2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
slm herkese uzun zamandır giremiyordum umarım herkes iyidir bizim ikili test sonucumuz 1/502 çıktı açıkcası korktum da sizin sonuçlarınız nasıl

Mahsuru yoksa kime gittiğini öğrenebilir miyim?

Herkes cinsiyetleri öğrenmeye başladı. Haftaya bende gideceğim ama zaman geçmiyor sanki Ohh ohh kiz haberleri gelmeye başladı. Tebrik ederim canim
aynen canım benimde öyle oyurduğum yerden kalkamıyorum bazen sakat gibi yürüuorum

Kızlar benim saçlar çok beyazladı evde hazıtlanan bitkisel boyalar var onlardanmı yapsam acaba kına felan var içinde

Ben katılmıyorum canim ben erkek doktor cok muayene oldum bayan olan hemsire aleti hic jellemeden verirdi doktor bey hep kizardi bundan jel olmadan ne ksdar acir derdi. Hemsire bayan doktor erkek. Yani erkek yada kadin degil merhamet meselesi

Teşekkür ederim cnm :)

günaydın kızlar bugün ikili test sonuçlarımızı alcaz doktor belki ultrasonda da buluştur bebişimle bizi çok heyecanlıyım hayırlısı olur inşallah

Merhaba canım doktor şans meselesi ve tercih meselesi sonuçta herkes kendisi seçiyor gerisi şans biraz yazımın devamıda vardı okumadın sanırım.

Cnm Allah sifa versin ve bir daha yasatmasin .. bende dort senedir vajinismustum o yuzde cok kasiliyorum ve titriyorum resmen dusuncesi bile geriyo beni .. bende bu yuzden iistemiyorum iste herkesin bi sorunu oluyo
amin kımseye yasatmasın canım ona ragmen erkek doktor secmıssın bıde normal dogum ıstıyorsun demekkı korkunu yenmıssın ben zaman gectıkce daha cok korkuyorum dogumdan

Canım içtiğin ilaç ya bebeğe zarar verirse neden baştan sormadın doktoruna ? Bu çok tehlikeli. Lütfen biran önce git doktorunla görüş bu meseleyi Allah korusun üzülme durduk yere sonra
tatlım bu kullandıgım ılacı hamılelıkte de kullanmam gerekıyor eger kullanmazsam dusuklere yada bebekte problemlere neden olabılıyor Allah korusun zaten aylık takıplerımı yaptırıyorum korkma canım bu troıd hormonu ılacı zaten vucut uretemedıgı ıcın alıyorum

oyy masallah sıze sanırım hazıran annelerının yuzde 90 ı erkek bebek beklıyor ayy bende cok merak edıyorum sızlerden duydukca heyecanlanıyorum canım saglıkla kucagına alırsın ınsallah

Esimin tarafimda 9 erkek torun var hic kiz yok bunda da yuzde 51 erkek dedi.
bızdede durum aynı esım 7 kardes 6 sı erkek 1 i kız amca cocukları da cogu erkek durum boyle olunca sanırım erkek olma ıhtımalı daha fazla hayırlısı olsun ama ben hep kızım olsun ısterdım rabbım ıkısını de nasıp eder ınsallah hepimizin gönlüne göre versinn

oyy masallah sıze sanırım hazıran annelerının yuzde 90 ı erkek bebek beklıyor ayy bende cok merak edıyorum sızlerden duydukca heyecanlanıyorum canım saglıkla kucagına alırsın ınsallah

saol cnm, hadi senin haberlerini de bekliyorum Allah gönlüne göre versin..

Merhaba canım doktor şans meselesi ve tercih meselesi sonuçta herkes kendisi seçiyor gerisi şans biraz yazımın devamıda vardı okumadın sanırım.
Ben kadın dogum doktorlarının bu işi iyi yaptığını asla düşünmüyorum em iyisi erkek doktorlar insanı daha iyi aytınlatıyorlar ben kızımda da memnun kaldım şimdiki hamileliğimde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…