2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Terbiyesiz adam. Konuşma tarzi nasil öyle yaz. İyi yapmissiniz şikayet etmekle canim. Kesinlikle uyarilmalari gerek bazilarinin. Sen düşünme canim bunları. Önemli olan senin ve bebeğinin sagligi. Yarin git için rahatlasin. Bir şey olmamistir zaten bugün yasadiklarindan dolayı. Arkadasim benden 1 ay önce hamile kaldi. Derste çocuklara sinirlenince bebek nasil tekmeliyor diyor  İnsanin sinirlendigi zamanlar tabi ki olur. Robot değiliz sonuçta.

Canim senin mümkün olduğunca dinlenmen lazim. Maalesef bazilarinin hamilelikleri zor geçiyor. Sonuçların iyi bak. Elinden geldiğince yormamaya calis kendini

cnm sonuçların ne çıktı bizim 2li test sonuçlarımızda pek iyi sayılmaz açıkcası bende çok korkuyorum rabbime da ediyorum sağlıklı sihatli uzun ömürlü olsun diye

daha test yaptirmadim yarin belki yapilir. ama enseyi gecen hafta olcup kalin demislerdi.
Kizlar ikili testlere fazla kafayi takmayin olur mu?
Cok endise ediyorsaniz 3D veya 4D ultrasonla bebeklerinizin ic organlarına kadar bakip kesin sonuçlar elde edilebilir...
ALLAH hepimize yar yardimci olsun...
Hepimiz inşaallah akil beden sagligi yerinde bebislerimize kavusalim :)

Canim rica etsen belki bakar bebeğine. Bence sansini dene.

sende ögretmensin sanırım canım. bende oyleyim. ben ögrencilere çok sinirleniyorum. sınıftan konusmaya başladılarmı bagırıyorum çok üzülüyorum sonradan ama nasıl engelleyebilecegimi bulamadım. sen napıyorsun nasıl geçiyor dersler.

Canim senin mümkün olduğunca dinlenmen lazim. Maalesef bazilarinin hamilelikleri zor geçiyor. Sonuçların iyi bak. Elinden geldiğince yormamaya calis kendini
evt ıyı cıktı sonuclarım da ben bu hamılelıyın keyfını suremedım kı her lavobaya gıttıgımde korkudan ıcım gıdıyor,acaba neyle karsılasacam

canını sıkma canım herşey yolunda gider inşallah. İnternetteki bilgiye göre ense kalınlığı 3mm den yüksekse sorun teşkil ediyormuş.
oyle deniyorda bir hafta gecti buyumusmudur bilmiyorum buyuyen biseymiki boy gibi. neyse yarin anlariz. hem burda okuyorum ense kalinligi 1kusur dio ama down riski cikior beni o korkuttu biraz neyse hayirlisi

Ayy yeni nesil cocuklar ne kdr simarik ve yaramaz ne buyuk sozu dinliyorlar ne laftan anliyorlar :)) ablamin kizi bizim ailenin ilk bebisi oldugu icin cok ilgi gosterdik cok ustune dustuk suanda 3 yasinda onune gecemiyoruz birimiz bagirsa hemen oburunun arkasina siginiyor biz kucukkten annemiz kaslarini caksa kizdigini anlar yerimizden kalkamazdik :))) bide ablamin 2.ci kizi oldu 3aylik onu bile sevdirmiyor kiskaniyor ablam duvar saati almisti aldi firlatti yere kirdi niye kirdin diyoruz canim ole istedi diyor elimizdeki telefonlari almaya calisiyor kizincada hemen hircinlasiyor bagiriyor agliyor allahim sinirden elim ayagim titredi cocuk degil canavar dedim resmen ve kimi kinarsan basina gelirmis insallah benim cocugumda boyle olmaz ben cok sabirli biri degilmisim onu anladim allah bizlere akil fikir sabir versin yandik walla :))))

zaten doktor tarama sonrasi amniyosentez derse ihtimalini bile dusundum 4boyutlu ultrasona girerim onu yaptirmam diyorum. zaman ne gosterecek bakalim ben daha test yapilmadan noktayi koyuyorum bi ense kalin dediler diye herseyi dusundum ne zormus hamilelik

