- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #7.981
bende kotuye alistirmaya calisiyorum ama insallah bosa uzuluyoruzdur. bana ilkte bos gebelikte demislerdi kurtaja gittim bebekle kalp atimini gorduk doktor bile sasirdi mucizeydi. yine muciZe olur sagliklica dogruruz ins
zaten aldirma soz konusu degilse yaptirilmaz. aldirmayi dusunursen de bebekten zaten vazgecilmis demektir yaptirilir duserse bahtina dusmez kotu sonucta cikarsa aldirilacagi icin.Kizlar bana ikili test yapmadi...
Bide korkuta korkuta amniyosentez sartmis gibi konustu...
Sanki herhangi bir sorunda tip müdahale edebilecekmis gibi...
Bu durumda dr degistirme karari aldik esimle...
Amniyosentez cok riskli...
Maasallah bebisler kipir kipir...
Birde kesenin icine igne sokup 20 mg sivi cekiyorlar...
24 saat icinde dusuk riskini birakin kafasina biryerine hareket ederken gelir dusuncesi bile beni delirtti...
O zaman sorumluluk alsalar nolur almasalar nolur...
DUYURU 2
Cinsiyeti kesinleşmiş annişlerimiiizzz , tabloya eklemeye başlayacağım...
Bu mesajımı alıntılayıp yazarlarsa sevinirim
günaydın cnm. nereindesin tokatın. benim ilk bebeğimde mehmet bey vardı hala ona devam. zülal hanımı hiç bilmiyorum gitmedim yoktu o zamanlar.ilk gebeliğin mi seninMRB yasmın bende tokattayım medıkale gıdıyorum zulal hanıma :)
günaydın cnm öyle düşünme en kötüyü geitrme aklına . çoğu insanın 2. trimesterı normal hayatta ki gibi devam eder. normal olan da bu zaten. hamileliğin ilk ve son dönemi sıkıntılı geçer genelde. benim ilk gebeliğimde 4 aya kadar bulantım oldu o da sadece sabahları. sonra 8. aya kadar o kadar rahattım ki anlatamam.yiyip içip geziyordum:) sende takma kafana tadını çıkar rahat rahat...Günaydın hanımlar. 12+4 oldum ve 1 haftadır bulantı ve göğüs hassasiyetimin azaldığını görüyorum ve günden güne gayet iyi hissediyorum kendimi. Fakat bu durum içime çok fena korku dolduruyor. Belirtiler kaybolunca bebeğin kalbinin durduğu anlamına gelir die şeyler okudum. Belirtilerin kaybolması 3 ay bitti die mi yoksa bir sorun olabilir mi gerçekten? Yorumlarınızı bekliyorum canlar
Ah canım çok saol. Rahatladım biraz. İnan bütün gece elim karnımda bebeğimi hissetmeye çalıştım, dua ettim bişey olmasın ona die. Yarın ultrasonda görünce iyice rahat ederim inşallah.günaydın cnm öyle düşünme en kötüyü geitrme aklına . çoğu insanın 2. trimesterı normal hayatta ki gibi devam eder. normal olan da bu zaten. hamileliğin ilk ve son dönemi sıkıntılı geçer genelde. benim ilk gebeliğimde 4 aya kadar bulantım oldu o da sadece sabahları. sonra 8. aya kadar o kadar rahattım ki anlatamam.yiyip içip geziyordum:) sende takma kafana tadını çıkar rahat rahat...
hiiiç canını sıkma. bu haftlarda göğüslerdeki hassasiyet azalıyor biraz. bebeğin kalbinin durduğunu anlayamazsın kendin. burdan bir arkadaşın 2 hafta önce durmasına ragmen mide bulantıları devam ediyormuş. olacaksa oluyor yani, sürekli kötüyü düşünmenin ne bize ne bebeğimize faydası varGünaydın hanımlar. 12+4 oldum ve 1 haftadır bulantı ve göğüs hassasiyetimin azaldığını görüyorum ve günden güne gayet iyi hissediyorum kendimi. Fakat bu durum içime çok fena korku dolduruyor. Belirtiler kaybolunca bebeğin kalbinin durduğu anlamına gelir die şeyler okudum. Belirtilerin kaybolması 3 ay bitti die mi yoksa bir sorun olabilir mi gerçekten? Yorumlarınızı bekliyorum canlar
Ben balikesirliyim cnm iş dolayısıyla burdayız bende medical şahadetvhanima gidiyorum beni ikili testte ense kalinligi için radyolojiye sevk etti kimle konuştuysam doktor kendisi ölcmuş ilk bebegimde kendisi balmisti senin nasil oldu mehmet bey mi baktiaaa meraba cnm. buralı mısn. ben tokat merkez deyim. medikal parka gidiyorum mehmet beye.
