2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim tahlillerin iyi cikmasina sevindim. Aslında 16. haftada doktorlar daha net bir şekilde görüyorlar. Bana tahminde bulundu ama kesin olarak bir sonraki randevuda dedi. İnşallah gönlünden geçene kavusursun.

Slm kızlar dün doktora gittim ve bir erkek haberi de benden. Rabbim nasip ederse benim de oğlum olacak. İnşallah herkes sağlıkla kucağına alır. Ben 2'li test yaptırmadım dün doktorum 3 boyutlu ile baktı. Gayet net görebildik ufaklığı :) çok güzel bir duygu gerçekten. Ama pek hareketini göremedim. sanırım uyuyordu. B12 ve d vitamini tahlili yaptı doktor. İlaç olarak da ferro sanol yani kan hapı bir de b12 (apikopal ) ismi yalnış yazmış olabilirim hap verdi. Decavit falan vermedi??? ben de şaşırdım ama, bakalım artık.

tmm cnm gidersem yazarım size de gaza getiririm burdaki herkesi :)) aman herşey yolunda gitsin de keşke..
aynen göbek çıktı bir aydır seviyoruz göbüşü :) kaşınıyor bide gerildi diye.
benim kesin cnm oğlan gördük pipiyi :)
senınde belli olur cnm. erkekse görürsünüz zaten doktor pipiyi görmüyorse ve emin diilim diyorsa kız demektir :)

Canim tahlillerin iyi cikmasina sevindim. Aslında 16. haftada doktorlar daha net bir şekilde görüyorlar. Bana tahminde bulundu ama kesin olarak bir sonraki randevuda dedi. İnşallah gönlünden geçene kavusursun.

insallah ikimizde gonlumuzden gecene kavusuruz canim zaten hic ultrasona da ihtiyac yok dedi baksaydi soylerdi ama bakmadi bunlar cok ultrasona baktirmaya karsilar 2 hafta beklicez

Kızlar bugün sabah bi uyandım yüzüm, gözlerimin kenarı kıpkırmızı lekeler çok korktm doktora gittim hormonal olabilir dedi. Sanırım çile dönüşecek böyle bir şey yaşayan var mı???

Hayırlı ömürlü olsun canım şimdiden. oğluşun olucakmış ne güzel sen erkek mi hissediyodun? bnde yrn öğrenicem kısmetse. hep kız gibi geliyodu erkek mi acaba diye düşünmeye basladım sağlıklı hayırlı olsun baska ne isteriz ki. ilk bebeğin mi senn

ben hep erkek hissediyordum 4-5 kez rüyamda da erkek diye gördüm yani dün doktor söylediğinde hiç şaşırmadım.Bir kayıbım var geçen seneden ilk bebeğim olacak nasip olursa. Aynen sağlıklı olsunlar iyi günlerini görelim inş

2 yasında yeğenim var çok kıymetli bi 'piki'si var bezden kurtuldular nasıl korkuyo pikim acır diye:) ne güzel siz kıymetli pikiyi görmüşsünüz. yrn yazarım artık bizimkinde pipi var mı yok mu insallah görülür insan çok merak ediyo:)

Canim ikili testine cok sevindim insallah kasintinda gecer hic gormemis gibi olursun

İnşallah bir sıkıntı cikmaz canim. Cinsiyetleri belli olabilir evet. İnşallah hayirlisi neyse o olsun...

ay cnmm ya kıyamam ona ben :))
tmm cnm merakla bekliyorum

Güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim.

Bende hamile kalmadan önce (et yemediğim için b12 vitaminim düşük) b12 vitamini iğne tedavisi görüyordum, ama her doktora gittiğimde soruyum diyorum ve unutuyorum.

Ben
bende cok istiyorum fakat eylul gibi ancak olur ben dogumdan sonra istiyorum. Ben kapaliuim muhafazakar otelleri tercih efiyorum o yuzden erken rezervasyon lazim

Ben

bende cok istiyorum fakat eylul gibi ancak olur ben dogumdan sonra istiyorum. Ben kapaliuim muhafazakar otelleri tercih efiyorum o yuzden erken rezervasyon lazim

erken rezervasyon yaptırmak gerek cnm sigortalı yaptırdıktan sonra gidemesen de iade ediiyorlar parayı zaten. ben bebkle gidemem sanırım, bakıma hemen alışabilcekmiyım falan korkulrım var biraz.

Canım tebrik ederim. Profil resmin ve kullanici adin erkeği cagristiriyor. İstiyorsun sanirim. Decavit i 7. haftadan itibaren kullanıyorum. Demir hapi verdi bana da.

Canım tebrik ederim. Profil resmin ve kullanici adin erkeği cagristiriyor. İstiyorsun sanirim. Decavit i 7. haftadan itibaren kullanıyorum. Demir hapi verdi bana da.
Aslında kız veya erkek içimden geçen bir şey yoktu. Mavi ise en sevdiğim renk ayrıca mavi gözlüyüm eşim hep mavi gül alır bana oradan kalma bir şey. seninle muhtemel doğum tarihlerimiz de aynı sen öğrendin mi cinsiyetini?

B
Canim son aylar sikintili olabilir bence. Ben hazin gitmeyi düşünüyorum acikcasi. Tecrübeli arkadaşlar bebegin gaz sancisi, ağlama problemi yoksa en iyi tatil yuremeye başlamadan olanmis. Onlara güvenip gideriz herhalde.
Ben oglum 9 aylıkken gitmistik tatile denize soktuk kumla oynadi cok eglenmistik

Canim bana kiz olabilir dedi ama 16. haftada kesinleşir sanirim. Hayirlisi neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…