2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
herkese iyi haftalar güzel annişler bu cuma randevum var bebişim 12+2 olucak doktor cinsiyetini öğrenebileceğimizi söyledi. insallah hayırlı haberlerle dönerim:) cinsiyet hiç önmli değil tabiki ama içgüdüsel midir bilmiyorum hep kızım olucak gibi düşünüyorum

günaydın. bizimde bu hafta ikili testimiz var. inşallah bi sıkıntı çıkmaz. cinsiyetini de merak ediyorum bakalım doktor söyleyecek mi?

günaydın canımmmm çok sevindim senin adına hayırlı olsun bi kız bi oğlan ne güzel ikisini de yaşayacaksın çok şanslısın ismine bile karar vermişsin ne güzel bende çook merak ediyorum
teşekkür ederim cnm darısı herkesin başına. rabbim herkesin gönlüne göre versin. buarada kalp atışımız 134 tü. sanırım 160 ın altı mı erkek oluodu:) dr söylemeden ben sormuştum tahmin edeyim diye neyse ki sonunda erkek dedi.:) tahmine gerek kalmadı

Hayirli olsun canm. Allah selametle kucagina almayi nasip etsin. Isimde cok guzel ben omer ismini cok begeniyorum. Cnm sen 2012 kasim annesimiydin yoksa benmi yanlis hatirliyorum.
eveeett 2012 kasım annesiyim. 25. ayını doldurmaktaolan birde kızım var zeynep ilay. 2015 haziran annesi de olcam nasipse oğulumn adıda ömer çağatay olcak:)

Kızlar bende topiğe veda ediyorum malesef cuma günü cvs için gittiğimizde bebeğin kalbinin durmuş olduğunu öğrendik cumartesi kürtaj oldum hakkımızda rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.Kendinize çok iyi bakın Allah yar ve yardımcınız olsun..

Günaydın annişler..... çok kötü hasta oldum öksürüğüm ve göğsümde yanma var doktor assist şurup iç dedi ama ne bıleyım guvenemedım..
Assist şurup içme ,balgam sökücü pek bir anlamı yok, genel durumun iyiyse ateş kırgınlık cok yoksa bol bol meyve ve sıvı tüket..ama günden güne kötüleşirse doktora git belki antibiotik gerekebilir cnm..

çok üzüldüm umarım en kısa zamanda toparlanırsın.

Allah yardımcın olsun...sende kendine çok iyi bak...

gecmıs olsun canım

kızlaaarr az çok bılıyosun eşimle problemlerımız vardı ıkı gun iyi kalabıldık yıne kavga gürültü başladı dün ben ağlamaya baslayınca kriz gibi geliyor ve duramıyorum.. bugun gıdıcem doktora daha haftaya gıtmem lazım dı ama korkuyorum sanki bebeğime birşey oldu çok kötüyüm....

Çok geçmiş olsun canım allah hayırlısını nasip etsin kaçında haftada ve nasıl belli oldu ?

Aslında birazda bu yuzden internette pek takılmak istemiyorum böyle şeyleri okudukca etkisinde kalıyorum Allah korusun bazen hiç bir belirti hissetmeyince acaba bir sorunmu var diyorum ki haftaya 4aylık olucaz kısmetse hala şu psikolojiden kurtulamadım...

canım neden bı cozum bulamıyosunuz,bebege gunah uzuyorsun sureklı,oturup konusun ,bebekten sonra olduysa bu kavgalar senın hassas donemın bılıyosun,hormonların alt ust olmus bunu anlat esıne .Bebekten once de boyle kavgalarınız oluyordusa demek kı esın de suclu.Boyle zamanlarda bır bırınıze destek olmanız gerek ,belkı agladıkca sen o daha da sınırlenıyor kontrolden cıkıyor

Canım geçmiş olsun canım bebek için kötü bir şey olmamıışdır neden öyle düşünüyorsun sadece senin üzgün olduğunu hissediyordur okadar sağlığı yerindedir kötü düşünme Eşinle de ınşallah durumlarınız düzelri her şey yoluna gire inşllah.

Evet onlar anne bagirsak hareketlerini bebegin hareketi saniyormus. Bir de ilk hamileler daha da gec hisseder yazıyor
evet canım ozellikle 10.haftalarda olanlar yazınca sasırdım sonra bu yazıyı okuyunca bilgi sahibi oldum daha onlar parmak kadarlar tekmede atsalar hissetmeyiz :)))

Günaydın annişler..... çok kötü hasta oldum öksürüğüm ve göğsümde yanma var doktor assist şurup iç dedi ama ne bıleyım guvenemedım..
çok geçmiş olsunnn doktorlar hamile hastalarda yarar-zarar dengesini düşünerek ilaç yazıyorlar canım. sendeki enfeksiyon bebeğine geçerse çok daha kötü olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…