- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #7.961
Selam hosgeldinHakikaten asil hareket burdaymis. Merhabalar tüm annelere :)
Terbiyesiz adam. Konuşma tarzi nasil öyle yaz. İyi yapmissiniz şikayet etmekle canim. Kesinlikle uyarilmalari gerek bazilarinin. Sen düşünme canim bunları. Önemli olan senin ve bebeğinin sagligi. Yarin git için rahatlasin. Bir şey olmamistir zaten bugün yasadiklarindan dolayı. Arkadasim benden 1 ay önce hamile kaldi. Derste çocuklara sinirlenince bebek nasil tekmeliyor diyorYa saçmasalak sebepten, yok oraya gitmiyoruz in yürü felan dedi, bende çocuk mu kandırıyorsunuz her gün
gittiğim güzergah dedim, bağrışmaya başladık, sonra sağa çekti in lan aşağı felan dedi, tabi bende dururmuyum ağzıma ne geldiyse saydım, indim. Sonra çok sinirlerim bozulduğu için ağladım, elim ayağım boşaldı kasıklarıma ağrı girdi, bide burda bebeğini kaybeden anneleri okudum ya bgn aklıma hep kötü kötü şeyler geldiyrn gidip kalp atışlarını bi duyayım rahatlıcam inş
Canim senin mümkün olduğunca dinlenmen lazim. Maalesef bazilarinin hamilelikleri zor geçiyor. Sonuçların iyi bak. Elinden geldiğince yormamaya calis kendiniyne kahve rengı akıntım basladı 2 haftadır evde yatıyordum dun bır az esımle dısarı cıktık bugun kahve akıntıya devam,ıkılı testım ıdrar testım hepsı ıyı cıktı ben anlamıyorum neden boyle oluyor
cnm sonuçların ne çıktı bizim 2li test sonuçlarımızda pek iyi sayılmaz açıkcası bende çok korkuyorum rabbime da ediyorum sağlıklı sihatli uzun ömürlü olsun diye
Kizlar ikili testlere fazla kafayi takmayin olur mu?daha test yaptirmadim yarin belki yapilir. ama enseyi gecen hafta olcup kalin demislerdi.
Canim rica etsen belki bakar bebeğine. Bence sansini dene.selam kızlar :) valla hareket burdaymış. ben de yarın 2 li taramamı göstermeye gitcem aslında netten baktım sonuç iyi ama ynede bir göstereyim dedim. ben devlete gidiyorum sonuç gösterirken muayene etmiyorlar ama rica etcem bakalım
sende ögretmensin sanırım canım. bende oyleyim. ben ögrencilere çok sinirleniyorum. sınıftan konusmaya başladılarmı bagırıyorumTerbiyesiz adam. Konuşma tarzi nasil öyle yaz. İyi yapmissiniz şikayet etmekle canim. Kesinlikle uyarilmalari gerek bazilarinin. Sen düşünme canim bunları. Önemli olan senin ve bebeğinin sagligi. Yarin git için rahatlasin. Bir şey olmamistir zaten bugün yasadiklarindan dolayı. Arkadasim benden 1 ay önce hamile kaldi. Derste çocuklara sinirlenince bebek nasil tekmeliyor diyor İnsanin sinirlendigi zamanlar tabi ki olur. Robot değiliz sonuçta.
evt ıyı cıktı sonuclarım da ben bu hamılelıyın keyfını suremedım kı her lavobaya gıttıgımde korkudan ıcım gıdıyor,acaba neyle karsılasacamCanim senin mümkün olduğunca dinlenmen lazim. Maalesef bazilarinin hamilelikleri zor geçiyor. Sonuçların iyi bak. Elinden geldiğince yormamaya calis kendini
ohhh ne gusel bukez kucagina alirsin insallah canimyok insallah 2 ay sonra tekrar devam:)
oyle deniyorda bir hafta gecti buyumusmudur bilmiyorum buyuyen biseymiki boy gibi. neyse yarin anlariz. hem burda okuyorum ense kalinligi 1kusur dio ama down riski cikior beni o korkuttu biraz neyse hayirlisicanını sıkma canım herşey yolunda gider inşallah. İnternetteki bilgiye göre ense kalınlığı 3mm den yüksekse sorun teşkil ediyormuş.
