- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #7.861
Ekledim tatlımm :)Bizimki doktor teyzemizin 12.hafta kontrolümüzde dediğine göre erkek canım 2 hafta sonra 16.hafta da kontrolümüz var değişiklik olursa sölerim tekrar sana ama şimdilik erkek yazabilirsin teyzesi
Hoşgeldin aramıza , ilk sayfadaki istenilen bilgilerini alıp listeye eklemek isterim :)Iyi geceler herkese benim de ilk hamileliğim. Heyecanla bekliyoruz melegimizi bu ara da sizinle de konusup bilgi paylaşımı yapmak güzel olur inş
Oyyy kesinleşti demek ki , ne güzel , ekliyorum o haldeHayirli sabahlar kizlar. @idil_sudem ne yaptin merak ettim.
Rabbimm hepimizi saglikla hayirlisiyla kolaylikla kuzularimiza kavustursun İnsallah.
Bende kizim sagolsun karnima atlayinca agim oldu biraz doktora gittik. Hamdolsun iyiymis kuzucugum. Cinsiyetimizde kesinlesti oglusumuz olacak Allahin izniyle insallah.
Bencede bebek hareketleri farklidir. Hissedilen bebek diyorum. Yani bende hissediyorum cunku
Canım çok geçmiş olsun , minnoşların sağlıklı çok şükür, kendine dikkat et annesi :)Günaydın güzel anneler ve kuzucukları,dün bana destek olan herkese teşekkür ederim
çok şükür yavrularım iyiymiş alttaki bebeğimin eşi yani kesesi rahime yakın olduğu için oradaki damarlar ara ara kanama yapabilirmiş ,rahim ağzı ölçümüde yaptı çok şükür oda iyi dikişe gerek yok dedi
sonra meleklerimizi gördük tam bir buçuk saat uğraştı herşeyine baktı doktorum saolsun herşey iyi dedi bin şükür sonra da dediki 3.alırısınız illa kız isterseniz dedi iki oğlan annesi olucam sanırım rabbim hayırlısını versin sağlıklı olsunlar daaa
eve geldik yine kanamam geldi yine panik yaptım doktoru aradım ..ne kadar farklı bir duyguymuş yanında olmadan bu kadar sahip çıkmak endişelenmek hormonlarla da alakalı olabilirmi acaba bu hafta çok duygusalım ağlamak geliyo sürekli tabi işte olunca bastırıyosun bu seferde gerginlik oluyo((
Annislerrrrhastanedeyim suan ufak bi sonucum var onu bekliyoruz. Ikili test sonuçlarımiz çok güzel çıktı çok şükür doktor harika dedi sonra cinsiyete bakalım dedim zar zor bin türlü lafla ikna ettim hadi geç bakalım dedi susmayacaksin sen ve hislerimde yanıldım hep kız hissediyordum ama oglanmis bacak arası baya kalabalık dedi ben de gördüm zaten pipiyi ve doktora kız hissediyordum ben dedim kadınların hislerine çok güvenirim eşim ilk bebekte kesin kız dedi oğlumuz oldu ikincide kesin erkek dedi kızımız oldu masallahiniz var dedi ve geçen hafta hiç hareket etmiyordu bebek bu hafta akrobatik hareketleri kahkahalara boğdu bizi hepiniz hayırlı haberlerle gelin insallah
yok artik uzulmuyorum hakkimizda hayirlisi boyleymis rabbim kizina minik bebeisine uzun saglikli omurler versin insallah
Oh maaşAllah , sağlıklı olsun da cinsiyeti öğrenirsiniz inşaAllah canım :)Kızlarr bizim kontrol de çok şükür güzel geçti bebiş baya hareketli cinsiyet tahmini ise hala yok
Kesinse ekleyeyim ilk sayfaya , sen var mıydınilk sayfada ?Benim de doktorum dün cinsiyeti söyledi, bir oğlum olacak inşallah...çin takvimi de erkek gösteriyordu, free beta hcg de 18'di benim...tuttu yani...
