2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
iyi akşamlar arkadaşlar bende hamile olduğumu bu sabah öğrendim sat 10 eylüldü sabah 6 da ve akşam test yaptım ikisinde de pembe çizgileri gördüm. ama daha kan testi yaptırmadım hala şoktayım ve çok mutluyum. 2010 mart doğumlu bir oğlum var inşallah sağlıcakla gelir minik meleğimde

Merhaba guzel anneler yeni anneleriniz gelmis bazilari kalp atislarini duymus bizim daha bir haftamiz var kontrele zaman gecmiyor resmen optum hepinizi

Canım benimde adet günümde test yaptığımda değer 26.12 cıktı.Dr bir hafta sonra tekrarla dedi değer 550 ye cıktı.iki gün sonra tekrar yap dedi 1.150 cıktı değerim.Geçen hafta kalp atışı ve kese için gittim dr ama umutlanma bu gebelik boş dedi.Yani kese var ama bebek yok.kese 5 haftada kalmış ben 6 haftalıkken.Yine de bu hafta tekrar gideceğim bakalım.Ama kimse ile kendini kıyaslama dedikleri gibi gec döllenmede olabiliyır

Insallah canim

Burda kimse kimseye yardimci olmuyor herhade cunku bir soru sormustum???
Aynn cnm kimse kimseye yrdmcı olmuyor 7 haftalıksın bnde öyleyim keseyi grdüm cok şükür ama kalp atısı icn erken dedi dktor bugun kahverengi akıntım var korkma dedi sen nasılsın hamileligin nasıl geciyor..

Aynn cnm kimse kimseye yrdmcı olmuyor 7 haftalıksın bnde öyleyim keseyi grdüm cok şükür ama kalp atısı icn erken dedi dktor bugun kahverengi akıntım var korkma dedi sen nasılsın hamileligin nasıl geciyor..

Evet canim bu topicde sorulri gec cevapliyorlar gemis olsun once lekelenmeler durduysa kafana takma kendini fazla yorma dinlen hem keseyide gormussun bak ne guzel Ben daha ultrasona girmedm pazartesi insallah Ben simdi 6+4 sen kalp sesini duydunmu

Migde bulantilarim oluyordu AMA bugun hic bulanmadi neden acaba birde yatarken sirt agrilarim oluyor rahat uyuyamiyorum senin ilk gebeliginmi

Evet canim bu topicde sorulri gec cevapliyorlar gemis olsun once lekelenmeler durduysa kafana takma kendini fazla yorma dinlen hem keseyide gormussun bak ne guzel Ben daha ultrasona girmedm pazartesi insallah Ben simdi 6+4 sen kalp sesini duydunmu
Keseyi görm bebiş daha erkn gözükmesi icn dedi glck hafta gdcz inşallah yok hafif kahverengi akıntım var doktor bu bebek yerlesiyor dedi bnde işte korkmaktan baska bişi ypmyrm ....

Migde bulantilarim oluyordu AMA bugun hic bulanmadi neden acaba birde yatarken sirt agrilarim oluyor rahat uyuyamiyorum senin ilk gebeliginmi
Migde bulantım yok cok şükür sırt agrıları bndede var hatta smdi ytktym agrıyor malesef ewet ilk gebeligim 2.5 sene snra kendiliginden oldu cok şükür ..

Keseyi görm bebiş daha erkn gözükmesi icn dedi glck hafta gdcz inşallah yok hafif kahverengi akıntım var doktor bu bebek yerlesiyor dedi bnde işte korkmaktan baska bişi ypmyrm ....
Sakin korkma bebiside korkutma annesi daha o kucucuk taze Kan rengi gormediysen korkma hem doktorda oyle Demis bak benim bu gebelikten once dusugum olmustu onun icin soyluyorum korkma

Iyı geceler kızlar ıykudan uyandım bu agrıyla ıdrar yolları enfekaıyonu var bende doktor bırsuru ılac vermıstı gebelık suphem var demıstım aldm ılacları ama kullanmadım sımdı cok fenayım monurol sase dıe tek kullanımlık toz seklınde ılac var aralaronda ınt de de arastrdım hamıleler kullanmıs zararı yok yazmısşar dayanamadım ıctım:///

Sakin korkma bebiside korkutma annesi daha o kucucuk taze Kan rengi gormediysen korkma hem doktorda oyle Demis bak benim bu gebelikten once dusugum olmustu onun icin soyluyorum korkma
Canım görmedim cok şükür işte ytyrm e günlerin nasıl geciyor nasılsın tanısalım yahu inşallah 9 ay beraber geciririz..

Canım lekelenmn gecti mi?yoksa birbnm bugun basladı kalp atslarnı grdn mu ?cooook korkuuyorummm allahım sagsalim alalım kucaklarımıza doktor ilac verdi mi ?
Tatlım progestan alıp bol su içip dinlenince 2güne çok şükür bişey kalmadı. Şuanda sadece beyaz-sarı akıntı geliyır oda normal...sende druna danışarak bu şekilde dinlenip geçirebilirsin lekelenmeni, rahat olmak çok önemli tamammı?

keske icmeseymissin doktora soylediysen gebelik suphem var diye o nededi icebilirsin dedimi birde idrar yolu enfeksiyonuna birde bunu dene ust ustde 4 barddak su ic hizlica sizlamasini geciriyor sonra bol bol su ic ben bizzat denedim sizlama yarim saat icinde geciyor

Canım görmedim cok şükür işte ytyrm e günlerin nasıl geciyor nasılsın tanısalım yahu inşallah 9 ay beraber geciririz..

insallah canim saglikla dokuz ayin sonunda bebislerii kucagimiza alliiriz bu benim 3 gebeligim 4 yasindda dunya tatlisi bir kizim var ikincisi 2012de 9 haftalikken dusuk yaptim buda 2 sene denemelerimizden sonra sansimiz ucuncusu insallh bu topikteki herkesin minik melekleini Allahim korusun ( amin )

Son düzenleme:

yok canım ya henüz erken değiştirmek için : )) ikinci hamileliğim psikolojik yüzüstü yatamıyorum ama kasmıyorumda illa yan yatıcam diye nasılsa bir ay sonra yatışlar mecburi yan olacak :) ilk hamileliğimde ne bulantı ne ağrı hiçbişi yoktu şimdi bu hafta 7. hafta itibariyle bulantı ağrılarda artış bakalım nasıl geçireceğiz bu hamişliği : )

bu arada hanımlar sağlık ocağında takiplerinizi yaptırıyormusunuz?iki tüp kan alıp tahlil yaptılar..oradada muayene ediyorlar..aşı tarihlerini bildiriyorlar

tabiykii! sağlık ocakları sıkı takipte gayette güzel ilgileniyor bizim hemşiremiz doktorumuz sağolsunlar..
oğlumun bütün aşılarını kontrollerini sağlık ocağında yaptırdım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…