biliyorum da iste acaba korkusu bile deli ediyor insani hayirlisi bakalim yarin doktor ne dicekCanim inşallah kötü bir şey olmaz. Bu testler %100 doğru sonuçlar vermiyor. İçini ferah tut tatlim
zaten doktor tarama sonrasi amniyosentez derse ihtimalini bile dusundum 4boyutlu ultrasona girerim onu yaptirmam diyorum. zaman ne gosterecek bakalim ben daha test yapilmadan noktayi koyuyorum bi ense kalin dediler diye herseyi dusundum ne zormus hamilelikKizlar ikili testlere fazla kafayi takmayin olur mu?
Cok endise ediyorsaniz 3D veya 4D ultrasonla bebeklerinizin ic organlarına kadar bakip kesin sonuçlar elde edilebilir...
ALLAH hepimize yar yardimci olsun...
Hepimiz inşaallah akil beden sagligi yerinde bebislerimize kavusalim :)
Ayni psikolojideyiz benimde bu ara sinirlerim hemen zipliyor dayanamiyorum hicbiseye siz bide ogretmensiniz ben bi yegenime bile katlanamadim aksam aksam sinirlerim bozuldu :)))sende ögretmensin sanırım canım. bende oyleyim. ben ögrencilere çok sinirleniyorum. sınıftan konusmaya başladılarmı bagırıyorumçok üzülüyorum sonradan ama nasıl engelleyebilecegimi bulamadım. sen napıyorsun nasıl geçiyor dersler.
Ben satin almak istiyorum nasil iletisime gececegiz
MRB yasmın bende tokattayım medıkale gıdıyorum zulal hanıma :)aaa meraba cnm. buralı mısn. ben tokat merkez deyim. medikal parka gidiyorum mehmet beye.
Allah tan çok problemli siniflarim yok. Benimde bazen nevrim dönüyor ama. Bebislerimizi dusunecegiz artik. Çok sinirlenmemek gerekiyor. Arkadasin bebeğinin cinsiyetine bakarken doktor bebegin dönmesi için oksur demiş. Küçük bir öksürük bile nasil etkiliyor onlari.sende ögretmensin sanırım canım. bende oyleyim. ben ögrencilere çok sinirleniyorum. sınıftan konusmaya başladılarmı bagırıyorumçok üzülüyorum sonradan ama nasıl engelleyebilecegimi bulamadım. sen napıyorsun nasıl geçiyor dersler.
Günaydın annişler..... çok kötü hasta oldum öksürüğüm ve göğsümde yanma var doktor assist şurup iç dedi ama ne bıleyım guvenemedım..
Kızlar bende topiğe veda ediyorum malesef cuma günü cvs için gittiğimizde bebeğin kalbinin durmuş olduğunu öğrendik cumartesi kürtaj oldum hakkımızda rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.Kendinize çok iyi bakın Allah yar ve yardımcınız olsun..
kızlaaarr az çok bılıyosun eşimle problemlerımız vardı ıkı gun iyi kalabıldık yıne kavga gürültü başladı dün ben ağlamaya baslayınca kriz gibi geliyor ve duramıyorum.. bugun gıdıcem doktora daha haftaya gıtmem lazım dı ama korkuyorum sanki bebeğime birşey olduçok kötüyüm....
kizlar merhaba bende diger arkadaslar gibi veda ediyorumgecen hafta bende bebegimin kalbi durdugu icin kaybettim herkese hayirli saglikli hamilelikler.
kızlar sutun ıcıne bu nestlelerden koyup ıcsek nasıl olur yoksa saf sut mu ıcmemız gerek
Selam kızlar,
Affedersiniz ama benim kabızlık sorunum var bi kaç haftadır böyle. Netten baktımda hamilelikte genelde olan bir sorunmuş, önlemenin yollarına baktım cogunu yapıyorum zaten sabahları genelde süt içiyorum haftasonları ballı ılık süt içiyorum yinede geçmiyorsa doktorunuzdan ilac isteyin diyor ama çokta ilaç kullanmak istemiyorum. sizde de varmı bu sorun ?
Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 2.ayımızdayız... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
2.Hatmimizin cüzlerini dağıtma vaktiii :) Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz: @Bst1608
2.Cüz:SirriEyvan
3.Cüz: @Bst1608
4.Cüz: @Bst1608
5.Cüz: @seyma2009
6.Cüz: @PaytiPo
7.Cüz: @PaytiPo
8.Cüz: @meleklerimbenim
9.Cüz: @skelebeks
10.Cüz:
11.Cüz:
12.Cüz
13.Cüz
14.Cüz
15.Cüz
16.Cüz:
17.Cüz:
18.Cüz
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:mirac75
22.Cüz:mirac75
23.Cüz:mirac75
24.Cüz:mirac75
25.Cüz:mirac75
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz
30.Cüz: @melegim66
@hilal1653 23.cüz, @edahafiz 25.cüz,
Belirttiğim annişler okuudklarını bildirirlerse ona göre hatim duasını yapacağım 1.hatmimizin inşaAllah...
yne kahve rengı akıntım basladı 2 haftadır evde yatıyordum dun bır az esımle dısarı cıktık bugun kahve akıntıya devam,ıkılı testım ıdrar testım hepsı ıyı cıktı ben anlamıyorum neden boyle oluyor
S srpksy aynen cnm bu kadar zor olacağı hiç düşünülmüyo.bende de ense kalınlığı çıktı test sonuçlarım haftaya çıkacak amniyosentez yaptırmak da istemiyorum. napıcam bilmiyorum. o gündür kötü ihtimaller aklımdan çıkmıyo.zaten doktor tarama sonrasi amniyosentez derse ihtimalini bile dusundum 4boyutlu ultrasona girerim onu yaptirmam diyorum. zaman ne gosterecek bakalim ben daha test yapilmadan noktayi koyuyorum bi ense kalin dediler diye herseyi dusundum ne zormus hamilelik
zaten doktor tarama sonrasi amniyosentez derse ihtimalini bile dusundum 4boyutlu ultrasona girerim onu yaptirmam diyorum. zaman ne gosterecek bakalim ben daha test yapilmadan noktayi koyuyorum bi ense kalin dediler diye herseyi dusundum ne zormus hamilelik
Kizlar bana ikili test yapmadi...
ınsallah canım zaten Allaha emanet ettım evladımı hayırlısıyla tutunur ınsaşlahiyi akşamlar güzel annişler...
çok geçmiş olsun çok kötüysen doktoruna güven canım...
Allah sabır versin arkadaşım... inşallah en hayırlı zamanda kavuşursun yavruna...
sen bebeğini düşün sen üzülünce oda etkilenir eşinin daha anlayışlı olması gerekiyor ama hamilelikte insan çok hassas oluyor onu da hesaba katmak lazım evladınızın sebebiyle Allah yuvanıza huzur ve mutluluk sağlasın inşallah...
Allah sabır versin bir şeyler söylemek gerçekten çok zor...
süt içemiyorsan belki değerlendirilebilir ama yinede içinde birsürü şeyler olabiliyor sütüne kakao ve şeker ekleyerek kendin yapsan daha iyi olur belki... afiyet olsun şimdiden sana ve kuzuna...
bende de aynı sorun var maalesef... sabahları aç karnına su gün içinde bol su kuru kayısı ve incir sebze hamur işinden uzak durmak lazım birde gece yatarken 1 yemek kaşığı yulaf 1 armut küçük parçalar halinde yoğurtla karıştırıp yiyorum birde affedersiniz ama her gün aynı saatte tuvalette oturup bekliyorum 5-10 dakika düzene giriyor. doktoruma sordum bu yöntemler işe yaramaz ve 4-5 gün tuvalete çıkamazsan şurup verdi ama kendini alıştırma yeme düzeniyle halletmeye çalış dedi. geçmiş olsun canım...
ben de alayım canım bir tane hangisini verirsen...
sen dinlenmene bak bazılarının hamileliği böyle geçiyor canım doğuma kadar sıkıntı yaşayan ve çok sağlıklı bebişi olan arkadaşım var içini ferah tut. Allah'a emanet evladın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?