- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #7.881
Tatlim cevap verdim :)Selam canım ben geçen bu msjı alıntıladım ama senden cvp gelmedi benimkinin cinsiyeti erkek
Eklerim canim... 2 ocak canim :)26.cüzü alabirirmiyim ama nekadar zamanda okumamız gerektiğini merak ediyorum
Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 2.ayımızdayız... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
2.Hatmimizin cüzlerini dağıtma vaktiii :) Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz: @Bst1608
2.Cüz:SirriEyvan
3.Cüz: @Bst1608
4.Cüz: @Bst1608
5.Cüz: @seyma2009
6.Cüz: @PaytiPo
7.Cüz: @PaytiPo
8.Cüz: @meleklerimbenim
9.Cüz: @skelebeks
10.Cüz:
11.Cüz:
12.Cüz
13.Cüz
14.Cüz
15.Cüz
16.Cüz:
17.Cüz:
18.Cüz
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz: @mirac75
22.Cüz: @mirac75
23.Cüz: @mirac75
24.Cüz: @mirac75
25.Cüz: @mirac75
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz
30.Cüz: @melegim66
@hilal1653 23.cüz, @edahafiz 25.cüz,
Belirttiğim annişler okuudklarını bildirirlerse ona göre hatim duasını yapacağım 1.hatmimizin inşaAllah...
İnsaAllah sonuçların güzel çıkar...içini ferah tut..ve bunların sadece ihtimal olduğunu unutma lütfen...:)hatimmi ediyorsunuz kizlar bende cuz alabilirim. yarin kntrolum var ikili tarama yaparmi bilmiom ama ense kalinligi 2.8m di gecen hafta o yuzden kotu bisey olacak diye korkuyorum kuran okuyorum o yuzden hep zaten hatimde etmis olurum hem.yarin iyi gecsin dualarinizi eksik etmeyin noluuurrrr
herkese günaydın annişler... nasılsınız bakalım biz ctesi 12+6 da dr ye gitik veee bir oğluşumuz olacağını öğrendik ve adını da Ömer çağatay koyuverdik:) İlk bebişim kız adı zeynep ilay... rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. darısı merak eden herkesin başına inş.
benimde birgun once icime dogmustu karnimi bos hissediyodum sanki ama konduramamistim bende baska hic bir belirtim yoktu demekki hissediyo anne olunca insanben iki bebegimi kaybettim.ikincisi kalbi durdugunda kucuktu ama uyandim kendimi hamile gini hissetmiyorum demistim esime oda inanmamisti tabi gebelik belirtim kayboluyor bi hafta sonra kontrole gittigimde kalbi durdugu zamanla hislerim ayniydi anliyosun yani.
dusukten korkmayin duserse hayir var dersiniz sagliksiz dogmasindan iyidir ozaman hergun aglayacaz cunku.
bebegimin ense kalinligi yuksek cikiyo ya sagliksizsa diye dusunmeye baslayinca dusuklerden korkmamaya basladim beterin beteri varmis
Anlaşıldı en sonunda kendime duppler cihazı alıcam sürekli bişeler duyuyorum psikolojim iyice bozuluyor bi şekilde bebişimin yaşığını hissetmem lazım sürekli bu korkuyla yaşayamamben iki bebegimi kaybettim.ikincisi kalbi durdugunda kucuktu ama uyandim kendimi hamile gini hissetmiyorum demistim esime oda inanmamisti tabi gebelik belirtim kayboluyor bi hafta sonra kontrole gittigimde kalbi durdugu zamanla hislerim ayniydi anliyosun yani.
dusukten korkmayin duserse hayir var dersiniz sagliksiz dogmasindan iyidir ozaman hergun aglayacaz cunku.
bebegimin ense kalinligi yuksek cikiyo ya sagliksizsa diye dusunmeye baslayinca dusuklerden korkmamaya basladim beterin beteri varmis
aynen öyle.. Benimde iki kaybim var. Bu dördüncü gebeligim ilk gebeligim saglikli geçti bir oğlum var sonrasi maalesef iki kere kalp durmasi ssonucu kürtaj.. Rabbim.hayirlisini versin üzüldüm tabi ama hep hayirlisi boyleymis dedim. Sagliksiz olması daha büyük aci olur. Allah bir daha yasatmasin hic kimselere inşallah..ben iki bebegimi kaybettim.ikincisi kalbi durdugunda kucuktu ama uyandim kendimi hamile gini hissetmiyorum demistim esime oda inanmamisti tabi gebelik belirtim kayboluyor bi hafta sonra kontrole gittigimde kalbi durdugu zamanla hislerim ayniydi anliyosun yani.
