2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Evet kramplar cok pluyor. Ben ilk hamileligimde cook yasadim.

Dimi canım ya nasıl da büyülüyor bizi sıpalar resmen aptallasiyorum hele eşler daha bi komik oluyor ağız kulaklarda çok şükür Rabbime bu duyguları yaşatıyor bizlere
Evet kramplar cok pluyor. Ben ilk hamileligimde cook yasadim.
demek ki normal canım. Valla rahmin büyümesi ve bacak ağrısı alakasız duruyor ama oluyormus

merhaba harmony test yaptıran varmı sonuc kaç gunde geldı
cnm ben yaptırmadım ama 15 -20 diye biliyorum sonucun gelme süresi
cnm dr una mutlaka söyle sormazsa kramplarını benimki her gittiğimde soruyor onun ilaci varmış mangezyum mu kalsiyummu ne eksikliğinden oluyor kramplar
Canim hava gerçekten süper. Tam gezilecek hava gerçekten. Belki akşamki maça kadar bende esimi kandirabilirim
ah kocalarımız ve futbol aşkları :):) siz de pazar dışarı çıkıncada maça göre program yapıyorsunuz desene :):):)

Aynen canim eşimin mac programına göre :)) Fanatik beşiktaşlıdır kendisi. Aksam ki mac besiktasın olunca ayri bir sıkıntı. Saatler önce mac heyecanına girmesi gerekiyormus. Futbolcular eşim kadar stres olmuyordur eminim

Nedir bu Beşiktaş aşkı yahu benim eşim de fanatik ötesi bjkli ona göre ben de bjkliyim tabi ben de He hı deyip gönlünü alıyorum ne yapayim hatta bebeğe Beşiktaşlı tulum almış kendi kendine daha görmedim Ben

merhaba harmony test yaptıran varmı sonuc kaç gunde geldı

merhaba ben de son iki haftadır bu konu üzerine sürekli araştırma yapıyorum ikili test sonucum riskli çıktığı için. yaptığım araştırmalardan sonra ben amniyosentez olmaya karar verdim doktorumda dahil olmak üzre ki doktoruma çok güveniyorum harmony gibi testlerin 100/100 kesin sonuç vermediğini söyledi. mniyosentez dogru bir doktor tarafından yapılırsa riski yok. senin de tarama testlerinde mi bi sorun çıktı. bu arada sanırınm harmny test 2 hafta da sonuçlanıyor

Hamdes canım uzun zamandır göremedim seni yazismistik senle uzun uzun.ikili test yüzde yüz gerçek sonuç vermiyor canım risk hangi oranda çıktı? Icin ferah tut

Kizlar rüyamda yine bebegin cinsiyeti erkek diyorlardı. Hatta ben son haftalarda bebek sabunlari yapmayi düşünüyorum rüyamda mavi sabun yapiyordum. 2 hafta sonra doktor erkek derse hic sasirmayacagim.

Hamdes canım uzun zamandır göremedim seni yazismistik senle uzun uzun.ikili test yüzde yüz gerçek sonuç vermiyor canım risk hangi oranda çıktı? Icin ferah tut

evet biliyorum ama insan üzülmeden yapamıyor ultrason bulguları ense kalınlığı falan çok çok iyi sadece kan testim kötü çıktı. doktorum ben bebğin iyi olduğuna inanıyorum diyor ama aklım hep ora ve son 15 günüm kabusa döndü. Bir anca sonucu alıp kurtulmak istiyorum artık bu durumdan ultrason riski 1/7750 lerdee ,ken kan riski 1/81. Çok araştırdım aslında bu testlerin hiç bir garantisi yok 1/10000 çıkan birisinin bebeği sorunlu doğmuş.

Cevabin icin tesekkur ederim canim
Bizde tesadufen ogrendik kontrolde
Gun icinde cok degisiyor
Cok tehlikeli doktor tuzu kes dedi
Bende kestim bebegim saglikli olsunda
2.bebegini de saglikla kucagina alirsin insallah

Anlıyorum seni canım ama işte garantisi yok dediğin gibi.amniyosentezi iyi güvendiği bir doktor yaparsa sorun olmaz dediğin gibi yaptır için rahatlasin. Dua edeceğim canım senin için benim içime de sağlıklı olduğu doğuyor. Güzel haberlerini bekliyor olacagim

Canim sikinti yapma, rahat ol diyeceğim ama tabi ki konu bebeklerimiz olduğunda durum değişiyor. Ben acikcasi ikili testi hic yaptirmama düşüncesindeydim. Arkadaşlar ısrar ettiği için gecen sali günü yaptirdim. Ense kalinligi iyi ama kan sonucu sali-carsamba gibi cikar dediler. Çok inanmayarak yaptirdigimdan mi bilmiyorum sonucu çok merak etmiyorum. Çünkü senin dediğin gibi %100 dogru sonuç vermiyor. Bende senin gibi 1\2 olasilik cikip saglikli bir şekilde bebegine kavusanlari duydum. İnşallah hepimizin bebeği saglikli olur ama ya değilse elini, kolunu, yüzünü, hareketlerini gördükten sonra vazgecemem ki. Sonrasinda ya saglikliysa diye kendimi yer dururum. O yüzden yaptırmak istemiyordum zaten.

canım benim eşimde doktor ve kesinlikle bu testlere güvenmiyor kesin sonuç amniyosentez diyor ama güvenilmez olduğunu bilsekte insan düşünmeden üzülmeden duramıyor ben gün sayıyorum amniyosentezim var 10 gün sonra ve bir gün sonra ilk sonuç çıkıyormuş bu ayım kabusa döndü resmen öyle şeyler okudumki ikilisi 20000de 1 çıkıp 4 lü testi 10 da 1 çıkanlar neler var neler kesinlikle brdahaki hamileliğimde yaptırmıycam hatta testi iki farklı labaratuara yaptırdım ikisinde sonuç farklı çıktı .Doktorum bile kendi hamileliklerinde yaptırmamış bu testleri hayatımı kabusa çevirdi.

bi yaşıma daha girdim maç heycanına girmek diye biirşey var yani
ben oran yırtıyorum sadece maç başladığı anda girio heycana :)kaç yıllık evlisin ben spor yorumcularını bile tanır oldum 4 yılda :):)
arkadaşım benimde kanda risk 1/378 benimde ense kalınlığı 1.2 hiç problem yoktu öğrendiğim gün sabaha kadar ağladım zor zaman geçmek bilmiyor ...
bende harmony test çok düşündüm ama dr um korkulcak birşeyyok detaylı ultraon yeterli olacak diye ikna etti...
inanıyorum ikimizinde bebişinde hiç birşey yok sağlıklı doğacaklar sende içini ferah tut

inşallah her şey güzel olur ve kurtulurum artık bu kötü günlerden cinsiyetini bile öğrenemedim bu durumdan.

BUlantini olmamasi vebunlari yemen cok guzelhepsine hasretim;(( ibs bnada tez vkitte yemk ymk nasipolur

benim doktorumun ulrasonu zaten 4 boyutlu başından beri onda konrtol ediyor ve her şey çok normal diyor hatta ense kalınlığı 0.8 mm çıktı konrolü yaptığı gün çok sağlıklı bir bebek dedi kan sonuçlarını alınca şok olduk. insan düşünmeden yapamıyor ben amniyosentez için gün aldım 6 ay bunu düşünerek geçmez son 10 gün bile geçmek bilmiyor. ama çok araştırdım hatta doktorumun bir hastasının ikili testi 8/1 4 lü testi 11/ 1 çıkmış ama amniyos3entez sonucu iyi çıkmış bebek sağlıklıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…