- 13 Ocak 2012
- 743
- 296
- 73
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #7.581
Mahsuru yoksa kime gittiğini öğrenebilir miyim?Canım benim de uzaktan belli deil, zoom yapıyo, ozaman yüzü daha netti
Evet söylemedi söyleyeydi iyiydi
Canım bende elimde bu testlerin listesiyle gittim, hocam siz bana bunları yapmadınız dedim, bozuldu adama işini öğretiyo gibi oldum. Artık bunlar yapılması gereken temel tahliller listesinden çıkarılmış, çok gerekli görüldüğünden ben yaptırırım dedi. Doktorum Konya'nın en iyi doktorlarından herkes onu tavsiye ediyo, ama biraz rahat mı ne :))
Herkes cinsiyetleri öğrenmeye başladı. Haftaya bende gideceğim ama zaman geçmiyor sankiOhh ohh kiz haberleri gelmeye başladı. Tebrik ederim canim
aynen canım benimde öyle oyurduğum yerden kalkamıyorum bazen sakat gibi yürüuorumArkadaşlar iyi akşamlar herkese, bikaç gündür giremiyordum yatışlardayım kuyruk sokumum çok kötü ağrıyor 15. haftaya giriyorz yarın ama kuyruk sokumum çok kötü ağrıyorrr.böyle olan var mı ????
Ben katılmıyorum canim ben erkek doktor cok muayene oldum bayan olan hemsire aleti hic jellemeden verirdi doktor bey hep kizardi bundan jel olmadan ne ksdar acir derdi. Hemsire bayan doktor erkek. Yani erkek yada kadin degil merhamet meselesierkek doktorların çok iyi olduğunu daha ilgili olduğunu söylüyorlar tercih meselesi sonuçta ama o duyguyu yaşamadıkları için anlıycaklarını düşünmüyorum birde rahat hissetmek çok önemli bizim tedaviyle oldu ve bu 4. doktorum 2 yıldır dvm ediyorum kadın ve çok ilgili anne abla şevkatinde yaklaşıyor her muayenede benim kadar heyecanlanıyor erkeklerde de vardır belki böyle doktorlar ama tedavi aşamasında 10 gün boyunca hergün kontrole gittiğiniz oluyor ve her seferinde alttan muayene oluyorsunuz ve bu her ay tekrarlanıyor ve uzun sürüyor şuan çok şükür ogünler bitti ama alttan muayene duyunca bir geriliyorum şimdide serklaj konusu geçti onun içinde muayene olunucak sanırım doğuma yakın yine yani ben her duyduğumda geriliyorum ...
ama dediğim gibi doktorla hastanın arasındaki iletişim çok önemli
Kızlar benden bi erkek haberi var :) sağlıkla gelsin yavrular ..
ikili test ölçümlerim iyi çıktı kan sonucu almadım daha.
bebğim kıpırdak bişi olmuş ölçümü zor aldı doktorum baya uğraştırdı yani :)[/QUOTE
gozunaydın canım erkek patlaması bu yıl ,ınsallah kan sonucların da ıyı cıkar
kına zararsız bılıyorum,bı de catlak ıcın lıreac aldım ben ıcınden bı kagıt cıktı orda hamıleler ıcın boya varmıs arastır bı ıstersın lıreacıKızlar benim saçlar çok beyazladı evde hazıtlanan bitkisel boyalar var onlardanmı yapsam acaba kına felan var içinde
Teşekkür ederim cnm :)''Anne adayı ilk bebeğine gebe ise; bebeğin ilk hareketlerini, gebeliğin 18 ile 24. haftaları arasında hisseder. Anne adayı için bu çok heyecan verici bir deneyimdir. Hareketler önceleri baloncuklar, kelebeğin kanat çırpması ya da karnın içinde gaz dolaşması şeklinde hissedilir. Tecrübeli anneler ise hem ne hissettiklerini bildikleri için hem de ilk gebeliğe göre rahim daha az gergin olduğu için biraz daha erken, genelde 16. haftada sonra bebeklerinin hareketini hissetmeye başlarlar.''
