2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sonuc ne gittin mi canim doktora

canını sıkma canım herşey yolunda gider inşallah. İnternetteki bilgiye göre ense kalınlığı 3mm den yüksekse sorun teşkil ediyormuş.

canını sıkma sen, bana da oldu geçen hafta. gittim doktoruma baktık bebiş sağlıklı hatta ikili test bile yaptırdık o gün. :) korkular anneliğin bir parçası heralde

Bende cuma gece saat 9 da gittim apar topar, gayet sağlıklıydı, ama gelde anlat işte kendine.

bende vardı ama 1 haftadır rahatım. kuru incir + kuru kayısı + en az 2 litre su bana çözüm oldu. günde 1den fazla muz yemeyin ya da yarım muz yiyin çok büyükse. zaten sindirim zor, bi de üzerine muz veya hamurişleri vs yiyince zorlaşıyor iyice. hala pazarda varsa hurma tavsiye ederim. trabzon hurması veya cennet elması da denir.

Ben aldım bi kaç parça bi şey :)

Yaaa ne güzel neler aldın?

Benimde kızım illa kardeşime birşeyler alalım anne diyor ama henüz almadım, hem cinsiyeti bekliyorum (Allah nasip ederse 22 aralık) hemde biraz daha zaman geçsin istiyorum.

Ama kızımda öyle değildik. İlk hamile olduğumu öğrendiğim hafta eşim gitmiş hem kıza herde erkek bebeğe uyacak renkte bir tulum almıştı.

kızlar 7.haftamda düşük tehlikem olmuştu o zamandan beri balkon yıkamıyorum pet şişeyle su döküp yıkasam?ayy hala tedirgin oluyorm yaa..hortum da yok mecbur taşıma suyla yıkıyorum
eşin doldursun kovayı sen yıka

Canim içini ferah tut. İnşallah iyi haberlerini alacagiz buradan

Bizim de cinsiyet belli değil daha ama ben de hem kıza hem erkeğe olabilecek renklerde aldım. 2 tane beyaz çıtçıtlı body, 1 tane tulum beyaz yine bi de sarı beşli takım aldım. Çok erken biliyorum ama ilk bebek olacak bizim de inşallah o yüzden hevesliyiz :)

Sağlıkla doğsun güzel günlerde giysin inşallah.

Ben kızımın çıtçıtlı badilerini mothercare indirime girdikçe 7 li alırdım hemen hemen 6 ay giderdi. Ona rağmen yesyeni duruyorlar. Hatta Cinsiyeti kız olursa hastane çıkışı ve 3,5 parça kıyafetten başka masrafım bile olmaz. Kıyafet açısından.

Canim inşallah kötü bir şey olmaz. Bu testler %100 doğru sonuçlar vermiyor. İçini ferah tut tatlim

Kızlar okul dönüşü dolmuşçuyla kavga ettik, hemde ne kavga. Ağlamaktan içim dışıma çıktı, eşim heryere şikayet etti, üzüntüden kasıklarıma ağrı girdi doktorumu aradım, kanamam olmadı ama çok korktum. Yrn kontrole gitcem dertsiz başıma dert aldım

Canim tebrik ederim. İnşallah saglikli, eli kolu düzgün bir kiz çocuğudur. Rabbim her ikisini de saglicakla tattirsin hepimize

geçmiş olsun, hayırdır.

Canim benim ne oldu? Dikkat et kendine, aklina kötü şeyler getirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…