2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
sağol tatlım bende mumla değilde normal ışıkta duvar da yaptım o da el salladı filan ama bak bana el sallıo anne filan deyince korktum başka bişey büyürüyo aklında diye. ne zor diyorum bazen çocuk büyütmek en basit şeyleri bile anlatamıyorsun...

gunaydin kizlar dun kontrole gittim bebegin esi asagidaymis yani onde boyle durum yasayan var mi donmezse erken dogum hattta sezaryen oluyoormus
gunaydın canım evet malesef benım de oyle pekı senın bı sıkıntın oldumu bu zamana kadar yoksa ultrasonda soyledı doktorun,ben sureklı yatmaya calısıyorum bır az gezınce kanama ,ya da kahve akıntı oluyor .Bol dınlenmen gerek ılıskı yasak spor yasak uzanmak yasak her halde soyledı bunları doktor sana

canim ayni sorun bendede cikti bebek esi asagidaymis fazla ayakta kalma dedi dr. kasilmalara karsi magnezyum yazdi baska da bisey demedi sezaryen mi olmak gerekiyo internette hep oyle yaziyo moralim bozuldu

gunaydin kizlar dun kontrole gittim bebegin esi asagidaymis yani onde boyle durum yasayan var mi donmezse erken dogum hattta sezaryen oluyoormus
cnm bu şekilde olupta bebeğini dünyaya getiren şu an altı aylık oğluşu olan bir arkadaşım var. sıkma canını rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

ultrasonda soyledi canim bana bunlarida anlatmadi acikcasi kanama yok su an birkac kere leke olmustu kasia var sol tarafimda ara ara bazen bicak gibi oluyo

Haklısın canım kötü düşünmemek gerek. Ah bu annelik nasıl bir duyguymuş. Kötü hissetsekte iyi hissetsekte bi sorun var sanıp endişe ediyoruz. Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günü göstersin hepimize. O güne kadar tam anlamıyla içimiz rahat olamıycak sanırım

çok iyi düşünmüşssün canım, benim testler temiz cıktı ama bende başından beri aynı şeyi savunuyorum kesinlikle amniyonsentez kimse yaptırmasın doktor risk var dedi diye kesin risk olacak diye bişey yok ama yaptığı işlemden sonra düşük riski var allah korusun bebek iyi olsun die yaptırdığın tedavi onun hayatını kaybetmesine sebep olabilir nasıl durabiliriz o zmn bu vicdan azabıyla...

canim ayni sorun bendede cikti bebek esi asagidaymis fazla ayakta kalma dedi dr. kasilmalara karsi magnezyum yazdi baska da bisey demedi sezaryen mi olmak gerekiyo internette hep oyle yaziyo moralim bozuldu
onu sımdı dusunme canım 28 cı haftaya kadar kalkma ıhtımalı var,ırelı haftalarda doktor soyleyecek tam mı kapatmıs yoksa kısmen rahmı.Iste tam kapatırsa totalıs olan yanı o zaman kesın sezaryen oluyor.Bana da en kotu ıhtımal sezaryen dedı ama ben netten cok kotu seyler okudum sana tavsıyem okuma bı sey sonra aklına taklır.Pekı kanamalar oldumu sende hıc ? bı de ılacın adı ne bu ayda mı verdı magnezyum ılacını ırelı haftalarda duymustum ben

şehadet hanım ilk gebeliğimde de vardı. ama ben bazı negatif duyumlarımdan dolayı gitmemiştim oz aman. ne kadar doğrudur bilemem tabi söylenenler. burda bi arkadaşta zülal hanıma gidiyormuş . onun nasıl bir yol izlediğini sorabilirsin ikili test için. srpyldrm dı sanırım ismi. zülal hanım hakkında bilgim yok. mehmet beyle başladım onunla devam şimdilik.

günaydınlar.. Dun doktora gıttım bebeğim iyi çok şükür ellerını yuzune kapatmış uyuyordu kurbanolduğum :) ama ben daha da kötüleştim burun geniz akıntım ve dehşet bir öksürüğüm var durduramıyorum şu öksürüğü. doktor cenifol gibi bi antibiyotik ve assist şurup verdı ama içmiyorum korkuyorum bırsey olur bebeğime dıye ama bu öksürükde sırtlarımı ağrıtmaya basladı hem öksürdükçe karın içi basınçda artıyormuşş var mı önerebileceğiniz birşey öksürük için ??

tatlim sen uzanma da yasak demissin ben gun icinde hep uzaniyorum ama sakincali miymis oturmak mi gerekiyo?? dedigin gibi kuzenimde olmus dogumdan 3 gun once normale donmus ins oyle olur bizimde..kanama olmadi leke olmustu progestan kullaniyorum gunde iki defa. magnrzyumda dun verdi canim magvital 365 gunde bir tane suya eritip icilecekmis.senin kanamalarin cok deildir insallah

bir çocuğun daha var anladığım kadarıyla kaç yaşında ona kim bakıo . malum buralı değilsiniz.

Evet 2,5 yaşında bir kızım var 7 aylıktan itibaren kendi evimde bakıcı bakıyo bakıcı açısından çok fazla sıkıntı çekmedim allaha şükür bende kızımda memnun nasip olursa bu bebişe de aynı kişi bakıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…