- 26 Ağustos 2012
- 665
- 677
- 323
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #8.701
Kiz sen bndende zayifmissin bacim :)))) miden duzelir zamanla canim o zmn alirsin bu aylarda almamak avantaj son aylarda fazlasiyla sisicez :)))Ben de 42 kiloyum hiç almadım daha ama almak istiyorum iştahsızlık var mide bulantısı da var alamıyorum
ah canım o rüyaları bı de bana sor resmen ruyamda korku dızısı cekıyorum her gun bır bolumGunaydin annisler mutlu pazarlar hepinize, ruyamda bebisimi gordum denize goturmusuz esim bebek oto koltugu gibi besikler oluyor ya bebek onun icindeymis biz kalktigimizda esim onu almis ama bebegi denizde unutmus ki asla imkansiz bisey beni unutur bebegi unutmaz bnde geri donup bakiyorum tekrar denize orda oturan baska birileri bebegi usumesin diye kuma gommusler ayy ne kdr korktum bisey olmustur die cunku komple gommusler allahtan nefes aliyomus hemen alip goturuyorum :)) sanirim doguma kdr anneler hep boyle ruyalar gorurmus cok korktum amaBu arada doktorumuz erkek demisti biz de ztn ismini cok onceden dusunmustuk esim babasinin adini koyacak bnde ona ek isim olarak Tan ismini dusundum kismetse TAN ERSAN olcak esimin adida taner zaten onada yakin bir isim oluyor ondan bi parca olsun istedim isminde :)))
Canım aynen bende sen gibi bol aksiyonlu rüyalar görüyodum, muska takmaya başladım rahatladım :)Gunaydin annisler mutlu pazarlar hepinize, ruyamda bebisimi gordum denize goturmusuz esim bebek oto koltugu gibi besikler oluyor ya bebek onun icindeymis biz kalktigimizda esim onu almis ama bebegi denizde unutmus ki asla imkansiz bisey beni unutur bebegi unutmaz bnde geri donup bakiyorum tekrar denize orda oturan baska birileri bebegi usumesin diye kuma gommusler ayy ne kdr korktum bisey olmustur die cunku komple gommusler allahtan nefes aliyomus hemen alip goturuyorum :)) sanirim doguma kdr anneler hep boyle ruyalar gorurmus cok korktum amaBu arada doktorumuz erkek demisti biz de ztn ismini cok onceden dusunmustuk esim babasinin adini koyacak bnde ona ek isim olarak Tan ismini dusundum kismetse TAN ERSAN olcak esimin adida taner zaten onada yakin bir isim oluyor ondan bi parca olsun istedim isminde :)))
Dogrudur cnm insan kendi evladi soz konusu olunca surekli bir endise icinde :)))ah canım o rüyaları bı de bana sor resmen ruyamda korku dızısı cekıyorum her gun bır bolum
Canım aynen bende sen gibi bol aksiyonlu rüyalar görüyodum, muska takmaya başladım rahatladım :)
Insan en cok sevdigi sey icin surekli kaybetme korkusu yasar ya buda ole bisey sanirim emin olun bebeklerde ilerde ruyalarinda bizle ilgili seyler gorup gece anne diye cigliklarla uyancaklar :))Bir aksiyon film yonyonetmeni de benim bu aralar :):):) çok alakasız rüyalar hep aksiyon... Uyandığımda başım ağrıyor bazen :)
Canim nasil bir diyet uyguluyorsun. Ben son haftaya kadar cok dikkat etmeme ragmen on haftada yedi kilo aldim. . Hic tatli yemedim abur cubur yemedim. AMA tansiyonda sekerde
yakami birakmadi. Stres kaynakli olabilir dedi doktor. Sanirim benimki calismaktan yorgunargin eve gelip ev isi yapmaktan artik bilemiyorum. Tartilmaya korkuyorum belki bi kilo daha almisimdir.
Azralar karisti sanirim canim sen azra52 den bahsediyorsun ama onun dedigi azranin azranaz gibi biseydi sanirim kullanici adi :))Azra52 iyi arkadaşlar whatshapptan nerdeyse her gün konuşuyoruzburaya pek gitmiyor artik endiselenmeyin bebeği de kendisi de iyi
Çok güzel bebişler iyiymiş. Cinsiyetleri bir kiz bir erkek olursa harika olur. Ayni anda ikisini de tadarsin.günaydınlar mutlu pazarlar dün ileri düzey ultrasonumuz vardı allaha şükür herşeyleri tastamam :) burun kemiği ve ense kalınlıkları da gayet normalmiş down sendromu ihtimali bindebir korkulacak birşey yok dedi doktorumuz dün ilk kez kalp atışlarını da duyduk muhteşem bir duyguydu cinsiyetler belli değil henüz ama bana biri kız biri erkek gibi geliyor dedi doktor çok heyecanlıyım iki hafta sonra gel o zaman tam belli olur dedi ama sanırın haftaya başka bir doktora gidip cinsiyetler için bakıcaz inşallah idrar yollarımda iltihaplanma çıktı 5 gün sabah akşam iğne olucam(( onlar sağlıklı iyi olsunda biz anneler herşeye razıyız :))))
Canim hava gerçekten süper. Tam gezilecek hava gerçekten. Belki akşamki maça kadar bende esimi kandirabilirimgünaydın güzel haziran anneleri bursada mis gibi pırıl pırıl bir hava var. ah düşük riskim hala olmasa mümkün değil çıkıp deniz kenarında yürürdüm bu gün... belki eşim gelince maçtan kandırır bi kahve içerim en azından deniz kenarında yürüyemesemde...
Olumsuz birsey mi oldu ki acaba. Belkide neti yokturGunaydin Kizlarrrrr
Canim sen diyince baktim en son 4 aralıkta yazmis buraya. Doktor kontrolüne gideceğini yazmis. Ondan sonra mesaj atmamis.
Benimde son dort gunGünayyyddiiiiinnnnncinsiyetimizi ogrenmeyeee soooooOoonnn 4günnnnnn
Canim kapisinda beklerken belirsizliğin verdiği tedirginlik ama içeri girdikten sonra bambaşka bir ruh hali. Bebişimi gördükten sonra derdim, doktora soracagim sorular hepsi uçup gidiyor. Odadan cikarken de eşimin ve benim suratimda aptal bir sırıtışKızlar doktora gittiğiniz zaman nasıl bir ruh halinde oluyorsunuz ? Eşim bana doktorun kapısından girdiğim an çok değiştiğimi kuzu gibi olduğumu masumlastigimi söylüyor da normalde çok konuşkan cır cır konuşan sürekli sorun çıkaran bi tipim deama yavrumcum ile buluştuğu an bi şaşkınlık bi durgunluk bi miymiylik geliyor bana yavrum şimdiden sakinleştirdi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?