- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #7.541
allah allah neler varmıs benım bebegın esı asagıda onu soyledı bı tek her halde gorurdu oyle bı sey olsa tahmın edıyorum,ama ıdrar testı ıstedı tekrar bı de toxplazmaHayır canım eliyle filan degil ultrasyonda baktı bi balonu düşün yuvarlak olmasi gerekiyor kesenin ama balona parmaginla bir köşeden bastirdigini düşün yamuk duruyor kese bunada kasilma diyorlar ve tabiki bebegin icerdeki yeride daraliyor dr m sagolsun herseyi benim anlacagim dilden ve gostererek anlattı ayrica idrar testi de yapti onda intihap cikti bence hic ihmal etmee
Ekledim canım seni , Kucağına al hayırlısıyla :)
birde 1.hatimde okunacak cüzünü okudun mu ,
2.hatime de başladık katılımlarını bekleriz ...
sende de mı ay canım ben de gecen cuma kanamam baslayınca ogrendım esın asagıda oldugunu.Doktor degıstım ona gore,cok zor dınlenmeye calıs benım doktor bu aylarda gozuken bı sey kalkma ıhtımalı var dedı ıkncı trımestr boyunca .Kalkmazsa ıste o zaman cok zor ısımız,pekı sende kanama oldumu agrın varmıCanım eşim çok aşıgıdaymış doktor öyle dedi bilmem ki insana strese söküyorlar işte
Ya benim ilk zamanlarda çok kanamam oldu Allah'a şükürler olsun şuan yok ama kasıklarımda cok ağrım var cok dikkat etmen gerekli ve ilişki yasak ağır kaldırma iş yapma dedi bende cok tedirginim işe gitmiyorum evdeyim cünkü ayakta kalmayı bile yasakladısende de mı ay canım ben de gecen cuma kanamam baslayınca ogrendım esın asagıda oldugunu.Doktor degıstım ona gore,cok zor dınlenmeye calıs benım doktor bu aylarda gozuken bı sey kalkma ıhtımalı var dedı ıkncı trımestr boyunca .Kalkmazsa ıste o zaman cok zor ısımız,pekı sende kanama oldumu agrın varmı
Ben hamile kalmadan 3 ay önce başlamıştım folik asite, hamileliğimi öğrendiğimde doktor vitamin verdievet..ben hep vitamin kullandım ama folik asit kullanlar 3 aydan sonra vitam,ne geçiyor
benımde kanamam durmus ama agrı oluyor cok agrım var gezemıyorum fazla evın ıcınde,bu es agrı verıyormu bılmıyorum,ama ıdrar testı verecem tekrardanYa benim ilk zamanlarda çok kanamam oldu Allah'a şükürler olsun şuan yok ama kasıklarımda cok ağrım var cok dikkat etmen gerekli ve ilişki yasak ağır kaldırma iş yapma dedi bende cok tedirginim işe gitmiyorum evdeyim cünkü ayakta kalmayı bile yasakladı
Özelde işte kendi doktorum istedi ama 210 tl dediler açıkçası pahalı oldugu için devlette yaptırdım hemde sabah yaptırdım 3 te sonuç çıktı 5 tüp kan aldılar birde idrar bende anlamadım valla canım :)
Evet veriyor doktorda söyledi zaten ağrı yapar an sn yimese idrar testi yaptır iltihap olabilir rahim fena halde ağrıyor benimde belime kuyruk solunuma kadar vuruyor ben ağır hamilelik geçiyorum allahım yardımcımız olsun inşallahbenımde kanamam durmus ama agrı oluyor cok agrım var gezemıyorum fazla evın ıcınde,bu es agrı verıyormu bılmıyorum,ama ıdrar testı verecem tekrardan
Maşallah nazar değmesin kucağımıza aldığımız günlerde kısa zamanda gelir inşallah:)
neyse bı dahakı kontrolumde ozeldekı doktora bende soylıyım bakalım ne dıcek kendılerıÖzelde işte kendi doktorum istedi ama 210 tl dediler açıkçası pahalı oldugu için devlette yaptırdım hemde sabah yaptırdım 3 te sonuç çıktı 5 tüp kan aldılar birde idrar bende anlamadım valla canım :)
