2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
DUYURU 2

Cinsiyeti kesinleşmiş annişlerimiiizzz , tabloya eklemeye başlayacağım...
Bu mesajımı alıntılayıp yazarlarsa sevinirim

cnm benim kuzumu erkek tahmin etmiştim erkek dedi dr % 200:) kesin herhalde ... ismimizde ömer çağatay olcak inş. eklersen sevinirim tatlım kolay gelsin

iyi akşamlar arkadaşlarr
ne zamandır giremedim nete işlerim çok yoğun haftasonuda istanbuldaydım ailemi ziyarete gittik bugünki işlerimide anca toparladım bi bakayım dedim. cumartesi günü doktora gittik 2 li test için kan verdik kuzucuğumu gördüm kıpır kıpırdı döndü durdu ense kalınlığı iyi dedi doktor. vee cinsiyeti sorduğumdada ilk söylemek istemedi ama sonra % 51 kız dedi hatta isim konusundada muhabbet ettik:) inşallah değişmez bir oğlum var ve bide kızım olsun isterim tabii ama en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması. inşallah bir aksilik olmazsa ipek kızımız gelecek.

allah cocuguna saglik versin size bagislasin.bende saglikli bitane yapsam ikinciyi dusunmeyecem diomcok zorlasti dogurmak ya sagliklica kucagimiza aliriz ins
İnsallah bu defa alirsin kucagina canim bebis buyusun kardeste yaparsin
Gercekten bu devirde cocuk sahibi olmak zorlasti. Hamile kalamayanlar mi dersin kalipta kaybedenler mi dersin.. Allahim hayirlisini versin tahmini dogum tarihimizde ayniymis

9 ay taşımak ne kadar zor ya, normal doğum yaptım taşımak kadar zorlanmadım.

Slm yasmin öncelikle hayirlı olsun ne güzel cinsiyeti öğrenmişsin sen hangi ildesin ben turhaldayim nasipse 12 haziranda bebegimi bekliyorim sen hangi hadtane ve doktora gidiyorsun
aaa meraba cnm. buralı mısn. ben tokat merkez deyim. medikal parka gidiyorum mehmet beye.

eğer kimse almadıysa 27,28,29. cüzü alabilirim.

Kizlar hamileyken oje surmeyin deyip duruyorlar varmi bu konuyla ilgili bilgisi olan ?
hiç bilmiyorum canım

kızlar 7.haftamda düşük tehlikem olmuştu o zamandan beri balkon yıkamıyorum pet şişeyle su döküp yıkasam?ayy hala tedirgin oluyorm yaa..hortum da yok mecbur taşıma suyla yıkıyorum
canım eşine söylesen o koysa balkona kovayı sende maşrapayla falan dökersin

bebeklerini kaybeden arkadaşlarada rabbim sabır versin çok zor cidden. benimde karşı komşum geçen hafta bebeğini kaybetti 7. ayında kalbi durmuş malesef hareketlerini hissettikten sonra daha zor olur eminim vardır bundada bir hayır.

Offf rabbim sabır versin. 7. ayda da bayağı zor olmuştur.

Canim evde mayaladgn yogurttan iki uc tabak ye cok faydasini görürsün

canım reyhan hanımı eğitim aldığım doğum psikoloğu ve ebe önermişti. ve bir arkadaşımda ona gidiyor.

yok insallah 2 ay sonra tekrar devam:)

Bende baktim iki kilo aldim yarin 15. Hafraya girecegz normal diyor

ayy allahim sabirlar versin her turlu zor tesekkulrer canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…