2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar 7.haftamda düşük tehlikem olmuştu o zamandan beri balkon yıkamıyorum pet şişeyle su döküp yıkasam?ayy hala tedirgin oluyorm yaa..hortum da yok mecbur taşıma suyla yıkıyorum

10. cuz u ben alayım canım

İnsaAllah sonuçların güzel çıkar...içini ferah tut..ve bunların sadece ihtimal olduğunu unutma lütfen...:)
Sana 11.cüzu verdim...2 ocak a kadar okunacak, okuduugunda bana bildirmen yeterli, Allah kabul etsin :)

Slm yasmin öncelikle hayirlı olsun ne güzel cinsiyeti öğrenmişsin sen hangi ildesin ben turhaldayim nasipse 12 haziranda bebegimi bekliyorim sen hangi hadtane ve doktora gidiyorsun

benimde birgun once icime dogmustu karnimi bos hissediyodum sanki ama konduramamistim bende baska hic bir belirtim yoktu demekki hissediyo anne olunca insan

Anlaşıldı en sonunda kendime duppler cihazı alıcam sürekli bişeler duyuyorum psikolojim iyice bozuluyor bi şekilde bebişimin yaşığını hissetmem lazım sürekli bu korkuyla yaşayamam

aynen öyle.. Benimde iki kaybim var. Bu dördüncü gebeligim ilk gebeligim saglikli geçti bir oğlum var sonrasi maalesef iki kere kalp durmasi ssonucu kürtaj.. Rabbim.hayirlisini versin üzüldüm tabi ama hep hayirlisi boyleymis dedim. Sagliksiz olması daha büyük aci olur. Allah bir daha yasatmasin hic kimselere inşallah..
Şuanyine korkuyorum ama hep hayirlisi diye dua ediyorum

cnm sonuçların ne çıktı bizim 2li test sonuçlarımızda pek iyi sayılmaz açıkcası bende çok korkuyorum rabbime da ediyorum sağlıklı sihatli uzun ömürlü olsun diye

İnsaAllah sonuçların güzel çıkar...içini ferah tut..ve bunların sadece ihtimal olduğunu unutma lütfen...:)
Sana 11.cüzu verdim...2 ocak a kadar okunacak, okuduugunda bana bildirmen yeterli, Allah kabul etsin :)
oooo cok varmis okurum canim insallah allahin izniyle.

benimde birgun once icime dogmustu karnimi bos hissediyodum sanki ama konduramamistim bende baska hic bir belirtim yoktu demekki hissediyo anne olunca insan
aynen anne hisleri iste. bazende vesveae yapabilio gecenlerde goguslerim niye yumusak bisi oldu die doktora gitmistim.yanlis alarmmis. seni cok iyi anliyorum ama inan bu hayirlisidir bi ara verdikten sonra testler yaptir yine dene olana kadar durmak yok yola devam diyorum ben hep bende kan pihtilasmasi dediler igne vuruyorum hergun

Anlaşıldı en sonunda kendime duppler cihazı alıcam sürekli bişeler duyuyorum psikolojim iyice bozuluyor bi şekilde bebişimin yaşığını hissetmem lazım sürekli bu korkuyla yaşayamam
ehehhe banada kalsa alcamda yok iste allaha emanetler. az kalmis bir aya seninki tekmeler

allah cocuguna saglik versin size bagislasin.bende saglikli bitane yapsam ikinciyi dusunmeyecem diomcok zorlasti dogurmak ya sagliklica kucagimiza aliriz ins

cnm sonuçların ne çıktı bizim 2li test sonuçlarımızda pek iyi sayılmaz açıkcası bende çok korkuyorum rabbime da ediyorum sağlıklı sihatli uzun ömürlü olsun diye
daha test yaptirmadim yarin belki yapilir. ama enseyi gecen hafta olcup kalin demislerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…