2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
inşallah gönlündeki gibi olur canım :)

canım yaa çok üzüldümmm... herşeyin hayırlısı diyoruz her zaman. allah en kısa zamanda yeni bir evlat nasip etsin sana.

kizlar merhaba bende diger arkadaslar gibi veda ediyorum gecen hafta bende bebegimin kalbi durdugu icin kaybettim herkese hayirli saglikli hamilelikler.

cnm böyle durumlarda bebeğini dusunmelisin eşinlede sakın sakın konusun problem ne sizin bi bebeğiniz olucak böyle bir ortamda ne kadar sağlıklı buyuyebilir ...
kizlar merhaba bende diger arkadaslar gibi veda ediyorum gecen hafta bende bebegimin kalbi durdugu icin kaybettim herkese hayirli saglikli hamilelikler.
çok uzuldum kızlar bende ilk bebeğimi kalbi durdugu için kaybettim ama hiç vazgecmedim 6 aysonra tekrar hamile kaldım ve oğlusum suanda kucagımda Allahım inşallah kısa zamanda sağlıklı sıhatli bebiş nasip etsin size

bebeklerini kaybeden arkadaşlara allahtan sabır dilerim rabbim hepimize sağlıklı sihatli kucağımıza almayı nasip etsin sizlere de en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Selam kızlar cuma akşamı eve geldim tuvalete girdim bayağı bir kanamam olmuş panikle hemen doktorumu aradım hemen acile gitmemi ama kadın doğumcu olan bir yere gitmemi söyledi yakın çevrede bir doğum hastanesi var hemen oraya gittik doktor kontrol etti çok şükür bebişler iyi dedi hastanede yatış vericem serum takılacak ve iğne olacaksın dedi 1 gece yattık 2 tane serum yedim bu arada 1 gece yatış için 350 TL para istediler kredi kartı geçerli değil nakit ödeyeceksiniz denildi. Eşimde uygulanan tüm tetkiklerin ve raporların fotokopisini ve fatura istediğini söyledi öyleydi böyleydi 150 tl aldılar resmen soygunculuk bu gibi durumlarda mutlaka sizde fotokopi ve fatura isteyin ne yapacaklarını bilemiyorlar. Cumarteside kendi doktoruma gittim bebişler gayet sağlıklı dedi 1 hafta evde yataktan çıkmadan yatacaksın dedi. Cumartesiden beri yatıyorum bitek bu sabah cuma akşamı gittiğim hastaneye rapor almaya gittim doktor yine kontrol etti ikisininde gayet keyfi yerinde dedi. Çok şükür sağlıklılar cumarteside ileri düzey ultrasonumuz var bakalım belki o zaman cinsiyetlerde belli olur :))))

Ama hani ben hani ben (

Selam arkadaşlar yeni bir hafta herkese güzel haberler getirsin inş.

Bunu diyorum ama 2 arkadaşımız bebeğini kaybetmiş çok ama çok üzüldüm.

Allahım sabır versin inş. en kısa zamanda da sağlıklı birer melek daha göndersin.

Çok üzüldüm ama merak da ediyorum,acılarını tazelemiş olmazsam kalbi durunca belirti verdi mi diye sormak isterim.

Selam kızlar,
Affedersiniz ama benim kabızlık sorunum var bi kaç haftadır böyle. Netten baktımda hamilelikte genelde olan bir sorunmuş, önlemenin yollarına baktım cogunu yapıyorum zaten sabahları genelde süt içiyorum haftasonları ballı ılık süt içiyorum yinede geçmiyorsa doktorunuzdan ilac isteyin diyor ama çokta ilaç kullanmak istemiyorum. sizde de varmı bu sorun ?

Canim tebrik ederim. Seninde bir kiz, bir oğlan olacak ne güzel. Bende yarin gidiyorum doktora. İnşallah ogrenirim bende minigimin cinsiyetini

Allah sabir versin canim. Sende kendine çok iyi bak....

Bebegini kaybeden arkadaslara rabbimden sabir diliyorum. En kisa zamanda tekrar hamile kaliip yavrularini Kucaklarina alirlar inşallah evinde huzuru olmayn arkadaslarimada evlerine huzur r mutluluk diliyorum inşallah saglik sihgatle yavrularimiza kavusuruz .uzucu haberler almayiz inşallah cok üzüldüm bugunku haberlere

Kuru kayısı, kuru erik yiyebilirsin canım günde 5-7 tane iyi geliyor.

Canim çok geçmiş olsun. İnşallah en doğru zamanda sen ve diğer bebeğini kaybeden arkadaşlar saglikla alirlar bebeklerini kucaklarina...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…