- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #7.841
çok teşşeür ederim cnm sende hayırlı sağlıklı haber alırsın inş.Canim tebrik ederim. Seninde bir kiz, bir oğlan olacak ne güzel. Bende yarin gidiyorum doktora. İnşallah ogrenirim bende minigimin cinsiyetini
Canim sana kesinlikle katiliyorum. Normalde çok rahatim ama nette gördüğüm olumsuz haberlerden cok etkileniyorum. Acaba iyi mi, saglikli mi, benimle mi... Bu sorular kafamda dönüp duruyor.Çok geçmiş olsun canım allah hayırlısını nasip etsinkaçında haftada ve nasıl belli oldu ?
Aslında birazda bu yuzden internette pek takılmak istemiyorum böyle şeyleri okudukca etkisinde kalıyorum Allah korusun bazen hiç bir belirti hissetmeyince acaba bir sorunmu var diyorum ki haftaya 4aylık olucaz kısmetse hala şu psikolojiden kurtulamadım...
Evet canım normalde 2 haftada bir gidiyorduk 3.aydan sonra ayda bire döndü bekle bekle geçmiyor zaman haftaya c.tesi kontrol gunumuz ve meraktan çatlıyorum bebişim şuan nasıl diye sadece Allaha dua edip yatıyorum inş saglıklıdır die başka bişey gelmiyor elimden hiçbir belirti olmayıncada insan merak ediyor hala ordamı dieCanim sana kesinlikle katiliyorum. Normalde çok rahatim ama nette gördüğüm olumsuz haberlerden cok etkileniyorum. Acaba iyi mi, saglikli mi, benimle mi... Bu sorular kafamda dönüp duruyor.
peki canım tşk ederim deneyeceğim bu akşam alıp :)Kuru kayısı, kuru erik yiyebilirsin canım günde 5-7 tane iyi geliyor.
Kızlar dün markette karşılaştığımız bir yakınımız ve eşi hemen göbeğime baktı ve hani hiçbişey çıkmamış daha bebek nerde dediler, bende merak ettim acaba göbüşümün cıkmasımı gerekiyordu die sonra bu konuda hakkında faydalı bir sayfa buldum :) maglum suan hepimiz aldığımız veya alamadığım kilolardan dolayı bir takıntı halindeyiz bu sayfada bulunduğunuz haftaya göre annenin alması gereken kilo yazıyor otomatik hesaplıyor sizin kendi kilonuz üzerinden :) ben ortalama 3 kilo aldım haftama göre normalmiş :)
benim de karnim bir az cikti ben kilo almak yerine kilo verdim uc ay icinde doktrum normal dedi zaten 5ci ayda karin iyice belirginlesiyor
Bende yarin gidiyorum canim kontrole. Göreceğim inşallah bebisimi saglicakla. Gerçekten zaman geçmiyor dediğin gibiEvet canım normalde 2 haftada bir gidiyorduk 3.aydan sonra ayda bire döndü bekle bekle geçmiyor zaman haftaya c.tesi kontrol gunumuz ve meraktan çatlıyorum bebişim şuan nasıl diye sadece Allaha dua edip yatıyorum inş saglıklıdır die başka bişey gelmiyor elimden hiçbir belirti olmayıncada insan merak ediyor hala ordamı die
canim tesekkur ederim ama bende hicbir belirti olmadi hatta gittigim gun bile midem bulaniyordu ki kalbi durali 2hafta olmus ama doktorum vucut dusene kadar algilamaz dedi normal hamile gibiydim yaniSelam arkadaşlar yeni bir hafta herkese güzel haberler getirsin inş.
Bunu diyorum ama 2 arkadaşımız bebeğini kaybetmiş çok ama çok üzüldüm.
Allahım sabır versin inş. en kısa zamanda da sağlıklı birer melek daha göndersin.
Çok üzüldüm ama merak da ediyorum,acılarını tazelemiş olmazsam kalbi durunca belirti verdi mi diye sormak isterim.
Kızlar bende topiğe veda ediyorum malesef cuma günü cvs için gittiğimizde bebeğin kalbinin durmuş olduğunu öğrendik cumartesi kürtaj oldum hakkımızda rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.Kendinize çok iyi bakın Allah yar ve yardımcınız olsun..
Kizlar cok üzüldüm...kizlar merhaba bende diger arkadaslar gibi veda ediyorumgecen hafta bende bebegimin kalbi durdugu icin kaybettim herkese hayirli saglikli hamilelikler.
amin canim cok tesekkur ederimBebeğini kaybeden arkadaşlara allahım sabırlar versin en kısa zamanda yeniden güzel haberler alırsınız inşallah
amin canim evet bende o yuzden sorgulamiyorum rabbimin bi bildigi vardir mutlakaKizlar cok üzüldüm...
ALLAH in takdiri diyecek bisi yok...
Sagliksiz bebeklerin kalbi duruyormus ...
Cenabi Hak size en kisa zamanda saglikla bebek nasip etsin inşaallah...
Canım pc den her zaman giremiyorum , özellikle haftasonu daha yoğun oluyorum...Ama hani ben hani ben(
peki canım tşk ederim deneyeceğim bu akşam alıp :)
evet canım bende bi dönem kilo verdim daha yeni yeni toparlanmaya başladım bide hamile kaldığım ayki kilomu net hatırlamıyorum en düşük kilomu baz aldım şuanki kilomu karşılaştırırken
amin canim tesekkur ederim insallahCanim çok geçmiş olsun. İnşallah en doğru zamanda sen ve diğer bebeğini kaybeden arkadaşlar saglikla alirlar bebeklerini kucaklarina...
canim tesekkur ederim ama bende hicbir belirti olmadi hatta gittigim gun bile midem bulaniyordu ki kalbi durali 2hafta olmus ama doktorum vucut dusene kadar algilamaz dedi normal hamile gibiydim yani
yok artik uzulmuyorum hakkimizda hayirlisi boyleymis rabbim kizina minik bebeisine uzun saglikli omurler versin insallahBilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim canım.
Lütfen üzülme, benimde ilk bebeğim 9+2 günlükken düştü.
3. ay kızıma hamile kaldım cumartesi günü 7 yaşına girecek.
Karnımdaki de 3. İnş. bunu da sağlıkla kucağıma almak nasip olur.
Çünkü kızım 35+6 günlük doğdu, tansiyon ve idrarda +1 pratein çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?