Benim kilom çok değişken hep 1-2 kilo eksik fazla cıkıyor en azla en fazına göre ortalamayı bulmaya çalışıyorum inş çok kilo almam minyonum zaten sonra eşimin diline düşerim doğumdan sonra-3 cıktım..3 kilo verdim hala aynı yerdeyim..
cnm sonuçların ne çıktı bizim 2li test sonuçlarımızda pek iyi sayılmaz açıkcası bende çok korkuyorum rabbime da ediyorum sağlıklı sihatli uzun ömürlü olsun diyeben iki bebegimi kaybettim.ikincisi kalbi durdugunda kucuktu ama uyandim kendimi hamile gini hissetmiyorum demistim esime oda inanmamisti tabi gebelik belirtim kayboluyor bi hafta sonra kontrole gittigimde kalbi durdugu zamanla hislerim ayniydi anliyosun yani.
insallah canim. artik anneler uzulmesin. hastanelerden gulerek cikalimGüzel haberlerle döneceksin ven inanıyorum.
tamam canım gördüm tşk ederim :)Tatlim cevap verdim :)
Haftasonlari genelde cevap veremiyorum...çok yoğun oluyorum...:)
oooo cok varmis okurum canim insallah allahin izniyle.İnsaAllah sonuçların güzel çıkar...içini ferah tut..ve bunların sadece ihtimal olduğunu unutma lütfen...:)
Sana 11.cüzu verdim...2 ocak a kadar okunacak, okuduugunda bana bildirmen yeterli, Allah kabul etsin :)
birde canım bende erkek hissediyordum onu yazdırmayı unutmuşum listeye zahmet olmazsa eklersin yoksada boşver uğraştırmayım seni :)Tatlim cevap verdim :)
Haftasonlari genelde cevap veremiyorum...çok yoğun oluyorum...:)
aynen anne hisleri iste. bazende vesveae yapabilio gecenlerde goguslerim niye yumusak bisi oldu die doktora gitmistim.yanlis alarmmis. seni cok iyi anliyorum ama inan bu hayirlisidir bi ara verdikten sonra testler yaptir yine dene olana kadar durmak yok yola devam diyorum ben hepbenimde birgun once icime dogmustu karnimi bos hissediyodum sanki ama konduramamistim bende baska hic bir belirtim yoktu demekki hissediyo anne olunca insan
ehehhe banada kalsa alcamda yok iste allaha emanetler. az kalmis bir aya seninki tekmelerAnlaşıldı en sonunda kendime duppler cihazı alıcam sürekli bişeler duyuyorum psikolojim iyice bozuluyor bi şekilde bebişimin yaşığını hissetmem lazım sürekli bu korkuyla yaşayamam
allah cocuguna saglik versin size bagislasin.bende saglikli bitane yapsam ikinciyi dusunmeyecem diomcok zorlasti dogurmak yaaynen öyle.. Benimde iki kaybim var. Bu dördüncü gebeligim ilk gebeligim saglikli geçti bir oğlum var sonrasi maalesef iki kere kalp durmasi ssonucu kürtaj.. Rabbim.hayirlisini versin üzüldüm tabi ama hep hayirlisi boyleymis dedim. Sagliksiz olması daha büyük aci olur. Allah bir daha yasatmasin hic kimselere inşallah..
Şuanyine korkuyorum ama hep hayirlisi diye dua ediyorum
daha test yaptirmadim yarin belki yapilir. ama enseyi gecen hafta olcup kalin demislerdi.cnm sonuçların ne çıktı bizim 2li test sonuçlarımızda pek iyi sayılmaz açıkcası bende çok korkuyorum rabbime da ediyorum sağlıklı sihatli uzun ömürlü olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?