- 12 Ekim 2014
- 441
- 213
- 43
- 43
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #8.021
allah bağışlasın çok sevindim cnm hem çocukların için hemde senin için. bakıcı işi çok zor çünkü. ama memleketimde bol:)Evet 2,5 yaşında bir kızım var 7 aylıktan itibaren kendi evimde bakıcı bakıyo bakıcı açısından çok fazla sıkıntı çekmedim allaha şükür bende kızımda memnun nasip olursa bu bebişe de aynı kişi bakıcak.
günaydın canım su çiçeği hayatın boyunca bir defa geciriliyor diye biliyorum. bebişin de henüz geçiremez doğduktan sonra hemen gecirebiliyor.ben 20 günlk bile değilmişim gecirdiğimde. hiç lekem kalmamış kaşınma refleksim olmadığı içinGünaydın kızlar bişey sorucam küçükken su çiçeği geçirmişim arkadaşımın çocuğu su çiçeği ve sürekli beraberiz bana yada bebeğime geçme durumu olabilirmi
allah bağışlasın çok sevindim cnm hem çocukların için hemde senin için. bakıcı işi çok zor çünkü. ama memleketimde bol:)
benim annem bakıo çok şükür ama bazen ona bile bırakmak zor gelio. annelik çok başka bir duygu gerçekten.Teşekkür ederim darısı diğer çalışan annelere gerçekten çocuğunu birine bırakıp gitmek çok zor.. Evet gerçekten burda bakıcı baya bol şansımıza :)
Hala ogurtuler ytaktan kalkaniniz varmi.vlla 12 hdtadn snra rahtlrsn dediler bn ayniyum ;(((
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah bundan sonraki evlatlarına sağlık ve ömür versin inşallah sorunlu gebelıkler bı sekılde sonlanıyor elımızden bısey gelmıyor malesef herşeyın hayırlısı umarım en kısa zamanda aramıza tekrar katılırsın seninde Allah yardımcın olsun..Kızlar bende topiğe veda ediyorum malesef cuma günü cvs için gittiğimizde bebeğin kalbinin durmuş olduğunu öğrendik cumartesi kürtaj oldum hakkımızda rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.Kendinize çok iyi bakın Allah yar ve yardımcınız olsun..
canım çok geçmiş olsun böyle haberler aldıkça çok üzülüyorum hakkında hayırlısı olsun rabbim bundan sonraki hamileliğinde hayırlı ve sağlıklı bi sekilde kucagına almayı nasıp etsın ınsallah Allah sabır versinkizlar merhaba bende diger arkadaslar gibi veda ediyorumgecen hafta bende bebegimin kalbi durdugu icin kaybettim herkese hayirli saglikli hamilelikler.
Tahlil yaptırdım idrarda lökosit ve epitel hücrem kanda crp yüksek çıktı idrar yollarımda enfeksiyon varmış serumla beraber antibiyotik başladı drmKullanmak istemiyorum offf
Canım gebelikte zencefilin bir zararı OLDUĞUNU düşünmüyorum ben genelde Öksürük olduğu zamanfincanın içerine bal koyuyorum bir Çay kaşığı da zencefil. Her sabah biraz yiyorum iyi geliyor boğazınıda ısıtır geçmiş olsun..günaydınlar.. Dun doktora gıttım bebeğim iyi çok şükür ellerını yuzune kapatmış uyuyordu kurbanolduğum :) ama ben daha da kötüleştim burun geniz akıntım ve dehşet bir öksürüğüm var durduramıyorum şu öksürüğü. doktor cenifol gibi bi antibiyotik ve assist şurup verdı ama içmiyorum korkuyorum bırsey olur bebeğime dıye ama bu öksürükde sırtlarımı ağrıtmaya basladı hem öksürdükçe karın içi basınçda artıyormuşşvar mı önerebileceğiniz birşey öksürük için ??
