2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim tebrik ederim. Seninde bir kiz, bir oğlan olacak ne güzel. Bende yarin gidiyorum doktora. İnşallah ogrenirim bende minigimin cinsiyetini
çok teşşeür ederim cnm sende hayırlı sağlıklı haber alırsın inş.
bebeklerini kaybeden arkadaşlara allahtan sabır diliyorum. en kısa zamanda kucaklarınız dolsun inş.

Canim sana kesinlikle katiliyorum. Normalde çok rahatim ama nette gördüğüm olumsuz haberlerden cok etkileniyorum. Acaba iyi mi, saglikli mi, benimle mi... Bu sorular kafamda dönüp duruyor.

Bebeklerini kaybeden annelere Allahtan sabırlar diliyorum. Birde bişey sormak istiyorum bebeğin kalbi hiçbir belirti olmadan birdenmi duruyor

Kızlar dün markette karşılaştığımız bir yakınımız ve eşi hemen göbeğime baktı ve hani hiçbişey çıkmamış daha bebek nerde dediler, bende merak ettim acaba göbüşümün cıkmasımı gerekiyordu die sonra bu konuda hakkında faydalı bir sayfa buldum :) maglum suan hepimiz aldığımız veya alamadığımız kilolardan dolayı bir takıntı halindeyiz bu sayfada bulunduğunuz haftaya göre annenin alması gereken kilo yazıyor otomatik hesaplıyor sizin kendi kilonuz üzerinden :) ben ortalama 3 kilo aldım haftama göre normalmiş :)

http://gebelik.org/dosyalar/kiloalimi1.html

Son düzenleme:
Canim sana kesinlikle katiliyorum. Normalde çok rahatim ama nette gördüğüm olumsuz haberlerden cok etkileniyorum. Acaba iyi mi, saglikli mi, benimle mi... Bu sorular kafamda dönüp duruyor.
Evet canım normalde 2 haftada bir gidiyorduk 3.aydan sonra ayda bire döndü bekle bekle geçmiyor zaman haftaya c.tesi kontrol gunumuz ve meraktan çatlıyorum bebişim şuan nasıl diye sadece Allaha dua edip yatıyorum inş saglıklıdır die başka bişey gelmiyor elimden hiçbir belirti olmayıncada insan merak ediyor hala ordamı die

benim de karnim bir az cikti ben kilo almak yerine kilo verdim uc ay icinde doktrum normal dedi zaten 5ci ayda karin iyice belirginlesiyor

benim de karnim bir az cikti ben kilo almak yerine kilo verdim uc ay icinde doktrum normal dedi zaten 5ci ayda karin iyice belirginlesiyor

evet canım bende bi dönem kilo verdim daha yeni yeni toparlanmaya başladım bide hamile kaldığım ayki kilomu net hatırlamıyorum en düşük kilomu baz aldım şuanki kilomu karşılaştırırken

Bende yarin gidiyorum canim kontrole. Göreceğim inşallah bebisimi saglicakla. Gerçekten zaman geçmiyor dediğin gibi

Kızlar bebeklerini kaybeden arkadaşlar için çok üzüldüm 3 ay dolduktan sonra da demekki hamilelik sonlanabiliyomuş die panik oldum iyice

canim tesekkur ederim ama bende hicbir belirti olmadi hatta gittigim gun bile midem bulaniyordu ki kalbi durali 2hafta olmus ama doktorum vucut dusene kadar algilamaz dedi normal hamile gibiydim yani

kizlar merhaba bende diger arkadaslar gibi veda ediyorum gecen hafta bende bebegimin kalbi durdugu icin kaybettim herkese hayirli saglikli hamilelikler.
Kizlar cok üzüldüm...
ALLAH in takdiri diyecek bisi yok...
Sagliksiz bebeklerin kalbi duruyormus ...
Cenabi Hak size en kisa zamanda saglikla bebek nasip etsin inşaallah...

benim göbeğim de hafif çıktı.

Kızımda da zaten çok büyük bir göbeğim olmamıştı, onun için 3-5 çizikten başka çatlağım yok, bakalım bunda nasıl olacağım.

peki canım tşk ederim deneyeceğim bu akşam alıp :)

Tatlim kabizlik sorunu bende de oluyo arada doktorum bana ilac siz galiba fitil diyosunuz p
evet canım bende bi dönem kilo verdim daha yeni yeni toparlanmaya başladım bide hamile kaldığım ayki kilomu net hatırlamıyorum en düşük kilomu baz aldım şuanki kilomu karşılaştırırken

Kiloyu kafaya takma canim bi sorun oldugunu sanmiyorum bebeklerimiz saglikli olsunda 1 2 ay sonra davul gibi olcaz inshAllah

canim tesekkur ederim ama bende hicbir belirti olmadi hatta gittigim gun bile midem bulaniyordu ki kalbi durali 2hafta olmus ama doktorum vucut dusene kadar algilamaz dedi normal hamile gibiydim yani

Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim canım.

Lütfen üzülme, benimde ilk bebeğim 9+2 günlükken düştü.

3. ay kızıma hamile kaldım cumartesi günü 7 yaşına girecek.

Karnımdaki de 3. İnş. bunu da sağlıkla kucağıma almak nasip olur.

Çünkü kızım 35+6 günlük doğdu, tansiyon ve idrarda +1 pratein çıkmıştı.

yok artik uzulmuyorum hakkimizda hayirlisi boyleymis rabbim kizina minik bebeisine uzun saglikli omurler versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…