2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın kızlar bişey sorucam küçükken su çiçeği geçirmişim arkadaşımın çocuğu su çiçeği ve sürekli beraberiz bana yada bebeğime geçme durumu olabilirmi

allah bağışlasın çok sevindim cnm hem çocukların için hemde senin için. bakıcı işi çok zor çünkü. ama memleketimde bol:)

Günaydın kızlar bişey sorucam küçükken su çiçeği geçirmişim arkadaşımın çocuğu su çiçeği ve sürekli beraberiz bana yada bebeğime geçme durumu olabilirmi
günaydın canım su çiçeği hayatın boyunca bir defa geciriliyor diye biliyorum. bebişin de henüz geçiremez doğduktan sonra hemen gecirebiliyor.ben 20 günlk bile değilmişim gecirdiğimde. hiç lekem kalmamış kaşınma refleksim olmadığı için

allah bağışlasın çok sevindim cnm hem çocukların için hemde senin için. bakıcı işi çok zor çünkü. ama memleketimde bol:)

Teşekkür ederim darısı diğer çalışan annelere gerçekten çocuğunu birine bırakıp gitmek çok zor.. Evet gerçekten burda bakıcı baya bol şansımıza :)

Teşekkür ederim darısı diğer çalışan annelere gerçekten çocuğunu birine bırakıp gitmek çok zor.. Evet gerçekten burda bakıcı baya bol şansımıza :)
benim annem bakıo çok şükür ama bazen ona bile bırakmak zor gelio. annelik çok başka bir duygu gerçekten.

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah bundan sonraki evlatlarına sağlık ve ömür versin inşallah sorunlu gebelıkler bı sekılde sonlanıyor elımızden bısey gelmıyor malesef herşeyın hayırlısı umarım en kısa zamanda aramıza tekrar katılırsın seninde Allah yardımcın olsun..

kizlar merhaba bende diger arkadaslar gibi veda ediyorum gecen hafta bende bebegimin kalbi durdugu icin kaybettim herkese hayirli saglikli hamilelikler.
canım çok geçmiş olsun böyle haberler aldıkça çok üzülüyorum hakkında hayırlısı olsun rabbim bundan sonraki hamileliğinde hayırlı ve sağlıklı bi sekilde kucagına almayı nasıp etsın ınsallah Allah sabır versin

Tahlil yaptırdım idrarda lökosit ve epitel hücrem kanda crp yüksek çıktı idrar yollarımda enfeksiyon varmış serumla beraber antibiyotik başladı drm Kullanmak istemiyorum offf

cnm geçmiş olsunn, benımde crp biraz yüksek çıktı. ama dotorum çok yüksek diil önemli diil dedi. senin kaç çıktı öğrenebilirmiyim

Canım gebelikte zencefilin bir zararı OLDUĞUNU düşünmüyorum ben genelde Öksürük olduğu zamanfincanın içerine bal koyuyorum bir Çay kaşığı da zencefil. Her sabah biraz yiyorum iyi geliyor boğazınıda ısıtır geçmiş olsun..

Cnm benim oglumda iki yasinda ve oda benim golgemden anne korkuyom dedi anlattim korkma annem bak o benim dedim hareket ettim sonra onun ellerini salladim bak senin golgen ellwrimle tavsan yaptim kopek yaptik gulmeye başladı korkmuyo şimdi

Cnm benim oglumda iki yasinda ve oda benim golgemden anne korkuyom dedi anlattim korkma annem bak o benim dedim hareket ettim sonra onun ellerini salladim bak senin golgen ellwrimle tavsan yaptim kopek yaptik gulmeye başladı korkmuyo şimdi
ay yaptım cnm da tırsak benim kız biraz atlatır inş. ilerlemeden korkusu.

Kara turp kürü oksuruk icin deneyebilirsiniz.dr sorun ama genede

oyle degıl canım bı yere uzanma bı sey almak ıcın o anlamda,yoksa dıger uzanma yatakta gerek ,ben hap alıyordum ama doktorum bırak dedı progestanı 12 cı haftadan sonra faydası yokmus,bı de agrılar ıcın endol fıtıl verdı bana bı kere sıddetlı kanamam oldu,dunden de kahve akıntım var bı de hastalanınca yumurtalık agrısı oluyor ya aynısı var suan

Slm annişler, dünki yaşadığım kötü olayın ardından kendimi çok kasmıştım , bide akşam bulantılarım aniden durdu, göğüs hassasiyetim de azalır gibi oldu, sabahı zor ettim, sürekli dua.. Sabah 8 de doktora gittim, daha o gelmeden kapıda bekledik beni görünce güldü emen aldı beni, baktı şükür bi problem yokmuş, hatta bebeğim elini kafasına götürdü, ben heyecanla burnunu kaşıdı die bağırmışım, hayal gücü işte :) peki aniden tüm belirtilerimin kesilme nedeni ne dedim, stres kaynaklı dedi, başka bişeye yoğunlaşınca bu belirtiler kaybolabiliyomuş, iyice pimpirikli olduk ya bulantım geçiyo ona bile üzülüyorum yani :)) Allah hepimizin bebişlerini bize bağışlasın..

Günaydın kızlar ayin 25i gelir mi yaa uçlu tarama için gidecem cinsiyeti de ogrenirim artik inş bi de bebeğim iyi mi onu da çok merak ediyorum geceleri karnim baya belirgin sabahları daha farklı. sanki göbeğin çıktı ama gecelere kıyasla sabahları daha inik gibi bundan bile korkar oldum bu hamilelik nasıl gecicek hep korku var içimde

Gozunaydin canm ne güzel bebeğin iyiymis bak evet biz hep pimpirikli anneler olarak inş 9ayi sağlıkla tamamlariz aallahım bizleri bebislerimizi korusun inş. Ayrıca yaşadığın üzücü şey için de geçmiş olsun kendini olabildiğince boyle stres yaratacak sşeylerden uzak tut Cnm ya da tutmaya çalış bebegin için allahım korusun bebislerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…