Canim doktor bulmaya sevindim. Yanlis hatirlamiyorsam Kocaeli de doktor ariyordun. Kime gidiyorsun canim.günaydın arkadaşlarr nasılsınız? bebeklerde sizlerde iyisinizdir inşallah. bizde dün çok şükür gönlümüze göre bir doktor bulduk onun için şehir bile değiştirdik ama değdi kafamda hiçbir soru işareti kalmadı en güzelide doğuma yakın bana daha bir ile geçeceği oldu. rutin kontroller içinde başka bir doktora gideceğim 33. haftaya kadar bi aksilik olmazsada doğumu bu doktorumda yapacağım. dün bir ihtimal cinsiyeti belli olur kuzumun diye düşünmüştüm ama malesef yan duruyordu göremedik en son 1 ay önce görmüştüm öyle güzel büyümüşkü kal atışlarını duyuncada çok mutlu oldum. kalp atım hızını sordum 160 civarı dedi doktor bakalım hayırlısı ile gelsin meleğim
Herkes cinsiyetleri öğrenmeye başladı. Haftaya bende gideceğim ama zaman geçmiyor sankigunaydın kızlar , nasılsınız,bı kız haberı de benden cok erkek hısedıyordum kız dedı doktorum coook sevındım cuma kan sonuclarım da cıkacak.Ense kalınlıgı 1.35 mıs doktor 2-2,5 kadar normal demıstı.Yalnız bana balık yagı demır hapı ve elevıt yazdı.Ben ne kadar domuz yagı var ıcmem dedım,sınırlendı adam oyle bı sey olsa ben yazarmıyım kocaman adamım profesor kendısı,sana yalan soylermıyım hıc dedı.Elevıt hamıleler ıcın en onemlı ılac dedı bunu ıceceksın.Eczanede de sordum gulduler yok bu jelatın seklınde degıl hap seklınde ıcermıyor domuz yagı dedıler.Catlaklar ıcın de lıreac aldım
Sende sansli annelerdensin sanirim. Oğluna kiz kardeş geliyor. Tebrik ederim canim.merhaba annişler ikili test sonuçlarımı aldım çok şükür bir problem yok bir hafta önce doktor cinsiyetine bakarken erkek olabilir demişti ama bu günkü kontrolde bir çıkıntı göremiyorum kız herhalde dedi ama 1 ay sonra netleşir dedi ve 1 ay sonraya gün verdi bu arada burda bir arkadaş fb-hcg baksın 50 altıysa erkek üstüyse kız demişti benim 193 çıkmış bunu yorumlayacak kimse varmı meraklardayımm :)))
Maşallah canim önden önden gidiyor minigin ne güzel. Kiz bebek haberleri geliyor ne güzel. Bir ara benim de erkek geliyor dedim. Sonra yavaş yavaş kiz haberleri gelmeye başladı. Tebrik ederim canim. Kan testinde inşallah güzel gelir.Selam, bi kız haberi de bizden. Yani büyük ihtimal kız dedi doktor.12+5 göründü ama ikiliye girdiğimde 12+1 göründü .Normalde 11+4 üz , 3 gün önden gidiyoduk zaten. Ense kalınlığı 1.00 çıktı. Kan testi de haftaya çıkıcak.
canım ben sonunda karar verdim doktoruma .bugün buca tıpta can postacıya gittim beni riskli gebelik uzmanına yönlendirdi. ben daha önce genetiğemi baktımıştım bir kaç gen heterezigottu pıhtılaşma sorunu var yani kan sulandırıcı hap kullanıyorum.aynı zamanda tansiyon problemimde var.bende araştırdım bornova şifada serkan güçlüye gitmeye karar verdim. ama kendisi riskli gebelik uzmanı ve fiyatı biraz yüksek senin için gerekmeyebilir. ama ben can beyi çok begendim. ayrıca aynı hastanede aylin hanım var. tavsiye eden çok bu doktorları. aklında bulunsun canım.tabi ki yazarim ben siz de olursa bilgilendirin ben buralara yabanciyim tayinciyiz arastiriyorum bakalim.hatta manisa da yasiyorum ama izmir dusunuyorum dogum
Arkadaşlar iyi akşamlar herkese, bikaç gündür giremiyordum yatışlardayım kuyruk sokumum çok kötü ağrıyor 15. haftaya giriyorz yarın ama kuyruk sokumum çok kötü ağrıyorrr.böyle olan var mı ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?