2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Dün meraklaninca doktora gittim. Kendi doktoruma degil poliklnige gittim.
14 +2 olmasi gerekirdi sata göre 15+5 cikti .
Kafasi önden gidio kafa olcumu buyuk cikti.
Am sorun degil dedi gelisimi önden gitmesi sorun degil dedi.
Ay ama kalbini dinletti rahatliyim diye hungur hungur agladm galiba annelil duygusunu kavramaya basladm resmen endilendirdi beni resmen canimdan parca kopti bisi olcak diye.
Allahim hepsine saglik uzun omur nasip etsn sagsalim gecirelim bu günlerimizi.

Bulantilarla basa cikamayinca doktor zofran verdi mecburen kullanmaya basladim kullanan var mi? 1haftaya gecer inşallah bu kusmalar yoksa hicbisey yiyemiyorum ense kalınlığı kac cikti?

cnm geçmiş olsunn, benımde crp biraz yüksek çıktı. ama dotorum çok yüksek diil önemli diil dedi. senin kaç çıktı öğrenebilirmiyim
Sanada geçmiş olsun canım 45 çıktı benimki ama antibiyotik kullanmıyorum çünkü geçen hafta üst solunum yolları enfeksiyonu geçirmiştim o yüzden pztni bekliyip testi tekrarlıycam düşmesini umut ediyorum sizin sonuç kaç çıkmıştı?

Ayy canim benim çok sevindim iyi olmasina. Dikkat et bundan sonra. Stres yapma, önemli olan bebisin

gecmis olsun canim benim progestani 5 aya kadar kullan dedi benim dr. insallah hersey guzel gider ne duysam artik jorkar oldum psikolojik olarak eskiler boyle syler yojtu rahattik diyorlar

Evet canim bende bir yolunu bulucam artik. Benim bazi siniflarim gercekten cok problemli. Ortaokulda ogretmenim ben bu arada. Lisede olsam sanirim biraz daha rahat olurdum.

cnm çok doğru bir karar akmışşın gercekten amnıyosentez çok riskli benim ikitarama testimde kan degerlerim yüksek biraz 1/378 kombine riskim ilaç yazdırmak için gittiğim drlar amniyosentez düşünülebilir dedi ama bende düşünmüyorum (daha kendi drumun haberi yok ) detaylı ultrasonla incellettim nurun kemiği ense kalınlığı prmakları normaldi ama üçlü testide yaptırıcam ondada yüksek çıkarsa risk belki harmony test diye bir kan testi vargebeliğimi sonlandırmak için değil sadece nasıl bir bebek dünyaya getirceğime kendimi hazırlamak için o testi yaptırabilitim

Selam kızlar doktora gideceklerden güzel haberlerle dönmesini diliyorum.

Bizde bugün 15 haftalık olduk.

Şikayetlerim azaldı bulantılarım geçti ama hala ağzımın tadı yerinde değil.

İkili testi kan değeri olarak bende yaptırmadım, Allaha şükür burun kemiği ve ense kalınlığı çok güzel dedi doktorum ve ikili test yerine 3 lü ve 4 lü testi önerdi 22 aralıkta kontrolüm var 16-17 haftalık olacağız belki o zaman yapılır 3 lü 4 lü testimiz.

Sonuc ne gittin mi canim doktora
canim cok tesekkur ederim amin insallah rabbim sabrini veriyo bir sekilde

12 cnm. normalde 8 oluyormuş benımki az biraz yüksek çıktı bende haftaya tekrarlıcam.
şimdi internetten araştırdım beyaz dut kurusu crp değerine çok ii geliyormuş cnm aklında bulunsun inşallah düşer cnm tekrardan geçmiş olsun..
üst solunum enfeksyonu yapar evet dikkat et kendine her gün sarımsak ye antibiyotik niyetine, öpüyorumm

J jasminka83 canim sen daha once kanama gecirmismiydin. Onun kalintilarimi geliyor acaba? Ben kanama gecirdim sonra kahveye donde yaklasik 1,5 ay ayaga kalktigim zaman falan geliyordu. Yada biraz yol yuruyeyim geliyordu. Ama son 10 gundur kesildi bende bisey gelmiyor. Belki kahve rengiler icerden tamamen atilinca kesilir . Tabi insanin icinde hep o endise kaliyor her tuvalete gidisimde yada bir islaklik hissinde acaba yinemi diyor insan .

Öncelikle merhaba arkadaşlar bisey sormak istiyorum bebegin tam olarak kaç haftalık olduğunu nasıl hesaplayabiliriz
ultrasondaki haftaya göre değerlendiriyor doktorlar. Son adet tarihine göre internetten hesaplayan siteler var. "gebelik haftası hesaplama" diye yazarsan google a çıkar bissürü site. ama ultrasonda çıkan hafta, bebeğin gelişimini birebir takip ediyor.

ay bide 4 lü test çıktı kızlar. yeni bir test mi bu bilgisi olnlar aydınlatabilir mi lütfen

canim ayni sorun bendede cikti bebek esi asagidaymis fazla ayakta kalma dedi dr. kasilmalara karsi magnezyum yazdi baska da bisey demedi sezaryen mi olmak gerekiyo internette hep oyle yaziyo moralim bozuldu
Ablam geçen sene hamileydi eşinin aşağıda olduğunu böyle giderse sezaryan olabileceğini söylemişti doktor ama korkma yavaş yavaş da yukarı çıkar demiş. Sonra hiç bir sıkıntı yaşamadı normal doğumla bebeğimize kavuştuk

Benim doktorum ilk 3 ay sat a göre değerlendiriyor, 3 ay boyunca istikrarlı bir şekilde haftası büyük veya küçük çıkarsa ona göre değerlendiriyor.

Mesela kızım hep 2 hafta geriden giderdi, buda hep bir hafta önden gidiyor.

Muhtemelen bu gidişimde tahmini doğum tarihini ona göre söyler. Çünkü istikrarlı bir şekilde hep 1 hafta önde.

Yani 8 haziran değilde 2-3 haziran doğum tarihi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…