2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
selam kızlar
Hamileyken aldıgım kitapları satmak istiyorum
Benim Tatlı Komposto Günlüğüm Kitapyurdu Fiyatı: 17,60 TL.
Mahallenin En Mutlu Bebeği Kitapyurdu Fiyatı: 9,90 TL.
Hamileyim- Annelik Akademisi Kitapyurdu Fiyatı: 17,50 TL.
Bebeğim- Annelik Akademisi Kitapyurdu Fiyatı: 17,50 TL.
internetten alabileceğiniz fiyatı toplamda 62,50 TL ben hepsini 30Tl'ye vereceğim.

Evet onlar anne bagirsak hareketlerini bebegin hareketi saniyormus. Bir de ilk hamileler daha da gec hisseder yazıyor

Ben satin almak istiyorum nasil iletisime gececegiz

Ikili tarama testi için onbirinci hafta erken mı kızlar başka zaman gidemiyorum da

İkili tarama 11 -13.haftada yapilircnm

herkese günaydın annişler... nasılsınız bakalım biz ctesi 12+6 da dr ye gitik veee bir oğluşumuz olacağını öğrendik ve adını da Ömer çağatay koyuverdik:) İlk bebişim kız adı zeynep ilay... rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. darısı merak eden herkesin başına inş.

ya eskiler gibi 9 ay beklemek zorunda kalsaydık cinsiyet öğrenmek için meraktan çıldırırdık heralde

günaydın canımmmm çok sevindim senin adına hayırlı olsun bi kız bi oğlan ne güzel ikisini de yaşayacaksın çok şanslısın ismine bile karar vermişsin ne güzel bende çook merak ediyorum

Hayirli olsun canm. Allah selametle kucagina almayi nasip etsin. Isimde cok guzel ben omer ismini cok begeniyorum. Cnm sen 2012 kasim annesimiydin yoksa benmi yanlis hatirliyorum.

Günaydın annişler..... çok kötü hasta oldum öksürüğüm ve göğsümde yanma var doktor assist şurup iç dedi ama ne bıleyım guvenemedım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…