2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim benim de hamileliğin basinda ölçüldü. Sonra doktor istemedi. Arkadaşım 20 haftalıkken devlet hastanesine de gitti. Doktor bakalim demiş. Neyse sonucunu alinca çok üzülmüştü yuksek diye. 2 gün sonra olcturdugunde normal seviyeye gelmiş. Kendi doktoruna sordu niye troide baktirmadiniz diye. Doktoru da hamilelikte böyle dalgalanmalar olabilir demiş. O yüzden bakilmiyor sanirim. Basta ki onemli tabi

Canim benim de hamileliğin basinda ölçüldü. Sonra doktor istemedi. Arkadaşım 20 haftalıkken devlet hastanesine de gitti. Doktor bakalim demiş. Neyse sonucunu alinca çok üzülmüştü yuksek diye. 2 gün sonra olcturdugunde normal seviyeye gelmiş. Kendi doktoruna sordu niye troide baktirmadiniz diye. Doktoru da hamilelikte böyle dalgalanmalar olabilir demiş. O yüzden bakilmiyor sanirim. Basta ki onem

Evet canım çok degisiyormus ilkinde normal çıkınca doktor bahsetmedi daha sonra. Ama ben dayanamayıp olcturcem sağlık ocağı ya da devlette yüksek falan çıkarsa kendi doktoruma gösteririm. Pimpirikli ben iste

Selam kızlar nasılsınız?

Ben dayanamadım bebeğimi merak ettim ve bu defa da ilk kez devletin aciline gittim.

Hafif karnım ağrıyordu gerçekten de, bunu söyleyerek gittim idrar tahlili verdim 1 saat sonra sonuçları çıkacak.

Bebeğim sağlıklı ve çok şükür Rabbime yine 1 hafta önde gidiyor.

Normalde 14+6 yız ama doktor 15+6 haftalık kocaman ve sağlıklı bir bebeğin var dedi, kış dönemi hamileleri şanssızlar fazla su tüketmeyince karın ağrısı olabiliyor, bir idrar tahlili yapalım dedi.

Zaten 22 sinde kendi özel hastanedeki doktorumla kontrolüm var, bebeğimin sağlığı hakkındaki merakım gitti.

canım benim eşim genel cerrah benimde seninkine yakın bir değer çıkmıştı 2.4 gebelerde 2.5 sınır dedi eşim izlemeye alalım dedi biz 2 hafta sonra tekrar test yaptırdık. 1.7 falan çıktı risk kalmamıştı yükselme olabiliyormuş içini rahatlatmak için tekrar yaptırmanda fayda var.

Teşekkürler canım bilgilendirdigin için peki sağlık ocaklarında yapılıyor mu test bilgin var mı?

canım dualarım seninle. içini rahatlatmak için yaptır istersen inşallah sonuçlar iyi çıkar

Canım ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde baktırmıştım. 5 haftalıkken yani. normal çıkmıştı. 1.70 gibi bişeydi. Geçen hafta ikili test için gittiğimde doktorum tekrar istedi ve 0,16 çıktı. çok düşük dedi. Ama hamileliğe bağlı olabileceğini söyledi. 3 hafta sonra tekrar bakalım dedi. Bakalım nolcak Yani bu troid hamilelikte çok değişken olabiliyomuş. Yine de sen takipte kal. Sağlık ocağında baktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…