Veririrm sana 9 u tatlım :)Canım 9u hala vermediysen ben alabilrim , verildiyse başka bişi de verebilirsin
Canım bana metpamid zerre fayda etmedi, dramamine çok fayda etti, istersen sende dene
Canım ilaçlarını kullanmanı tavsiye ederim, inşaAllah hemen geçer enfeksiyonun ...Tahlil yaptırdım idrarda lökosit ve epitel hücrem kanda crp yüksek çıktı idrar yollarımda enfeksiyon varmış serumla beraber antibiyotik başladı drmKullanmak istemiyorum offf
Tamamdır kuzum ekliyorum...Canım ben 8. Cüzü bitireli oldu yazmadım galibaSirriEyvan
İlk sayfada tatlım cinsiyetler :) kesinleştiğinde ekliyorum...SirriEyvan canim cinsiyet listesi yaptin mi ben geçmişte göremedim ama merak ediyorum bebislerin cinsiyetini
Kızlar bende topiğe veda ediyorum malesef cuma günü cvs için gittiğimizde bebeğin kalbinin durmuş olduğunu öğrendik cumartesi kürtaj oldum hakkımızda rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.Kendinize çok iyi bakın Allah yar ve yardımcınız olsun..
Rabbim sabrını versin kızlar , çok üzüldüm ,,,kizlar merhaba bende diger arkadaslar gibi veda ediyorumgecen hafta bende bebegimin kalbi durdugu icin kaybettim herkese hayirli saglikli hamilelikler.
canımne kadar üzüldüğünü tahmn edebiliyorum. bunda da vardır bi hayır. Allah'tan gelene razı olmak halimize şükretmek en büyük hazinemiz. bebeğin için de senin için de en hayırlısı böyleymiş demekki.Kızlar bende topiğe veda ediyorum malesef cuma günü cvs için gittiğimizde bebeğin kalbinin durmuş olduğunu öğrendik cumartesi kürtaj oldum hakkımızda rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.Kendinize çok iyi bakın Allah yar ve yardımcınız olsun..
kayınvalidenle sorunların vardı sanırım canım önceki sayfalardan hatırladığım kadarıyla. bebeğine bişey olmaz öyle düşünme o sağlıklıdır. ama senin psikolojinde çok önemli. eşinle bunu çok iyi konusman lazım.Allah yardımcın olsun.kızlaaarr az çok bılıyosun eşimle problemlerımız vardı ıkı gun iyi kalabıldık yıne kavga gürültü başladı dün ben ağlamaya baslayınca kriz gibi geliyor ve duramıyorum.. bugun gıdıcem doktora daha haftaya gıtmem lazım dı ama korkuyorum sanki bebeğime birşey olduçok kötüyüm....
amin canım cümlemizininşallah gönlündeki gibi olur canım :)
çok üzüldüm canım umarım bgnleri çok çabuk atlatırsın bunda da vardır bi hayırkizlar merhaba bende diger arkadaslar gibi veda ediyorumgecen hafta bende bebegimin kalbi durdugu icin kaybettim herkese hayirli saglikli hamilelikler.
amin canim insallahcanımne kadar üzüldüğünü tahmn edebiliyorum. bunda da vardır bi hayır. Allah'tan gelene razı olmak halimize şükretmek en büyük hazinemiz. bebeğin için de senin için de en hayırlısı böyleymiş demekki.
kayınvalidenle sorunların vardı sanırım canım önceki sayfalardan hatırladığım kadarıyla. bebeğine bişey olmaz öyle düşünme o sağlıklıdır. ama senin psikolojinde çok önemli. eşinle bunu çok iyi konusman lazım.Allah yardımcın olsun.
amin canım cümlemizin
çok üzüldüm canım umarım bgnleri çok çabuk atlatırsın bunda da vardır bi hayır
doktorun kesinlikle hakli canim herkesin bunyesi farkli bende cok okurdum uzulurdum ama insan kendine konduramiyo sen okuyupta sikma canini hayirlisi neyse insallah hakkinda o olsun sonradan gozununun onunde gorup uzulmektense rabbim belkide bununla sinadi benide o yuzden sende hayirlisini iste arkadasim insallah saglikli sihatli bir bebisin olur korkularin karsiliksiz kalirinş. bu hamilelik öyle garip bir şey ki, yaşadıklarımıza ve yaşayacaklarımıza müdahale şansımız yok, biz elimizden geleni yapıyoruz, gerisi Allaha emanet.
Bende şimdi preeklampsi den korkuyorum. Ama düzenli kontrollerime gitmekten başka elimden gelen birşey yok. 20. haftadan sonra çok riskli ama bilmiyorum. Allaha sığındım, rabbim ne derse o olur.
Şimdi preeklamsi sayfalarını ve bebeğini 20 li haftalardan sonra normal yolla dünyaya getirip kaybedenleri okudum da biraz duygusallaştım.