Ayni psikolojideyiz benimde bu ara sinirlerim hemen zipliyor dayanamiyorum hicbiseye siz bide ogretmensiniz ben bi yegenime bile katlanamadim aksam aksam sinirlerim bozuldu :)))

Allah tan çok problemli siniflarim yok. Benimde bazen nevrim dönüyor ama. Bebislerimizi dusunecegiz artik. Çok sinirlenmemek gerekiyor. Arkadasin bebeğinin cinsiyetine bakarken doktor bebegin dönmesi için oksur demiş. Küçük bir öksürük bile nasil etkiliyor onlari.

iyi akşamlar güzel annişler...

Günaydın annişler..... çok kötü hasta oldum öksürüğüm ve göğsümde yanma var doktor assist şurup iç dedi ama ne bıleyım guvenemedım..

çok geçmiş olsun çok kötüysen doktoruna güven canım...

Allah sabır versin arkadaşım... inşallah en hayırlı zamanda kavuşursun yavruna...

sen bebeğini düşün sen üzülünce oda etkilenir eşinin daha anlayışlı olması gerekiyor ama hamilelikte insan çok hassas oluyor onu da hesaba katmak lazım evladınızın sebebiyle Allah yuvanıza huzur ve mutluluk sağlasın inşallah...

kizlar merhaba bende diger arkadaslar gibi veda ediyorum gecen hafta bende bebegimin kalbi durdugu icin kaybettim herkese hayirli saglikli hamilelikler.

Allah sabır versin bir şeyler söylemek gerçekten çok zor...

kızlar sutun ıcıne bu nestlelerden koyup ıcsek nasıl olur yoksa saf sut mu ıcmemız gerek

süt içemiyorsan belki değerlendirilebilir ama yinede içinde birsürü şeyler olabiliyor sütüne kakao ve şeker ekleyerek kendin yapsan daha iyi olur belki... afiyet olsun şimdiden sana ve kuzuna...

bende de aynı sorun var maalesef... sabahları aç karnına su gün içinde bol su kuru kayısı ve incir sebze hamur işinden uzak durmak lazım birde gece yatarken 1 yemek kaşığı yulaf 1 armut küçük parçalar halinde yoğurtla karıştırıp yiyorum birde affedersiniz ama her gün aynı saatte tuvalette oturup bekliyorum 5-10 dakika düzene giriyor. doktoruma sordum bu yöntemler işe yaramaz ve 4-5 gün tuvalete çıkamazsan şurup verdi ama kendini alıştırma yeme düzeniyle halletmeye çalış dedi. geçmiş olsun canım...

ben de alayım canım bir tane hangisini verirsen...

sen dinlenmene bak bazılarının hamileliği böyle geçiyor canım doğuma kadar sıkıntı yaşayan ve çok sağlıklı bebişi olan arkadaşım var içini ferah tut. Allah'a emanet evladın...

S srpksy aynen cnm bu kadar zor olacağı hiç düşünülmüyo.bende de ense kalınlığı çıktı test sonuçlarım haftaya çıkacak amniyosentez yaptırmak da istemiyorum. napıcam bilmiyorum. o gündür kötü ihtimaller aklımdan çıkmıyo.

Kizlar bana ikili test yapmadi...
Bide korkuta korkuta amniyosentez sartmis gibi konustu...
Sanki herhangi bir sorunda tip müdahale edebilecekmis gibi...
Bu durumda dr degistirme karari aldik esimle...
Amniyosentez cok riskli...
Maasallah bebisler kipir kipir...
Birde kesenin icine igne sokup 20 mg sivi cekiyorlar...
24 saat icinde dusuk riskini birakin kafasina biryerine hareket ederken gelir dusuncesi bile beni delirtti...
O zaman sorumluluk alsalar nolur almasalar nolur...

ınsallah canım zaten Allaha emanet ettım evladımı hayırlısıyla tutunur ınsaşlah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…