2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kizlar feci migde bulantilarim oluyordu bir anda kesildi yok oldu dun ogleden beri hic migdem bulanmiyo bebege biseymi oldu acaba 6+4 bebesim

Bu bulantılar fena ama yaa
paşamın hamileliğinde böyle şeyler görmemiştim ben hem bulantı hem iş nasıl geçiçek ama yaaa

Bir gun bulandi bir gun bulanmadi diye kokrmayin.
Bebeginizde uzmeyin lutfen :)
Bunlar cok normal ... cook erken bulantilar icin o yuzden bi olup bi olmuyor...

Rht olun.
Ins hepimiz kalplerini pitpit atarken gorcez sonrada allah nasip ederse kucagimiza alcaz.

kızlar bence cumartesi kalp atışlarını duymak için doktora gideceğim inş duyarız bebeğimizi...6 buçuk haftalık oluyor o zamana kadar kalp atışları duyulur herhalde demi?bi de çok tedirginim ya sankı heran bebeğime birşey olacakmıs gıbı kaygılar içerisindeyim.sizde de böyle duygusal geçişler yaşanıyor mu?

Bende cumartesi gidicem doktora 7+0 oluyor tam. Insallah bende sende goruruz kalbiniiiii yada duyarizzz.... cok duygusalim bazen ani sinirleniyorum.
Günlerde gecmiyorrr....
Hayirlisi

Bende cumartesi gidicem doktora 7+0 oluyor tam. Insallah bende sende goruruz kalbiniiiii yada duyarizzz.... cok duygusalim bazen ani sinirleniyorum.
Günlerde gecmiyorrr....
Hayirlisi
aynen bende aynı durumdayım canım..ins sağlıcakla bebişlerimize kavuşuruz:)

Canim gecmis olsun arkadasin dedigi gibi bir sorsaydin doktora keske internete her zamanda guvenilmiyor sormadiysan simdi sor bari insallah bisey olmaz ama icini ferah tut Allahimin izniyle birsey olmaz

Kizlar bende suanda 4+3 teyim 4+1 deyken acilde doktor keseyi gordu pazartesi gunune randevu almak istiyorum ama 5+2 de oluyorum kalp atislari icin erkenmi olurkese erken gozuktugu icin kalp atisi icinde erken degilmis gibi geldi ama ilk gebeligim biraz bilgisizim

Slm herkese :) bebişler nasıl bugün?

bikaç gündür giremedim ben oğlum hastalandı,onunla uğraşmaktan fırsatım olmadı maalesef..baya bir sayfa olmuş okuyamadım hepsini de
İnşallah herkes iyidir

canım ondan ben de kullandım hamileyken için rahat olsun bebişine hiçbir zararı yok..doktoruna söylesen o da aynı ilacı verecektir zaten :)

Doktorum'un dediğine göre bende 7+2 yim bugün geçen hafta çarşamba gittim o zaman 6+3dü kalp hareketleri var ama 2 hafta sonra gel anca o zaman net duyarız inş. dedi. benmde ikinci gebeliğim ama ilki düştüü inş. bu sağlıklı olur.

İnş

canım güzel haberlerle devam ederiz bakalkm. Sen gittinmi dr a yada ne zaman gidiceksin?

Insallah canim :)
Ben dün gittim canim biraz agrilarim vardi muhtemelen bisey degildi ama hemde bidaha görmek istedim ultrasonda o kalp atisini... En son geçen hafta görmüstüm :)
Insan görmedigi, bilmedigi, tanimadigi varligi özleyebiliyormus bunu anladim... Her an görsem yine bikmam

Allahim sen isteyen herkese nasip et lütfen Rabbim

Selam hatunlar;

Bulantilara takilmayin yahu olmadiginda tadini çikarin...
Dün benimde yoktu bugün feci sekilde geri döndü
Allah yardimcimiz olsun hepimizinde

kızlar merhaba 2 yaşında bir tane oğlum var :)) bende 2015 haziran annesi olacam rabbimin izniyle bu hafta 6.haftamdayım ilk haftalarda mide bulantılarım oldu oğlumda hiç bulantım olmamıştı hiç bir sıkıntım olmadı tuzlu şeyler çok yerdim bunda tam tersi kokulara karşı hassasım bulantım öğürmelerim var tatlı ve meyvelere düşkünlüğüm var ikinci gebelilkte oluyormu böyle değişiklikler acaba rabbimden hayırlısıysa bir kızım olmasını diliyorum inşallah sağlıklı sıhhatli olsunda haftaya cumartesi dr gidecem miniğimin kalp atışlarını duyacam inşallah Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin...

Canim insallah bunu kucagina alirsin saglikli bir sekilde peki keseyi ne zaman gordunuz

kızlar bugün4 haftalık oldum beta hcg 14 cıkmıştı doktorum tekrar yapalım demedi sadece 2 hafta bekleyelim dedi ama ben endişeliyim yükseldimi merak ediyorum sizce gidip beta hcg tekrar yaptırım mı?

Hamılelık suphem var dıyınce doktor ona gore ılac yazmıstı ama ben guvenıp ıcememıstım.dun zorda kalınca octım mecbur.cok sagol canım denıycem

kızlar bugün4 haftalık oldum beta hcg 14 cıkmıştı doktorum tekrar yapalım demedi sadece 2 hafta bekleyelim dedi ama ben endişeliyim yükseldimi merak ediyorum sizce gidip beta hcg tekrar yaptırım mı?
hayırlı olsun canım gerek yok benim ilk hafta 5.36 çıktı 4 gün sonra tekrar yaptım 90 çıkmıştı kesin hamilesin merak etme yükselmiştir boşuna test yaptırmana gerek yok sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız inşallah

Canım benim aile hekimide testi tekrarlatmadı deli olmuştum adetim 9 gün geçtiğinde sonuç 286 dı bugün itibariyle 15 gün geçti toplamda ve doktora randevum var çok merak ediyorum ne durumda olduğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…