günaydınnn anniş ve kuzusuherkese günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl
bak dr randevunda yakınmış bir sıkıntı olmaz allahın izniyle.hazır bulantın yokken güzel bir kahvaltı yap bebişine ziyafet çek annesi oh yarasın kuzuya:)Ah canım çok saol. Rahatladım biraz. İnan bütün gece elim karnımda bebeğimi hissetmeye çalıştım, dua ettim bişey olmasın ona die. Yarın ultrasonda görünce iyice rahat ederim inşallah.
bak dr randevunda yakınmış bir sıkıntı olmaz allahın izniyle.hazır bulantın yokken güzel bir kahvaltı yap bebişine ziyafet çek annesi oh yarasın kuzuya:)Ah canım çok saol. Rahatladım biraz. İnan bütün gece elim karnımda bebeğimi hissetmeye çalıştım, dua ettim bişey olmasın ona die. Yarın ultrasonda görünce iyice rahat ederim inşallah.
ii sayılırım cnm. kızımla uğraşıyorum iki gündrü. gölgesinden korkmaya başladı. ve fena halde taktı. bu da benim canımı sıkıo. daha iki yaşında olunca algılayabileceği şeyler de sınırlı. e yapcam bilmem. oyun haline getirmeye çalıştım zararsız olduğunu göstermek için ama nafile. ne yapcaz bilmemgünaydınnn anniş ve kuzusunasılsınız? biz iyiyiz bebişim uyandırdı yine 6da yaramaz desem değil, ama uykuyu sevmiyo pek
hmmm misafirimizsiniz yani çok da uzakmış memleketin.ben radyolojiye filan gitmemiştim cnm mehmet bey bakmıştı sonrada kan vermistim o şekilde değerlendirmişti. bu sefer üniversiteye gittim yine aynı şekilde oldu.sıkıntı çıkmadı çok şükür. şahadet hoca neden öyle yaptı bilemiyorum belki onun usulü o şekildedir. neden şehadet hanımı seçtiniz tavsiye üzerine mi. ben hiç gitmedim o dr yeBen balikesirliyim cnm iş dolayısıyla burdayız bende medical şahadetvhanima gidiyorum beni ikili testte ense kalinligi için radyolojiye sevk etti kimle konuştuysam doktor kendisi ölcmuş ilk bebegimde kendisi balmisti senin nasil oldu mehmet bey mi bakti
sen çalışıo musun peki cnm. benim eşimde turhallı kv mler orda. sık sık gidip geliyoruz. ctesi ordaydık hatta:)Ben balikesirliyim cnm iş dolayısıyla burdayız bende medical şahadetvhanima gidiyorum beni ikili testte ense kalinligi için radyolojiye sevk etti kimle konuştuysam doktor kendisi ölcmuş ilk bebegimde kendisi balmisti senin nasil oldu mehmet bey mi bakti
iyi akşamlar güzel annişler...
bende de aynı sorun var maalesef... sabahları aç karnına su gün içinde bol su kuru kayısı ve incir sebze hamur işinden uzak durmak lazım birde gece yatarken 1 yemek kaşığı yulaf 1 armut küçük parçalar halinde yoğurtla karıştırıp yiyorum birde affedersiniz ama her gün aynı saatte tuvalette oturup bekliyorum 5-10 dakika düzene giriyor. doktoruma sordum bu yöntemler işe yaramaz ve 4-5 gün tuvalete çıkamazsan şurup verdi ama kendini alıştırma yeme düzeniyle halletmeye çalış dedi. geçmiş olsun canım...
gölgeleri kullanarak elinle şekiller yapabilirsin geceleri mum ışığında. hatta ona yaptırırsan aslında korkulacak birşey olmadığını görür belki. söylemek yerine yapmak çocukların anlamasına yardımcı oluyorii sayılırım cnm. kızımla uğraşıyorum iki gündrü. gölgesinden korkmaya başladı. ve fena halde taktı. bu da benim canımı sıkıo. daha iki yaşında olunca algılayabileceği şeyler de sınırlı. e yapcam bilmem. oyun haline getirmeye çalıştım zararsız olduğunu göstermek için ama nafile. ne yapcaz bilmem
evet canım burdan bi arkadaş var J jasminka83 o da öyle.gunaydin kizlar dun kontrole gittim bebegin esi asagidaymis yani onde boyle durum yasayan var mi donmezse erken dogum hattta sezaryen oluyoormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?