Gerçi doktorum bu hikayeleri okumama çok kızıyor, herkesin hamileliği kendine özel, herkesin bünyesi kendisine özel diyor.
Kızlar dün markette karşılaştığımız bir yakınımız ve eşi hemen göbeğime baktı ve hani hiçbişey çıkmamış daha bebek nerde dediler, bende merak ettim acaba göbüşümün cıkmasımı gerekiyordu die sonra bu konuda hakkında faydalı bir sayfa buldum :) maglum suan hepimiz aldığımız veya alamadığımız kilolardan dolayı bir takıntı halindeyiz bu sayfada bulunduğunuz haftaya göre annenin alması gereken kilo yazıyor otomatik hesaplıyor sizin kendi kilonuz üzerinden :) ben ortalama 3 kilo aldım haftama göre normalmiş :)
http://gebelik.org/dosyalar/kiloalimi1.html
ben iki bebegimi kaybettim.ikincisi kalbi durdugunda kucuktu ama uyandim kendimi hamile gini hissetmiyorum demistim esime oda inanmamisti tabi gebelik belirtim kayboluyor bi hafta sonra kontrole gittigimde kalbi durdugu zamanla hislerim ayniydi anliyosun yani.Selam arkadaşlar yeni bir hafta herkese güzel haberler getirsin inş.
Bunu diyorum ama 2 arkadaşımız bebeğini kaybetmiş çok ama çok üzüldüm.
Allahım sabır versin inş. en kısa zamanda da sağlıklı birer melek daha göndersin.
Çok üzüldüm ama merak da ediyorum,acılarını tazelemiş olmazsam kalbi durunca belirti verdi mi diye sormak isterim.
26.cüzü alabirirmiyim ama nekadar zamanda okumamız gerektiğini merak ediyorumArkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 2.ayımızdayız... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
2.Hatmimizin cüzlerini dağıtma vaktiii :) Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz:Bst1608
2.Cüz:SirriEyvan
3.Cüz:Bst1608
4.Cüz:Bst1608
5.Cüz:seyma2009
6.Cüz:PaytiPo
7.Cüz:PaytiPo
8.Cüz:meleklerimbenim
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz:
11.Cüz:
12.Cüz
13.Cüz
14.Cüz
15.Cüz
16.Cüz:
17.Cüz:
18.Cüz
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:mirac75
22.Cüz:mirac75
23.Cüz:mirac75
24.Cüz:mirac75
25.Cüz:mirac75
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz
30.Cüz: @melegim66
hilal1653 23.cüz, @edahafiz 25.cüz,
Belirttiğim annişler okuudklarını bildirirlerse ona göre hatim duasını yapacağım 1.hatmimizin inşaAllah...
doktorun kesinlikle hakli canim herkesin bunyesi farkli bende cok okurdum uzulurdum ama insan kendine konduramiyo sen okuyupta sikma canini hayirlisi neyse insallah hakkinda o olsun sonradan gozununun onunde gorup uzulmektense rabbim belkide bununla sinadi benide o yuzden sende hayirlisini iste arkadasim insallah saglikli sihatli bir bebisin olur korkularin karsiliksiz kalir
hatimmi ediyorsunuz kizlar bende cuz alabilirim. yarin kntrolum var ikili tarama yaparmi bilmiom ama ense kalinligi 2.8m di gecen hafta o yuzden kotu bisey olacak diye korkuyorum kuran okuyorum o yuzden hep zaten hatimde etmis olurum hem.yarin iyi gecsin dualarinizi eksik etmeyin noluuurrrr
ben iki bebegimi kaybettim.ikincisi kalbi durdugunda kucuktu ama uyandim kendimi hamile gini hissetmiyorum demistim esime oda inanmamisti tabi gebelik belirtim kayboluyor bi hafta sonra kontrole gittigimde kalbi durdugu zamanla hislerim ayniydi anliyosun yani.
dusukten korkmayin duserse hayir var dersiniz sagliksiz dogmasindan iyidir ozaman hergun aglayacaz cunku.
bebegimin ense kalinligi yuksek cikiyo ya sagliksizsa diye dusunmeye baslayinca dusuklerden korkmamaya basladim beterin beteri varmis
Selam canım ben geçen bu msjı alıntıladım ama senden cvp gelmedi benimkinin cinsiyeti erkekDUYURU 2
Cinsiyeti kesinleşmiş annişlerimiiizzz , tabloya eklemeye başlayacağım...
Bu mesajımı alıntılayıp yazarlarsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?