2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende kontrolden cinsiyetinden sonra ara ara almaya başlarım herhalde.

tamam canım tşk ederim bilgi için denicem mutlaka bu aksam alıcam

geçmiş olsun, hayırdır.

Canim benim ne oldu? Dikkat et kendine, aklina kötü şeyler getirme
Ya saçmasalak sebepten, yok oraya gitmiyoruz in yürü felan dedi, bende çocuk mu kandırıyorsunuz her gün
gittiğim güzergah dedim, bağrışmaya başladık, sonra sağa çekti in lan aşağı felan dedi, tabi bende dururmuyum ağzıma ne geldiyse saydım, indim. Sonra çok sinirlerim bozulduğu için ağladım, elim ayağım boşaldı kasıklarıma ağrı girdi, bide burda bebeğini kaybeden anneleri okudum ya bgn aklıma hep kötü kötü şeyler geldi yrn gidip kalp atışlarını bi duyayım rahatlıcam inş

yne kahve rengı akıntım basladı 2 haftadır evde yatıyordum dun bır az esımle dısarı cıktık bugun kahve akıntıya devam,ıkılı testım ıdrar testım hepsı ıyı cıktı ben anlamıyorum neden boyle oluyor

Canım ikizdi değil mi seninkîler, genelde benim arkadaslarımdan ikiz annesi olacaklar yata yata geçirdiler hamileliklerini, vücuda ağır geliyo galiba. Bol bol istirahat et cnm

Canım ikizdi değil mi seninkîler, genelde benim arkadaslarımdan ikiz annesi olacaklar yata yata geçirdiler hamileliklerini, vücuda ağır geliyo galiba. Bol bol istirahat et cnm
yok degıl tek benım ama bebegın esı asagıda plasenta prevıa yanı daha yenı yenı kendımı ıyı hıssetmeye baslamıstım tekrar akıntılar cok yoruldum artık sureklı tedırgınlık sureklı akıntı her seyde ıyı sorun yok doktorlara gore

yemek ve wc dışında ayakta kalmamaya çalış. annen falan yakındaysa yemek için destek alabilirsin. kanamayı ciddiye al, burdaki bazı arkadaşlarda olması normal oldugu anlamına gelmiyor. sen maksimum seviyede koru kendini

yok aılem baska ulkede zaten sorun da bu ben burda esımleyım o yapıyor zaten evde cok seyı 2 haftadı yatıyordum zaten daha dun bıraz ıyıyım dedım kalkmaya basladım yerımden tekrar tekrar ayn seyler

selam kızlar :) valla hareket burdaymış. ben de yarın 2 li taramamı göstermeye gitcem aslında netten baktım sonuç iyi ama ynede bir göstereyim dedim. ben devlete gidiyorum sonuç gösterirken muayene etmiyorlar ama rica etcem bakalım

ha hatırlarım cnm, sen biraz daha yat da büyüsün bebiş, büyüyünce herşey yoluna girer inş, bide sorun olmasa bile tedirginlik oluyo hepimizde seni çok iyi anlıyorum, bulantım olunca rahatlıyodum en azından bebeğim iyi die, bebeğini kaybeden arkadaş doktora gittiğinde hala bulandığını söylemiş kalp 2 hafta önce Durmuş olmasına rağmen. Yani bende hep diken üstündeyim, hayırlısıyla bebeklerimizi bian evvel sağlıkla kuaklarımıza alırız inş

Hayrola

Rabbim evladını kaybedenlere sabir tez vakitte yine güzel haberler almayı nasip etsetsin inş.çok zor bi durum.ablam 9 ayini doldurdu günlerini beklerken kaybetti bebeğini.anne için topar lanmak zor ki ben bile kendime 1 yil gelemedim.Rabbime tevekkül edicez ve bol bol dua.

Canım çok okuyamiyorum.izine ayrıldıktan sonra daha çok destek olurum inş.bana da bi cüz verir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…