2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bizimki doktor teyzemizin 12.hafta kontrolümüzde dediğine göre erkek canım 2 hafta sonra 16.hafta da kontrolümüz var değişiklik olursa sölerim tekrar sana ama şimdilik erkek yazabilirsin teyzesi
Ekledim tatlımm :)

Iyi geceler herkese benim de ilk hamileliğim. Heyecanla bekliyoruz melegimizi bu ara da sizinle de konusup bilgi paylaşımı yapmak güzel olur inş
Hoşgeldin aramıza , ilk sayfadaki istenilen bilgilerini alıp listeye eklemek isterim :)

Oyyy kesinleşti demek ki , ne güzel , ekliyorum o halde

Canım çok geçmiş olsun , minnoşların sağlıklı çok şükür, kendine dikkat et annesi :)
Gerginlik hem o zaman hemde öğürünce çok oluyor insan ister istemez korkuyor , sende azcıcık ağlama duygusal anne

Haha doktor ne güzel tespitte bulunmuş
Hayırlı olsun oğlanın , kesinse ekliyorum seni de

yok artik uzulmuyorum hakkimizda hayirlisi boyleymis rabbim kizina minik bebeisine uzun saglikli omurler versin insallah

inş. bu hamilelik öyle garip bir şey ki, yaşadıklarımıza ve yaşayacaklarımıza müdahale şansımız yok, biz elimizden geleni yapıyoruz, gerisi Allaha emanet.

Bende şimdi preeklampsi den korkuyorum. Ama düzenli kontrollerime gitmekten başka elimden gelen birşey yok. 20. haftadan sonra çok riskli ama bilmiyorum. Allaha sığındım, rabbim ne derse o olur.

Şimdi preeklamsi sayfalarını ve bebeğini 20 li haftalardan sonra normal yolla dünyaya getirip kaybedenleri okudum da biraz duygusallaştım.

Gerçi doktorum bu hikayeleri okumama çok kızıyor, herkesin hamileliği kendine özel, herkesin bünyesi kendisine özel diyor.

Kızlarr bizim kontrol de çok şükür güzel geçti bebiş baya hareketli cinsiyet tahmini ise hala yok
Oh maaşAllah , sağlıklı olsun da cinsiyeti öğrenirsiniz inşaAllah canım :)

Benim de doktorum dün cinsiyeti söyledi, bir oğlum olacak inşallah...çin takvimi de erkek gösteriyordu, free beta hcg de 18'di benim...tuttu yani...
Kesinse ekleyeyim ilk sayfaya , sen var mıydınilk sayfada ?
Yoksan istenilen bilgileri alayım :)

Canım 9u hala vermediysen ben alabilrim , verildiyse başka bişi de verebilirsin

Canım bana metpamid zerre fayda etmedi, dramamine çok fayda etti, istersen sende dene
Veririrm sana 9 u tatlım :)
Allahım kabul etsin :)

Tahlil yaptırdım idrarda lökosit ve epitel hücrem kanda crp yüksek çıktı idrar yollarımda enfeksiyon varmış serumla beraber antibiyotik başladı drm Kullanmak istemiyorum offf
Canım ilaçlarını kullanmanı tavsiye ederim, inşaAllah hemen geçer enfeksiyonun ...

Canım ben 8. Cüzü bitireli oldu yazmadım galiba SirriEyvan
Tamamdır kuzum ekliyorum...
Yeni hatmimizden faydalanmak istersen bir cüz almaya davet ederim seni :)))

SirriEyvan canim cinsiyet listesi yaptin mi ben geçmişte göremedim ama merak ediyorum bebislerin cinsiyetini
İlk sayfada tatlım cinsiyetler :) kesinleştiğinde ekliyorum...

kizlar merhaba bende diger arkadaslar gibi veda ediyorum gecen hafta bende bebegimin kalbi durdugu icin kaybettim herkese hayirli saglikli hamilelikler.
Rabbim sabrını versin kızlar , çok üzüldüm ,,,
Rabbim çok büyük , yakında tekrardan göbeklerinize sağlıklı bebişleriniz konar inşaAllah...
dualardasınız..