Cnm benim oglumda iki yasinda ve oda benim golgemden anne korkuyom dedi anlattim korkma annem bak o benim dedim hareket ettim sonra onun ellerini salladim bak senin golgen ellwrimle tavsan yaptim kopek yaptik gulmeye başladı korkmuyo şimdiii sayılırım cnm. kızımla uğraşıyorum iki gündrü. gölgesinden korkmaya başladı. ve fena halde taktı. bu da benim canımı sıkıo. daha iki yaşında olunca algılayabileceği şeyler de sınırlı. e yapcam bilmem. oyun haline getirmeye çalıştım zararsız olduğunu göstermek için ama nafile. ne yapcaz bilmem
ay yaptım cnm da tırsak benim kız biraz atlatır inş. ilerlemeden korkusu.Cnm benim oglumda iki yasinda ve oda benim golgemden anne korkuyom dedi anlattim korkma annem bak o benim dedim hareket ettim sonra onun ellerini salladim bak senin golgen ellwrimle tavsan yaptim kopek yaptik gulmeye başladı korkmuyo şimdi
Atlatir cnm gecici donemyasmin_tokadönemst: 38212615 .!.:ay yaptım cnm da tırsak benim kız biraz atlatır inş. ilerlemeden korkusu.
oyle degıl canım bı yere uzanma bı sey almak ıcın o anlamda,yoksa dıger uzanma yatakta gerek ,ben hap alıyordum ama doktorum bırak dedı progestanı 12 cı haftadan sonra faydası yokmus,bı de agrılar ıcın endol fıtıl verdı bana bı kere sıddetlı kanamam oldu,dunden de kahve akıntım var bı de hastalanınca yumurtalık agrısı oluyor ya aynısı var suantatlim sen uzanma da yasak demissin ben gun icinde hep uzaniyorum ama sakincali miymis oturmak mi gerekiyo?? dedigin gibi kuzenimde olmus dogumdan 3 gun once normale donmus ins oyle olur bizimde..kanama olmadi leke olmustu progestan kullaniyorum gunde iki defa. magnrzyumda dun verdi canim magvital 365 gunde bir tane suya eritip icilecekmis.senin kanamalarin cok deildir insallah
Terbiyesiz adam. Konuşma tarzi nasil öyle yaz. İyi yapmissiniz şikayet etmekle canim. Kesinlikle uyarilmalari gerek bazilarinin. Sen düşünme canim bunları. Önemli olan senin ve bebeğinin sagligi. Yarin git için rahatlasin. Bir şey olmamistir zaten bugün yasadiklarindan dolayı. Arkadasim benden 1 ay önce hamile kaldi. Derste çocuklara sinirlenince bebek nasil tekmeliyor diyor İnsanin sinirlendigi zamanlar tabi ki olur. Robot değiliz sonuçta.
Slm annişler, dünki yaşadığım kötü olayın ardından kendimi çok kasmıştım , bide akşam bulantılarım aniden durdu, göğüs hassasiyetim de azalır gibi oldu, sabahı zor ettim, sürekli dua.. Sabah 8 de doktora gittim, daha o gelmeden kapıda bekledik beni görünce güldü emen aldı beni, baktı şükür bi problem yokmuş, hatta bebeğim elini kafasına götürdü, ben heyecanla burnunu kaşıdı die bağırmışım, hayal gücü işte :) peki aniden tüm belirtilerimin kesilme nedeni ne dedim, stres kaynaklı dedi, başka bişeye yoğunlaşınca bu belirtiler kaybolabiliyomuş, iyice pimpirikli olduk ya bulantım geçiyo ona bile üzülüyorum yani :)) Allah hepimizin bebişlerini bize bağışlasın..Günaydın hanımlar. 12+4 oldum ve 1 haftadır bulantı ve göğüs hassasiyetimin azaldığını görüyorum ve günden güne gayet iyi hissediyorum kendimi. Fakat bu durum içime çok fena korku dolduruyor. Belirtiler kaybolunca bebeğin kalbinin durduğu anlamına gelir die şeyler okudum. Belirtilerin kaybolması 3 ay bitti die mi yoksa bir sorun olabilir mi gerçekten? Yorumlarınızı bekliyorum canlar
Slm annişler, dünki yaşadığım kötü olayın ardından kendimi çok kasmıştım , bide akşam bulantılarım aniden durdu, göğüs hassasiyetim de azalır gibi oldu, sabahı zor ettim, sürekli dua.. Sabah 8 de doktora gittim, daha o gelmeden kapıda bekledik beni görünce güldü emen aldı beni, baktı şükür bi problem
yokmuş, hatta bebeğim elini kafasına götürdü,
ben heyecanla burnunu kaşıdı die bağırmışım,
hayal gücü işte :) peki aniden tüm
belirtilerimin kesilme nedeni ne dedim, stres
kaynaklı dedi, başka bişeye yoğunlaşınca bu
belirtiler kaybolabiliyomuş, iyice pimpirikli
olduk ya bulantım geçiyo ona bile üzülüyorum
yani :)) Allah hepimizin bebişlerini bize
bağışlasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?