İnternette böyle yazıyor canım :) yani sanmıyorum bebiş olduğunu :) bende de oluyor ama dikkatli takip ettiğimde o benim kalp atışım olduğunu anlıyorum oraya galiba daha fazla kan gidiyor o yüzden öyle sanırım :)
Amin cnm çok teşekkür ederim cvp için ; )Sanmiyorum cnm ozellikle ilk bebeginse.ben ilk gebeligimde galiba 21. Haftada hissetmistim biraz daha erken ya da gec olabilir ama cok guzel bir duygu o hareketler allah hepimize,isteyen herkese tattirsin
Esimin tarafimda 9 erkek torun var hic kiz yok bunda da yuzde 51 erkek dedi.Bende oyleydimm..:) etrafim hep küçük oglanlarla çevriliydi...çok alışkınim erkek çocuğuna..erkek de olsa başımın tacı , kiz ise hayalim...simdi kiz olursa erkek de olur inşaAllah :)
Ben katılmıyorum canim ben erkek doktor cok muayene oldum bayan olan hemsire aleti hic jellemeden verirdi doktor bey hep kizardi bundan jel olmadan ne ksdar acir derdi. Hemsire bayan doktor erkek. Yani erkek yada kadin degil merhamet meselesi
Benim çevremdekilerde inan ki hep erkek tavsiye ettiler özeelikle tedavi konusunda erkeklerin uzman olduğu falan ama ben hiç düşünmedim bir kere çok yıldım neden olmuyor diye sürekli taktığım bir anda o zaman ama dedim yok gidemem hem de zaten rabbimin elinde onlar aracı neticede şuanki doktorumu internetten buldum bir iki kişinin yorumunu okumuştum ve doktor sitesine üye kendisi orda herşeye sabırla cvp vermesi dikkatimi çekti ve en önemlisi fotoğrafından elektirik bir yakınlık hissettim hislerimdede yanılmadım Bursa da yaşayan herkesede tavsiye ederim Aynur Şendemir 2 kez aşılama yaptı alanı değil ama ikiside tuttu her muayeneye besmeleyle başlar benimle gülüp benimle çoğu kez ağladı elimi sımsıkı tutup sarıldı güvende hissetmek bu bence erkek doktor hangisini yapabilir ..
Ama şöyle de bir şey var bütün kadın doktorlarda iyi diyemem bu 4. doktorum demiştim gittiğim doktorların birisi bursanın en iyi kadın doğum hastanelerinden birinde olmasına rağmen çok tersti kaç kez ağlayarak çıktım yanından
teşekkür ederim cnm bakalım önümüzdeki ay belli olacak kısmet artık :)))Sende sansli annelerdensin sanirim. Oğluna kiz kardeş geliyor. Tebrik ederim canim.
amin kımseye yasatmasın canım ona ragmen erkek doktor secmıssın bıde normal dogum ıstıyorsun demekkı korkunu yenmıssın ben zaman gectıkce daha cok korkuyorum dogumdanCnm Allah sifa versin ve bir daha yasatmasin .. bende dort senedir vajinismustum o yuzde cok kasiliyorum ve titriyorum resmen dusuncesi bile geriyo beni .. bende bu yuzden iistemiyorum iste herkesin bi sorunu oluyo
tatlım bu kullandıgım ılacı hamılelıkte de kullanmam gerekıyor eger kullanmazsam dusuklere yada bebekte problemlere neden olabılıyor Allah korusun zaten aylık takıplerımı yaptırıyorum korkma canım bu troıd hormonu ılacı zaten vucut uretemedıgı ıcın alıyorumCanım içtiğin ilaç ya bebeğe zarar verirse neden baştan sormadın doktoruna ? Bu çok tehlikeli. Lütfen biran önce git doktorunla görüş bu meseleyi Allah korusun üzülme durduk yere sonra
oyy masallah sıze sanırım hazıran annelerının yuzde 90 ı erkek bebek beklıyor ayy bende cok merak edıyorum sızlerden duydukca heyecanlanıyorum canım saglıkla kucagına alırsın ınsallahKızlar benden bi erkek haberi var :) sağlıkla gelsin yavrular ..
ikili test ölçümlerim iyi çıktı kan sonucu almadım daha.
bebğim kıpırdak bişi olmuş ölçümü zor aldı doktorum baya uğraştırdı yani :)
bızdede durum aynı esım 7 kardes 6 sı erkek 1 i kız amca cocukları da cogu erkek durum boyle olunca sanırım erkek olma ıhtımalı daha fazla hayırlısı olsun ama ben hep kızım olsun ısterdım rabbım ıkısını de nasıp eder ınsallah hepimizin gönlüne göre versinnEsimin tarafimda 9 erkek torun var hic kiz yok bunda da yuzde 51 erkek dedi.
oyy masallah sıze sanırım hazıran annelerının yuzde 90 ı erkek bebek beklıyor ayy bende cok merak edıyorum sızlerden duydukca heyecanlanıyorum canım saglıkla kucagına alırsın ınsallah
Ben kadın dogum doktorlarının bu işi iyi yaptığını asla düşünmüyorum em iyisi erkek doktorlar insanı daha iyi aytınlatıyorlar ben kızımda da memnun kaldım şimdiki hamileliğimde deMerhaba canım doktor şans meselesi ve tercih meselesi sonuçta herkes kendisi seçiyor gerisi şans biraz yazımın devamıda vardı okumadın sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?