canımne kadar üzüldüğünü tahmn edebiliyorum. bunda da vardır bi hayır. Allah'tan gelene razı olmak halimize şükretmek en büyük hazinemiz. bebeğin için de senin için de en hayırlısı böyleymiş demekki.
kayınvalidenle sorunların vardı sanırım canım önceki sayfalardan hatırladığım kadarıyla. bebeğine bişey olmaz öyle düşünme o sağlıklıdır. ama senin psikolojinde çok önemli. eşinle bunu çok iyi konusman lazım.Allah yardımcın olsun.
inşallah gönlündeki gibi olur canım :)
amin canım cümlemizin
kizlar merhaba bende diger arkadaslar gibi veda ediyorum gecen hafta bende bebegimin kalbi durdugu icin kaybettim herkese hayirli saglikli hamilelikler.
çok üzüldüm canım umarım bgnleri çok çabuk atlatırsın bunda da vardır bi hayır

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlattık 2.ayımızdayız... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

2.Hatmimizin cüzlerini dağıtma vaktiii :) Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz: Bst1608
2.Cüz: SirriEyvan
3.Cüz: Bst1608
4.Cüz: Bst1608
5.Cüz: seyma2009
6.Cüz: PaytiPo
7.Cüz: PaytiPo
8.Cüz: meleklerimbenim
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz:
11.Cüz:
12.Cüz
13.Cüz
14.Cüz
15.Cüz
16.Cüz:
17.Cüz:
18.Cüz
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz: mirac75
22.Cüz: mirac75
23.Cüz: mirac75
24.Cüz: mirac75
25.Cüz: mirac75
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz
30.Cüz: @melegim66

hilal1653 23.cüz, @edahafiz 25.cüz,
Belirttiğim annişler okuudklarını bildirirlerse ona göre hatim duasını yapacağım 1.hatmimizin inşaAllah...

amin canim insallah

DUYURU 2

Cinsiyeti kesinleşmiş annişlerimiiizzz , tabloya eklemeye başlayacağım...
Bu mesajımı alıntılayıp yazarlarsa sevinirim

hatimmi ediyorsunuz kizlar bende cuz alabilirim. yarin kntrolum var ikili tarama yaparmi bilmiom ama ense kalinligi 2.8m di gecen hafta o yuzden kotu bisey olacak diye korkuyorum kuran okuyorum o yuzden hep zaten hatimde etmis olurum hem.yarin iyi gecsin dualarinizi eksik etmeyin noluuurrrr

doktorun kesinlikle hakli canim herkesin bunyesi farkli bende cok okurdum uzulurdum ama insan kendine konduramiyo sen okuyupta sikma canini hayirlisi neyse insallah hakkinda o olsun sonradan gozununun onunde gorup uzulmektense rabbim belkide bununla sinadi benide o yuzden sende hayirlisini iste arkadasim insallah saglikli sihatli bir bebisin olur korkularin karsiliksiz kalir

-3 cıktım..3 kilo verdim hala aynı yerdeyim..

ben iki bebegimi kaybettim.ikincisi kalbi durdugunda kucuktu ama uyandim kendimi hamile gini hissetmiyorum demistim esime oda inanmamisti tabi gebelik belirtim kayboluyor bi hafta sonra kontrole gittigimde kalbi durdugu zamanla hislerim ayniydi anliyosun yani.
dusukten korkmayin duserse hayir var dersiniz sagliksiz dogmasindan iyidir ozaman hergun aglayacaz cunku.
bebegimin ense kalinligi yuksek cikiyo ya sagliksizsa diye dusunmeye baslayinca dusuklerden korkmamaya basladim beterin beteri varmis

26.cüzü alabirirmiyim ama nekadar zamanda okumamız gerektiğini merak ediyorum

Teşekkür ederim canım.

Bende sana açıkça söylemesemde bilmeni istedim ileri haftalar ve aylardaki kayıplar daha kötü oluyormuş.

Güzel haberlerle döneceksin ven inanıyorum.

bilgilendirmen için teşekkürler canım.

Kizlar butun sayfalari okuyamadim ama okudgum kadariyla kayiplarimiz var. Gecmis olsum kizlar...
Herseyde bi hayir vardir bunu asla unutmiyalim hic birimiz.
Haftasonundan beri cok tuhaf hissediyorum.
Sanki bebek yok gibi. Sacma geliyor herkeze ama suan calisamiyorum bunu dusunmekten.
4 de izin aldm cikip doktora gidicem icimi yemektense doktora gidip ne olup bittigimi ogrenmem gerekiyor.
Allahim hayirlisini nasip etsin.
Neden boyle hissettim bilmiyorum.
Allahim yardimcimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…