- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #8.321
Canim tahlillerin iyi cikmasina sevindim. Aslında 16. haftada doktorlar daha net bir şekilde görüyorlar. Bana tahminde bulundu ama kesin olarak bir sonraki randevuda dedi. İnşallah gönlünden geçene kavusursun.Merhaba kizlar simdi kontrolden geldim kan tahlili ve idrar testi cok guzel sukurler olsun iyi cikti,dktrum cinsiyet tahmini yapmadi off ya 2 hafta sonra gel bakariz daha kucuk dedi napalim beklicez saglikli olsun da ben beklerim bu arada bhcg baktim dosyalarimin icinde 41.0321 gibiydi dogru bakmismiyim ? bir az karisikdi da yazilar
Burdakiler emin olmak icin 18 haftani bekliyolar , beklicez artik
sen gidicek olursan senden destek alarak bnde gidebilirim:) ben 7 haftalıkken uçakla ankaraya gidip geldim sıkıntım olmamıstı ama zaman geçip göbüşler büyüyünce doktor izin verir mi bilemem tabi. en güzel aylar nisan-mayıs, eylül-ekimdir kıbrısta. o denizi izlemeye doyum olmaz.
göbeğin çıkmaya basladı mı? doktoru aradım gecen gün altı aylık kadar var göbeğim. doktor hanım bu çocuk altı aylık da bnden mi saklıyosunuz ne bnm bu göbeğim böyle dedim. normal olduğunu söyledi ama bnm bildiğim 4-5 aya kadar hiç belli olmaması lazım. senin oğlun olucağı kesin mi yrn gidicem ikili test ense kalınlığı ve cinsiyet için. göstereceğini ummuyorum aslında 12+2 olucaz çünkü.
Canim tahlillerin iyi cikmasina sevindim. Aslında 16. haftada doktorlar daha net bir şekilde görüyorlar. Bana tahminde bulundu ama kesin olarak bir sonraki randevuda dedi. İnşallah gönlünden geçene kavusursun.
Hayırlı ömürlü olsun canım şimdiden. oğluşun olucakmış ne güzel sen erkek mi hissediyodun? bnde yrn öğrenicem kısmetse. hep kız gibi geliyodu erkek mi acaba diye düşünmeye basladım sağlıklı hayırlı olsun baska ne isteriz ki. ilk bebeğin mi sennSlm kızlar dün doktora gittim ve bir erkek haberi de benden. Rabbim nasip ederse benim de oğlum olacak. İnşallah herkes sağlıkla kucağına alır. Ben 2'li test yaptırmadım dün doktorum 3 boyutlu ile baktı. Gayet net görebildik ufaklığı :) çok güzel bir duygu gerçekten. Ama pek hareketini göremedim. sanırım uyuyordu. B12 ve d vitamini tahlili yaptı doktor. İlaç olarak da ferro sanol yani kan hapı bir de b12 (apikopal ) ismi yalnış yazmış olabilirim hap verdi. Decavit falan vermedi??? ben de şaşırdım ama, bakalım artık.
Benimde kontrolüm 22 aralıkta bende mecburen bekleyeceğim, bir prensesim var bir prenses daha fena olmaz hatta çooook güzel olur.
ben hep erkek hissediyordum 4-5 kez rüyamda da erkek diye gördüm yani dün doktor söylediğinde hiç şaşırmadım.Bir kayıbım var geçen seneden ilk bebeğim olacak nasip olursa. Aynen sağlıklı olsunlar iyi günlerini görelim inşHayırlı ömürlü olsun canım şimdiden. oğluşun olucakmış ne güzel sen erkek mi hissediyodun? bnde yrn öğrenicem kısmetse. hep kız gibi geliyodu erkek mi acaba diye düşünmeye basladım sağlıklı hayırlı olsun baska ne isteriz ki. ilk bebeğin mi senn
2 yasında yeğenim var çok kıymetli bi 'piki'si var bezden kurtuldular nasıl korkuyo pikim acır diye:) ne güzel siz kıymetli pikiyi görmüşsünüz. yrn yazarım artık bizimkinde pipi var mı yok mu insallah görülür insan çok merak ediyo:)tmm cnm gidersem yazarım size de gaza getiririm burdaki herkesi :)) aman herşey yolunda gitsin de keşke..
aynen göbek çıktı bir aydır seviyoruz göbüşü :) kaşınıyor bide gerildi diye.
benim kesin cnm oğlan gördük pipiyi :)
senınde belli olur cnm. erkekse görürsünüz zaten doktor pipiyi görmüyorse ve emin diilim diyorsa kız demektir :)
Canim ikili testine cok sevindim insallah kasintinda gecer hic gormemis gibi olursungünaydın arkadaşlarr
gece yine bölük pörçük uyudum sabah 6 gibi uyudum bir uyandım 8 di işe geç kaldım tabii ama sağlık olsun. o iki saatlik kesintisiz uyku bile çok iyi geldi:) dün ikili test sonuçlarım çıkmış mail attılar çok şükür sıkıntı yok gibi ama doktorun aramasını bekliyorum aradım meşguldü gelmene gerek yok ben seni ararım dedi.
birde kızlar yeni birşey duydum cinsiyet tahmini ile alakalı ikili testeki free b hcg değeri 50 den yüksekse kız aşağıda isede erkek olma ihtimali fazlaymış. geçen hafta gittiğimde doktor kıza benziyor dedi değerde 86 küsür bakalım bende tutacak mı.
yarın içinde gastroenteroloji doktorumdan randevu aldım inşallah kaşıntılara çare buluruz.
