım ona gore,cok zor dınlenmeye calıs benım doktor bu aylarda gozuken bı sey kalkma ıhtımalı var dedı ıkncı trımestr boyunca .Kalkmazsa ıste o zaman cok zor ısımız,pekı sende kanama oldumu agrın varmı

Ya benim ilk zamanlarda çok kanamam oldu Allah'a şükürler olsun şuan yok ama kasıklarımda cok ağrım var cok dikkat etmen gerekli ve ilişki yasak ağır kaldırma iş yapma dedi bende cok tedirginim işe gitmiyorum evdeyim cünkü ayakta kalmayı bile yasakladı

benımde kanamam durmus ama agrı oluyor cok agrım var gezemıyorum fazla evın ıcınde,bu es agrı verıyormu bılmıyorum,ama ıdrar testı verecem tekrardan

onu bende bu gun yaptirdim canim hatta bende 5 tup degildi bir az daha fazlaydi enfeksiyona rubellaya ne biliyim butun her seyi tariyolar gerekli, idrar testi icinde aldilar , benden sizn parayla 400 tlden fazla aldilar ozel diye soyup sogana cevirdiler bizi bunlarin devlet hastneleri hic iyi degil valla ozele mecburum yani , bence siz de yaptirin kizlar Allah korusun enfeksiyon falann ciksa hemen tedavi edile bilir

benımde kanamam durmus ama agrı oluyor cok agrım var gezemıyorum fazla evın ıcınde,bu es agrı verıyormu bılmıyorum,ama ıdrar testı verecem tekrardan
Evet veriyor doktorda söyledi zaten ağrı yapar an sn yimese idrar testi yaptır iltihap olabilir rahim fena halde ağrıyor benimde belime kuyruk solunuma kadar vuruyor ben ağır hamilelik geçiyorum allahım yardımcımız olsun inşallah

neyse bı dahakı kontrolumde ozeldekı doktora bende soylıyım bakalım ne dıcek kendılerıdusun ben devlete de ozele de gıttım su tahlılı yaptırdın mı dıyen yok bende troid rahatsızlıgı var 6 yıldır hergün ilaç içiyorum bıde onun ıcın endokrıne gıtcem kadın dogumcular o durumla pek ılgılenmıyor sanırım

Canim doktor bulmaya sevindim. Yanlis hatirlamiyorsam Kocaeli de doktor ariyordun. Kime gidiyorsun canim.

Herkes cinsiyetleri öğrenmeye başladı. Haftaya bende gideceğim ama zaman geçmiyor sanki Ohh ohh kiz haberleri gelmeye başladı. Tebrik ederim canim

Sende sansli annelerdensin sanirim. Oğluna kiz kardeş geliyor. Tebrik ederim canim.

Maşallah canim önden önden gidiyor minigin ne güzel. Kiz bebek haberleri geliyor ne güzel. Bir ara benim de erkek geliyor dedim. Sonra yavaş yavaş kiz haberleri gelmeye başladı. Tebrik ederim canim. Kan testinde inşallah güzel gelir.

Arkadaşlar iyi akşamlar herkese, bikaç gündür giremiyordum yatışlardayım kuyruk sokumum çok kötü ağrıyor 15. haftaya giriyorz yarın ama kuyruk sokumum çok kötü ağrıyorrr. böyle olan var mı ????

tabi ki yazarim ben siz de olursa bilgilendirin ben buralara yabanciyim tayinciyiz arastiriyorum bakalim.hatta manisa da yasiyorum ama izmir dusunuyorum dogum
canım ben sonunda karar verdim doktoruma .bugün buca tıpta can postacıya gittim beni riskli gebelik uzmanına yönlendirdi. ben daha önce genetiğemi baktımıştım bir kaç gen heterezigottu pıhtılaşma sorunu var yani kan sulandırıcı hap kullanıyorum.aynı zamanda tansiyon problemimde var.bende araştırdım bornova şifada serkan güçlüye gitmeye karar verdim. ama kendisi riskli gebelik uzmanı ve fiyatı biraz yüksek senin için gerekmeyebilir. ama ben can beyi çok begendim. ayrıca aynı hastanede aylin hanım var. tavsiye eden çok bu doktorları. aklında bulunsun canım.

Merhaba anneler izmirde doktor sorulmuş. Ben aydindayım rutin kontrollerim burda olacak ama nisan itibariyle izmirde olacağım doğumun izmirde olacak haliyle.ama izmirde hiç doktor araştırmadim. Izmir'deki iyi doktorları takipteyim burdan:)

benimde kuyruk sokumu ağrıyor. ilk hamileliğimde böyle bişey olmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…