İnşallah bir sıkıntı cikmaz canim. Cinsiyetleri belli olabilir evet. İnşallah hayirlisi neyse o olsun...ohhhh ne güzel tatil planları bile yapılmış :)) valla bizim için çok zor tatil doğumdan önce erken doğum riski var gidemem doğumdan sonra bebekler ikiz mümkün değil gidilmez artık bir sonraki seneye hafta sonu ileri düzey ultrasonumuz var çok heyecanlıyım :) belki cinsiyetlerimiz de belli olur :))))
2 yasında yeğenim var çok kıymetli bi 'piki'si var bezden kurtuldular nasıl korkuyo pikim acır diye:) ne güzel siz kıymetli pikiyi görmüşsünüz. yrn yazarım artık bizimkinde pipi var mı yok mu insallah görülür insan çok merak ediyo:)
Slm kızlar dün doktora gittim ve bir erkek haberi de benden. Rabbim nasip ederse benim de oğlum olacak. İnşallah herkes sağlıkla kucağına alır. Ben 2'li test yaptırmadım dün doktorum 3 boyutlu ile baktı. Gayet net görebildik ufaklığı :) çok güzel bir duygu gerçekten. Ama pek hareketini göremedim. sanırım uyuyordu. B12 ve d vitamini tahlili yaptı doktor. İlaç olarak da ferro sanol yani kan hapı bir de b12 (apikopal ) ismi yalnış yazmış olabilirim hap verdi. Decavit falan vermedi??? ben de şaşırdım ama, bakalım artık.
bende cok istiyorum fakat eylul gibi ancak olur ben dogumdan sonra istiyorum. Ben kapaliuim muhafazakar otelleri tercih efiyorum o yuzden erken rezervasyon lazimKızlar doğumdan önce tatil planınız var mı,
ya ben çok istiyorum doğumsan önce kıbrıs yada kemere gitmek ama nisan ayımda 7. ayı doldurmuş olcam allahın izniyle..
siz gitmeyi düşünüyomusunuz gidilir mi ki
Ben
bende cok istiyorum fakat eylul gibi ancak olur ben dogumdan sonra istiyorum. Ben kapaliuim muhafazakar otelleri tercih efiyorum o yuzden erken rezervasyon lazim
Canım tebrik ederim. Profil resmin ve kullanici adin erkeği cagristiriyor. İstiyorsun sanirim. Decavit i 7. haftadan itibaren kullanıyorum. Demir hapi verdi bana da.Slm kızlar dün doktora gittim ve bir erkek haberi de benden. Rabbim nasip ederse benim de oğlum olacak. İnşallah herkes sağlıkla kucağına alır. Ben 2'li test yaptırmadım dün doktorum 3 boyutlu ile baktı. Gayet net görebildik ufaklığı :) çok güzel bir duygu gerçekten. Ama pek hareketini göremedim. sanırım uyuyordu. B12 ve d vitamini tahlili yaptı doktor. İlaç olarak da ferro sanol yani kan hapı bir de b12 (apikopal ) ismi yalnış yazmış olabilirim hap verdi. Decavit falan vermedi??? ben de şaşırdım ama, bakalım artık.
Aslında kız veya erkek içimden geçen bir şey yoktu. Mavi ise en sevdiğim renk ayrıca mavi gözlüyüm eşim hep mavi gül alır bana oradan kalma bir şey. seninle muhtemel doğum tarihlerimiz de aynı sen öğrendin mi cinsiyetini?Canım tebrik ederim. Profil resmin ve kullanici adin erkeği cagristiriyor. İstiyorsun sanirim. Decavit i 7. haftadan itibaren kullanıyorum. Demir hapi verdi bana da.
Ben oglum 9 aylıkken gitmistik tatile denize soktuk kumla oynadi cok eglenmistikCanim son aylar sikintili olabilir bence. Ben hazin gitmeyi düşünüyorum acikcasi. Tecrübeli arkadaşlar bebegin gaz sancisi, ağlama problemi yoksa en iyi tatil yuremeye başlamadan olanmis. Onlara güvenip gideriz herhalde.
Canim bana kiz olabilir dedi ama 16. haftada kesinleşir sanirim. Hayirlisi neyse o olsunAslında kız veya erkek içimden geçen bir şey yoktu. Mavi ise en sevdiğim renk ayrıca mavi gözlüyüm eşim hep mavi gül alır bana oradan kalma bir şey. seninle muhtemel doğum tarihlerimiz de aynı sen öğrendin mi cinsiyetini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?